اميدوارم مشكلت بر طرف بشه البته فكر نكنم كسي به اندازه من مشكل روحي داشته باشه !
ولي اينترنت آرومم مي كنه ..
Printable View
اميدوارم مشكلت بر طرف بشه البته فكر نكنم كسي به اندازه من مشكل روحي داشته باشه !
ولي اينترنت آرومم مي كنه ..
من براي صندلي داغ حاضرم هر كاري بكنم .نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
باشه قبوله .
ولي مراعات حال من پير مرد را بكنيد ها .
خدا يا به اميد تو
بهروز جان از کی شروع کنیم ؟! می خوایم بترکونیمت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدارو شکر . بابت این هفته هم خیالم راحت شد
شاید یه چند روزی نیام اینجا
فعلا بای
من منتظرم ! بهروز جان ...
خوب سعيد جان . خيالت راحت شد .
فقط يك خواهش از دوستداران صندلي داغ دارم .
لطفا سوالهاي صد تايي نپرسيد چون من يك امتحان در پيش دارم . و صبح به صبح ميتونم بيام سوالهاتون رو جواب بدم .
پس اگه ميخواهيد سوالهاتون رو جواب بدم كم كم بپرسيد تا به همه برسم .
ممنون
بهروز
صندلي نشين اين هفته خودمم
منتظر سوالهاي شما هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا آقا بهروز نشد ديگه باشه من كم كم مي پرسم :
1- نام و نام خانوادگي (در صورت تمايل) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- لقب يا اسم مستعار ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- نام سايت يا وبلاگ و آدرس آن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- محل سکونت ( اگر تهران منطقه رو هم ذکر کن ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نام ساختماني که در ان زندگي مي کني ( در صورتي که خانه ي شما فقط مختص به خودتان است نيازي به جواب دادن نيست ) !
6- نام مورد علاقه شما البته از پسر و دختر يک نام بگيد ؟
7- با تک تک حروف نام کاربريت يک کلمه بگو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- فکر مي کني اگر بهت 1 ميليارد بدن ميذاري بانک يا توي کار ديگه اي سرمايه گذاري مي کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چند ساله ديگه ميشه 100 سالت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ( تلويزيون ايران) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر بمون تا بتركونمت ...
سلام بهروز جان !
سئوال اول و آخر من :
سر جریانه اون روز از دست من ناراحتی ؟ البته من منظرم با شما نبود با تمام کسانی بود که ....
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
10.1 - اقا بهروز صندلي داف ؟ از كي تا حالا داف شدي ؟ :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامر بهروز جان خوبي خوشحال شدم بازم رو صندلي ديدمت...راستي يه سوال كوچيك
فك مي كني نفر بعدي صندلي داغ كيه؟
سعيد جان اسم تاپيك يادت رفت...
امين خان شما 24 ساعته آنلايني دستشويي ميري ؟
بهروز جان قضیه موتور و دوچرخه چی بود؟
سوالهاي سوليارس عزيز
اي بابا آقا بهروز نشد ديگه باشه من كم كم مي پرسم :
باشه . هر طور دوست داري .
1- نام و نام خانوادگي (در صورت تمايل) ؟
اسم من بهروز است . خانوادگي هم هر وقت اومدي كرمانشاه بهت ميگم .
2- لقب يا اسم مستعار ؟
لقب و اسم مستعار ندارم . اسممم به اين قشنگي ديگه اسم مستعار مي خوام چيكار؟
3- نام سايت يا وبلاگ و آدرس آن ؟
من هيچ سايت و يا وبلاگي ندارم و خودم را وقف پي سي ورلد كردم . دربست .
4- محل سکونت ( اگر تهران منطقه رو هم ذکر کن ) ؟
من در كرمانشاه دوست داشتني زندگي ميكنم . منطقه يك
5- نام ساختماني که در ان زندگي مي کني ( در صورتي که خانه ي شما فقط مختص به خودتان است نيازي به جواب دادن نيست ) !
من در خونه پدرم زندگي ميكنم .
6- نام مورد علاقه شما البته از پسر و دختر يک نام بگيد ؟
پسر : بهروز . دختر شهرزاد .
7- با تک تک حروف نام کاربريت يک کلمه بگو ؟
b:barcelona . e:esteghlal . h:how are you . r:rebecca o:ok z:zelatan
8- فکر مي کني اگر بهت 1 ميليارد بدن ميذاري بانک يا توي کار ديگه اي سرمايه گذاري مي کني ؟
من جايي سرمايه گزاري نمي كنم . باهاش ميرم مسافرت دور ايران .
9- چند ساله ديگه ميشه 100 سالت ؟
75 سال ديگه ...
10- كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ( تلويزيون ايران) ؟
شبكه 3
10.1 - اقا بهروز صندلي داف ؟ از كي تا حالا داف شدي ؟
احتمالا به اين دليل كه اويتورم هيلاري داف است . اين هم شده صندلي داف .....
منتظر بمون تا بتركونمت ...
ممنون از سوالهات . ولي عمرا بتوني منو بتركوني . مگه من باد كنكم ؟
-----------------------------------------------------------------------------
سوال هاي دوست عزيزم nvidia
سلام بهروز جان !
سئوال اول و آخر من :
سر جریانه اون روز از دست من ناراحتی ؟ البته من منظرم با شما نبود با تمام کسانی بود که ....
عليك سلام همشهري . نه چرا ناراحت باشيم . بي صبرانه منتظريم در ملاقات بعدي شما را ببينيم .
-----------------------------------------------------------------------------
سوالهاي مومن خداي عزيز و دوست داشتني خودم :
سلام بهروز جان خوبي خوشحال شدم بازم رو صندلي ديدمت...راستي يه سوال كوچيك
فك مي كني نفر بعدي صندلي داغ كيه؟
عليك سلام . فكر كنم خود سعيد بياد بشينه البته اگه حالش خوب بشه .
بهروز جان قضیه موتور و دوچرخه چی بود؟
قضيه خاصي نبود . يك شوخي ساده با الفين عزيز بود . ولي اين كه يكبار دوچرخه از روي سر من رد شده حقيقت داره .باورت ميشه ؟
با سلام
فعلا اين چند تا سوال رو جواب بده تا بعد ;)
1. اگر قرار باشد در مراسم ازدواج دوستت كاري شيطنتآميز بكني، چه ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.اگر بخواهي از چيزي نام ببري كه بيش از هر چيزي در زندگي متعجبت ميكند، چه چيزي را نام ميبري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.اگر قرار باشد يك قطعه موسيقي انتخاب كني، كدام قطعه را انتخاب ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.اگر از تو بپرسند در كدام لحظه از دوران زندگیت ترس را با تمام وجود احساس كردهاي، چه ميگويي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.اگر قرار باشد زوج مشهوري را انتخاب كني كه به نظر تو اصلا به هم نميآيند، چه كساني را انتخاب ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- چند تا پست توي قسمت اس ام اس ها دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
12- تا حالا شده كسي بذارت سر كار و تو هم ناراحت بشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- سينوس 60 درجه و کوسينوس 90 درجه رو باهم جمع کن بگو جواب چند ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- شاغلي ؟ اگر هستي چه قدر حقوق مي گيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- توي ياهو چند تا نام کاربري داري ؟ يکي شو بگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- از سرويس جي ميل استفاده مي کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- هات ميل بهتره يا ياهو ميل ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- بين ياهو گوگل کدوم رو انتخاب مي کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- تو سايت كلوب دات كام عضو هستي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- ده نفر از بهترين اشخاص که توي اين انجمن عضو هستند رو نام ببر ؟ ( مي دونم بيش از اين مقدار هستند از مدیران و همکاران و ادمین ها نگو )
سلام بر دوست واقعي و مخلص خودم دوستت دارم داش بهروز:با اجازه يه چند تا سوال مشتي بكنم؟
1-اسم كامل رونالدو
2-پرتغال دوست داري يا نارنگي
3-زانتيا يا پرشيا
4-اگه بهت بگن يه گلوله بزن تو سر مومن خدا(مجير)يا خودت رو ميكشيم چي ميكني؟
دوستت دارم زياد التماس دعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهروز جان ... نظرت در مورد عکس زیر چیه ؟
سوالهاي M.B.M عزيز دل داداش
اگر قرار باشد در مراسم ازدواج دوستت كاري شيطنتآميز بكني، چه ميكني؟
سعي مي كنم يك بادكنك بي تربيت بزارم زير صندلي عاقد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخواهي از چيزي نام ببري كه بيش از هر چيزي در زندگي متعجبت ميكند، چه چيزي را نام ميبري؟
اينكه انسان ميتونه هم به عرش برسه و هم به درك اعلا .....
اگر قرار باشد يك قطعه موسيقي انتخاب كني، كدام قطعه را انتخاب ميكني؟
موسيقي مسافر از شاد مهر عقيلي
اگر از تو بپرسند در كدام لحظه از دوران زندگیت ترس را با تمام وجود احساس كردهاي، چه ميگويي؟
موقعي كه در دوران خدمت سربازي از اردوگاه فرار كردم و فرمانده گردانمون داشت دنبالم ميگشت .
البته به خير گزشت .
اگر قرار باشد زوج مشهوري را انتخاب كني كه به نظر تو اصلا به هم نميآيند، چه كساني را انتخاب ميكني؟
چي بگم . تا حالا بهش فكر نكرده بودم . سوال سخت نداشتيم ها ...
فعلا
باز هم اين جا بيا رفيق
================================================== ==========
سوالهاي soleares
چند تا پست توي قسمت اس ام اس ها دادي ؟
صفر عدد .
12- تا حالا شده كسي بذارت سر كار و تو هم ناراحت بشي ؟
البته . ولي بدل نمي گيرم . چيزي كه عوض داره گله نداره . داره؟
سينوس 60 درجه و کوسينوس 90 درجه رو باهم جمع کن بگو جواب چند ميشه ؟
من بي سوادم . تا كلاس 5 ابتدايي بيشتر نخوندم . ولي فكر كنم ميشه راديكال 1.5
شاغلي ؟ اگر هستي چه قدر حقوق مي گيري ؟
متاسفانه هنوز شغل ثابتي پيدا نكردم .
توي ياهو چند تا نام کاربري داري ؟ يکي شو بگو ...
سه تا دارم . كه از دوتاش استفاده ميكنم . به پروفايلم نگاه كن ميبينيش .
از سرويس جي ميل استفاده مي کني ؟
بله . ولي خيلي كم .
هات ميل بهتره يا ياهو ميل ؟
ياهو بهتره . سريعتر هم هست .
بين ياهو گوگل کدوم رو انتخاب مي کني ؟
گوگل . چون در صفحه اصليش از تبليغات خبري نيست .
تو سايت كلوب دات كام عضو هستي ؟
يكبار عضو شدم ولي ازش استفاده نكردم . چون ادم ازش چيزي ياد نمي گيره . الان هم يوزر نيم پسوردش را فراموش كردم .
ده نفر از بهترين اشخاص که توي اين انجمن عضو هستند رو نام ببر ؟ ( مي دونم بيش از اين مقدار هستند از مدیران و همکاران و ادمین ها نگو )
saeid_ronaldo . tantan_1300 . peperoni . wookman . pandemunium . monica . mani_borna . مومن خدا . گلابي . و خود شما دوست عزيز پر حوصله خودم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==
سوالات مومن خدا ي دوست داشتني
سلام بر دوست واقعي و مخلص خودم دوستت دارم داش بهروز:با اجازه يه چند تا سوال مشتي بكنم؟
عليك سلام پسر خوب . بفرما اين گوي و اين ميدان ....
1
-اسم كامل رونالدو
كدوم رونالدو ؟ كريستيانو رونالدو ، يا رونالدوي برزيل ، يا سعيد رونالدوي خودمون؟
-پرتغال دوست داري يا نارنگي ؟
شما هر دوشو بيار . من هر دو رو دوست دارم .
زانتيا يا پرشيا ؟
زانتيا به نظر من بهتر و ايمن تره . ولي فعلا همين دوچرخه اي كه دارم را به زانتيا هم ترجيه ميدم .اخه سيلي نقد به از حلواي نسيه .
اگه بهت بگن يه گلوله بزن تو سر مومن خدا(مجير)يا خودت رو ميكشيم چي ميكني؟
چي شده باز شب فيلم پليسي نگاه كردي ؟ نكنه طالبان طالبي قاچاق كرده ؟ . جواب دادن به اين سوال باعث وقوع جنگ جهاني سوم ميشه . سانسورش كردم .
دوستت دارم زياد التماس دعا
محتاجيم به دعا دوست عزيز . دعا كن تا از اين بي تكليفي دربيام .
================================================== ======
نكته نظر انرژي هسته اي گل گلاب .
معلومه
من بودم با شات گان میکشتمت
راست ميگي؟ من دشمن زياد دارم بيا يك حالي هم به ما به ما بده .
گراي خونتون چيه تا با خمپاره بياييم براي خواستگاري . البته خواستگاري خودت نه ها .
خواستگاري اورانيوم .
مخلصتم داش بهروز گل گلاب...انشا الله كه اون مسدله حل ميشه.راستي نحوه جواب دادن به سوالهاي جنابعالي فوق العده هستش همه رو تو يه پست ميدي واقعا ممنونم.
1-رونالدو؟؟همشون رو بگو...
2-قاتل كندي كي بود؟
3-امروز رو حساب نكني چندروز مونده به روز دانشجو...
خيلي دوستت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال GABRIEL عزيز دل خودم .
سلان بهروز جان . نظرت درباره اين عكي چيه ؟
دوستان اشكال از فرستندس به مانيتور هاي خودتون دست نزنيد لطفا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ========
سوالهاي مومن خدا
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصتم داش بهروز گل گلاب...انشا الله كه اون مساله حل ميشه.راستي نحوه جواب دادن به سوالهاي جنابعالي فوق العاده هستش همه رو تو يه پست جواب ميدي واقعا ممنونم.
راستش اين نحوه جواب دادن ديروز به ذهنم رسيد . فكر كنم براي شما دوستان كه مطالب رو دنبال ميكنيد راحت تر باشه . خوشحالم كه خوشت اومده .
رونالدو؟؟همشون رو بگو...
در مورد سعيد رونالدو كه اسمش سعيده .
در مورد نام فاميلش هم نميتونم بگم شايد راضي نباشه
كريستيانو رونالدو هم كه اسم كاملش همينه . اون رونالدو كچل برزيلي هم اسمش يك فرغون رو پر ميكنه . رونالدو لازاريس دليما ........
================================================== =======
سوالهاي
سلام بهروز عزيز...خوب , به رسم ادب و به خاطر اينكه از من سوال پرسيدي,با اجازه,من هم چندتا سوال ازت ميپرسم.
1)از امضات معلوم كه به تنيس علاقه داري,درست؟اگه آره چرا و اگر نه پس ورزشهاي محبوبت رو بگو لطفا‘‘.
2)جون بهرزو اينقدر غصه نخور,خداييش هر جا پست دادي,يه اثري از غم و ناراحتي توش بوده...داستان چيه؟ردونه دلم ميسوزه....
3)نظرت در باره هيلاري داف چيه...؟راستي,عكسهايي كه واست فرستادم خوب بودن؟
4)اگه لان بهت بگن تا 3 ساعت ديگه مراسم عروسيت,چي كار ميكني؟
5)دوست داري بياي اينجا؟چرا آره,چرا نه؟
6)نظرت درباره ساويس چيه؟كجا رفت راستي؟
7)اگه قرار باشه يه مقاله توپ راجع به ايران بنويسم و كنفرانس بدم...كمكم ميكني؟
8)يادت هست يه زماني چقدر اين انجمن باحال بود...چي شد يهويي كه.....؟
9)تاپيك سوتي ها كو؟..بابا,من اينقدر سوتي دادم و دارم كه يتونم 20 صفحه فقط خودم باشم...ميدوني كجاست؟
10)شرمنده,وقتت رو گرفتم...
خوش باشي و موفق..
يا حق ;)
دو سوال جامونده از سوالهاس مومن خدا
قاتل كندي كي بود ؟
قاتل جان اف كند ي ريسس جمهور سابق امريكا فردي بود بنام اسوالد كه كندي را در ايالت تگزاس در حالي كه سوار ماشين بود با سه گلوله كشت . البته بعدا معلوم شد كه اون يك دستنشانده بوده و قاتل اصلي عوامل سيا بوده اند .
امروز رو حساب نكني چندروز مونده به روز دانشجو...
نييييدوووونم .
ببخشيد كه اين دو تا سوال جامونده بود .
خيلي دوستت دارم
دل به دل راه داره . همه شما را دوست دارند مجير جان .
================================================== ========
سوالهاي دوست عزيزم داش اشكي مهربان
سلام داش بهروز...
به به داش اشكي عزيز . خوبي هموطن ؟
میخواستم 2 تا سوال ازت تو صندلی داغ بپرسم گفتم شاید مایل نباشی جواب بدی..
این دوتا سوال رو اینجا ازت میپرسم اگه مایل هستی یا نیستی اینجا بهم بگو...تا بدونم ازت این سوالات رو تو صندلی داغ ازت بپرسم یا نه
اگرم نمیخوای روی صندلی داغ به این سوالات جواب بدی دوست دارم بدونم جوابات چیه تو پی ام...
اینم دو تا سوال
اول اينکه به نظر ميرسه از دوران خدمت دل خوشي نداري...ميتوني علتش رو بگي...
نه دوست من . اين طور نيست . من در دوران خدمت سربازي بجز دو ماه اولش خيلي بهم خوش گذشت .چون اولا درجه دار بودم و سرباز صفر نبودم (گروهبان بودم ) . دوم اينكه دوستهاي خوبي داشتم كه تحمل دوري از خانه را برايم اسان كردند . من در مشهد خدمت مي كردم كه تا كرمانشاه 1400 كيلومتر فاصله داشت . يادش بخير هروقت دلم ميگرفت ميرفتم حرم امام رضا (ع) ، دوپينگ روحي ميكردم برميگشتم پادگان .
چه اتفاقها كه نيفتاد . همه خاطره انگيز و به ياد ماندني . يادمه اخرهاي خدمت در بهمن ماه وسط زمستان رفتيم مانور كشوري تندر 3 . كه همزمان با حمله امريكا به عراق بود . شب ها 25 نفر داخل يك چادر مي خوابيديم كه اصلا جاي تكان خوردن نبود . 28 روز حمام نرفتيم . يادمه يكبار نزديك بود تو ببيابونها گم بشم كه خدامك كرد دوباره راه را پيدا كردم .
نه من از دوران خدمت ناراحت نيستم هيچ خوشحال هم هستم كه رفتم خدمت . دوستاني دارم كه هنوز بعد از گذشت سه سال از پايان خدمت با هم در تماسيم . به اميد خدا تا چند روز ديگه دارم ميرم مشهد پيش يكي از همون دوستهاي دوران خدمت . چيزي كه هيچ وقت يادم نميره اينكه يكروز در پادگان يك سرباز كه اصلا نميشناختمش پيش من امد و گفت : سر گروهبان من ميخواهم فرار كنم . تحمل اينجا را ندارم . چه كنم ؟
من بهش گفتم مبادا فرار كني . سعي كن در هر جايي كه هستي و هر پستي كه بهت ميدن بهترين باشي . 14 روز به خودت سختي بده بعدش همه ميبينند كه تو كارت را بلدي كاري به كارت ندارن .
بعد از دو سه هفته همون سرباز پيش من امد و بابت اون راهنمايي كه بهش كردم تشكر كرد و گفت كه خدمت ديگه سخت نيست . هر وقت ياد اون خاطره مي افتم احساس غرور مي كنم .
قبلا گفته بودي با يه دختره فرانسوي(اگه اشتباه نکرده باشم) برخورد داشتي وبهش علاقمند بودي..چي شد که ازدواج نکردي (چون گفته بودی فرانسویه علاقمند شدم بدونم..چون خودم فرانسه رو خیلی دوست دارم )
معلومه كه پيگير پستهاي من هستي . متاسفانه داش اشكي جان بعضي اوقات در زندگي ادم قرباني بي پولي و بي امكاناتي ميشه .من اون موقع كه اون دختر را ديدم بيست سالم بيشتر نبود . يك ماه ديگه بايد ميرفتم خدمت . اون دختره هم 28 سالش بود . اگه اون زمان من سنم بيشتر بود و امكاناتي داشتم كه بتونم خونه اي چيزي دست و پا كنم حتما بهش پيشنهاد مي دادم كه بمونه همين جا . ولي افسوس . داش اشكي من تا حالا راجع به اين موضوع با كمتر كسي حرف زدم ولي يادمه موقعي كه از هم جدا شديم تا نيم ساعت فقط گريه ميكردم .
اي كاش يك بار ديگه ببينمش . اون با اينكه مسلمان نبود ولي انسان بود . يك انسان خوب . اي كاش بعضي از دخترهاي ايراني (گفتم بعضي) ساده زيستن و كم توقع بودن را از او ياد ميگرفتن . بسه يا باز هم بگم ؟
ممنون
من هم ازت ممنونم . سوالهاي سختي پرسيدي.
به به شنيديد ميگن كوه يه كوه نميرسه آدم به آدم ميرسه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز جان خودت رو واسه سوالاي من آواده كن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لينك صندلي داغ تو امضات كو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
سلام...
شرمنده اگه با سوالاتم باعث مرور خاطراتت شدم و شما رو ناراحت کردم :blush:
همون قدری که گفتید کافیه...مطلب رو تا آخر گرفتم ;)
=============
بازم سوال میپرسم البته نه به سختی سوالات قبل :rolleye:
=============
با این کلمات جمله بساز :happy:
سرما-بهروز-دوچرخه-ستاره-زندگی-سوتی-صندلی داغ
مرسی :)
سلام مجدد خدمت رفیق فاب خودم... انشا الله که خوبی عزیز دل...
چند تا سوال بپرسم ببینم چه میکنی:
1-اسب سواری خوبه یا موتور سواری؟
2-قایق سواری یا ماشین سواری؟
3-خرس کوآلا یا خرس گریزلی؟
4-بچه نسرین چند سالشه؟
میخوامت خفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهروز جان خوبی ؟ منم چند تا سوال دارم ازت ...
1.متولد چه ماهی هستی؟
2.در چه چیزی بسیار ماهر هستی؟
3.دوست داری چه شغلی داشته باشی؟
4.کرمانشاهیا رو توصیف کن
5.من هانتر رو میشناسی؟ می دونی چقدر بی معرفته ؟ و چقدر هم گل ... ؟
6.نظرت راجع به باجناقم چیه؟
7.ادمینا چی؟ چطور رفتار کنن از نظرت سازنده تره؟
8.چرا پی سی وورلد رو انتخاب کردی؟
9.چجور ادمی هستی؟
10.در تصمیم گیری هات چطور عمل میکنی؟ شتاب زده؟ احساسی؟ یا عقلانی؟
11.این طور که من می دونم تو تیر اندازی مهارت فوق العاده زیادی داری ... چطوری به این مهارت دست پیدا کردی؟
12.کدوم اسلحه رو ترجیح می دی؟
13.دوست داری همیشه چی بهت بگن (به عنوان لقب )
14.چرا بهروز> ؟ چه کسی این اسمو برات انتخاب کرد؟ معنای بهروز رو میدونی؟
15.خاطره ای هست که بتونی تعریف کنی ؟ خاطرهی تلخ ...
ممنون میشم ما رم قابل بدونی و به سوال هام جواب بدی
موفق و سربلند باشی
سید حسین
سوال هاي من هانتر عزيز
سلام بهروز عزيز...خوب , به رسم ادب و به خاطر اينكه از من سوال پرسيدي,با اجازه,من هم چندتا سوال ازت ميپرسم.
خيلي بزرگواري ممنونم .
از امضات معلوم كه به تنيس علاقه داري,درست؟اگه آره چرا و اگر نه پس ورزشهاي محبوبت رو بگو لطفا‘‘.
راستش من به ورزشهاي راكتي علاقه دارم مخصوصا بدمينتون و پينگ پونگ . دوچرخه سواري و شنا و كوهنوردي را كه ديگه نگو .....
جون بهروز اينقدر غصه نخور,خداييش هر جا پست دادي,يه اثري از غم و ناراحتي توش بوده...داستان چيه؟مردونه دلم ميسوزه....
ادم بدون مشكل ادميه كه توي قبر خوابيده . به اميد خدا و دعاي شما دوسان مشكل ما هم حل ميشه .
نظرت در باره هيلاري داف چيه...؟راستي,عكسهايي كه واست فرستادم خوب بودن؟
خوش قيافه و تو دل برو . دستت درد نكنه عالي بودن . ممنونم
اگه لان بهت بگن تا 3 ساعت ديگه مراسم عروسيت,چي كار ميكني؟
[COLOR=Blue] راست ميگي؟ پس بيا بريم شيريني بخريم بابا...../COLOR]
دوست داري بياي اينجا؟چرا آره,چرا نه؟
راستش نه . اخه من اينجا رو با هيچ جا عوض نمي كنم . تو هم روزي بر ميگردي . مگه نه ؟
نظرت درباره ساويس چيه؟كجا رفت راستي؟
زياد شناختي ازش ندارم متاسفانه . ولي از بچه هاي خوب فروم متفرقه است كه الان جاش خاليه بياد يقه منو با سوالهاش بگيره .
اگه قرار باشه يه مقاله توپ راجع به ايران بنويسم و كنفرانس بدم...كمكم ميكني؟
بگو در مورد چي مي خواهي تحقيق كني ببينم سوادش رو دارم يا نه؟ اگه بتونم چرا كه نه .
يادت هست يه زماني چقدر اين انجمن باحال بود...چي شد يهويي كه.....؟
شهريار جان بحث در اين مورد فراوان شده . به جايي هم نرسيديم . همه بچه هاي قديمي اين فروم دارن ميرن .
تاپيك سوتي ها كو؟..بابا,من اينقدر سوتي دادم و دارم كه يتونم 20 صفحه فقط خودم باشم...ميدوني كجاست؟
خدا بيامرزتش. چند تا از بچه ها بي انصافي كردن مطالب +18 توش نوشتن . به ملكوت اعلا پيوست .
شرمنده,وقتت رو گرفتم...
خوش باشي و موفق..
يا حق
شهريار جان شما از بچه هاي خوب فرومي . بيشتر به ما سر بزن .
حق نگهدارت .
================================================== ===============
سوالهاي مومن خداي تو دل برو . جيگر طلا
سلام مجدد خدمت رفیق فاب خودم... انشا الله که خوبی عزیز دل...
عليك سلام . چطوري؟
چند تا سوال بپرسم ببینم چه میکنی:
برو بريم
1-اسب سواری خوبه یا موتور سواری؟
من دوچرخه سواري را ترجيح ميدم .
2-قایق سواری یا ماشین سواری؟
قايق پارويي بهتره .
3-خرس کوآلا یا خرس گریزلی؟
خرس گريزلي . وقتي روي دوپاش وايسه بايد فاتحه را بخوني .
4-بچه نسرین چند سالشه؟
ميگن چهار ماهشه . ولي الان نييدوووونم . بهروز رو بچسب ايدز گرفته . امشب ميميره . اگر بار گران ....
میخوامت خفن
شما لطف داري.
================================================== ===============
سوالهاي MASTER . دوست دوست داشتني همه .
سلام بهروز جان خوبی ؟ منم چند تا سوال دارم ازت ...
به به . مستر عزيز . گروهان به افتخار مستر خبر دارررررررر .
متولد چه ماهی هستی؟
خرداد ماه . روز تولدم هم هميشه تعطيله .
در چه چیزی بسیار ماهر هستی؟
در بالا رفتن از سربالايي هاي تند با دوچرخه
دوست داری چه شغلی داشته باشی؟
شغل ازاد . براي خودم كار كنم . سوپر ماركت بزرگ دوست دارم .
کرمانشاهیا رو توصیف کن .
كرمانشاهي اصيل با ادب و مهمان نوازه . در هشت سال جنگ نشون دادن كه بجز خدا از كس ديگه اي نمي ترسن .
شما بيا اين ورها . از نزديك خودن ببين .
من هانتر رو میشناسی؟ می دونی چقدر بی معرفته ؟ و چقدر هم گل ... ؟
شهريار جون كه اخر مرامه . پسر گل . با هم رفيقيم .
نظرت راجع به باجناقم چیه؟
نويد رو ميگي؟ از همشهري هاي گل و با مرام . با ادب و دوست داشتني . خنده رو . با سواد و .....
ادمینا چی؟ چطور رفتار کنن از نظرت سازنده تره؟
راستش فكر نكنم به حرف من يكي گوش كنند . ولي به نظر من انجممن متفرقه احتياج به توجه بيشتري داره .
چرا پی سی وورلد رو انتخاب کردی؟
چون بچه هاي خوبي مثل شما توش هست كه هرچه بلدند از ديگري دريغ نمي كنند .
چجور ادمی هستی؟
خوشتر ان باشد كه سر دلبران
گفته ايد در حديث ديگران
در تصمیم گیری هات چطور عمل میکنی؟ شتاب زده؟ احساسی؟ یا عقلانی؟
سعي ميكنم كه اول هر كاري خوب فكر كنم . ولي ادميزاد ديگه . بعضي وقتها احساساتي هم ميشم .
این طور که من می دونم تو تیر اندازی مهارت فوق العاده زیادی داری ... چطوری به این مهارت دست پیدا کردی؟
در دوران خدمت سربازي از بهترين تيراندازهاي تيپ 3 لشگر 77 بودم . در هدايت خمپاره هم از بهترينهاي تيپ بودم .
علتش هم لطف خدا بود تا چپ و راست بيام مرخصي . اخه من از خونمون 1400 كيلومتر دور بودم .
يادش بخير دلم براي تيراندازي تنگ شده . دست ها بالا .
کدوم اسلحه رو ترجیح می دی؟
m16 امريكايي . سبك زيبا . پرقدرت .
دوست داری همیشه چی بهت بگن (به عنوان لقب )
لقب رو دوست ندارم . از اسم خودم راضيم .
چرا بهروز> ؟ چه کسی این اسمو برات انتخاب کرد؟ معنای بهروز رو میدونی؟
داييم اين اسم رو برام انتخاب كرده . در خانواده ما اسم همه برادر هام با حرف ب شروع شده ميشه حتي پدرم .
بهروز يعني خوش شانس .
خاطره ای هست که بتونی تعریف کنی ؟ خاطرهی تلخ ...
بدترين خاطره جدايي از اون دختر فرانسويه هستش كه خيلي برام سخت بود . در پست داش اشكي توضيح دادم . و اينكه كودكيم در زمان جنگ گذشت .
ممنون میشم ما رم قابل بدونی و به سوال هام جواب بدی
موفق و سربلند باشی
سید حسین
ممنون از سواللهات . مثل هميشه سوالهاي خوبي پرسيدي .
دوستت دارم
بهروز
ميبينم كه آفا بهروز رو بستين به توپ!!
4- وبكم
5- Buzz!!
سلام بهروز جان . منم یه سوال بکنم ؟
چند روز پیش عکس آواتورت رو عوض کردی ولی زودی عکس الانت رو دوباره استفاده کردی . میخواستم بدونم دلیلش چی بود ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid_xp
سلام دوست خوبم . حالت چطوره .
فكر كردم اين زيباتره . به نظر شما اين طور نيست .
ما مخلص هرچي بامرام مث شماييم بزن زنگ بچه مرشد!!!
خب نه بابا کارت درسته تو جواب دادن که کم نمیاری.
یه سوال؟
1-بهروز جان اگه جای بیل گیتس بودی با پولهات چیکار میکردی؟
خوبم ممنون.یه سوال دیگه یادمه تو تاپیک " بهترین طرح ها و نقاشیها " بعد از اینکه من شیرنی خریدن اکانتم رو دادم گفتی منتظر ماله منم باش . اون موقع فکر کردم چند روزه دیگه موضوع مهمی برات پیش میاد .خیلی منتظر شدم ولی خبری نشد. واقعا چیشد؟ (مثل اینکه یه شیرنی باید بیفتی)نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
دیگه این که من تو همون تاپیک یه طرح از خودم به جا گذاشتم ولی شما اصلا اظهار نظری نکردی. درصورتیکه نظر شما برام خیلی مهم بود . ( دلیلش رو هم که گفتم میدونی) .
دیگه اینکه تا حالا چندبار آواتورت رو عوض کردی؟
چه طور اینجا رو پیدا کردی؟
adsl داری یا dial up?
کدام تاپیک رو از همه بیشتر دوست داری؟
بهترین چیزی که دانلود کردی چی بوده؟
از سوسک میترسی؟ اگه آره چرا ؟ اگه نه پس از چی میترسی؟
بهترین کار خوبی که کردی چی بوده ؟
آرزو داری کدوم ماشین زیر پات باشه ؟
معمولا روزی چقدر آب مینوشی؟
عینکی هستی یا نه؟
اگه انشاءا... سرو سامون گرفتی دوست داری کجا مشغول باشی؟
پسر دوست داری یا دختر ؟ (بچت رو میگم )
قد و وزنت چقدره؟
ریش میذاری یا میزنی؟
تو دستت انگشتر داری؟ اگه داری چیه و چند وقت دستته و چطور به دستته؟
مانیتورت چند اینچه سی پی یوت چیه؟
بهترین بازی رایانه ای که کردی چی بوده؟
تا حالا فیلمی دیدی که اشکت رو در بیاره؟
روزی چقدر با تلفن حرف میزنی ؟
آدمی هست که واقعا ازش نفرت داشته باشی؟ ( از کسی که با هاش مواجه شدی)
کم و کاستی تو این انجمن نمیبینی ؟
و در آخر اینکه دوست داری چند سال عمر کنی؟ (البته ان شاءا... که عمر با عزت داشته باشی و طولانی)
شرمنده که سوالها زیاد شد ولی من با کسایی که راحتم اینطوری سوال میکنم.
ممنون منتظرم حمید.
سلام بهروز
من هم یه سوال مسخره دارم
تو هم مثل من از hilary duff خوشت میاد یا همینطوری عکسش رو گذاشتی؟
ممنون
;)
راستي بهروز جان اين هيلاري داف دوست دخترته يا باهاش نامزدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا بهروز
دوست داري كي ازت سوال بپرسه لطفا چند نفر را اسم ببر ؟
از چه جور ادمايي بدت مي ياد؟
سلام عزيز دل....آقا ما خيلي مخلصيم..اصلا‘‘ ديونتيم جون تو....دمت گرم...بريم....؟
1)چقدر به سياست علاقه داري...؟
2)اگه واسه رياست جمهوري بهت پيشنهاد بدن,قبول ميكني؟
3)من يه زماني تو امضات بودم...تعطيل شدم؟؟؟
4)فكر صندلي داغ به ذهن تو رسيد يا سعيد؟
5)اگه فضولي نباشه,چند سالته و چند كيلويي؟
6)دنبا 2 روز اما,حل نشد اين معما..از نظر تو(ببخشيد,شما!) چه تفصيري داره؟
7)چقدر با خدا حال ميكني؟(واا...ما كه رفيق 6 مون خدامون و بس...)
8)اين جمله رو واسه من توضيح بده:::اگر هميشه با خاطرات گذشته زندگي كنيم,متعلق به گذشته ايم و به جلو نميرويم:::
9)گوشي موباليت الان چيه...؟
10)حالا خدايش,اگه من واست دعوت نامه بفرستم...نمياي؟حتي 1 هفته؟
11)تا حالا دعوا كردي؟به نظرت دعوا حال ميده؟
12)چقدر به كشورت(نه به سياست و ....) علاقه داري؟آها...دوست داري يكي از محاكمه كننده هاي صدام باشي؟
خوب داداش...ممنونتم كه جواب اون سوالهام رو دادي...نوكرتم اگه جواب اينها رو هم بدي.
راستي,آره!..من هم برميگردم...چون فكر كنم حداقل تو و بچه هاي قديمي بدونين من چقدر با ايران حال ميكنم.
شاد و موفق باشي..من سر نمازهام از اين به بعد بيشتر دعات ميكنم.توكلت به خدا باشه و بس.كارش خيلي درست.مگه نه؟
يا حق عزيز..... ;)
سلام مجدد خدمت داداش بهروز عزيز و بهتر از جانم خسته نباشيد...با اجازه سه تا سوال داشتم:
1-طرفدار كدوم تيم الماني هستي؟
2-مشورت رو تو زندگيت خيلي بها بهش ميدي؟
3-بهترين فيلم ايراني از نظر شما؟
4-يكم از هورامانات بگو؟