این فایل زیپ رو کجا بریزم؟نقل قول:
این فایل زیپ رو کجا بریزم؟نقل قول:
درود.نقل قول:
توی مموری کارت.
(مکانش زیاد مهم نیست چون شما توی قسمت ریکاوری باید فقط پیداش کنید و انتخابش کنید)
آپديت جديد miui 1.11.25
کد:http://deodex.miuiandroid.com/miuiandroid_Defy-1.11.25.zip
آقا ممنون از پاسخت.نقل قول:
ولی من یه راه بهتر برای غیرفعال کردن اتصال اینترنت پیدا کردم.
seting>
data manager>
data delivery>
تیک گزینه data enabeled را بردارید.
به نظر میاد یک ویجت هم براش موجود باشه که من پیدا نکردم هنوز.
مطمئن نیستم به این مشکل پاسخ داده شده یا نه، ولی چون یه مدت خودم هم با این مشکل درگیر بودم به نظرم خوبه که دوباره مطرح بشه.نقل قول:
این مشکل زمانی پیش میاد که شما "قفل اتوماتیک داخل جیب" یا همون "in pocket detection" را فعال کرده باشید. جاش تو display setting هست.
سلام ميشه rtl (فيكس) 1.12.2 رو واسه miui بزارين؟
سلام خدمت همه دوستان
این گوشی زیبای دیفای رو دختر و پسرم دیروز برای تولدم خریدند من هیچی ازش سردرنمیارم وقتی تاپیکهای شما را خوندم سرگیجه گرفتم در مورد رام و رنگ لنز و نسخه خاورمیانه و .. تو رو جون هر کی دوست دارید منم بازی بدید؟ یه جوری توضیح بدید منهم بفهمم
من گوشی رو که از مغازه دار خریدم خودش همه برنامه ها را برام روش ریخت فقط تنها مشکلم اینکه وقتی advanced task را میزنم کلی برنامه در حال اجرا دارد که باید end all کنم ولی دوباره چند دقیقه بعد بدون اینکه کاری انجام داده باشم دوباره همونطور همه برنامه ها فعال میشه، میشه راهنماییم کنید چون دفترچه راهنما هم نداره البته من user Manual را از سایتش دانلود کردم ولی خوب طول میکشه تا همه چیو یاد بگیرم. ممنون میشم. مژگان
سلام مرسی مشکل منم با این توضیح حل شد لطف کردیدنقل قول:
سلامنقل قول:
اعظم خانوم خيلي از برنامه هايي كه باز هستند سيستمي ميباشند و نبايد ببنديشون....مگه سرعت گوشيتون مياد پايين كه اينقدر از تسك استفاده ميكنيد؟؟؟؟يه كم به اين كوچولو رحم كنيد و اينقدر با تسك به جونش نيوفتيد.
احتياجي نيست تمام مطالب رو يك روزه انجام بديد و صبور باشيد و به مرور مطالعه كنيد و كمي كه بيشتر با گوشي آشنا شديد شروع به بروز رساني نماييد...فعلا از كالبد شكافي دست برداريد كه خدايي ناكرده به روزگار برخي از دوستان گرفتار نشيد...(ك.ط)
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
یه سوال کوچولو.
چطوری کانتک های روی سیم کارتم رو انتقال بدم به گوشی؟
مرسی
شما فعلا" احتیاج به رام جدید و ..... ندارید . گوشی حتی اگر تمام برنامه ها هم باز باشه افت سرعت محسوسی نداره که اذیت کنه . اما محض اطمینان برنامه advance task killer رو نصب کن . و تنظیم کن که خو دش اتوماتیک برنامه ها رو ببندهنقل قول:
رامهای 2.3 این قابلیت رو دارن . اما شما برنامه go contact pro رو امتحان کن ببین جواب میده یا نهنقل قول:
مرسی به خاطر راهنماییت.نقل قول:
لینکی از این برنامه دارین؟ من جایی پیدا نکردم.
بازم ممنون
دوستان سلام .
خواستم بدونم این Defy منوهاش عربی می شه .
MILESTONE 1 چی ؟
به نظر شما کدوم بهتره
سلام. ميشه فارسي ساز رام MIUI 1.12.9 رو بزارين...؟ خيلي دنبالشم گوشيم فارسي نداره...
منوها عربی میشه.نقل قول:
فارسی کامل هم میشه با رام سیانوژن
دوستان کسی بازی GTA III رو رو دیفای تونسته اجرا کنه؟ اگه آره لطفا بگید از کدوم لینک دانلود کردین؟
مرسی :11:
دوست عزیز جناب fire159 ممنون از پاسختون .
فقط بهترین حالت شارژ اولیه چطوری باید باشه ( خاموش یا روشن و چند ساعت ؟ )
ممنون از لطفتون .
بهتره برای شارژ اولیه ، ابتدا صبر کنید شارژ گوشی تموم بشه، بعد گوشی رو خاموش کنید و 5 ساعت شارژ کنید ( البته تو دفترچه گوشی نوشته 3 ساعت کافیه ولی شما 5 ساعت رو برای احتیاط بذار شارژ بشه)نقل قول:
دوستان تهراني و غيره تهراني ديفاي با رنگ بدنه سفيد و دور قرمز كسي سراغ داره !؟ يكي از آشنايان گفته بهم كه تهران تو بازار موبايل پايتخت ديده . ميخواستم ببينم واقعا" اين رنگيش هست ؟ براي كسي ميخوام . اگزر كسي ديده آدرس بده ممنون ميشم
سلام هادی خان من هفته پیش اونجا بودم همچین چیزی ندیدم چون داشتم دنبال دیفای پلاس میگشتم . منظورت از موبایل پایتخت همون کامپوتر پایتخته؟ اگه منظور همونجاست که اگه داشته باشه هم زیاد جدی نگیر چون قیمتو خیلی بالا میدن حداقل 50 تومن بیشتر از علادین و ایران تازه با کلی کلاس الکی:31:نقل قول:
اگه وقت کنم تو این هفته یا هفته بعد میرم علادین و ایران واسه شما هم میپرسم ببینم گیر میاد یا نه:20:
حالا راهنمایی کن دیفای پلاس یا fire xt کدوم بهتره؟ این باتری فایر xt خیلی عجیبه 715 ساعت استند بای و 11 ساعت مکالمه
احمد جان مشخصا" دیفای پلاس از نظر سخت افزاری خیلی بهتره . اما فایر ایکس تی هم گوشی زیبایی و طراحیش خیلی زیباست .
منم فکر نکنم اون رنگی دیفای موجود باشه !؟ شایدم دیفای پلاس بوده ! شایدم کلا" اشتباه دیده باشه .
دیفای پلاس هم فکر کنم اومده تو بازار . جفتشون رو از نزدیک ببین و یکی رو انتخاب کن . باطری دیفای پلاس هم خیلی عالیه
دیفای پلاس 460 هزار تومان . فروشگاه موبایل علائدین
کد:http://www.mobile.ir/directory/view.aspx?id=785&brandid=30
من رو گوشيم رام miui دارم. وقتي شارژ همراه اول مي زنم مثل زير ميشه.راهي وجودداره به جز 444 كه اين پيغامو نده.
میگه invalid MMI code or connection problem!
سلام.
من میخواستم این گوشی رو بخرم.
میخوام بدونم که شماها که این گوشی رو دارید راضی هستید ازش؟ایراداش چیه؟نرم افزار راحت براش گیر میاد؟میشه سیستم عاملشو ارتقا داد؟فارسی میشه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید.
من خودم اين گوشيو دارم خيلي راضيم . تنها ايرادش اينكه فيلمبرداري hd نداره. نرم افزار هاي زيادي هم ساپورت ميكنه. سيستم عاملشم ميشه ارتقا داد.
الان هم اگه بخواي بخري احتمالا روش android 2.2 الامرات نصبه كه مشكل فارسي نداره.اگر هم بخواي ميتوني رام miui نصب كني كه هم فارسي داشته باشه. و سرعت و كيفيت بيشتر و ....
دوستان یه خبر خوب براتون دارم، اندروید 4.0.3 بستنی حصیری (ICS) روی دیفای پورت شد ::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فعلا دوربین و یه سری ریزه کاری دیگه مونده که بروبچ xda در حال رفع این مشکلات هستند، فکر کنم تا یکی دو ماهه دیگه کامل بشه... :8:
تاپیک اصلی در xda:
ولي تو سايت زير نسخه ي كامل و بدون مشكلش اومده . اگه فارسي سازشو دارين بزاين.
اينم لينكش
دوستان جدیدترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم رامه برای دیفای؟ (فیلمبرداری HD هم میکنه؟)
رام که زیاده و اکثرا" فارسی ساپورت میکنن. اما فیلمبرداری اچ دی ندارن .نقل قول:
بکام جان چه بلایی سر دیفای آوردی !
سلام
هادی جان بلایی نیوردم همون مشکل قبلی نشناختن باتری و بالا نیومدن یادتون هست که؟!
شاید اینو بگم خندتون بگیره از همون موقع تقریبا چهار ماه پیش دادم دست دایم که تهرانه ، ببره فیتکو هنوز که هنوزه وقت نکرده ببره ببینم درست بشو هست یانه
خودم که شهرستانم هم بیکار نیستم هم نمی صرفه واسه گوشی بندشم برم تهران
آقا هی گفتن این گوشی ضد خشه, ضد فلانه, ضد بیساره,
ما هم باور کردیم نرفتیم یه محافظ ال سی دی بذاریم روش. هیچ حرکت محیرالعقولی هم با گوشیم نکردم. ولی دیروز دقت کردم دیدم دوتا خش ریز افتاده رو صفحش. خیلی خورد تو حالم. شما چیکار کردین? محافظ گذاشتین یا نه?
من رام 2.2.2 امارات فلش زدم اخر فلش زد fail بعد diae شد .الان 2.2.1 نصب كردم. ميشه فارسي رون اين ريخت؟
كسي ميدونه چطوري ميشه روي رام رسمي ويديو 720dbi ديد؟
با نصب جاوا؟
من گوشيم و روت كردم ولي فايل هايي كه واسه اجراي اينا بود نصب نشد..
الو !
چرا سوت و کور شده اینجا؟
میگن ولی باور نکن ما که چوبشو خوردیمنقل قول:
من خودم رو بیامرزی گذاشته بودم چون یه خش ریز ورداشته بود باقی دوستان تا اونجایی که میدونم همه گذاشتن
محافظ ال سی دی مخصوص خودش هست تو بازار یا باید مدل دیگه ای استفاده کنم؟نقل قول:
درود.نقل قول:
توی تهران رو نمیدونم
ولی توی شیراز نبود که!
خودم یه محافظ نکسوس وان رو انداختم روش(البته کنارشو باید بچینیم)