کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
وایپ گوشی که زبان منوی ریکاوری چینی هست
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
Printable View
واسه هر برند فرق داره اما روی یک مدل هواوی که تست کردم اول زبان عجیب غریب آورد برای انگلیسی کردنش گوشی رو وقتی خواستید روشن کنید دو ثانیه بعد از فشردن کلید پاور همزمان کلید های ولوم آپ و داون رو بگیرید ! ببینید نتیجه میده یا نه ؟نقل قول:
من گفتم منوی ریکاوری چینی هست جایی که میخاهم وایب کنم زبانش چینی هستنقل قول:
کسی هست با زبان چینی بگه چطوری میشه وایپ کرد گوشی ویسان مدل هگزا هست
سلام
چطور میتونم از شر گوگل پلی خلاص شم؟ حذف ش کردم حالا هر 5 ثانیه یه اخطار از بروزرسانی ها میده :n28:
از تنظیمات گوگل پلی تیک گزینه به روز رسانی خودکار و اخطار برای اپدیت رو بردارید.نقل قول:
من گوشی honor 6 خود را میخوام روت کنم cwm رو نصب میکنم وقتی وارد cwm میشم تا super su رو نصب کنم توی گزینه های که در inistal zip... هست super su رو نمیاره قبلا یه بار روت کردم این مشکل رو نداشتم برنامه رو توی صفحه اول sd card ریختم
دوستان Honor 3C دارم، تازگیا مشکل باتری پیدا کرده و روزی 2 بار میزنم شارژ!!!
تا 100% هم شارژ میشه، ولی تا 10دقیقه کار میکنم باهاش شارژش میرسه زیر 80%
راههایی هست که عمر باتری رو بیشتر کنه...؟
سلامنقل قول:
قبل از اینکه عمر باتری تمام بشه میتونیم کاری کنیم که عمرش حسابی طولانی بشه
بیشتر از 95% شارژش نکنیم و تا به زیر 5% نرسیده شارژش نکنیم
بنده با همین روش ساده هرگز باتری نخریدم و موبایلم هم 6 ساله داره با باتری فابریکش کار میکنه
اما وقتی عمرش تموم شد و زود شارژ میشه و زود خالی میشه , دیگه باید عوض بشه
البته ممکنه گوشی ایراد داشته باشه و مدارش اتصالی داره و باعث زود خالی شدن باتری میشه
اگر به طور نرمال شازژ میشه اما زود خالی میشه پس گوشی مشکل داره
سلام من رام اشتباهی رویگوشیم نصب کردم ! گوشیم نوت ادج نسخه sm-n915fy هست و رام اشتباه sm-n915f رو نصب کردم ! گوشی بالا اومده بدون مشکل فقط کمی لگ داره و مشکل جا افتادن حروف در کیبورد ! خواستم فلش کنم به نسخه 5.1.1 مدل sm-n915fy ولی نمیشه . گوشی روت نمیشه با هر نرم افزاری و حتی فایل cf auto root ! کمک کنید مشخصات الانش هم
model number=sm-n915f . android versin=5.1.1 . basband version=n915fxxu1col1 . kernel version - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] number lmy47x.n915ffxxu1cok1
مرسی اگه راهنمایی کنید
دوستان سلام
ممنون میشم نظرتون رو بهم بگین؛
من یه تبلت لنوو a5500 دارم که چند وقت پیش، خود به خود یه سری برنامه رو دانلود و نصب میکرد و اون برنامه ها دیگه حذف نمیشد؛پرسیدم گفتن یه برنامه ای داری که اینا رو دانلود میکنخ؛من هم هرچی برنامه که فک میکردم اینکارو میکنه رو حذف کردم و درست نشد؛ ریست تو فکتوری کردم و تا یه مدتی هم خوب بود ولی خب باز بعد از چند روز همینجوری میشد و کلا کار باهاش به کلی مختل شده بود؛
منم به پیشنهاد دوستان برای حذف اون برنامه هایی که حذف نمیشدن، روت کردم و تبلت دانلود میکرد،منم حذف میکردم؛
سلام
گوشیم جی 2 مینی دارم. الان براش یه اپدیت امد که 241 مگ بود دانلود کردم و نصب کردم. ولی گوشی کوچکترین تغییزی توش ایجاد نشده!!! این اپدیت برای چی بود پس؟؟؟؟؟
خوب. ممکنه آپدیت ربطی به رابط کاربری نداشته و فقط خود سیستم رو ارتقا داده که لزومن ممکنه کاربر متوجهش نشه. البته معمولن همراه با فایل آپدیت شرکتها یه فایل Release Note هم منتشر میکنن که مشخص میکنه این آپدیت چه چیزایی رو بهروز میکنه.نقل قول:
این خود به خودی تا چه حد خود به خودی بوده؟ یعنی شما برنامهای، آپدیتی، چیزی روی تبلت نصب نکردین و خود به خود دچار این معضل شده؟نقل قول:
به هر حال اگه با فکتوری ریست هم درست نشده، مشکل یه کمی عجیب به نظر میرسه. فکتوری ریست یعنی گوشی و کل برنامهها و تنظیماتش برگرده به همون وضعیتی که داخل کارخانه براش تعریف شده.
راهحلی که شما استفاده کردی مثل تببر برای مریضیه. یعنی خود مریضی رو درمان نکردین و فقط علائمش رو دارین کنترل میکنین. به نظرم اگه با فکتوری ریست و به شرطی که رام دستگاه واقعن تغییری نکرده باشه، مشکل عجیبی براش پیش اومده، که این وضعیت ادامه داره هنوز.
ممنون از توجهتوننقل قول:
واقعا فکر نمیکنم برنامه عجیب غریبی نصب کرده بودم؛چندتا بازی آفلاین معمول که اکثرا هم دارن؛تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام هم تنها استفاده های من از اینترنت برای تبلت بوده؛
چندتا هم برنامه های فارسی که همونا رو هم حذف کردم که درست شه،ولی نشد؛
در مورد آپدیت هم یه بار خیلی وقت پیش یه پیغام آپدیت داد که انجام دادم،ولی خب فک کنم بعد از ریست تو فکتوری ها دیگه ملغی شده باشه...
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
گاهی هم اسمش Changelog هست [emoji4]نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دقیقن. خیلی فکر کردم اون موقع که این یادم بیاد. یادم نیومد. ولی Release Note هم درسته. منتهی همون Changelogی که شما گفتی دقیقتره.:n01:نقل قول:
اتفاقا منم Release note رو یادم رفته بود تا پست شما رو خوندم گفتم چقد خوب شد یادم اومدنقل قول:
انگار واسه هردومون سود داشت
آپدیت رام (آپدیت فرمویر) در واقع سیستم گوشی/تبلت رو ارتقا میده. انگار که شما تبلتتون رو جدید از کارخانه با سیستم یا رام جدید تحویل گرفتین. این جوری با فکتوری ریست روی همین رام جدید ریست میشین و به تنظیمات قبلی دیگه برنمیگرده. مثلن اگه موقع خرید اندروید کیتکت باشه و بعد از آپدیت بشه لالیپاپ با فکتوری ریست دیگه به کیتکت برنمیگرده و روی همین لالیپاپ ریست میشه.نقل قول:
به هر حال اگه مشکلتون هنوز پابرجاست باید بگردین دنبال رام رسمی شرکت سازنده به ویژه همون رامی که زمان خرید و ساخت روش بوده و اون رو روی تبلت دوباره فلش کنید. این جوری مشکلتون قاعدتن باید حل بشه.
سلام دوستان
گوشی اندرویدی به ویروس Tapsnake مبتلا شده
چطوری و با چه نرم افزاری میشه پاک کرد؟
گوشی روت نشده
اندرویدش 4.2 هست
درضمن این برنامه یا برنامه مخرب دیگه ایی هم هست که خودبخود به نت وصل میشه و برنامه های مختلفی دانلود میکنه
کمک کنید لطفا
دوست عزیزنقل قول:
از کجا متوجه شدید که گوشی مبتلا به ویروس Tapsnake شده؟ اگه روی گوشیتون آنتیویروس دارین که این پیغام رو میده، قاعدتن خودش باید بتونه جلوی این ویروس بگیره یا حذفش کنه.
خودش ارور داد و اسم همین ویروس بودنقل قول:
حتی عکس هم گرفته بودم از ارور اما در ریستذفکتوری های پی در پی پاک شده
حالا فقط بگین چطوری میشه از شر این خلاص شد
فرستاده شده از vsun v3
حذف شود تکراری بودن پستنقل قول:
فرستاده شده از vsun v3
دوست عزیزنقل قول:
بر اساس چیزی که من دیدم، پیغام مربوط به ویروس Tapsnake یه پیغام فیک و تقلبیه. در واقع وقتی شما با گوشی به بعضی از سایتهای خاص سر بزنین، این سایتها پیغام آلوده بودن سیستم شما رو نشون میدن تا شما رو هدایت کنن به خرید نرمافزارهای پیشنهادیشون. الآن لینکش رو ندارم اما اگه دوست داشتین لینک مربوط به این مطلب تو سایتهای خارجی رو براتون میذارم بعدن.
بهترین کار اینه که شما از یکی از این موبایل سکوریتیهای معروف مثل CM Security روی گوشیتون باشه که اینا به صورت لحظهای نصب اپهای مختلف رو کنترل میکنند که ویروسی توش نباشه. من به نظرم میآد که سیستم شما ویروسی نیست.
ایا برنامه ای مثل CM Security قابل ابدیت کردن هست؟نقل قول:
مثل انتی ویروس سیستم را یا انلاین یا افلاین ابدیت میکنی
یک انتی ویروسی میخام که قابلابدیت باشه براحتی و دردسترس باشه
بله. اکثرن آپدیت میشن. مشکلی نیست. من بیشتر از دو ساله که از این استفاده میکنم. هم خود نرمافزار و هم Virus Definitionش به طور منظم آپدیت میشن. معمولن هم در تستهای دورهای AV-Test نتایج قابل قبولی از درصد شناسایی ویروسها و تهدیدات جدید نشون میده.نقل قول:
ضمن این که موقع نصب اپهای جدید هم اونا رو اسکن میکنه که مشکلدار نباشن.
شما فقط حواست باشه که موقع استفاده از مرورگر تو گوشی یا استفاده از اپهای رایگان، امکان داره صفحههای تبلیغی باز بشن که مثل مورد Tapsnake هشدار الکی بدن و شما رو ترغیب به نصب یه نرمافزار خاص بکنن که تو این جور مواقع بهترین کار نادیده گرفتن اوناست.
خلاصه در مورد اپی که میخوای نصب کنی هم سعی کن یه اطلاعاتی اولش بگیری. حداقل تو Play Store گوگل نظرات کاربرا رو بخونی. چون اگه اپی مشکلی داشته باشه، اونجا معمولن اشاره میکنن بهش.
آخرین فیرمور گوشی htc one 220 رو از کجا میشه دانلود کرد؟
با سلام و خسته نباشید
بنده یک گوشی huawei مدل H30-U10 Honor دارم
مدتیه که صفحه نمایش گوشی با این که گزینه چرخش فعال هست نمی چرخه یعنی فقط بصورت عمودی (portrait) نشون می ده و افقی (landscape) نمی شه.
می خواستم راه حل شما را درخواست کنم
با تشکر
من چند وقت پیش روی گوشیم بازی Unkilled رو نصب کردم که برای گوشیم (Galaxy S2) سنگین بود و هر وقت اجراش میکردم روی صفحه لودینگ گیر میکرد. بعد از اون گوشی من مثل مال شما چرخشش کار نمیکرد. اما یه بار گوشی رو ریبوت کردم درست شد. البته قبلش اون بازی رو هم که علت مشکل بود Uninstall کردم.نقل قول:
سلام
من یه huawei g610 دارم که حافظه داخلیش 4 گیگه
ولی خود به خود پر میشه
امروز وصلش کردم به کامپیوتر و کل حافظه داخلیش رو پاک کردم
ولی بازم 3 گیگ پر نشون میده در حالی که هیچی توش نیست!
لطفا کمکم کنید.
دوست عزیز. بر اساس مشخصات اعلامی برای گوشی مدل شما، کل حافظه داخلی گوشی شما همون 4 گیگه که حتمن یه بخشیش برای پارتیشنهای سیستم و دیتای اندروید استفاده میشه و مقدار مفید قابل استفاده برای شما حتمن کمتر از 4 گیگ خواهد بود. برای مقایسه، گوشی Galaxy S2، با 16 گیگ حافظه داخلی، حافظه در دسترس کاربرش فقط 11 گیگه. یعنی حدود 5 گیگش به پارتیشنهای سیستمی اندروید اختصاص پیدا کرده.نقل قول:
سلام گوشی من sony experia e1هست وقتی روشن میکنم خطا یunfortunately the process com.android. systemui has stopped میده حالا باید چی کار کنم؟ :n28:
یه راه حل بگین که خودم بتونم درست کنم دیگه بیرون ندم برام درست کنن.
نگاه کنید تو اینترننت سرچ کنید ریست فکتوری گوشی با استفاده از کلیدنقل قول:
البته باید مدل خودتونو سرچ کنید
یا سرچ کنید فلش کردن گوشی بدون کابل
نرم افزاراش تو اینترنت هست ولی بگم به بیشتر این نرم افزارها اعتباری نیست
به نظرم اول باید بگردید دنبال همون ریست فکتوری با استفاده از کلید این راه مطمئن تریه
به قول شما 4 گیگ از 16 گیگ یعنی حدود یک سوم. در حالی که گوشی من حدود 3.4 گیگ پره یعنی نزدیک پر بشه!نقل قول:
بعد هم من گوشی رو کامل پاک کردم یعنی دیتای اندروید رو هم پاک کردم ولی باز پر نشون میده
آنتی ویروس هم چیزی نشون نمیده
مقایسه رو با نسبتگیری نمیشه انجام داد. منظور من این بود، برای گوشی که مال 4 سال پیشه با اندروید 2.3 فضایی که به سیستم عامل اندروید و محل نصب برنامهها اختصاص داده شده بوده، 4 گیگ بوده. حالا گوشی شما کلن حافظه داخلیش 4گیگه. بالأخره انتظار میره حداقل 2 تا 3 گیگش برای سیستم عامل اندروید و فضای نصب برنامه اختصاص پیدا کرده باشه، غیرمنطقی نیست.نقل قول:
شما گوشیت رو فکتوری ریست کردی؟ اگه اطلاعات گوشی رو بکآپ گرفتی، یه بار گوشی رو فکتوری ریست کن. ببین حجم خالی حافظه داخلی گوشی رو چقدر نشون میده.
سلام
من یه گوشی چینی ویسان خریدم حالا با خاموش روشن کردن وای فای مک ادرسش تغییر میکند.
مودم برحسب مک ادرسا مجاز دسترسی به اینترنت داشته باشن تنظیم کردم حالا برام خیلی درد سازه راه چار های هستش ممنون میشم کمکم کنید
یه بار قبلا فکتوری ریست کردم. الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم یک و خورده ای گیگ پر بود یعنی دو و خورده ای خالی بود.نقل قول:
- - - Updated - - -
یه بار قبلا فکتوری ریست کردم. الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم یک و خورده ای گیگ پر بود یعنی دو و خورده ای خالی بود.نقل قول:
با این حساب، اپهایی که نصب کردین مابقی فضا رو اشغال کرده. یه اسکرینشات از بخش Storage تو تنظیمات گوشی بذار اینجا تا دقیق معلوم بشه.نقل قول:
به هر حال 4 گیگ فضای Internal Storage خیلی فضای قابل توجهی نیست. شما باید حتمن از SD Card جانبی استفاده کنید و اپهای معمولی رو که خودتون نصب میکنید به اون انتقال بدید. این جوری یه مقدار فضا توی Int. Storage باز میشه. حتمن عکسها، فیلمها و موسیقی رو هم روی کارت جانبی ذخیره کنید.
سلام. خسته نباشید.
گوشی من Samsung Galaxy S3 Neo هست. یه مشکلی که پیدا کرده زبانش با swip کردن عوض نمی شه و حالا برای تغییر زبان میرم تنظیمات و تیک فارسی رو میزنم و تیک انگیلیسی رو برمی دارم و برعکس ولی نمی تونم از خود کیبورد تغییر بدم.(البته بگم قبلا درست بود یدفعه ای خراب شد نمی دونم به خاطر چی)
و سوال دومم هم اینه اگه من بخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه ببرم آیا راهی نیست از اطلاعاتش مثل لیست مخاطبین و سیو بازی ها و غیره پشتیبان بگیرم که از بین نره؟
ممنون
جواب سؤال دومتون:نقل قول:
بله. مثلن نرمافزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو میکنه. بعد از نصب برنامه، میتونین از پیامکها، شمارهها یا همون Contacts، سوابق تماسهای تلفنی، تقویم، بوکمارکها و اپهای روی گوشی رو به همراه دیتای ایجاد شده در طول زمان برای اون اپها، بکآپ بگیرین و بعد از ریست فکتوری و نصب مجدد این برنامه، کلیه بکآپها رو برگردونین.
بکآپ نرمافزارها و اپها (از جمله بازیها) رو انجام میده که خیلی وقتا میشه به خوبی برشون گردوند. اما به هر حال ممکنه بعد از ریست فکتوری بنا به دلایلی بعضی از اپهایی رو که با این روش ریاستور میکنید به مشکل بربخورن. اما در 90% موارد بدون اشکال این کار رو میکنه.
البته نرمافزارهای دیگهای هم مشابه این کار را رو میکنن مثل Titanum Backup. اما من با اون اولی خیلی راحتتر کار کردم.
در مورد سؤال دومتون: قاعدتن با ریست فکتوری درست میشه. اما من خودم مدتهاست از Google Keyboard استفاده میکنم که خیلی خوبه و اغلب زبانها رو هم پشتیبانی میکنه. برای سوییچ بین زبانها هم یه دکمه تو کیبوردش کنار اسپیس گذاشته که با زدن اون به راحتی جابجا میکنه بین زبانها. البته رام من کاستومه و توش به راحتی میشه زبان فارسی رو فعال کرد. اما برای شما نمیدونم جواب بده یا نه.