قیمت 512 كيلوبيت بر ثانيه 204800 ريال در ماه هست.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه رو مشاهده کنید.نقل قول:
برای من راحت بود،ولی مثل اینکه به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.
Printable View
قیمت 512 كيلوبيت بر ثانيه 204800 ريال در ماه هست.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه رو مشاهده کنید.نقل قول:
برای من راحت بود،ولی مثل اینکه به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.
نقل قول:
نه احتمال اشتباه خیلی کمه
اونجا که من دیدم قشنگ همه ی پورت ها با یوزر و پس مربوط به خودش دست اون مسئول adsl مخابرات منطقه است
به نظرم خودشون دارن یه کاری می کنن
-----------------------------------
من که تا الآن مشکلی از بابت سرعت و نوسان نداشتم
داداشم از مخابرات گرفته و الان نمی تونه وصل شه یک مشت کارشناس بی سواد نفهم بی شعور گذاشتن که جواب بدن واقعا براشون متاسفم و بسیار خوشحال که یک ماه از مخابرات کوچ کردم به پارس آنلایننقل قول:
این مشکل فامیل ما همچنان برقراره
معمولاً 12 شب تا 12 ظهر اینترنتش درسته ولی از 12 ظهر تا 12 شب همه ـش ارور 691 میده
جداً اینایی که توی 2828 نشستن مشتی بی شعور و کم سواد بیش نیستن که تنها بلدن بگن مشکل از خودتونه...
من پس فردا امتحان سختی دارم به خاطر همین نمیتونم بهش رسیدگی کنم و این عموی ما کلی زنگ زده به 2828 و بعد کلی پیچوندن آخرش ببینین چه جواب سرتاپا **شری دادن:
"مشکل از نرم افزار کامپیوترتونه و چون کانکشن دایال آپ و pppoe با هم دارین و..."
جداً من پای تلفن میبودم هر چی لایق شرکت مطبوعش میبود رو میکشیدم به ریشش...
پس فردا امتحانه رو بدم پا میشیم با هم میریم حضوری این مرکز مخابراتی دعوا راه میندازم و اگه بخوان بپیچونن همونجا فسخش میکنم...
خدا وکیلی بهترین سرویس اینترنت رو الان داره مخابرات ارائه میده. من الان 1mb دارم واقعا راضیم سرعتم بین 128 تا 138 متغیره. اذیتم نمیکنه . 24 ساعتم دارم دانلود میکنم . پینگم هم با 4.2.2.4 در اکثر مواقع 123 تا 133 هستش
داداش شما توی یکساعت چند مگ دانلود میکنی؟ بهترین حالتش منظورمه.من 256 دارم ماکزیمم96 مگ دانلود میکنم.اگه بتونی با DUMETER یه گزارش بگیری تو یکساعت ممنونت میشم.نقل قول:
دوست عزیز شما نیتت پاک بوده وقتی رفتی اینترنت بگیری برای همین بهت 1 مگ دادننقل قول:
چون تو منطقه مخابراتی ما فقط باید علی دایی باشی که بتونی 1 مگ بگیری
لگه بتونی کمک کنی ماها هم 1 مگ بگیریم قول میدیم رضایت خودمون رو از این اینترنت زاغارت اعلان کنیم
wwwooowww ...... دادا تو رو خدا بگو چجوري ازشون 1 مگ گرفتي
بيشتر از 128 منطقه ما نميده تازه اونم با بدبختي
خوش بحالت :(((((((((((((((
اقايون من خودم تو مخابرات كار ميكنم و براي انجامك كارام تونستم بگير. شما مركز مخابراتت رو بگو ببينم اصلا پهناي باند دارند يا نه؟ شايد بتونم كمكت كنم. البته تاكيد ميكنم شايد
اقايون من خودم تو مخابرات كار ميكنم و براي انجامك كارام تونستم بگير. شما مركز مخابراتت رو بگو ببينم اصلا پهناي باند دارند يا نه؟ شايد بتونم كمكت كنم. البته تاكيد ميكنم شايد
سلام.
یه مدتیه سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده البته تو لود شدن سایت ها ولی سرعت دانلودم خوبه یعنی ممکنه کسی دیگه ای از اینترنتم استفاده کنه؟مودمم رمز داره.
نه داداش نگران نباش.وقتی دانلودت خوبه کسی جز خودت از پهنا نمیگیره.
عرب سرخي :((نقل قول:
شما که تو مخابرات کار میکنی، میدونی چرا 1 ماهه پینگ توی بازی میشه 999 ؟ (چند نفر رو میشناسم اینطوری شدن)نقل قول:
باید چیکار کنم درست شه؟:44:
(256 دارم)
ممنون
دوستان من میخوام یکی از سرویس های نامحدود مخابرات رو بگیرم اما مشکل اینجاست شناسنامه صاحب خط تلفن رو در اختیار ندارم و نمیدونم دیگه چطوری پیداش کنم راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
ماشاالله دوستان همه منطقه 3 مخابراتي هستن و تو منطقه 3 به جز مركز ملت جاي ديگه بالاي 512 نداره.
يكي از دوستان براي مركز ديالمه خواسته بود شما ميتوني براي 512 بري اداره مركزي منطقه 3 تو خ جمهوري بقل سفارت سابق انگليس و يه درخواست بنويسي كه من خط با اين سرعت دارم و ميخوام به دليل پژوهش و دانشجو بودن بكنم 512 بهت ميدن ولي 1mb فعلا فكرشو نكن.
براي مركز عرب سرخي شما بيشتر 256 اصلا فعلا فكرشم نكن
منطقه 2 سلمان فارسی چی به نظرت راه داره 512 بگیری یا امکانش نیست ؟
من همین مشکل رو تو بازی کانتر داشتم پینگم 60بود تو بازی میشد300-400نقل قول:
تنظیمات کاهش پینگ رو پیدا کردم و توی کنسول بازی انجام دادم دیگه درست شد الان پینگم معمولا 64 البته با سرور تهران
دوستان مخابرات ساعت دانلود داره؟؟؟
من تا الان فکر میکردم نامحدوده و بدون ساعت رایگان و از این حرفا
این قضیه ساعت 2 تا 6 یا 7 چیه؟
راستش من تازه از مخابرات گرفتم چیزی در این رابطه نگفتن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه داریم دان میزنیم فردا بیاد رو قبض؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....شرایط منم مثل شماست...شما راحترین و بی دردسرتین کار ممکن که میتونید بکنید اینه که اول زنگ بزنید 1818 بعد شماره تلفنی که یم خواید روش adsl وصل بشه رو بزنیدنقل قول:
و اگر بدهی داشت پرداخت کنید و بعد دوباره تماس بگیری 1818 ایندفعه گزینه پیش پرداخت صورتحساب رو انتخاب کنید و با توجه به سرویسی که یم خواید بگیرید 128 یا 256 یا...
پول بریزید تو حساب تلفن..برای 256 برای 2 ماه باید 25 تومن بریزید هر چی بیشتر هم بریزید بیشتر هم بریزید مشکلی نیست ..تو حسابتون میمونه و اقبض تلنفتون حساب میشه
باهاش...
و بعد که مثلا 25 تومن ریختید میرید مرکز مخابراتیتون میگید که من سرویس adsl م یخوام و پولشو ریختم ..و دیگه مدرک نمی خوان ازتون که مشخص کنید که صاحب خط تلفنید..
جالیش اینه که تو 4 ساعت اینترنتتون وصل میشه...چون هیچ مرحله ای برای تایید هویت خط نداره و سریع رانژه می کنن..
من خودم مستاجرم و با کپی اجاره نامه رفتم اصلا نگاه نکردن گفتن برو اصلشو بیار و ... می خواستن اذیت کنن....ولی وقتی پول رو ریختم اصلا نه مدرکی خواستن نه هیچی
دوستان براي مركز آيت الله كاشاني و سلمان فارسي خواسته بودند . پهناي باد لازم رو دارند اين مراكز بريد ادراه كل منتطقه مخابراتيتون. يه درخواست بنويسيد امضا كنيد كارت دانشجوييتونم ضميمه كنيد بهش. بهتون ميدن 512 رو
اون دوستمونم كه شناسنامه صاحب خط رو نداره اگه خونه رو اجاره كرديد اجاره نامه معتبر در غير اينصورت يه خط به نام خودت ثبت نام كن
این درخواست رو حتما باید به اداره کل مخابرات منطقه دو تهران بدیم ؟ به خود سلمان فارسی بدیم قبول نمی کنه ؟
حتما بايد به اداره كل منتطقه 2 مخابراتي تهران بدي. خود مركز اين كار رو برات انجام نميده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مخابراتم زارعي(غرب) هست, ختم PCM هست و اشتراك 6 ماه از Datak خريدم...
خواهشا كسي به من ياري بده...درخواست خط غير PCM هم دادم ولي هيچچچچچچ نشد!
WiMAX Irancell داره بيمار روانيم ميكنه!!!
منطقه مخابراتی 2 توی جردنه . 10 دقیقه هم کارت طول نمیکشه. من خودم همینطوری 512 گرفتم.نقل قول:
یه راست برو دفتر رییس درخواست رو بده به منشی رییس. اون خودش راهنماییت میکنه.
بچه ها برای مشکلمون باید هنوز به 1899 زنگ بزنیم؟
سلام دوستان
کسی جدیدا از V پی N استفاده کرده ؟
یه چند وقتیه برای من کار نمیکنه .
ممنون .
وی پی چند ماهه تعطیله.باید از ساکس استفاده کنی.نرم افزار ------ فایر رو نصب میکنی و اکانت میخری.نقل قول:
مال شما هم اینجوری شده؟!!!:18:
چند بار مودمو ریست کردم، دوباره تست کردم، عین همین بود (پینگ 200 به بالا(با ایران)، دانلود 0.16 ، آپلود 0.02 )
اره یک هفتس این طور شده یه پینگ با cmd از 4.2.2.4 بگیر میبینی چقدر پاکت لاست داره کاملا ترکیدهنقل قول:
نترکیده ترکوندن
خیلی کند شده
زنگ زدم خرابی تا گفتم پینگم بالاست گفت بله مشکل از ماست تا چند روز دیگه هم همین طور هست باید منتظر باشید :|||||
منم از مخابرات کرج اکانت دارم.برای منم از امروز صبح این مشکل پیش اومده. ما که گیمر نیستیم با پینگ دو برابرشم سر می کنیم. پکت لاستا رو چیکار کنیم ؟؟؟ باید دعا کنی زیاد نشه تعدادشون وگرنه واسه یه صفحه باز کردن باید 2-3 بار رفرش کنی. فقط خدا نکنه پشت سر این خرابکاری ها اهداف پلیدی باشه. :42:
من برای اینکه از حداکثر سرعتم بتونم استفاده کنم حتما باید کانکشن IDM رو روی 8 بگذارم! رو 2 باشه دانلود کلا تعطیل میشه.:9:
قضیه از اون موقع شروع شد که اینا اومدن از اپلود کم کردن دادن به دانلود برای سرویس های 256 و 512 برا همون پهنای باند کم اوردن اینجوری میشه همه میزنن رو دانلود کم میاد
یک نیست بگه اقاجان برای من اپلود خیلی مهم کی میگه خود سر عمل کنید اخه من میخواستم 256 بگیرم برای اپلود 128 اومدن اونو کم کردن دیگه الان پهنای باندشونم زیاد کنن بازم پینگ به حالت سابق برنمیگرده چون اپلود کم کردن تو بازی کم میاره فقط مشکل پاکت لاست احتمالا حل بشه اگه پخنای باند زیاد کنن نگه اینگه سرعت اپلود رو دوباره زیاد کنن بدون اینکه مال دانلود کم کنن یعنی مثل 128 که اینطوره
down 160
up 80
بره من که همیشه رو 8 هست :31: تنها چیزی که میشه الان ازش استفاده کرد همین دانلود هست البته با telorance بالا.
گوش شیطون کر نه!نقل قول:
این هفته دیگه ییلاق میکنم داتک.....ری...دم تو این ایتنرنت مخابرات...به جران میتونم بگم منطقه تندگویان اینماه 1هفته قطع بود....بقشم اختلال کندی سرعت ...داتک درسته حجمش کمه...ولی حداقل از دست این همه اختلال خلاص میشیم....یادش بخیر اون اولا چقد خوب بود...
یه جا سرعت کمه
یه جا پینگ بالاست
یه جا پرت ندارن
یه جا ترافیک داره
یه جا باید التماس کنی تا بجای 128 256 بدن اونم با این وضعیت اسفناک پینگ و پاکت لاست....
پس بیاین همه بشا... به این اینترنت تخ..
برید یک خط به نام خودتون بخرید ولی حتما ذکر کنید که ای دی اس ال میخواید براتون پی سی ام میدن پارتی هم نمیخواد (مگر اینکه نداشته باشن)نقل قول:
در ضمن خیلی راحت به داتک میتونید بگید خط رو جمع کنه. من هم بصورت پیش پرداخت داتک بودم ولی دیدم به صرفه هست برم از مخابرات بگیرم از بقیه پولم صرفنظر کردم
من با V پ ن مشکل ندارم دوستانی که مشکل دارن باید سرویسشون رو عوض کنن! فعلا مشکل همین پینگ بالا و پکت لاست هست :| بری من عجیب اینجاست که چرا شرکتها خصوصی مشکل ندارن!؟ مگه همه شرکتها خودشون از مخابرات سرویس نمیگیرن؟