مال منم جدیدا اینجوری شدهنقل قول:
Printable View
مال منم جدیدا اینجوری شدهنقل قول:
مشکل از لپ تاپ نیست جدیدا نمیشه پسورد ایمیل رو ذخیره کرد و هر بار باید وارد کنینقل قول:
درود خدمت دوستان عزیز :
لپ تاپ من الان حدود 3 ، 4 ماه میشه وقتی روشن میکنم smart hard disk error میده و وقتی ویندوز بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا درست بالا بیاد اگر هم دست به موس یا چیزی بزنم هنگ میکنه و باید لپتاپ رو ریست بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون هم مشکل مثل من رو داشته.
کسی از دوستان بوده که بدونه من باید چی کار کنم چون هزینه هارد عوض کردن زیاده و این لپتاپ توی ایران گارانتی نمیشه و یا اینکه مغازه دارایی که ازشون میخری خودشون گارانتی کنن.
و یک سوال دیگه ، اینکه ممکن هارد تعمیر بشه و دلیل این مشکل چیه ؟
درسته مشکل از لبتاپ نیست ،من با گوگل کروم مشکلی ندارم و اثر انگشت کار میکنه،توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنهنقل قول:
يه سوال داشتم تفاوت اصلي 6090 و 6080 چيه استفاده من نت و فيلم و كمي بازي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟
تفاوتش تو ظرفيت هار و رم و بلوري بودن 6090 هستهار 1 ترا، رم 8لينك مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پول داري 6090 بگير وگرنه 6080نقل قول:
يه 6080 بگيرم ميتونم يه ٢ گيگ رم بندازم روش آخه هارد ١ ترا و بلوري به درد من نميخوره ؟نقل قول:
ميشه، ولي بايد رم 2 گيگ تو دستگاه دربياري و يه 4 گيگ بندازي بجاش (چون جاي دو تا رم بيشتر نداره) كه من اينكار نكردم و تا حالا كه به بيشتر از 6 گيگ احتياج پيدا نكردم البته اچ پياي جديدتر اومده، يه نگاهم به اونا بندازي بد نيست (تو همون لينك كه تو پست قبل دادم ميتوني پيدا كني)نقل قول:
اين 6080 از نظر گرما چجوريه كيفيت صفحه نمايشش به درد فيلم ميخوره ؟
سلامنقل قول:
منم مشکل شما رو حدود 8 ماه پیش داشتم و تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود که ببرم گارانتی هارد رو عوض کنن(البته بعد از کلی گشتن تو اینترنت و نتیجه نگرفتن)
این لینکی رو هم شما گذاشتی همون موقع من دیدم
به نظر من تنها راه حل تعویض هارده.
موفق باشید
سلامنقل قول:
تنها تفاوتشون تو داشتن بلوری و هارد و رم بیشتر 6090 فکر میکنم باشه و در کل 6090 نسبت به 6080 کاملتره
اگه برای فیلم و بازی میخوای هیچ فرقی بینشون نیست
درکل بهتره مدلهای 2012 رو بگیری چون هم cpu و هم گرافیکشون نسبت به این دوتا مدل قویترن(چون برای بازی میخواید)
در رابطه با کیفیت صفحه نمایشش هم باید بگم که:ای بدک نیست
در ضمن خودم 6090 دارم.
موفق باشید
دوستان وبکم من دیگه کار نمیکنه هرچیم بگین از NetFramework و DirectX و... نصب کردم ولی فایده نداشت
ورژن 5 برنامه Youcam رو نصب هم نصب کردم نشد موقع باز کردن برنامه ارور میده :
اصلا ویندوز Hp TrueVision HD رو نمیشتاسه !چه تو یاهو چه هرجت
Warning
No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.
ویندوزم عوض کردم
گارانتی هم ز زدم گفتن اولین کاری که میکنیم ریکاوری میکنیم که با این کار هاردم میپره اکسترنال هم ندارم ذخیره کنم خودم ریکاوری کنم ببینم سوخته یا نرم افزاریه ولی فکر میکنم راه بهتر و ساده تری هست
چیکارش کنم ؟ هیچ درایوری هم توی کل نت پیدا نکردم براش
بابا عجب كار سختيه انتخاب لپ تاپ.
من تا اينجاش hp 4530 يا asus a53sv رو انتخاب كرده بودم الان اين لپ تاپ اين تاپيكم بهش اضافه شد!!!
مردم بخدا
چي بگيرم آخه
هركدوم يه مشكلي دارن
1)من ميخوام از لحظه كه لب تاب روشن ميشه روي گرافيك اصلي باشهههههه چطور بايد اين كار بكنم؟؟؟؟؟
2)چطور ميشه بعد از اينكه ويندوز بالا امد به جاي اينكه تك تك برنامه را به حالا گرافيك اصلي انتقال داده كاري كردش كه تمام برنامه هاي كه باز ميشن ديگه با گرافيك اصلا باز بشنننننن؟؟؟؟؟و كلا گرافيك اصلي كار كنه؟؟؟
3)مدل كارت گرافيك چطور متونم بينم؟؟؟؟
4)يه نرم افزار بهم معرفي كنيد كه بتونم قطعات لب تاپ را تست كنم بينم سالم هستن يا نه ؟؟؟؟
دوستان میخوام لپتاپ رو بزارم رو دانلود ...
چطور میتونم کمترین کار رو از سیستم بکشم؟!
منظورم اینه که با وجود روشنی چند ساعته فشاری رو لپتاپ نیاد؟!
1,2)دوست عزیز وقتی لپتاپ رو روشن می کنی رو گرافیک amd هست.مگه تیک automatically select power saving gpu when on battery رو بذاری که وقتی رو باطری باشه می ره رو اینتل.نیازی هم نیست تک تک برنامه ها رو بذی تو کنترل پنل گرافیک که با اون اجرا کنه.اگه رو حالت high performance باشه خودش با amd اجرا می کنه.ولی به جر بازی بهتره رو اینتل باشه.چرا همچین قابلیتی رو می خوای از دست بدی؟هم مصرف برق می ره بالا هم به لپتاپ بیشتر فشار میائ اینجوری.6770 نسبتا قویه.مصرفش هم به مراتب بیشتره.مخصوصا در حالت باطری.حد اقل یک ساعت و نیم می تونه زود تر خالی کنه باطری رونقل قول:
3)می تونی از device manager ببینی.رو My computer راست کلیک کن برو تو manage.بعد device manager. بعد display adapter
4)چند تا برنامه داشتم.اسمهاشون یادم نیست.فارسی تو گول سرچ کن پیدا می کنی.خود hp assisstant هم یه جا داره همه رو می نویسه.یادم نیست کجاشه.ولی یه بار رفتم.الان نصب نیست که بگم
خب اول lcd رو خاموش کن که الکی روشن نباشه.گرافیک رو هم روی intel بذار اگه می خوای.می تونی از برنامه tune up یا برنامه های مشابه استفاده کنی.مثلا تو حالت economy mode مصرف دستگاه رو به حد اقل می رسونه.مثلا رم و ... رو هم استفاد ه شون رو کم می کنه.تنظیمات هم باید داشته باشه.من زیاد کار نکردم باهاشنقل قول:
شما هیچ نظری نداری برای انتخاب لپتاپ؟نقل قول:
اینقد گفتند اچ پی خوب نیس که پشیمون اچ پی شدم.
الان میخوام z570 بگیرم
ایسوزم بیخیال شدم
کی 'گفته hp خوب نیست؟چه مشکلی داره مثلا؟من 5-6 ماهه دارن هیچ ایرادی نمی تونم ازش بگیرم.از تاچ پد و کیبرد گرفته تا طراحی و جنس بدنه و ... فوق العاده با کیفیته.من تازه وقتی با تاچ پد 5110 کار کردم فهمیدم تاچ پد لپتاپ خودم چیه!اصلا جنس آمریکایی دیدی تا حالا بد باشه؟!لنوو هم همه لپتاپهاش با کیفیته انصافا.من کار نکردم تا حالا باهاش.ولی خب تا وقتی ibm بود که عالی بود.الان هم که کیفیتش رو پایین نیاورده.بستگی به خودتون داره که از کدوم خوشتون بیاد
شما 5 6 ماهه دارین من 2.5 ساله و برادرم 6 ساله که داریم و میگم فوق العادست.نقل قول:
کی گفت به شما اچ پی بده ؟ به من نشون بده کیه ...
اگر هم شما از اون دسته آدم ها هستین که با کوچکترین حرف دو تا بی سواد تغییر نظر می دین آره بهتون توصیه می کنم همین روند رو ادامه بدین و اچ پی نگیرین به دلیل این که هر برندی باید در سطح کسی که ازش خریداری می کنه باشه اچ پی برندی نیست که همه لیاقت استفاده از محصولاتش رو داشته باشن ...نمی خوام زیاد در این مورد صحبت کنم ...
اما من که 12 ماه پیش ییکی از نوت بوک های سری 6000 رو گرفتم تا همین الان که دارم باهاش تایپ می کنم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و واقعا از هر نظر فوق العاده س ...
واقعا کم پیش میا نوت بوکی در عرض یک سال هیچ گونه مشکلی نداشته باشه ...
تازه این سری 6000 هست برو مدل های سری 7000 رو ببین طراحیش مثل مک بوک های 2012 هست نه این کپی باشه چ.ن زودتر از اون اومده ....
واقعا خیلی شیک و فوق العاده س ....
جالا بازم برو اسم لنوو بی کلاس و بی ارزشو بیار و فک کن کیفیت داره که البته داره ولی برندی نبست که واسه آدم های high class باشه ...
آدم ها ی داغون معمولا از این برندها خرید می کنن ...
بقیش بماند ...
با ان پی ان ببینین :
ضمنا مدل های سری 7000 همگی دارای subwoofer هستن ...
سلامنقل قول:
حالا شما چرا اینقد عصبانی شدی؟:31:
ببینید ما پولمون به سری 6000 و 7000 نمیرسه.
از اچ پی فقط 4530 رو رد کردم وگرنه همون v6 رو میگرفتم
بعدشم لنو هم خیلی خوبه ظاهرا.اچ پی رو میگن گرماش زیاده.همین
ببین دوست عزیز یک بار گفتم کسائی که شما واسه خرید ازشون می پرسی کاملا دارن چرت می گن ...
اچ پی به هیچ عنوان کوچکترین مشکل گرمایی نداره و بهترین تکنولوژی رو تو بین تمام برندها تو قسمت Cooling استفاده کرده ...
شما می دونی CoolSense چیه که می گی گرم می کنه ...
CoolSense مجل و شرایط قرار گیری نوت بوک رو چک می کنه و تنظیمات مناسب رو به صورت اتومات برای فن اعمال می کنه ...
یعنی که شما اگر نوت بوک رو مثلا روی تخت خواب یا کاناپه یا روی زمین و ....بزاری به دلیل وجود این تکنولوژی شرایط کارکرد فن فرق می کنه و یکسان نیست ...
اگر می تونستی از سری 6000 بخری که خیلی عالی بود اما 4530 هم واقعا نوت بوک فوق العاده یی و از لنوو خیلی بهتره ...
خوب من بازی فرض کن به هیچ عنوان نمیکنم.ولی برنامه سنگین گرافیکی خیلی کار میکنمنقل قول:
مث تری دی مکس و فتوشاپ و یولید ویدئو و میکس و همچنین نقشه های سه بعدی کتیا و ...
حالا این سری 6000 که میگین بیشتر کاراییش تو گرافیک و بازیه؟اگه اینطوریه که ضرر میکنم درسته؟
چه امکانات خاصی نسبت به 4530 داره؟من رو امکانات هرچند کوچیکم حساسم و دوس دارم.که کار کردن با لپ تاپو راحت کنه.
بعدشم دوستان که لنو رو پیشنهاد دادن فقط به خاطر بعضی مسائل معمولی بود.مث کیفیت ساخت و کیفیت صفحه نمایش نسبت به 4530 و کیبورد خوشگا تر و آسان تر و ...
کروم 21 ...
ضمنا اینجا نپرس ..
ببین دوست عزیز اچ پی به دلیل این که هر 3 ماه یکبار نوت بوک ها رو به لحاظ کانفیک به روز می کنه کار رو کمی برای خرید سخت کرده ...
اما با این حال به دلیل کاربری شما در زمینه گرافیک با انتخاب های مشخصی روبرو هستین ...
به این معنی که شما با این سطح کاربری نمی تونین دنبال Probbok یا چیز دیگه ای باشین و حتما باید Pavilion Dv6 بخرین ...
مساله اصلی از اینجا شروع می شه که شما با خرید این سری اصلا نمی تونی کاربری خاص و محدودی تعریف کنی به دلیل این که تمام مدل های این سری کانفیگ های فوق العاده فضایی دارن و بحث گرافیک و برنامه های مرتیط با اون خیلی ابتدایی هست واسه
بیان کردن ...
اکثر مدل های هم چیپ گرافیک 6770M دارن که بالاترین گرافیک نوت بوک های زیر 2 میلیون هست ...
البته بعضی از مدل ها که به تازگی وارد شدن 7690M TX دارن که از 6770M کمی قویتر هست اما باز هم در یک سطح هستن ...
نکته جالب اینجاس که من دارم با همین گرافیک Max Payne 3 رو با بالاترین رزولوشن و تنظیمات Very High با 50 فریم بازی می کنم ...
به لحاظ امکانات و ویژگی های سخت افزاری که بسیار بالاتر هست نسبت 4530 و کلا سری Probook ...
به جز پردازنده و گرافیک که مشخص هست خیلی بالاتره اسپیکر فوق العاده Beats با کیفیت وحشتناک عالی , کیبرد خیلی عالی تر , تاچ پد واقعا فوق العاده ,CoolSense , دیزاین واقعا شیک که البته در سری 7000 بی نهایت عالی شده که دیگه حرفی باقی نمی گذاره و خیلی چیز های دیگه ...
خب منم داییم 5 ساله compaq داره و صبح تا شب روشنه.یکی دیگه هم 2-3 ساله hp داره که مشکلی نداشته
در ضمن به هیچ وجه حرف آدمهای متعصب و کم سواد مخصوصا فروشنده ها رو قبول نکن.ادمهای بدون نعصب و با دانش هم هستند که راهنمایی کنن.چیزی که تو بازار رو بورس نباشه همه می کوبنش.الان به هر کی بگی می گه ایسوس/البته خوبه.ولی خب همه به فکر فروش خودشونن.چون Hp کمه به دلیل امریکایی بودن و تحریم و گارانتی و این حرفها.من نمی خوام تعصبی از Hp دفاع کنم.hp هم ممکنه خراب شه.ایسوس هم خوبه.لنوو هم همینطور.من خودم Hp رو ترجیح دادم که پشیمون هم نیستم
خب منم داییم 5 ساله compaq داره و صبح تا شب روشنه.یکی دیگه هم 2-3 ساله hp داره که مشکلی نداشته
در ضمن به هیچ وجه حرف آدمهای متعصب و کم سواد مخصوصا فروشنده ها رو قبول نکن.ادمهای بدون نعصب و با دانش هم هستند که راهنمایی کنن.چیزی که تو بازار رو بورس نباشه همه می کوبنش.الان به هر کی بگی می گه ایسوس/البته خوبه.ولی خب همه به فکر فروش خودشونن.چون Hp کمه به دلیل امریکایی بودن و تحریم و گارانتی و این حرفها.من نمی خوام تعصبی از Hp دفاع کنم.hp هم ممکنه خراب شه.ایسوس هم خوبه.لنوو هم همینطور.من خودم Hp رو ترجیح دادم که پشیمون هم نیستم
ممنونم از این همه راهنمایی و وقتی که گذاشتین و نوشتین.نقل قول:
حالا قیمتش چنده؟
ci7 باشه باتریش زود خالی نمیکنه؟
نور کیبورد داره دیگه؟ چون خیلی مهمه واسم و واسه همینه که ایسوز و اچ پی 4530 رو نمیخوام.ولی لنو داره.
این گرافیک 6770 بالاتر از gt540 هست دیگه آره؟
الان که رفتم رو قیمت بالاتر سری n ایسوس منو وسوسه کرده!!!!!!! Asus N53SV
این کپی گرفته شده از یه انجمنه
از این سایتنقل قول:
حیفه 1440.000 تومان که بخوای بدی برای این ابوطیاره HP
به نظر من با این پول اگر یک ASUS خریداری بشه حالا نگیم کارایی بالاتر بلکه هم سطح خودش 100 شرف داره به اون HP
دوستم یک A42JA داره که گرافیکش ATI Mobility™ Radeon® HD5730 with 2GB DDR3 VRAM هست.....
بازی HOT POR SUITE بازی میکنه تنظیمات هم روی آخر این لب تاپ کم نمیاره...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک باز بعد از 30 دقیقه بازی تمام فقط مقدار کمی از باتریش کم شده بود.....
مهمترین مسئله این که این لب تاپ اینقدر تهویه و کولینگ هوای گرم برای گرافیکش عالی بود که تا فاصله 10 تا 15 سانتی از لب تاپ حجم هوای خروجی رو حس میکردی...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی خیلی خیلی لذت بردم...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا سری N لب تاپهای ASUS که واقعا کیفیت صداشون منو حیرت زده کرده.....دارای بلندگوهای اختصاصی و صدای دالبی هستند...... ---------------------
سلام دوستان
چند روز پیش یه ارور صفحه آبی اومد روی صفحه حین کار با لپتاپ که یهو صفحه آبی شد و صدای آهنگ لپتاپ تبدیل شد به بوق ممتد و فقط میتونستم کلید پاور رو بزنم که خاموش بشه سیستم
حالا هم امروز دوباره این ارور دیده شد و بلای قبلی اومد سرم ولی بعد از روشن کردن دوباره توی هر دو دفعه هیچ مشکلی پیش نیومده بود واسه لپ تاپ و الانم دارم باهاش مینویسم خدمتتون و این ارورها مثل صفحه آبی قبلا نبود که مجبور شدم هارد عوض کنم و ویندوز نمیومد بالا
میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه؟نگران شدم و خیلی تابلویه آخه وسط کار همه چی بپره و دوباره روشن کنی!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
عکسش هم در زیر گذاشتم که راهنمایی کنید
آآآآ،یهو الان هم یه علامت اومد روصفحه که روی بیتس آدیو خط کشیده بود و صدای اسپیکر خیلی زیر شد و صداش کم شد انگار ی بلندگو داره اونم از توی سیستم صدا میده!!(علامتش با وقتی صداروmute میکردم فرق میکنه)
خیلی نگرانم
کمک کنید لطفا
رفتين صحبت های دو تا بي سواد رو کپي کردين که کمي تشکيک درست بشه در مورد اچ پي اونم در مورد مدل هاي هيولا سري 6000 ...
اصلا شما مي دوني اچ پي براي 7 سال پشت سر هم بزرگترين فروشنده نوت بوک پي سي هست و آمار دست نيافتني داره ؟
مي دوني بخش ماشين ها و سيستم هاي شخصي اچ پي تحت مديريت تاد بردلي يکي از ابرمردهاي صنعت IT اداره مي شه ؟؟
کسي که مدير عامل RIM کانادا بوده که گوشي هاي BlackBerry رو توليد مي کنه ؟؟
اچ پي نه مال منه و نه وکيلشم و نه سهام دارش اما يه چيز رو خوب بدونین که تو نوت بوک نمي توني بالاتر از Apple و hp گير بياري اين يه چيز اثبات شده س ...
برندهاي ديگه نوت بوک هاي خوبي توليد مي کنن اما خيلي مونده به غول بي رقيب نوت بوک برسن خيلي ....
برو از برندهاي ديگه يه مدل پيدا کن که بتونه جلوي سري hp envy و Pavilion 7000 حرفي براي گفتن داشته باشه ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمق ها در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
بهت هم گفتم بعد از يک سال استفاده شبانه روزي ( 25 ساعت هست نوت بوکم روشنه و هر روز هم همينه )و وحشتناک و دانلود شبانه و بازي هاي سنگين بدون کوچکترين مشکلي دره کار مي کنه و اگر ببينيش نمي توني بفهمي اينو يکساله خريدم
و سخت ترين کارا رو از ش کشيدم ....
اما همين Asus serie n مي دونستي خيلي ها از تاچ پدش زياد استفاده نمي کنن چون خيلي گزارش شده که رنگش از بين مي ره و خيلي هم مزخرفه ؟؟
يا کيبرد و طراحي آشغالي داره نسبت به اچ پي مثلا سري 7000 ...
برو عکساي مدل هاي سري 7000 رو ببين دقيق مثل مک بوک 2012 طراحي شده و پشتش انقدر زيبا که آدم حال مي کنه فقط نگاش کنه ...
برو ببين چقدر شيکه اين دستگاه ...
دوست دارم بري بگردي بياي همين جا بگي يه نوت بوک پيدا کردم بالاتر از Dv6 7000 ...
فقط دوست دارم اين کارو بکني ...
ضمنا باطريش به شدت عاليه و اصلا کم نمياره تازه تو سري 6000 اين طوريه ...
سري 7000 که Ivy Bridge هست مصرف 20 درصد کمتر و باطري 20 بيشتر شارژ نگ همي داره ..
6770m از 555 انويديا قوي تره از 540 که ديگه خیلی بالاتره ...
سري 7000 Back-lit داره اما سري 6000 نداره ولي به جاش نور دور تاچ پد روشن مي شه که خيلي زيباس ...
ضمنا به هيچ عنوان الان موقع خريد نيست و بايد دست نگه داري ...
اين سري 7000 هم گفتن 2 ماه هست معرفي شده و يک ماهه تو بازاره ولي هنوز نيومده ...
اسم برندهاي آشغالي مثل لنوو هم ديگه نيار چون واقعا حالم بهم مي خوره ...
فقط صبر کن تا 7000 بياد وگرنه اگر خريدي نياي اينجا بگي پشيمونم چرا اچ پي نخريديما ...
ضمنا گرافيک اچ پي 650 انويدا هست که دقيقا مک بوک2012 که قيمتش از 2199 دلار شروع مي شه همين گرافيک رو داره ...
نکته ديگه واسه اطلاع همه اين که مدل هاي سري 7000 32 گيگ کش Mssd دارن که فقط براي درايو C اعمال مي شه و سرعت بوت ويندوز و اجراي برنامه ها رو وحشتناک بالا برده ....
ضمنا اسپيکر همه نوت بوک هاي اچ پي سري dv6 و envy بيتس هست و ساب ووفر داره ....
پست من رو گذاشتین بعد برداشتین ؟
رفتي صحبت های دو تا بي سواد رو کپي کردي که کمي تشکيک درست بشه در مورد اچ پي اونم در مورد مدل هاي هيولا سري 6000 ...
اصلا شما مي دوني اچ پي براي 7 سال پشت سر هم بزرگترين فروشنده نوت بوک پي سي هست و آمار دست نيافتني داره ؟
مي دوني بخش ماشين ها و سيستم هاي شخصي اچ پي تحت مديريت تاد بردلي يکي از ابر مردهاي صنعت IT اداره مي شه ؟؟
اچ پي نه مال منه و نه وکيلشم و نه شهام دارش اما يه چيز رو خوب بدون که تو نوت بوک نمي توني بالاتر از Apple و hp گير بياري اين يه چيز اثبات شده س ...
برندهاي ديگه نوت بوک هاي خوبي توليد مي کنن اما خيلي مونده به غول بي رقيب نوت بوک برسن خيلي ....
برو از برندهاي ديگه يه مدل پيدا کن که بتونه جلوي سري hp envy و Pavilion 7000 حرفي براي گفتن داشته باشه ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمقا در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
بهت هم گفتم بعد از يک سال استفاده شبانه روزي ( 25 ساعت هست نوت بوکم روشنه و هر روز هم همينه )و وحشتناک و دانلود شبانه و بازي هاي سنگين بدون کوچکترين مشکلي دره کار مي کنه و اگر ببينيش نمي توني بفهمي اينو يکساله خريدم
اما همين Asus serie n مي دونستي خيلي ها از تاچ پدش زياد استفاده نمي کنن چون خيلي گزارش شده که رنگش از بين مي ره و خيلي هم مزخرفه ؟؟
برو عکساي مدل هاي سري 7000 رو ببين دقيق مثل مک بوک 2012 طراحي شده و پشتش انقدر زيبا که آدم حال مي کنه فقط نگاش کنه ...
دوست دارم بري بگردي بياي همين جا بگي يه نوت بوک پيدا کردم بالاتر از Dv6 7000 ...
سري 7000 که Ivy Bridge هست مصرف 20 درصد کمتر و باطري 20 بيشتر شارژ نگ همي داره ..
6770m از 555 انويديا قوي تره از 540 که ديگه هيچي ...
سري 7000 Back-lit داره سري 6000 نداره ولي به جاش نور دور تاچ پد روشن مي شه که خيلي زيباس ...
اين سري 7000 هم گفتن 2 ماه هست معرفي شده و يک ماهه تو بازاره ولي هنوز نيومده ...
فقط صبر کن تا 7000 بياد وگرنه اگر خريدي نياي اينجا بگي پشيمونم چرا اچ پي نخريديما ...
ضمنا گرافيک اچ پي 650 انويدا هست که دقيقا مک بوک 2010 که قيمتش از 2199 دلار شروع مي شه همين گرافيک رو داره ...
نکته ديگه واسه اطلاع همه اين که مدل هاي سري 7000 32 گيگ کش Mssd دارن که فقط براي درايو C اعمال مي شه و سرعت بوت ويندوز و اجراي برنامه ها رو وحشتناک بالا برده ....
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
یه سوال:
ATI Radeon HD 6490M بالاتر از gt540 هست؟
اولی تو 45320 اچ پی و دومی تو لنو هستش.
با شما نبودم ...
یه پست خیلی طولانی گذاشتم تایید کردن بعد ورش داشتن ....
540 تو Class 2 اما 6490 تو Class 3 ...
این همه دلیل نمیشه لنوو بهتر باشه به دلیل این که ممکن نوع سری های هر دو باهم فرق داشته باشه ...
رفتي مزخرفات دو تا شوت بي سواد رو کپي کردي که کمي تشکيک درست بشه در مورد اچ پي اونم در مورد مدل هاي هيولا سري 6000 ...
مي دوني بخش ماشين ها و سيستم هاي شخصي اچ پي تحت مديريت تاد بردلي يکي از ابر مردهاي صنعت IT اداره مي شه ؟؟
اچ پي نه مال منه و نه وکيلشم و نه شهام دارش اما يه چيز رو خوب بدون که تو نوت بوک نمي توني بالاتر از Apple و hp گير بياري اين يه چيز اثبات شده س ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمقا در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دثقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
6770m از 555 انويديا قوي تره از 540 که ديگه هيچي ...
سري 7000 Back-lit داره سري 6000 نداره ولي به جاش نور دور تاچ پد روشن مي شه که خيلي زيباس ...
ضمنا گرافيک اچ پي 650 انويدا هست که دقيقا مک بوک 2010 که قيمتش از 2199 دلار شروع مي شه همين گرافيک رو داره ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمقا در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دثقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...