دو راه دارینقل قول:
1- اخرین نسخه دایرکت ایکس رو نصب کنی
2- تو گوگل اسم فایل d3dx9_41.dll رو سرچ کنی و بعد از دانلود اونو تو پوشه system و system32 کامپیوترت کپی کنی
Printable View
دو راه دارینقل قول:
1- اخرین نسخه دایرکت ایکس رو نصب کنی
2- تو گوگل اسم فایل d3dx9_41.dll رو سرچ کنی و بعد از دانلود اونو تو پوشه system و system32 کامپیوترت کپی کنی
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که فکر کنم مشکل مربوط به Direct X باشه و در صورت نصب این نرم افزار مشکل شما حل میشه
با این حال میتونین از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین و مشکلتون احتمالا حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم تو راه حل اول گفتم نصب اخرین نسخه دایرکت ایکس(Direct X ) مشکل رو حل میکنه:دینقل قول:
شرمنده من فکر کردم شماگفتی باید درایورها رو نصب کنه ... دیگه بی خوابی دیدمون رو مختل کرده بود
ممنون بابت تذکر :31:
سلام به ذوستان فیفا باز
نمیشه یه پچ بریزی تا سختی بازی از حالت لجندری بیشتر بشه
خیلی باحالی ! همین !:31:نقل قول:
پچ نه نیست ولی میتونی همه ی assist ها رو بزاری رو حالت دستی یا منوال اونوقت بیا شاخ بازی در بیار:27:نقل قول:
سلام دوستان،میشه لینک سالم و مستقیم گزارش عربی را بزارید برام!!
اگه پیچی جدید چیزی هست هم ممنون میشم لینکشا در اختیارم قرار دهید :40:
سلام
یکی میتونه کامل توضیح بده این Chants رو چطوری بریزم؟
دوست عزیز کاش در تاپیک مشکلات فقط مطرح می کردید و ....:نقل قول:
به هر حال آموزش ریختن Chants به زبان ساده!:
you have to take VLC media player ..
and create playlists in M3U format..
take all the chants for a team
then click right >>> add to playlist with VLC
rename it as you want and you can select in fifa
put all your chants in a folder but in music section
exemple Music/Chants
then fifa will detect it ..
sound are impressive,i'll make a tutorial for how adding chants and how to increase sound and i'll probably release my pack.
thanks.
درهمین رابطه کاربری از ایشون سوال کرده:
The music folder has to be in the Fifa game directory ?
ایشون هم جواب دادن که:
nope in music folder (the one from windows)
and it will detect playlists .. i'm doing it for all the premiership [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
it's very simple take 10 seconds for every team.
من چهارتا لینک دارم ولی مستقیم نیستن،همه از آپلود سنترن،به هر حال براتون قرارشون میدم،اگه میتونید یه اکانت رپید باز با قیمت خیلی ارزون بخرید و خودتون رو راحت کنید،شایدم تونستید از سایت های لیچ کننده ی رایگان استفاده کنید:نقل قول:
محتوای مخفی: لینک ها:
اقا یکی جواب مارو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم می شه فیفا12 رو با کابل شبکه با یه سیستم دیگه بازی کرد؟
یک اتفاق خیلی جالب
الان داشتن بازی میکردم دیدن بعضی وقتا داور اوانتاژ میده بعد در اولین فرصت که بازی متوقف شد به بازیکن اخطار میده.....همین اتفاق افتاد
و به ژاوی میخواست اخطار بده ولی مشکلی که بوجود اومده بود این بود که تو باگ گیر کرده بود و مرتبا هی بهش اخطار میداد یه صحنه رو 10-20 بار تکرار کرد و هی اخطار میداد بهش هی بازی دستاش رو میبرد بالا به معنای توقف بازی هی میرفت اخطار میداد :31:
خلاصه بعد این چند دفعه بالاخره راضی شدو دست از سر این ژاوی بدبخت برداشت و بازی ادامه یافت
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
فکر کنم یکی از دوستان پاسخ گفتننقل قول:
خیر نمیشه
اره راس میگی واسه منم پیش اومده. با رفیقم توو ایکس باکس داشتم بازی می کردم پیش اومد. حالا اینو گفتی یاده یه حرکتی افتادم. با رفیقم داشتم بازی می کردم من ناپولی (عشقمو:31:) گرفته بودم برفیقمم میلان. یه خطا روی لاوزی شد بعد داور قشنگ دستشو کرد توو جیبه پشتش که کارتشو در بیاره نمی دونم باگ بود چی بود که تا برد سریع اورد کنار منصرف شد فقط یه تذکر داد . خیلی جالب بود. :31:نقل قول:
یه با توپ داشت میرفت سمت کمک داور بعد کمک داور از رو توپ پرید جهت عوض شد و به طرف تماشاگرا پرچم زد !:31:نقل قول:
اون دیگه اخرشه :31::31:نقل قول:
خب بسه دیگه بحث باگ های عجیب بازی رو بی زحمت تموم کنید:11::20:
اگه طرفداران ساکر:2: (PES:2: )بخوان بیان باگ های PES رو بگن تاپیک PES بالای سه هزار صفحه میشه
شایدم مهم شه:31::31::31:
کسی لینک سالم گزارشگر عربی داره؟؟
هر روز میای میگی؟:19:نقل قول:
سه تا لینک بت دادن برو یکیشو مستقیم کن دانلود کن دیگه:27::11::11::11::11::11:
داداش مرسی:40::40:نقل قول:
ی اما راستیاتش من ازین کارا بلد نیستم،یعنی نکردم تا حالا:43::43:
چیطوری باید مستقیمشون کنم
راستی من یادم رفت بگم،خوب شد یادم اومد:اون فایل گزارش عربی که لینک دادم پسورد داره که پسوردش اینه:
لینکت کو پس؟؟نقل قول:
باید خوبی ها و بدی های هر بازی رو گفت . همین فیفا خداییش مشکلاتی داره که بعضی وقتها میمونی به مشکلاتش گیر بدی یا از خوبی هاش تعریف کنی . از خوبی هاش که واسه من گذشته و دیگه فقط بدی هاشون میبینم .نقل قول:
نمیدونم چجوریاست . از بازیه یا از منه . چند وقت خوب بازی میکنم و باز چند وقت بد بازی میکنم . چند وقت هیچ بازی رو نمیبازم و حتی ممکنه گل هم نخورم . باز چند وقت چنان میبازم که دیگه حالم از فیفا به هم میخوره .
همین صبح سه تا بازی کردم هر سه تاش رو بردم . یکی 3-0 یکی 1-0 یکی 2-1 . امشب اومدم بازی کردم در حالی که بیشتر رو مود بازی بودم دوتا بازی 2-0 و 3-1 باختم .
فقط امشب هم نیستش . کلا یه حلقه است که تکرار میشه . یه بار خوبه یا بار بد .
واسه من فقط اینجوریه یا همه اینطورین . من که منم . گیم پلیم هم که همونه . پس چرا اینطوری میشم .
ببخشید ولی بدجوری گیر کرده بود و باید خودمو یه جایی خالی میکردم .
این مخابرات هم که ر..ده و کلا فیفا وصل نمیشه و انلاین بی انلاین . حالم داره بهم میخوره .
همونایی که صفحه ی قبل دادم دیگه!!همون سه تا که تو اسپویلر گذاشتم!نقل قول:
درسته :21:روز بد و خوب داره ولی واسه من فرقشون اینه که یه بازی رو بسختی یا شانسی میبرم یه بازیرو راحت میبرمنقل قول:
من رو لیجنری بازی میکنم
تایید میشه حرفت:11:
مولتی هم که پر:18: اینجا ایرانه ... :27:
خوشم میاد خودت واسه نقل قول من اسمایلی گذاشتی :21:نقل قول:
با ســــــلام
اقـــــــایون این فصل نقل و انتقالات اروپا تموم بشه
ایـــــــا فیفا پچ جدید جهت آپدیت نقل و انتقالات رو ارائه مکینه ؟
سپــــاسگذارم.
نه داداش ما هم همین مشکلات رو داریمنقل قول:
تازه من روی ورلد کلاس میبازم و اعصابم خورد میشه
همش فکر میکنم این شوک راست من خیلی غیر طبیعیه تا یه حرکت بهش میدم همچین توپ رو جلومیندازه که 100 درصد توپم لو میره نباید اینقدر جلو بندازه که خودمم بهش نرسم
من که موندم
میتونید از طریق اسلایدر ها cpuرو قوی تر کنید.نقل قول:
سلام به ذوستان فیفا باز
نمیشه یه پچ بریزی تا سختی بازی از حالت لجندری بیشتر بشه
ما توی همینprofessionalموندیم.تو میخوای از لجدری سخت ترش کنی؟:31:
با چی بازی میکنی؟:31:(سوالات ایهام دار:31:)نقل قول:
کامپیوتر؟
من رو کامپیوتر این مشکل رو دارم ولی رو کنسول ندارم
علتش هم واسه غیر اصل بودن دسته های کامپیوتره:46:
با سلامنقل قول:
نه , شوک راست شما درسته
با این دکمه (شوک سمت راست) شما میتونید سرتوپهای ناگهانی بزنید در مواقعی که شرایط مهیــــا باشه
یا با یک یا دوبار زدن شوک به سمت جلو , توپ از پای شما فاصله میگیره تا بازیکن صاحب توپ با شتاب بیشتری به سمت جلو حرکت کنه این هم در مواقعی که جلوی شما دفاعی نباشه .
سپـــــــــــاسگذارم.
سلام ، فیلم آموزشی هست که تنضیمات وحرکات رو بطور کامل نشون بده؟!!
برادر ایشون میگه خیلی خیلی بیش از حد میندازه جلو که بهش نمیرسه:41:نقل قول:
حرف شما هم میفهمم ولی ایشون میگه خیلی میندازه جلو
راه حل؟
مال من که دسته ایکس باکس دارم همینجوریش بدون اینکه شوک سمت راست رو بزنم وقتی توپ رو به کسی پاس میدم همچین توپ رو میندازه جلو که توپ لو میره . مخصوصا با این تیمهای دسته پایینی .نقل قول:
نمیدونم مشکلش چیه که نمیتونن خوب توپ رو stop کنن . بعضی وقتها خوبه ولی معمولا اینطوریه .
واسه تکل ها هم نمیدونم چرا وقتی تکل میزنم این بازیکن منه که تعادلش از بین میره . وقتی هم روم تکل میشه باز هم بازیکن منه که تعادلش از بین میره . طرف strength اش بالای 90 ـه ولی روی یک بازیکن معمولی که تکل میزنه میخوره زمین و طرف هم به راحتی راهشو میره .
این موتور بازی جدید واقعا مشکلاتی داره که باید برطرف بشه . مثل ناداوری هایی که رو اعصاب میره .
نمونه اش اینکه طرف توپ رو ازت تکل میکنه و میگیره خطا نیست ولی بعدش که داره راه میره بازیکن تو رو میزنه زمین که خطاست ولی داور خطا نمیگیره .
فیلم آموزشی رو من برای فیفا 09 دیده بودم واسه جدیدا هم هست ولی اگه انگلیسیت خوب باشه می تونی همه حرکات رو یاد بگیری چون داخل بازی اگه به قسمت هینت بری همه فوت و فنای بازی رو آموزش می ده به عبارتی بهترین آموزش ها داخل بازی هست فقط ما ایرونی ها که اصولا خودمون رو نوابغ قرن می دونیم قریب به اتفاق منتظر می مونیم فارسی همه چیز شسته رفته بیارن بذارن جلومون... دیگه حوصله گشتن نداریم جسارت نباشه البته کلی میگم در خیلی مواقع خودم هم این طوری هستم اینطوری عادت کردیم از بد روزگار... بگذرد... ولی چنانچه انگلیسیت خوبه به نظرم از داخل بازی خیلی چیزا می تونی یاد بگیری توی منو دنبال Help و Hints یا Tips بگرد حتی نحوه اجرای شادی های بعد از گل رو هم آموزش داده...نقل قول:
موفق باشی دوست عزیز:40:
ممنون از کمک جامعت :27:نقل قول:
خیلی به درد من هم خورد:27::10:
البته من انگلیسیم خوبه:46:
سلامنقل قول:
آره کامپیوتره
متاسفانه دستم هم دسته سونی هست و پدرم رو درآورده بیخیال کار با شوک راست شدم
سلامنقل قول:
حالا میشه بگید چطوری میشه تو سر توپ زد شاید بتونم ازش استفاده کنم؟
خودمم توش موندم با گرفتن ال 1 میتونم باهاش دریبل بزنم ولی وقتی بدون اون باهاش به سمت چپ یا راست میزنم توپ رو با فاصله میندازه و لو میره
مرسی
قسمت های Help و Hints یا Tipsکجای بازی هستن ؟!! پیدا نکردم :41:نقل قول:
باشه یکی دو ساعت صبر کن برم خونه دقیقا همه اش رو میگمنقل قول: