هیچ وقت به کسی نگید قراره برید آمریکا ها اروپا بمونید ، تا وقتی که ویزاتون رو میگیرید باباتونو در میارن که پس چرا هنوز نرفتی
Printable View
هیچ وقت به کسی نگید قراره برید آمریکا ها اروپا بمونید ، تا وقتی که ویزاتون رو میگیرید باباتونو در میارن که پس چرا هنوز نرفتی
اینو امام علی (ع) هم فرمودن . هیچ وقت هیچ وقت یادتون نره قبل از حرف زدن فکر کنید که ایا این حرف شما عاقلانست ؟ ایا اگه این حرف رو بزنید کسی از دستتون ناراحت میشه ؟ ایا این حرفتون باعث رنجش کسی میشه یا نه ؟
بعد حرف رو به زبون بیارید . به خدا خودم خیلی میخواستم سوتی بدم اما با این فرموده امام علی (ع) از سوتی دادن و رنجش کسی خودداری کردم .
توصیه بعدی اینه که بیشتر گوش بدید تا حرف بزنید . اینجوری هم شخصیتتون بزرگ تر میشه و هم میگن ادم عاقلی هستید .
واسلام ....
به رکگویی عادت کنید و نقش آدم خوبه را بازی نکنید! (رک گویی به معنی بیادبی و فحاشی و مسخره کردن دیگران نیست! )
اگر طرف مقابل قصد فریب شما را داره یا دارد تو چشمان تان نگاه می کند و دروغ میگوید و یا پشت سر دیگری بدگویی میکند فحش میدهد یا او را مسخره میکند یا شما را به ناحق زیرسئوال میبرد باید منطقی و بارعایت ادب همان موقع جواباش را بدهید (حرفتان را بزنید حتی اگر طرف مقابل ناراحت بشه!)
از آدمایی که تو دنیای مجازی(فیسبوک و ... ) خیلی با آدم صمیمی هستن ولی وقتی آدم رو بیرون میبینن حتی سلام هم نمی کنن دوری کنین:n02:
ولی سالی 2 بار برای چک آپ بهتره رفت دندون پزشکی!نقل قول:
سعی کنید تو دانشگاه تخصص خودتون رو پنهان کنید!
یکی از دوستام تقریبا خدای کامپیوتره...تا استادا برای درساشون پروژه میخوان هم میرن سراغ ایشون و ازش پروژه تحقیق میخوام...چون با اکثر بچه ها صمیمی هست نمیتونه پول بگیره و فقط براش دردسر درست میشه
حتما شنیدین که میگین کسی که عیب دیگران رو پیش تو میاره عیب تو رو پیش دیگران میبره. راحت از کنارش بترسید از این آدما
سلام
مشکلاتتون رو به کسی نگین مگر اینکه بدونین راه حلی براش داره
اطلاعاتِ بیشتر :
یکی از همکاران بنده ده روز پیش تصادف کرد و ماشینش داغون شد و دستش هم شکست .
چند ساعت بعدش زنگ زده به مادرش تو لبنان و بهش گفته تصادف کردم دستم شکست , ماشین داغون شده !!!!!
از اون روز مادر بیچاره روزی دو سه بار زنگ میزنه و کلی گریه میکنه و شب و روزش شده غصه و گریه و نگرانی .
به همکارم گفتم آخه تو آزار داری ؟ سادیسم داری ؟ عقلت کم شده ؟ یا چه بلائی سرت اومده که یه همچین کاری کردی ؟
چرا بیخودی مادرت رو انداختی تو غم و غصه و نگرانی و گریه ؟
آخه چه کاری از دست اون بنده خدا برمیومد برات انجام بده که بهش جریان رو گفتی ؟
میگه گفتم مامانم خبر داشته باشه بهتره .
گفتم چی چیش بهتره مثلاً .
مادر بدبخت رو از خواب و خوراک و زندگی انداختی و شب و روزش شده گریه . چی چیش بهتره این ؟؟؟
عزیز من آدم مشکلش رو به کسی میگه که کاری ازش بربیاد نه اینکه به غم و غصه و مشکلات مردم اضافه کنه اون هم مادر آدم .
یه بار هم یکی از همکاران تو شرکت بد جوری دعواش شد . بزن بزن حسابی .
بردمش بیمارستان صورتش رو پانسمان کردند بعدش رفتیم خونشون .
بچه هاش خوشحال و شاد اومدند پیشمون نشستند . چقدر شاد و خوشحال بودند که باباشون اومده خونه چون خیلی دوستش دارند .
یهو در اومد گفت من امروز دعوا کردم کتک خوردم حوصله ندارم !!!!
طفلک بچه هاش یهو شدند عین گل پژمرده .
خیلی غمگین شدند .
بهشون گفتم باباتون شوخی میکنه . طوری نشده .
بعد که رفتند تو اتاق بهش گفتم خدا رو خوش میاد تو شادی بچه ها رو با گفتن این حرفها به غم تبدیل کردی ؟ چرا بهشون گفتی ؟
گفت خب حوصله ندارم .
گفتم حوصله نداری بگو من خسته هستم یا چند دقیقه بی خیالِ مشکلت بشو و باهاشون خوش و بش کن .
آخه گفتن مشکلت به بچه هات چه دردی رو درمون میکنه ؟
==========================================
بعضیها هم میگن اگه به کسی نگم خودم دق میکنم !!!
اگه اینجوری هستین لااقل با کسی درد دل کنین که تحمل شنیدنش رو داشته باشه و بیخودی نیافته تو غم و غصه و دلشوره و گریه.
=========================================
آدمهائی هم هستند که خوب یاد گرفته اند با مشکلات کنار بیان .
به خودشون میگن دنیا بدون مشکل نمیشه . هر مشکلی هم یه راه حلی داره . میگردم پیداش میکنم .
اگر هم پیدا نشد , نه غصه میخورم نه به کسی که کاری از دستش برنمیاد چیزی میگم . درست میشه و میگذره .
این افراد خوب درک کرده اند که غصه خوردن و دلشوره ئ نگرانی در مشکلات فقط باعث بیشتر شدنِ مشکلات میشه و دلشون هم بسیار قوی هست و با حفظ مشکلات در دلشون روحیشون ضعیف نمیشه .
وقتی میخواین به دوستتون اس ام اس بفرستین ، قبلش خودتونو جای دوستتون قرار بدین و اس ام اسی که نوشتین رو بخونین ... تا مبادا سخن اشتباهی تو پیامتون نوشته باشین که طرفتون ناراحت بشه...:n16:(یا اینکه اصلا مخاطبت درسته یا نه ؟!)
همیشه قبل از خرید هر چیز خوردنی و ... قبلش یه نگاهی به تاریخ و محتویاتش بندازید . من میخوستم یه ماع شعیر بخرم رفتم خونه دیدم بدون شکر هست و مزش عین مزه زهر میمونه ....در صورتی که من شکر دارشو میخواستم.:n14:
وقتی جنگل میرین همیشه جارو با خودتون ببرین آخه خیلی لازم میشه!!!!!
+
بهتره باخودتون غذای پخته به جنگل نبرین!!! و سعی کنین تو جنگل خودتون غذا درست کنین (خیلی حال میده) :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مغازه دارید به این قفلها اعتماد نکنید و مغازرو به قفل نسپارید ..حتی بهترین قفلها ی کامپیوتری ایتالیایی گرون قیمت هم سر 3 سوت باز میتونن بکنن دزدها...حتما برای مغازه دزدگیر بزارید و دوربین و به هیچ عنوان پول نقد زیاد تو مغازه نگه ندارید و جنساتونم انبار نکنید جنسای اضافرو بیارید خونه یا به یکجای مطمئن منتقل کنید....ما اینکارو نکرده بودیم دیشب دزدها قفلهارو باز کردن و حدود 5 میلیون از جنسای مغازمون رو بردن ..نه دزدیگیر داشتیم نه دوربین پول نقد هم تو کشو بود همرو برداشتن + 5 میلیون جنس
اطلاعات شخصیتون ( عکس ، فیلم و ... ) رو به هیچ وجه تو گوشیتون نگه ندارید . اگر به هر دلیلی گوشیتون مورد سرقت قرار گرفت و یا گم شد اگر دست آدم ناجوری بیفته احتمال اینکه از عکسها شما سو استفاده بکنه زیاده . من حتی به دوستان توصیه می کنم که عکسهای شخصی خودشون رو تو کامپیوتر تو پوشه هایی که دم دست هست نزارن . گاهی به خاطر اشتباه سهوی ( و بعضی اوقات عمدی ) ممکنه این اطلاعات توسط افراد کم سن و سال با فایلهای دیگه روی فلش یا سایر وسایل ذخیره سازی ریخته بشه و دست کسی بیفته که نباید بیفته . ( حتی اگر امکانش رو دارین اطلاعات شخصیتون رو رمزنگاری کنید ) و در نهایت وقتی می خواین فلش خودتون رو به کسی بدین حتما چک کنید ببینید فایلی توش نداشته باشید که براتون مهم باشه .
پ .ن : اینها رو نوشتم چون دیدم اطرافیانم علیرغم تمام این توصیه هایی که بهشون کردم باز هم امنیت اطلاعات شخصیشون رو رعایت نمی کنن . خود من تا به حال ده ها بار می تونستم به راحتی از کامپیوتر و یا گوشیشون اطلاعات شخصیشون رو بیرون بکشم .
پیرو صحبتهای root عزیز
بهتره به کل فایل های مهم و یا فایلهای شخصی تو گوشی هارد و یا لبتاب و کامپیوتر نباشه و روی دی وی دی رایت بشن
و توی کمد نگهداری بشن
هم بخاطر امنیتش که دوستمون گفتن و هم بخاطر اینکه مثل من هاردتون که خراب بشه کل زندگی و کار ها و اطلاعات و عکس هاتو رو هوا نمیره
سعی کنید رفتارتون با همه یکسان نباشه! درسته که خوب رفتار کردن در شان هرشخصی هست اما متاسفانه بعضی ها به هیچ وجه لیاقتش رو ندارن! بنابراین برای آسایش روح و روان خودتون هم که شده برای روابطتون حد و مرز بگذارید
- به قیافه طرف نگا نکن مثل بدبخت بیچاره هاست
- نگو طرف از قیافش پیداست آدم بدرد نخور و پپه ای هست
- نگو طرف معلومه خودش و هفت پشتش خلافکارن
هیچوقت درمورد انسان ها زود قضاوت نکنیم، گاهی مهربان ترین قلبها در پس چهرهایی به ظاهر خشن وجود داره، گاهی در پس ظاهری زمخت و یاغی مودب ترین انسانها وجود داره
گاهی اونکه با نگاه اول برچسب تنفر و دشمنی بهش میزنی، بهترین دوستت میشه!
عجله نکنیم، در دشمنی و حسادت و مقابله و قضاوت در مورد دیگران عجله نکنیم.
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
_ دوستان لازم نیست درباره کارهایی که انجام می دهید و قصد و نیتتون به بقیه توضیح بدین و
لازم نیست مدام بی گناهی خودتونو ثابت کنید ،چون دیگران همیشه یک راهی بری مقصر جلوه دادنتون انجام می دهند و
سعی کنید همه ی جوانب رو برای قضاوت در نظر بگیرید چون هیچوقت تر و خشک نباید با هم بسوزند... .
نقل قول:
ی گفتی !!! بد جور موافقم !!
دوستان هیچ وقت هیچ وقت کسی رو مسخره نکنید چه جلوی روش چه پشت سرش حتی توی ذهن خودتون.....
که ممکنه روزی خودتون مثل اون بشید !!!
برای خودم اتفاق افتاده و پشیمونم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
# اگه کسی ازتون خواست براش کاری انجام بدید، اولا هیچ لزومی نداره حتما قبول کنید، ثانیاً اگه میخواید قبول کنید همون موقع بگید من سعی خودم رو میکنم ولی به دلیل ... قول نمیدم حتما انجام بشه.
بعضی وقت ها پیش میاد به کسی قول میدید ولی بعد می بینید که شرایط انجام دادنش رو ندارید و یا اصلا حالش رو ندارید!
به نظرم این حالت بهتره تا اینکه با بدقولی اعتبار خودتون رو زیر سوال ببرید.
# کابینت های آشپزخونه رو بهتره برای زیبایی و جلوگیری از پوسیدگی روکش کنید.
# اگه فریزرتون آب سرد کن داره، یه ظرف روش بذارید تا بدنه ی فریزر خیش نشه. در غیر این صورت در بلند مدت ممکنه یه خورده پوسیده بشه.
البته اگه برچسب پلاستیکی داشته باشه بهتره.
# سعی کنید هر چی که دارید خوب ازش مراقبت کنید و درست ازش استفاده کنید؛ (با توجه به گرانی و ...) در صورت خرابی شاید دیگه نتونید اون کالا و ... رو بخرید.
سعی کنید تجربتون رو در زمینه های مختلف زیاد کنید، کتابهای مختلف بخونید، جاهای مختلف برید، با آدم های مختلف مراوده داشته باشید، از علوم و فنون مختلف حداقل آگاهی داشته باشید، خلاصه به هرگوشه ای سرکی بکشید، البته نه تاحدی که مزاحم کار اصلیتون بشه
اینجوری دامنه اطلاعاتتون گسترده میشه و همیشه در هر موقعیتی حرفی برای گفتن دارید و چه بسا کشف ها و اتفاقات تازه و جالبی براتون پیش بیاد که اصلا انتظارش رو نداشته باشید و زندگی شمارو متحول کنه
حتما این جملات رو بارها از زبان برخی آدمای موفق در باره علل موفقیتشون شنیدید:
- یک روز کاملا اتفاقی...
- بصورت اتفاقی با فلان شخص آشنا شدم...
- بصورت اتفاقی فلان کتابو دیدم...
- یه نفر بهم گفت تو فلان استعداد رو داری...
- و...
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
مطمئن باش هر تصمیمی بگیری غلطه (درجاتی از غلط بودن و درست بودن رو با هم داره )
پس هیچ وقت به خاطر چند تا دلیل که آورده میشه از کاری که میخوای بکنی پس نزن
چه بسا اگه یه کم فکر کنی دو برابر دلیل در جهت عکس پیدا کنی
پس همیشه جامع و از بالا نگاه کن تا مهم ترین سخن ها و دلایل رو پیدا کنی...
و بقیه رو دور بریز ...
خانوم ها در واقع Sensor قوی دارندنقل قول:
که منظورها و جنبه های مختلف هر حرف رو خیلی خوب احساس میکنه
و جالب اینجاس سنسورشون برخلاف آقایون ضریب داره که این ضریب در خانومای مختلف بین 10 تا 100 متفاوته ...
پس اگه قراره جلوشون از کسی بد بگید بدونید ممکنه 10 برابر بد برداشت کنه و همه چی به هم بریزه
یا قراره از کسی یا چیزی تعریف کنید بدونید ممکنه بهش بربخوره چون علاقه شما به اون چیز رو بیش از حد فرض میکنه : دی :|
وقتی احساس میکنین دارین سرما میخورین ، تا حد امکان (حتی بیش از حد) مایعات مصرف کنین! بعدش سرما خوردگیتون برطرف میشه
و یادتون باشه آب بهترین دوا برای همه است!!! بخاطر چی ما همیشه آب می نوشیم ؟؟؟ تا حالا فکر کردین؟! :n16:
دوستان اگر تجربهایی در خرید خانه دارند لطفاً در این تاپیک با بقیه به اشتراک بگذارند
سلام.
خوب با بالا رفتن قیمت قطعات کامپیوتر و الکترونیکی چندتا توصیه برای دوستانی که میخوان سیستم جدید تهیه کنند دارم :
1-همیشه زمانی که قصد دارید برای خودتون سیستم تهیه کنید ، همیشه سعی کنید یک سری از قطعات رو دسته دوم سالم بخرید ، چون بعضی از قطعات کامپیوتری مثل CPU / Ram و در بعضی اوقات VGA در صورت سالم کار کردن ، خرابی نخواهد داشت. مثلا پردازنده ای که سالمه و بدون مشکل کار میکنه با آکبندش هیچ تفاوتی نداره ( برای تست سالم بودن هم میتونید 1-به دما پردازنده توجه کنید ، + با یکی از نرم افزار های موجود یک تست پایداری بگیرید) ! و اگه شما برای تهیه سیستم از این قطعات دسته دوم استفاده کنید شاید از لحاظ مالی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید به نفعتون بشه و چه بسا بتونید سیستم قوی تری تهیه کنید.
2-همیشه قطعات جدید به منظور بهتر بودن اونها نیست ! هر 6 ماه یک نسل جدید از پردازنده و گرافیک ها داره توسط شرکت ها وارد بازار میشه ، ولی اصلا به این منظور نیست که این مدل ها برای سیستم ها متوسط رو به قوی بهتر از قطعات قدیمی هستند ، مثلا نسل های جدید که وارد بازار میشن معمولا قیمت بالاتری دارند در صورتی که شما با همون مبلغ میتونید یک نسل قدیمی تر تهیه کنید با قدرت بالاتر نسبت به نسل جدید ....به این مسائل خیلی توجه اشته باشید مصخوصا تو این آشفته بازار ایران....
ویرایش: برای تهیه این قطعات دسته دوم همیشه از انجمن هایی مثل PT یا لیون یا شهر سخت افزار ....استفاده کنید و این قطعات رو حدالمقدور از افراد عادی خریداری نمایید مثلا شخص مورد نظر گرافیک خودش رو برای ارتقاع میفروشه...
موفق باشید.:n12:
سلام احسان جان .ببخشید که فرصت نکردم زود تر جوابتو بدم.نقل قول:
در مورد خرید خونه.
1)همیشه بدونید قیمتی که برای خرید بهتون می گن معمولا درسته و بالاتر و یا پایین تر نمی تونن بگن چون قیمت نه دست من و شماست نه دست فروشنده یه سری دلال تو هر منطقه هست که اونا قیمت رو تعیین می کنن پس شما اگر مالک یا خریدار باشی مطمئن باش نه می تونی گرون تر بفروشی نه ارزونتر بخری.
اگر یه کسی خونه ش رو ارزونتر بزاره برای فروش برای احتیاج یا سفر یا هر دلیل دیگه خود اون دلال ها می خرنش اصلا کس دیگه ای فرصت خرید پیدا نمی کنه.
اگر یه کسی خونه ش رو گرونتر بزاره برای فروش به هر دلیل همین دلال ها نمی زارن فروش بره.
پس از بابت قیمت خیالت راحته راحت.
اما یه نکته خیلی مهم این که مثلا(دقیقا تجربه خرید خونه توسط عموی خودم.) می رید تو یه محل با توجه به پولی که دارید و متراژ مورد نظر مثلا همه خونه ها با اون متراژ اونجا 800 میلیونه.یهو می بینید یه خونه رو 700 گذاشتن برای فروش همونجا یه خونه رو هم 850 .سریع ذوق زده نشید برید اون 700 تومنی رو بخرید همون طور که گفتم اگر خونه ای واقعا زیر قیمت باشه شک نکنید که دلال زود تر از من و شما می خردش .عموی این کار رو کرد و اون 700 تومنی رو خرید ولی الان بیچاره شده جرا؟چون دقیقا طبقه پارکینگ و طبقه همکف اون ساختمان یه چاپخونه هست و یه کارخونه ضرب پیچ و میخ و مهره و تازه 24 ساعته هم کار می کنه حالا حساب کن هرشب چه مصیبتی می کشن.دیگه هم کسی پیدا نمی شه ازشون خونه رو بخره از اون طرف کلی هم شکایت و دادگاه و..... ولی بعد 5 6 سال که هنوز هم چاپخونه و هم کارگاه ضرب دارن کار خودشونو انجام میدن.
نکته جالب اون خونه 850 تومنی الان قیمتش 3 برابر شده و اون 800 تومنی 2 برابر.چرا؟
چون 850 تومنیه یه سری امکانات خاص داشت و منظره فوق العاده و بی نهایت در طراحی زیبا و الان تو اون منطقه مثل نگین می مونه .تازه عموم با این که یه 50 تومنی کم داشت برای خریدش ولی همون موقع می تونست 850 تومنی رو قسطی هم بخره.
خونه 700 عموم رو الان هیچ کس نمی خره و عموم جدای از مزاحمت های این چنینی یه ضرر مالی بزرگ هم کرده.
نتیجه کلی 1 : اگر یه خونه ای یه مقدار نسبت به هم جواراش گرونتره آینده بهتری داره و بی جهت گرون تر نیست و من توصیه می کنم حتما گرون ترین تو رنج خودشو بخرید.(مثلا اگر تو یه منطقه همه جا متری 5 میلیونه و یه خونه تو همون منطقه متری 5.250 مطمئن باشید در دراز مدت 2 تا 3 برابر بیشتر ارزش داره.)
الان دیگه خسته شدم بقیه توصیه هام برای بعد.
اگر خراب و آلوده هستی , لااقل وجدان داشته باش و دیگران رو خراب نکن .
- دوستان یک تجربه درباره دعا کردن:
قبل از اینکه بخواد اتفاقی بیافتد برای به خیر گذشتن و ... دعا کنید ،نه اینکه وقتی کار از کار گذشته، که بعد بگید خدایا ... .
- قبل از اینکه وارد کار جدید و یا مکان بشوید ،برای جایگاهتون بین همکاران و مدیر و... و حرف هایی که باید زد،رفتار هایی که باید داشته باشید،
محدودیت ها،حرمت ها،کارهایی که باید انجام بدید و .... یه لیست و برنامه قبلی آماده کنید تا با آمادگی کامل وارد شوید تا یه
وقت با حرف ها و یا رفتار هاتون سوء تفاهم پیش نیاد و همیشه وقتی کارها طبق برنامه خاصی پیش برود ،هم به هدفتون میرسید و
هم بقیه روتون حساب بیشتری باز می کنند.
سلام به دوستان.خوب من تازه ایجارو پیدا کردم.دو تا تجربه ی خیلی بزرگ تو این مدت که زندگی کردم به دست آوردم.
1.هیچوقت خودتون رو از کس دیگه ای پایینتر ندونید،خودتون رو هیچوقت خودتون رو دست کم نگیرید.شما کارای بزرگی میتونید بکنید که حتی شاید خودتونم نمیدونید.
2.اگه از چیز خاصی میترسید قبل از اینکه اون شما رو له کنه شما اون رو له کنید.که هر دو صورت شامل دوتا نتیجه میشه.:1.اگه به هر قیمتی لهش کردید تا آخر عمر دیگه از اون نمیترسید.2.اگه اون شما رو له کرد تا آخر عمر با اومدن اسمش چهار ستون بدتن شما میلرزه و هر شب کابوسش رو میبینید.پس بهتر نیست ترسامون رو له کنیم.؟؟؟
گاهی اوقات با خودت خلوت کن .
فارغ از زن و بچه و کار و پول و .....
خودت و خدا ......
در برخورد با دوتانتون دنبال بازی برد برد باشید...یعنی هر کاری انجام میدید باعث این بشه که جفتتون احساس رضایت میکنید و نه فقط شما
خطاهای دوستان رو نشمارید..نگید فلانی 2 بار بدقولی کرد و منم 2 بار بدقولی کنم
لپتاپیتون رو هیچوقت و به هیچ وجه روی فرش یا پتو و ... نگذارید چون پرز و گرد و غبار میره داخلش و دریچه هاش بسته میشه
اگر کار سنگین نمیکنید نیازی به کول پد هم نیست
بهترین چیز یک سطح صاف ماننده شیشه یا ام دی اف هست /
من خودم تجربه نکردم ولی از دوستان شنیدم که می گن همیشه به مشاور املاک نگید دقیقا چه مقدار پول دارید ونقل قول:
دوستان اگر تجربهایی در خرید خانه دارند لطفاً در این تاپیک با بقیه به اشتراک بگذارند
همیشه از پولی که دارید یه مقدار کمتر اعلام موجودی کنید . برای مثال : اگر 500 تومان پول برای خرید خانه در نظر دارید بگید 400 تومان.
چون ممکنه در اوضاع فعلی برای خانه هایی با ارزش کمتر، مبلغ بالایی در حد و یا بیشتر از موجودی شما ، در نظر بگیرند.
( میشه گفت که مثلا من فقط 400 تومان می تونم تقبل کنم و بیشتر هم ندارم، در این صورت هر طور شده شما رو راضی نگه می دارند.)
( البته خودم به هیچ وجه راضی به اینکار نیستم ،ولی در شرایط موجود شاید مفید باشد... )
من نظر و طرز فکرتون رو درک می کنم ولی لطفا نظر من رو صفحه قبل بخونید.نقل قول:
به نظر من هم نباید گفت که چقدر پول دارید و بهتره اول مورد مناسب خودتون رو پیدا کنید و با توجه به قیمت حدودی منطقه و با بودجه ای که دارید بگید که مثلا من یه 200 متری می خوام با فلان مشخصات ولی این که مثلا اگر 500 دارید بگید نهایت 400 فکر خوبی نیست بهتره بگید که به قیمتش کار ندارم و برام متراژ و این مشخصات که مثلا نزدیک نانوایی یا مدرسه یا هر چی باشه برام مهمه .
دوستان عزیز بار ها خدمت شما عرض شده که نقل قول نگیرید
اما متاسفانه دیده شده که رعایت نمیشه
بارها و بارها گفته شده که تجربیات شخصی هستند
اگر شما با نظر کسی مخالف هستید فقط نظر شخصی خودتون رو بفرمایید و نیاز به نقل قول گرفتن نیست
مورذ بعدی که مشاهده شده دوستان میان اینجا درخواست مشاوره و راهنمایی در مورد خرید ملک و .... میدن
بهتر برای چنین سوال ها و درخواست های که دارای موضوع خاص هستند تاپیک جدا ایجاد بشه
با تشکر از همکاری شما. ..
tapatalk
با سلام به مدیران و مسئولان و دیگر دوستان
بهتر نیست دکمه ی نقل قول در این تاپیک غیر فعال بشه ؟ البته اگر امکانش باشه .
تغییر نام تاپیک هم میتونه سودمند باشه
تجربیات مفید شما در زندگی ( نقل قول در این تاپیک ممنوع میباشد )
- اگر احساس می کنید فردی رفتار بچه گانه و یا غیر منطقی از خودش نشان میده ، به هیچ وجه با اون شخص بحث نکنید که هیچ نتیجه ای نخواهید گرفت و
رفتار شما هم مورد نقد دیگران قرار می گیرد.
- یادتون باشه که وقتی با دوستتون درمورد چیز خاصی بحث می کنید و یا مشورت، در آخر این شمایید که باید تصمیم بگیرید و تنها به حرف های دیگران
گوش کنید ، کسی انتظار نداره که همه رفتار ها و نظرات دیگران را بی کم و کاست بپذیرید ، همیشه همه نظرات رو از تمامی جوانب مورد بررسی قرار بدید... .
سلام .
اگه چشمتون ضعیف هست و از عینک هم استفاده نمیکنین یا عینکتون دم دست نیست , گاهی براتون پیش میاد که چیزی روی صفحه ی تلوزیون نوشته و نمیتونین از جائی که نشستین بخونینش یا توی خیابون تابلوی مغازه ها یا یه منظره ی دور رو درست نمیبینین .
با استفاده از دستتون میتونین دیدتون رو تصحيح کنین و درست ببینینش .
انگشت شصتتون روی پائین انگشت اشاره ی همون دست .
بطوری که یک سوراخ بسیار کوچیک درست بشه .
روزنه ای به اندازه ی یک دانه ی کنجد .
حالا دستتون رو بچسبونین به چشمتون و از اون روزنه ی کوچیک به تلوزیون یا تابلو نگاه کنین .
همه چیز خوانا و واضح هست .
حتی برای کتاب خوندن هم میشه از همین روش استفاده کرد .
امتحان کنین :
موبایل رو اونقدر به چشمتون نزدیک کنین که نوشته ها رو تار ببینین . حالا با همین روش نوشته ها رو راحت بخونین . حتی از فاصله ی یک سانتیمتری !!!
حتی مربعهای بسیار ریز توی صحفه هم قابل مشاهده هست درست مثل اینکه با ذره بین دارین نگاه میکنین .
اما مراقب باشید چون اگه جلو کسانی که نمیدونند دارید چه کار میکنید این کار رو انجام بدین فکر میکنند عقلتون کمه و خل شدین .
کاش بابا داشتم، بعضی وقتها آدم نیاز داره به یکی تکیه کنه، حتی تو 22سالگی...:44:
سعی کنید با کسایی دوستی کنید که تو بازه سنی خودتون قرار دارن ، مثلا شما که 20 سالتون هست با افراد بین 18 تا 25 دوستی کنید ، حالا بیشتر باشه اشکالی نداره چون تجربیاتشون زیاد هست میتونن بهتون کمک کنن ، ولی اگه کمتر باشه ، خیلی مشکل براتون پیش میاد ، معمولا افرادی که سنشون پایین هست درکشون هم پایینه و هرچقدر هم بخواید درست و غلط رو نشونشون بدین فایده ای نداره و خودتون اذیت میشین .