عدم تطابق گارانتی با سریال دستگاه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عدم تطابق گارانتی با سریال دستگاه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازگی ها وقتی شات داون میکتم خیلی طول میکشه تا خاموش بشه درضمن 1340 دارم
شما برنامه های زیادی رو روی سیستم نصب کردید که هنگام خاموش کردن و Halt شدن سیستم باید بسته بشوند .نقل قول:
برای اینکار لازم هست که سیستم عامل اطلاعات لازم و تغییرات اعمال شده رو ذخیره کنه که این عمل با زیاد شدن تعداد برنامه های فعال زمانش بالا میره
سعی کنید محیط سیستم عامل رو خلوت تر کنید
اگر همچین موردی نیست مشکل از سیستم عامل میتونه باشه
آقا آخرش کسی به ما نگفت این باتری لپ تاپ و که واسه مدت طولانی ازش استفاده نمی کنیم خالی کنیمو از لپ تاپ جدا کنیم یا پر جدا کنیم
سلام و خسته نباشید ... روی لپ تام ویستا نسبه الان که می خوام روی درایور دیگه اش اکس پی نصب کنم بعد لود سی دی و قبل شروع نصب یه همچین اروری میده ...
check for virus on your computer remove any newly install hard drives or hard drives controllers.
check your hard drives to make sure it is preperly configured and terminated.
Run CHKDsK/F to check for hard drives corruption and the restrart system.
نمی دونم چرا سیستم این مشکل پیدا کرده... من همه ویروس ها رو کشتم...بعضی هاشم ماله ویستاست که قرنطینه (quntitet) شده و پاک نمی شه ... حتی آنتی ویروس سیمانتیکم رو هم پاک کردم ولی فایده نداشت... ممنون میشم کنم کمکم کنید
با سلام .رفیقم اومده و یک برنامه برای کپی دی وی دی نصب کرده و درایوش از تو my computer پاک شده و دی وی دی هم که میذاره اجرا نمیکنه.حالا باید چطوری بیارش؟
سلام بچه ها من hp dv6 1235 دارم فنش خیلی صدا میده تازگی ها اولش اصلا صدا نمیداد اما الان بد صدا میده چی کارش کنم ؟
از System Restore استفاده کنید و برگردونید به روزی که برنامه رو نصب نکردید تا تنظیمات به حالت صحیح برگردندنقل قول:
یا کثیف شده یا نیاز به تعویض داره ، حتما ببرید تعمیرگاه تا براتون درست کنند ، مشکلات فن رو باید جدی گرفت ، در بیشتر موارد باعث فشار اومدن به CPU به دلیل تجمع حرارت میشهنقل قول:
سلام ... لپ تاپ دل وسترو 1320 دارم ... اکس پی و یستا رو کنار هم نصب کردم ... وقتی توی اکس پی ریستارت می کنم همه ی آیکون های دسکتاپ می ره ولی خود سیستم ریستارت نمی شه در حقیقت بعد از 7 ، 8 دقیقه ای ریستارت میشه واسه همین چاره ای جز خاموش کردن با دکمه ی پاور ندارم و روشن کردن دوباره ... اولش اینطوری نبود یه دفعه شد ... میشه بگین چطور میشه مشکل ریستارت رو حل کرد ...
چند تا پست بالاتر مشکل مشابه بوده و پاسخ داده شدهنقل قول:
پست 2843
سلام
من inspiron 1520 دارم و براش هم یه کول پد گرفتم
میخواستم بدونم که اگه لپتاب 24 ساعت روشن بمونه صدمه ای بهش میرسه یا نه؟
به کول پد چی؟
دوستان سلام. من یه HP Dv6-1225 دارم(بسکه اینور اونور نوشتم دیگه فک کنم همه میدونن:31:) از سایت HP همه درایورای ویستاشو گرفتم. بعضیاشو نوشته تو سایته که نسخه جدیدشه و Update شده حالا به نظر شما برم همشونو رو لپ تاپم نصب کنم؟؟!!بایاسشم همینجوری UPdate میشه؟
اگه بخواهید 24 ساعت باهاش بازی کنید و کار سنگین انجام بدید مطمئنا بعدا به مشکل میخوریدنقل قول:
لپ تاپ های سری Inspiron دل برای همچین استفاده ای طراحی و ساخته نشدن
بهتره کارهای سنگین رو در یک بازه زمانی 5-6 ساعته انجام بدید و بعد به لپ تاپ یک استراحتی بدهید
کول پد هم در خنک کردن لپ تاپ تاثیر زیادی داره ، کول پد ها هم طول عمری مشخص دارند
کار سنگینی نمیکنمنقل قول:
فقط واسه دانلود میزارم
مشکلی که پیش نمی یاد؟
دانلود بیشتر از 5 درصد ماکزیمم سی پی یو رو اونم یک کورش رو اشغال نمیکنهنقل قول:
اصلا نیازی به این کارا نیست :46:
عزیزان کسی نیست جواب منو بده؟؟؟!!!!!نقل قول:
همین جوری که update نمیشه.نقل قول:
نصب کن واگه مشکلی پیدا کردی رول بک کن.
سلام.
اگر recovery رو restore کنم تمام اطلاعان درایو c میپره؟
مثلا عکس ها و آهنگ ها و .......
fw46 دارم.
سلام حاج سجاد ، یار قدیمی .... خوبی شما ؟ :40:نقل قول:
ببین دو حالت داره :
1- اگر تک پارتیشن C باشه یعنی پارتیشن بندی نکردی ، بله همه از بین می روند !
2-اگر پارتیشن بندی کرده باشی ولی بری Complete recovery کنی نه C:\Restoration ، باز هم پاک میشه !
نقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
حال چجوری پارتیشن بندی کنم؟
خیلی راحت ، شما برنامه Bootable مثل Acronis Disk Director رو میگیری با اون بوت میکنی خیلی راحت و ساده Drive ها رو تغییر میدی و پارتیشن ها رو درست میکنینقل قول:
سلام به همه
من یه لپ تاپ دل وسترو 1520 دارم.از وقتی ویندوز 7 را نصب کردم.موقع خاموش شدن یه صدای تق میده.
نمیدونم مشکلش از کجاست.میشه راهنماییم بکنید.
یه سوال دیگه هم اینکه در قسمت device maneger در other driver گزینه mass storage controller نصب نمیشه.
ممنون ازتون
شما خود برنامه Acronis Disk Director را توی ویندوز نصب کن با خودش می تونی یک rescuDisk بسازی که حاوی برنامه بوتیبل پارتیشن بندی و ... باشه
سلام
من hp dv51060 دارم
دوتا مشکل پیش اومده
یکی اینکه بعد از حدود 14 ماه یه روز دیدم باتری دیگه شارژ نمیشه این خدا بیامرز شده دیگه ؟
دوم اینکه من زیاد روشن میزارم برایه دانلود تقریبا یه روز درمیون یک شبانه روز روشنه مدتیه بعضی وقتا صبح که از خواب پا میشم و موس روتکون میدم صفحه lcd روشن بشه یکدفعه برایه چند ثانیه صفحه سفید میشه و روش نویز های عجیبی پیدا میشه بعد خوب میشه ممکنه این lcd هم در خطر باشه ؟
ممنون
بعد دوباره باید ریکاوری بگیرم؟نقل قول:
یه سوال دیگه:
بعد از پارتیشن بندی مشکلی واسه ریستور ریکاوری برام پیش نمیاد؟
اگه میخوای یه نسخه جدید از ویندوز خودت نصب کنی بهتره از روش ریکاوری بگیرینقل قول:
اگه برای ریکاوری خودت میخوای که روی پارتیشن های جدید بریزی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ، اگر هم مشکل داشتی میتونی سایز پارتیشن رو برگردونی و دوباره ریکاوری کنی
سلام دوستان من میخواستم از طریق adsl لب تاب رو وایرلس کنم که طبق تحقیقاتی که کردم پی بردم نیازی نیست که کانکشن یا چیز دیگه ای درست کنم فقط باید چذاغ wi-fi لب تاب روشنه بشه تا بتونم با یه وسیله دیگه از امکانات وایرلس لب تاب استفاده کنم حالا خواستسم بدوننم چطوری wi-fi لب تاب من که یه dell vostro 1000 با لبتاب vista روشن کنم ممنون؟؟؟
من که درست نفهمیدم چی میگید !؟نقل قول:
اگه میخوای با Wireless لپ تاپ خودت بری تو اینترنت باید مودم وایرلس داشته باشی
باید مودم رو تنظیم کنید و آماده سازی کنید سپس با وایرلس شناسایی میشه و بهش کانکت میشید
سلام.نقل قول:
برنامه وقتی تو بوت اجرا میشه میره رو آنالیز درایو c سیستم ریستارت میشه!
چرا؟
اصلا میشه بگین که چطوری lap top خودمو که dell vostro 1000 چراغ wifi رو روشن کنم هر چی fn+f2 رو میزنم روشن نمیشهنقل قول:
کدوم نسخه رو استفاده می کنی ؟ باید نسخه Acronis Disk Director Suite 10.0 باشهنقل قول:
روی بعضی سیستم ها هم این مشکل رو میاره ! به هارد و نوع سیستم طراحی نوت بوک هم وابسته هست
شما اول یه اسکن دیسک بکن بعد اقدام کن حل میشه انشالله :40:
اگه نصب کرده باشید که باید با FN+F2 روشن بشه در غیر اینصورت مشکل از درایور یا چیز دیگه ای هستنقل قول:
سلام دوستان
من به تازگي يك لپ تاپ VAIO-NW130 خريداري كردم.
از شانس من يك پورت USB اون مشكل داره و دوتاي ديگه بدرستي كار ميكنه .
با توجه به اينكه شركت گارانتي كننده لپ تاپ رو به خاطر اين مشكل تعويض نميكنه آيا ارزش داره كه بدم لپ تاپ رو براي تعميير باز كنند ؟
آيا اين مشكل حتما سخت افزاري هست يا مربوط به ويندوز ويستاي ارجينالش ميشه يا ...
اگر ریکاوری دارید ویندوز رو عوض کنید ( 7 نصب کنید ) ، اگر مشکل همچنان پابرجا بود ببرید تعمیرگاهنقل قول:
با تشكر از شمانقل قول:
به نظر شما بهتر نيست صبر كنم و 1 ماه مونده گارانتيش تموم بشه ببرمش نمايندگي ؟
ممكنه اگه الان ببرم نمايندگي كلا عوضش كنه ؟
اگه مشکل از ابتدا بوده باید عوض کنند ( باز بستگی به شرکت داره )نقل قول:
در غیر این صورت حتما چیپست رو عوض میکنن براتون تا مشکل حل بشه اگه مشکل سخت افزاری باشه
سلام دوستان
يكي از آشناهاي من vaio-fw490dbb داره گرافيكش اينتل هست و 128 مگ روي خودش رم داره و يك گيگ و خرده اي هم share مي كنه.
ولي بازي هايي كه 256 مگ دم مي خوان را اجرا نمي شن يا خلي كند اجرا مي شن!
پس اين share به چه كاري مي ياد؟
تنظيمي يا كاري هست كه بهتر بشه وضعش؟
share هیچ کاربردی نداره و تبلیغات هستنقل قول:
مهم همون 128 هست و چون گرافیکش اینتله اندازه یه 64 هم کار نمیده
فکر نکنم dedicate 128 داشته باشه ! همش integrated / system memory هست :41:
با سلام
من روی لپتاپ وايو fw45 ويندوز سون نصب کردم .البته نصب جديد (يعنی آپگرد نکردم)
مشکلم الان اينه که ميخوام بدونم برنامه Battery care function رو اصلاً ميتونم رو اين ويندوز داشته باشم يا نه ?
اگه بله از کجا ميتونم دانلود کنم تو سايت خود سونی نتونستم پيداش کنم.
ممنون