من الان بازی رو دانلود کردم و زبونش رو هم با گرفتن همون دوتا فایل به انگلیسی تغییر دادم و به نظرم خیلی پیشرفت داشته
من نمیدونم این Konami چرا هر سال دمو میده بیرون در صورتی که نسخه اصلی باهاش متفاوته امسال هم خوشبختانه همینطور بود و شوت زدن که توی نسخه دمو مثل زدن زیر توپ بود توی نسخه کامل خیلی بهتر شده
نکته دیگه صدای تماشاچی هاست که شعار های مخصوص هر تیم رو میدن که خیلی جالبتر شده من با منچستر یونایتد در مقابل والنسیا بازی کردم و تماشاچی ها در طول بازی شعار های زیبایی میدادند البته دوستمون ( Shutdown) درست میگن هنوز خوشحالی بعد از گل جالب نیست و بازیکن تنهایی خوشحالی میکنه و کم پیش میاد خوشحالی بعد از گل دسته جمعی باشه
سختی بازی هم نسبت به دمو خیلی بهتر شده و من دو تا بازی توی لیگ قهرمانان انجام دادم بازی اول رو من رئال بودم و تیم حریف اینتر میلان که 3 بر صفر باختم و بازی دوم هم منچستر بودم و از والنسیا 2 به 1 باختم ( توی نسخه های قبلی رو درجه Top Player به راحتی 3 تا گل به هر تیم میزدم اما الان خیلی بهتر شده )
خوشبختانه بازی هم خیلی فیزیکی تر شده و دیگه اینطوری نیست که با یه بازیکن سرعتی همه رو دریبل بدی و اگه بخوای این کار رو بکنی سریعا توپ رو از دست میدی ( البته نباید توقع داشته باشیم که درگیری های فیزیکی در حد فیفا 11 باشه ولی شروع خوبیه )
همونطوری که توی تاپیک فیفا 11 هم گفتم خوشبختانه امسال دو تا فوتبال عالی رو میتونیم روی PC تجربه کنیم و به همه توصیه میکنم مثل من تعصب رو کنار بزارند و از هر دوتا فوتبال لذت ببرند
Thank You EA , Thank You Konami :11: