بعضی اکانت ها رو میشه وصل شد.برای درست کردن پورت نگفتم به خاطر این گفتم که چون بعضی اکانت ها هنوز کار میکنن کسی خواست وصل بشه مک آدرس رو عوض کنه.چون مک قابل ردیابیه :whistle:نقل قول:
Printable View
بعضی اکانت ها رو میشه وصل شد.برای درست کردن پورت نگفتم به خاطر این گفتم که چون بعضی اکانت ها هنوز کار میکنن کسی خواست وصل بشه مک آدرس رو عوض کنه.چون مک قابل ردیابیه :whistle:نقل قول:
نقل قول:
اینا فقط مختص خودشون و ادارات دولتیه؟
آره به همین خاطر تو لیست قیمتها هم نیست.اولین باری که خودم هم دیدم خیلی تعجب کردم.البته سرعتش چندان با دو مگ فرقی نداره.خودشو بکشه سرعت دانلودش بیشتر از 340 تا نمیرهنقل قول:
همین میشه دیگه وقتی 4 مگ ، 4 مگ میدن به خودی ها
نا محدود هارو مقایسه کن! محدود زیاد فرق نداره!!!نقل قول:
اتفاقا من محدود منظورم بود گفتم که حجمشون رد در نظر بگیرید!!!نقل قول:
مثلا یگی با 2گیگ حجم میده 12تومن اونیکی با 3گیگ حجم میده 14.900تومن!!!
برای دومین بار اینترنت مخابرات خود به خود یه ماه تمدید شد :26:
امروز چرا اینجوری شده؟همش قطعه!
destination unreachable :|
فکر کنم به خاطر مصرف کم باشه. این ماه چقدر دانلود داشتی؟نقل قول:
خیلی کم با یوز خودم میرمنقل قول:
یعنی کم باشه تمدید میشه؟
همش 1 ساعت 24 دقیقه در یک ماه با یوز خودم رفتم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول:8:نقل قول:
اینطوری که تو میگی احتمالا مسئول اونجا in :40: with u!!!!!!
درضمن قابل توجه همه! پورت هارو دونه دونه نمیبندن که یکی هنوز آن شه یکی نه!!! اینو خودشون گفتن! به مرکز مخابرات مربوطه!!!:23:
یکی از دوستام اشتباهی 1 >لحظه< با حساب خودش وصل شدو فکر کرد نشده چون چراغ internete روشن نشده بود و لی آخر ماه با 1s حسابش تموم شدنقل قول:
پس فکر نکنم با کم کار کردن باشه امروز باید تمام میشد ولی یه ماه برای دومین بار برام تمدید شد ماه قبل همینطور بود من 2 ماه پیش پول دادم ولی 3 ماه تمدید شدنقل قول:
دوستان یک مشکل پیش اومده
اون طرفی که من دارم از خطش استفاده میکنم( البته موقع بی استفادگی طرف) مشکل error 909 داره یعنی طرف دیگه نمیتونه به خطش وصل بشه انگار خط طرف مال من شده !!!!!
خودم از این قضیه خیلی ناراحتم نمیدانم چی کار کنم تا الان کاری هم طرف خط نکرده آخه حط مال یکی از این ارگانها است
زنگ بزنه بگه براش پسوردشو عوض کنن
در هر صورت براش درستش می کنن:31:
اگه با گرفتن حال شماها وضعیت مزخرف اینترنت ما درست میشه و کیفیت بیشتر میشه
امیدوارم حال همتون رو بگیرن :7:
فکر نکنم با پسورد عوض کردن درست بشه چون خودم اون خطهایی که برایم غیر فعال شدند، پسوردشون را هم عوض کردم اما باز هم افاقه نکرد و باز error 909 میداد.نقل قول:
نگاه کن دوست من شاید شما بگید ما داریم کار غیر قانونی میکنیم ولی کار غیر قانونی را اول دفعه خود دولت میکنه که اینترنت را 1 به 10 داره میده یعنی یک خطش را به 10 نفر میده ... خوب به این میگن دزدی توی روز روشن و از زرففی اینقدره داره گرون خطهاشو میفروشه، در ضمن به نظر شما adsl 64 باید قیمتش 9 هزارتومان باشه یا اصلا باید مجانی باشه ... پس ماها هم باید جبران این خلافشون را بکنبمنقل قول:
تا چه ارگانی باشه ، امکان داره پیگیری کنن گیرت بیارننقل قول:
نه ارگان خاصی نیست، از مدارس استان استنقل قول:
در ضمن من زرنگتر از این حرفهام چون هر روز با یک مک جدید وصل میشم و هیچ وقت با همان مکها به خط خودم وصل نشده ام و همیشه از مک اورجینال برای خط خودم استفاده کرده ام
ببخشید چطور مک ها رو تغییر میدین:|
بله، مک به شکل فیزیک معمولا توی رام دستگاه هست ولی متاسفانه/خوشبختانه روشی هست به اسم spoofing که تا حدی وابسته به سیستم عامل هست و این امکان وجود داره. توی لینوکس مستقیم امکانش هست، توی ویندوز هم با برنامه میشه. از ایمولاتورها هم میشه استفاده کرد که البته کار پردردسری هست. (با فلش کردن هم میشه که کار بیخودی هست :دی)نقل قول:
البته من دقیق متوجه منظور دوستان نشدم اگه با اکانت یکی دیگه ولی با تغییر مک به شبکهی ADSL (مرکز مخابراتی) وصل میشین این اخطار رو بدم که در صورتی که سواد مسئولینش برسه (که ممکنه نرسه :دی) شناسائی شما برخلاف تصور اصلا سخت نیست. فقط برای اینکه بدونین چطوری، به سیستم لایه لایهی شبکه فکر کنین (بخصوص اون لایههای پائینتر) و بستری که شبکه روش اجرا میشه ;-)
امروز یکی از دوستهای من از یکی همین مدارس بود که 1 مگ داشت استفاده کرد ولی ایشون هم مثل دوستمون که میگه مک آدرس رو تغییر داد حدود ماهی هست که با اکانت این یکی و اون یکی وصل شده بود (من خودم این کارمه :دی)نقل قول:
ولی مدرسه شک کرده بودن نمیدونم شکایت کرده هرچی بود داده بودن پیگیری کنن بعد فکر کنم پشتیبانی به مدرسه گفته بود که اصلا شما وصل نشین تا پیگیری کنیم .دوستمم بهم گفته بود که چند روزه اصلا وصل نشدن مثل اینکه نیستن .دوستم رو پیداش کرده بودن از صب تا ساعت 3 و 4 درگیر این بود اینم اونا هرچی گفتن این یه جیز گفت که من نبودم و از این چیزا با هزار بدبختب و پارتی این ور و اون ور درستش کردن .1 میلیون جریمه واسش نوشتن به هزار بدبختی و آشنا بازی و این جیزا جریمه رو کردن 50 تومان.
من دیگه خودم اینو دیدم بیخیال شدم با یوزر خودم دارم وصل میشم.به شما هم توصیه میکنم بیخیال شین گیر بیفتین بیچاره میشین بخدا.
الان ایو خوندیدن بعد میگین بیخال بابا کی منو میگیره اینم درست مثل شما بود خودمم بودم ولی اینو دیدم دیگه کلا بیخال شدم.
من این نصیحت رو به شما کردم دیگه خودتون میدونین.
خوش باشین عزیزان
یه چیز دیگه هم بگم دل خودتون رو با عوض کردن مک آدرس ها رو خوش نکنید پیدا کردن آسانتر از این حرفها هست
درسته. تغییر مک فقط یه تغییر ظاهریه.اگه شاکی پارتی کلفت داشته باشه سایبری 3 سوته گیر میارن.اکانت هایی که یک ساله و شش ماهه تمدید میشن اکثرا مربوط به ادارات و سازمان های دولتین که ممکنه خارج از وقت اداری وصل نباشن ولی به ریسکش نمیرزه :10:نقل قول:
برای مثال با بازکردن یه صفحه از هر سایتی یا در حال چت خیلی راحت آی پی رو گیر میارن که اون آی پی رو به گوگلم بدی نقشه محل سکونت طرف رو نشون میده چه برسه به سیستم های مخصوص فتا :13:
بابا نترسونمون ما که توبه کردیم از فردا میرم یک 512 میکشم راحتنقل قول:
اون دوستت از خطی که دورقم آخرش 77 بود استفاده نمیکرد چون خودم خیلی باهاش سرلج داشتم
من فقط خواستم به شماها بگم که به این تغییر دادن مک خودتون رو گول نزنیدنقل قول:
به ریسکش نمیرزه من دیگه خودم چندجا دیروز با دوستم بودم میدونم چه بدبختی هست :13:
512 وصل کنید خیال راحت
یعنی اگر از امروز دیگه استفاده نکنیم دیگه متوجه نمیشند و قابل ردیابی نیست
آقا دیگه فیلم هندی نیست که برادر من :دینقل قول:
من اصلا کاری به اینکه استفاده از خط دیگران کار خوبی هست یا نه کار ندارم . خودمم تا حالا یک بار هم این کار رو انجام ندادم ..
اما به این شکل هم نیست که اگر آی پی بزنی تو گوگل نقشه محل سکونتت رو بده .... نهایت آخرش خیلی بخواد درست کار کنه شهری رو که هستی نشون میده ...
در ضمن کسی که ریسک این کار رو به جون میخره باید اینقدر اطلاعات داشه باشه در این زمینه که مک عوض کنه با آی پی خودش وصل نشه و اینکه کار های امنیتی بعدش رو انجام بده ...
اون سایت ها ی پ..و..ر..ن و گرافی های معروف ایرانی رو هم چند سال طول کشید تا سپاه با این همه امکانات گیرشون آورد .. تازه از طریق عامل بیرونی. نه --
فعلا اوضاع خرابه و بگیر بگیره ... یه مدت استفاده نکنید تا آبا از آسیاب بیوفته بعد دوباره شروع کنید:31:نقل قول:
تغییر مک هیچ مشکلی برای ردیابی ایجاد نمی کنه !
مک رو می تونید تغییر بدید ، خط تلفن رو که نمی تونید تغییر بدید !!
یادمه یکی از دوستان که از همین روش برای حسابگر استفاده می کرد و مک رو هم به مک صاحب اصلی اکانت تغییر میدادآخرش گیر افتاد
باهاش تماس گرفتند تهدید کردند شکایت می کنند و ....
در کل اینها نشان دهنده سیستم امنیتی بسیار ضعیف اینترنت در کشور است که به راحتی میشه دورش زد و دلیل دیگر هم اینترنت بی کیفیت اما گران قیمت میباشد
کاملا موافقم که 64 2تومنم نمیارزه!نقل قول:
OK اما هر چیزی قابل ردیابیهنقل قول:
تو که میخای ماهی 27 تومن بدی از پارس آنلان بگیری کلی به نفعته!نقل قول:
64, 2تومنم نمیارزه! کاملا موافقم! خود من ISP رو عوض کردم و کاملا راضیمنقل قول:
64 , 2تومن هم نمیارزه! خود من ISP مو عوض کردم و کاملا از کیفیت این شرکت جدید راضیم! اسمشم نمیارم که تبلیق نشه!!!!!:5:
اسم این شرکت که نمیگی آخرین حرفش "ل" نیست :31:نقل قول:
این بستن مک هم چه بدبختی شده ، خدا مرگشون بده آخه خیلی سرعتتون خوبه یا خیلی قیمتها خوبه که بیایم 1 مگ بگیریم یا 512