فیلم و به چند قسمت spilit کن حله !!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
فیلم و به چند قسمت spilit کن حله !!!!!!!!!نقل قول:
دوستان تلوزیون ال جی مدل LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
اگر در مورد قابلیت WiDiو Dual Play هم توضیح بدید ممنون میشم.
سری LM با LW چه نفاوتی داره؟
سری lw تولید 2011 و سری lm تولید 2012 هستندنقل قول:
سری lm دارای طراحی زیباتر و بدون لبه (bezzel) می باشد
در موردDual Play برای بازی های دو نفره استفاده دارد به این صورت که برای هر گیمر یک عینک مخصوص استفاده مشه که فقط تصویر مربوط به خودش رو میتونه ببینه
ممنون از راهنماییت
LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
اگر در مورد قابلیت WiDi هم توضیح بدید ممنون میشم.
تا اونجایی که بنده خبردارم سزی های 2012 ال جی همه رو پخش می کنهنقل قول:
قابلیت WiDi به این صورت کار میکنه که اگه شما یه پی سی یا لپ تاپ مجهز به این فناوری داشته باشین میتونین به صورت بی سیم تصاویر رو روی تلویزیون ببینید
ویرایش:
فکر کنم سی پی یوهای اینتل با فناوری سندی بریدج رو به بالا از این قابلیت پشتیبانی میکنند
تا اونجایی که بنده خبردارم سزی های 2012 ال جی همه رو پخش می کنهنقل قول:
قابلیت WiDi به این صورت کار میکنه که اگه شما یه پی سی یا لپ تاپ مجهز به این فناوری داشته باشین میتونین به صورت بی سیم تصاویر رو روی تلویزیون ببینید
دوستان ابدیت کردن تلوزیون چه تاثیری روی تلوزیون دارد ممنون میشم اگه جواب بدید
هدف از آپدیت موارد زیر هست هرچند ممکنه شما بعد از آپدیت تغییری احساس نکنید.نقل قول:
1. برطرف کردن ایرادات نرم افزاری
2. بهبود کارایی
3. افزودن قابلیت های جدید
با سلام دوستان تلویزیون منlw57000 با اخرین اپدیت در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
فکر میکنم مشکل از کابل آنتن باشه اگه میتونی اونو عوض کننقل قول:
دوستان فيلم هايى كه موقع وصل كردن tv به اينترنت آنللين ميشه ديد بخاطر آنلاين بودن كيفيتش بايينه يا tv من مشكل داره؟ لطفا راهنمايى كنيد. Tv model 47lm62000
طبیعتا بخاطر آنلاین بودنهنقل قول:
دوستان آپدیت ورژن 5 اومد من گرفتمش اما چیز محسوسی مشاهده نشد..
شما چیزی حس کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_6::23:
سلام دوستان، کسی از قیمت دانگل وای فای و کنترل جادویی اطلاعی داره؟
و دوستانی که تجربه وبگردی دارن، وبگردی با tv مناسب و بدرد بخور هست یا نه؟ مرسی :)
آره نسبتا خوبه:20:نقل قول:
ولی اگه نرم افزار کنترل تلوزیون اندرویدو روی گوشیت بریزی و از طریق اون بری وبگردی کنی باحالتر و راحتر است:sq_14:
ممنون دوست عزیز.. از قیمت تقریبیش اطلاعی نداری؟نقل قول:
قیل گرونیا کنترل جادویی 80-90 و دانگل وای فای 30-40 بود .:sq_19:نقل قول:
سلام.توی تنظیمات 47lw4500درقسمت 3بعدیش یه جایی داره که باید نقطه دید رو تنظیم کرد.حالا به من بگید که این نقطه دید به چه دردی میخوره .من وقتی یه فیلم 3بعدی نگاه میکنم اگه نقطه دید رو زیاد یاکم کنم تصویرش سایه دار میشه.
دوستان کسی میدونه با این آپدیت آخریه چه فرقی کرده تی وی ؟
منم گرفتم نمیدونم چه فرقی کرده ؟
کسی میدونه؟
امیدوارم دوستان جوابم رو بدید.
چرا تی وی من ، مثلا توی فیس بوک که میرم عکس ها رو نشون نمیده و یا بعضی از سایت ها فلش هاشو پخش نمی کنه .
توی سایت ال جی نوشته SDK رو هم باید آپدیت کرد چه جوری نفهمیدم والا !
وافعا کسی نیست جواب بده ! دوستان
ببین دوست عزیز در رابطه با SDK من چیزی نمی دونستمنقل قول:
hاز گفته ی شما یک چرخی توی نت زدم
دیدم اره توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت SDK را برای دانلود گذاشته ولی من هرکار می کنم نمی تونم دان کنم
شما هم یک امتحان بکن .:sq_6:
SDK درحقیقت شبیه سازی محیط SMART TV روی سیستم عامل ویندوز مک و.. ،بدرد TV نمی خوره این لینک که گذاشتین قابل دانلود منتها بایذ تو این سایت اول ثبت نام کنین
کلا این کار برای توسعه دهندگان نرم افزار های تلویزیون های الجی
با سلام دوستان
من یه ln 67100 42 خریدم
اینترنتش وصله و به راحتی تونستم برنامه هم نصب کنم ولی وقتی می خوام برم قیس بوق نمیره و میگه باید این کد رو تو کامیپوتر توصحه دیوایس وارد کنی با اینکه این کار رو هم کردم ولی صفحه ای که باید یوزر پس بیاد اصلا نمیاد و نمی تونم وارد بشم ،این مورد به علت قیلتر بودنشه؟یا اینکه دوستان می تونن وارد بشن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
سلام دوستان
من برای ایجاد شبکه DLN بین کامپیوتر وتلوزیو ن کابل LAN از کامپیوتر به مودم وسپس به تلوزیون وصل کردم وسی دی نرو 4 را درکامپیوتر نصب کردم ویک فایل هم به اشتراک گذاشتم با این که اینترنت تلوزیون کار میکند ولی وقتی میخوام فایلی که تو شبکه قرار دادم را توسط تلوزیون به اجرا در اورم پیغام میدهد که ارتباط قطع است نمیدونم علت چیه
کسی میدونه مشگل از کجاست ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
یک سوال :
ال جی هنوزم DTS رو ساپورت نمیکنه ؟!
نه دوست من با اینکه من تلوزیون و ابدیت کردم ولی هنوز DTS و ساپورت نمیکنه
سلام
ليست USB Wirless
من يك LG LED LM 6600 دارم موقع خريد دانگل USB وايرلسو ندادن حال سوالي كه دارم اينه كه:
ميتونم از USB Wirless هاي موجود در بازار استفاده كنم (((اگه ميشه اسم يا برندشو بگين))) يا بايد دانگل مخصوص LG روبگيرم با تشكر
بله باید دانگل خود ال جی رو بگیرید. اگر تلویزیون با گارانتی گلدیران هست باید باهاشون تماس بگیرید تا براتون بفرستن اگر بدون گارانتی هست راحت در مغازه گیر نمیاد.نقل قول:
البته تا جایی که یادمه این مدل وایرلس داخلی داره.
دوستان ممنون میشم درصورت امکان به این پست جواب بدیننقل قول:
نه اين مدل نداره ولي يه مدل بالاتر LM 66100 دارهنقل قول:
گارانتي هستش , من با نمايندگي تماس گرفتم قيمتشو 100 تومن گفت در حالي كه بهترين USB Wirless مارك D-Link , تو بازار 35 تومنه .
به هر حال ممنون از پاسخ شما
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه تلویزیون LG LM5800 دارم ، میخواستم بدونم که اسمارت تی وی هست یا نه ، قابلیت ها شو چطور فعال کنم
میشه باهاش فیلم ضبط کرد ، باهاش به اینترنت وصل شدم ولی چیز خاصی نمیاد فقط برا بروز کردن داره که اونم کار نمیکرد
ممنون حامد هستم
این مدل فقط سه بعدی هست و اسمارت نیست. مدل 6200 هم سه بعدیه و هم اسمارت.نقل قول:
سلام دوستان من یه LM6100 دارم. زیرنویس فیلمهای MKV که دارم تو کامپیوتر بدون اشکال نشون میده اما تو تلوزیون خرچنگ غورباغه میشه! آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان من یه LM66100 دارم. زیرنویس فیلمهای MKV که دارم تو کامپیوتر بدون اشکال نشون میده اما تو تلوزیون خرچنگ غورباغه میشه! آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
فایل زیرنویس رو با notepad باز کن، save as رو بزن و encoding رو روی ansi بذار بعدش یه پیغام میده OK رو بزن.نقل قول:
دوستان سلام ،از کسایی که تلویزیون lm4600 دارن یه سوال داشتم کیفیت سه بعدی این تی وی چجوریه؟ اخه من ls4600 دارم با اینکه پنلش 120 هرتزه ولی بازم یه کم لرزش داره
مشخصات lm4600 با این تی وی یکیه،یعنی این تی وی هم تصویرش لرزش داره؟
با سلام به دوستان ممنون میشم بهم بگید چجوری با lm67100 ال جی برم فیس بوق.
ممنون مشکل حل شد. غیر از این باید در قسمت تنظیمات زیرنویس در تلوزیون زبان عربی رو انتخاب کرد.نقل قول:
سلام ایا فیلم سه بعدی side by side و under over با هم فرق داره؟می شه با مانیتور passive فیلم های side by side دید یا فقط unde over می شه دید؟