سلام..
بهتره دوستان يه نظر سنجي بزنن تا معلوم بشه كه چند درصد دوستان با پارس مشكل كم شدن ناگهاني
پهناي باند دارن..!
Printable View
سلام..
بهتره دوستان يه نظر سنجي بزنن تا معلوم بشه كه چند درصد دوستان با پارس مشكل كم شدن ناگهاني
پهناي باند دارن..!
فقط ما خوزستاني ها سرعتمون محدود شده.نقل قول:
ملاك عمل توي روز هست!
من خودم قبل از اين مسئله شبها ساعت 1-2 با سرعت 8-12 كيلو دانلود مي كردم.
دوستان مي اومدند اعلام مي كردند يه شب 2 گيگ دانلود مي كنند در حالي كه من از 1-7 صبح بيشتر از 700 مگ نگرفته بودم.
چون اكثر دوستان از سرعت شبها مي نالند!
البته جاي تشكر ويژه داره سرعت 128 خيلي استاندارده الان مي دونيم 69 مگ بخواهيم دانلود كنيم 69 دقيقه طول مي كشه!!!
نظر سنجي هم بزنيد:
1-128 براي خوزستان زياد هم هست!
2-64 هم كافيه!
3-بايد به 32 كاهش پيدا كنه!
4-كلا قطع بشه بهتره!
تا اونجایی که من میدونم 256 هم با مشکل ما مواجه هستندنقل قول:
---
بنظرم واسه مشکل اخیر پارس تو خوزستان یه تاپیک جداگونه باز بشه که بحث ها پیوسته تر پیگیری بشه و بعدا اگه لازم شد بصورت مدرک ازش استفاده کنیم، نظرتون چیه ؟
سروریستون چیه دوست عزیز؟کدوم شهرین؟نقل قول:
فکر کنم واسه شما اشتباهی دوبار زدند هر کدوم رو چون به من هم sms زدن و 5 روز به اشتراکم بابت مشکلات مرکز مخابراتی اضافه کردند.نقل قول:
سرعت آپ وپینگ من رو ببینید چقدر افتضاح شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزستان/بهبهان 128
[IMG]file:///C:/Users/Ali/Desktop/Capture.JPG[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوزستان 256
دوستان تهراني از پينگ پارس انلاين راضي هستين؟چند ميده معمولا؟
سرويس 128 حجمي سرعت دانلود چند ميده؟
دان استريم رو روي چند ميبندن در تهران؟
ممنونم
آقا منم خوزستانم/شوش ...من تازه می خواستم برم اشتراک پیشگامان رو لغو کنم و از پارس اشتراک بگیرم...ولی انگار شرایط اونجوری که فکرشو می کردم نیست....
یعنی تو خوزستان شب ها سرعت دانلود پایین میاد؟؟(اینجا که سرعت دانلود روز ها با 128 تا 50-70 کیلوبایت میرسه...)
این جوری که شما میگید بود ... ولی دیگه نیست :41:نقل قول:
روزها بعضی اوقات تا 200 هم سرعت دانلود میرفت شبا هم رو 30-40 میچرخید ( البته این ها به شلوغ بودن منطقه مخابراتی شما هم بستگی داره ها )
ولی همون طور که میبینید فعلا پارس انلاین خوزستان گند زده به همه چی ! کلا سرعت دانلود چه در روز و چه در شب 16 شده (مال همه خوزستانیا اومده رو 16 ) شما بهتره با همون پیشگامان سر کنی
سلام
دوستان عزیز یه سوال داشتم , امروز سرعت دانلود بدجوری اومد پایین که به زیر 10 رسیده بود البته منظورم تو روزه که همیشه
خدا رو شکر بالاست ولی پینگ خوب بود و 200-300 بود , با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند مشکلی نیست ولی
پیگیری میکنیم ببینیم از چیه.
میخواستم ببینم از دوستان این مشکل رو داشتن و چکار کردن؟
تا دیروز که همه چی خوب بود و شاید این موقتیه نمیدونم
سرویس من فعلا سری G هست.
من فكر كنم توي خوزستان ركورد زدم!!!
بايد توي گينس ثبت بشه.
دوستان قرار بود يه تاپيك جدا بزنيد براي مشكل ما چي شد؟
بزنيد ديگه!
تو روز سرعت ها خیلی خوبه ولی شب که میشه ساعت به محض اینکه از 1 رد میکنه سرعت ها رو میبندن جلوشو
حالا ترافیک شبکه هم هست درسته ولی بعید میدونم همش از ترافیک شبکه باشه
کاملا تایید می شهنقل قول:
من که تا وارد ساعت 1 نصف شب می شم سرعتم بطور ناگهانی یکدهم ( و شاید هم کمتر) می شه.
اگر فقط ترافیک شبکه بود دقیقا سر ساعت 1 نباید سرعت ناگهانی افت کنه
امشب هم یکی از اون شب های نسبتا خوب بود از ساع 4 به بعد سرعت رفت رو 190 و دانلود خوبی تونستیم انجام بدیم بعد از مدت ها
حدود 1400 مگابایت در کل زمان دانلود رایگان
الان نزدیک به دو هفته است که شرکت پارس آنلاین سرعت تمامی اشتراک های خودش رو در خوزستان محدود کرده و اونها رو به 128 کاهش داده در صورتی که تا پیش از این مشترکین از سرعت بسیار بالای دانلود (بالای 100 تا 140) برخوردار بودند. طبیعتا بخاطر این امکان هزینه بیشتری هم نسبت به دیگر شرکت ها به پارس پرداخت میکردند.
با تماس هایی که با شرکت پارس آنلاین و نمایندگی آن در اهواز صورت گرفته اعلام کردند که این مشکل بدیلی دستور مخابرات است و کاری از دست اونها ساخته نیست! و سرعت واقعی 128 شما همون 16 هست در صورتی که الان همین 128 محدود شده هم به 16 نمیرسد و سرعت صفحه باز گردند بسیار کند است و پینگ بالای 300 دارد. که علت این اختلال را مشکلات مرکز مخابراتی خوزستان اعلام میکنند و میگویند به زودی برطرف میشود!
حال سوال این است که چرا فقط و فقط در استان خوزستان این محدودیت سرعت باید اعمال شود و در مشترکین دیگر استانها همچنان مثل قبل از سرعت بالا با همین نرخ قیمت برخوردار باشند ؟
پشتیبانی تهران اعلام میکند که دستور مخابرات است و کار از دست آنها بر نمی آید و به همه اعلام شده ! پس چرا هنوز نمایندگان پارس آنلاین در دیگر استانهاروی همین سرعت دانلود بالا تبلیغ میکنند و مشتری میگیرند!
چرا کاربران شرکت های دیگر که سرعت دانلود بالایی دارند با چنین محدودیتی از طرف مخابرات مواجه نشده اند؟
ضرری که کاربران خوزستانی در این روزها از نظر مالی و روحی متحمل شده اند را چه کسی پاسخ گوست ؟ صرف جواب اینکه کاری از دست ما بر نمی آید میتواند درست باشد ؟ تعهدی که شرکت نسبت به کاربران دارد در همین حد است ؟ و ...
فکر میکنم خواسته تمام مشترکان خوزستانی این باشد که هرچه زودتر پارس آنلاین این مشکل را حل کند و سرعت آنها را به حالت قبل برگرداند و این را تعهد وظیفه این شرکت نسبت به کاربرانش میدانند.
از دوستان خوزستانی میخوام در این تاپیک مشکلاتی که با آن در این چند روز مواجه هستند را بازگو کنند تا بهتر بتوانیم در این ربطه بحث و گفتگو کنیم و نگذاریم باز هم حق خوزستانی ها پایمال شود.
پیشنهاد میکنم هر یک از دوستان که چیزی مینویسه. شهر - نوع سرویس و میزان سرعتش رو از سایت speedtest.net اعلام کنه خوب میشه
تاپیک بررسی مشکلات اخیر کندی و محدودیت سرعت پارس انلاین در خوزستان
از همه دوستان خوزستانی میخوام در این تاپیک شرکت کنند.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459053
نقل قول:
ایول دمت گرم ... مردیم از بس اینجا اه و ناله شنیدیم :31: شوخی کردم ناراحت نشین
کاش هرکس نظری میداد شهر و سرویسشم میگفت ...
ای خدا یعنی میشه سرعت ما مثل عکس زیر بشه؟اون دنیا چی؟
البته تعجب نکنید داشتم یه فایل از FTP دانلود می کردم
سلام کسی از مخابراتپیام نور هستش؟ من چند وقته زنگ میزنم و میگن پورت نداریم!
من که ساعت 1 نتونستم چیزی دان کنمنقل قول:
سرعت 10 کا بود:41:
این مشکل به خاطر شکایت چند شرکت از پارس آنلاین به خاطر سرعت غیر واقعی که داره از اداره تنطیم مقررات ایجاد شده.
همش زير سر اين شاتل نامرده!
تابلوهاي شاتل همه جا هست نوشته 512 ميديم 8 تومن،
اگه محدود كردن خب شاتل رو هم محدود كنن كه ديگه 128 نده با پهناي باند 512،اگه هم زورش زياده خب ما ميايم شاتل مي گيريم!
سوال كردم گفت برست حذف شده اگه 256 بگيري هم برست نداره.
معلومه يه نفر سوسه اومده وگرنه چرا فقط خوزستان؟
بچه هاي شهرهاي بالا اگه ممكنه يك لحظه اكانتتون رو بديد تست بزنيم!
اگه خوب بود خريداريم!
هیچ ربطی به ترافیک شبکه نداره . این سرویس دهنده ها پهنای باند زیادی دارن . یعنی در حدی هست که شبا هم بتونن به همه مشترکا مثل روز سرویس بدن . ولی اگر بخوان این کار رو بکنن به سرورها فشار می یاد و خرجشون بالا می ره . و با این قیمت ها سه صرفشون در نمیاد. محدودیت سرعت شبانه هم کاملا تنظیم شدست و ربطی به ترافیک شبکه نداره (اگرچه خودشون چیز دیگه ای می گن) . ولی خب در هر صورت من از پارس آنلاین راضیم که تو این مملکت بوقی دارم شبی 3gb دانلود می کنم.نقل قول:
دیشب کسی مشکل نداشت؟ من 1-2 حدودا 310 مگ گرفتم بعدش هر 20 ثانیه قطع و وصل میشد! منم خاموش کردم سیستم رو!
آره دیشب سرعت پایین اومده بود که من تماس گرفتم گفتن بعد از 5 درست میشه که درست شد.
و آقای nojanarabi سرویس شما چیه؟
چی بگم والا
قبلا شاتل داشتم 512 که دانلود 55-60 بود به خاطر سرعتش اومدم پارس آنلاین گرفتم 128
الان که اینطوری شده ، موندم برم یه شرکت دیگه یا سرویس رو ارتقا بدم
الان رفیقم 1024 داره 3 ماهه 57800 که با عوارضش میشه 62-63 تومن ( 10 گیگ )
من مخابرات علامه هستم
بله دقیقا همینطوره و همه چیز دست خودشونهنقل قول:
اول شب سرعت عادی بود ولی دم صبح خوب شد و تو هر 20 دقیقه 180 مگابایت میشد دانلود کردنقل قول:
محمد جون ما که نتونستیم بخونیمش ! این کلمه ی برست یعنی چی ؟!! یعنی 256 همون سرعت 150 رو تو روز داره ؟ یا این هم محدود شده هست ؟نقل قول:
اول بگم ما خواستيم مشكل خوزستان به بقيه سرايت نكنه كه ظاهرا مديران تشخيص دادن دور هم باشيم!نقل قول:
اين مسئله فقط مربوط به استان .... خوزستان است!
burst در لغت به معني انفجاره!
يعني اينكه زمان هايي كه مصرفي شبكه پايينه همانند داخل روز سرعت تا حد امكان مي ره بالا.
يعني 128 مي گرفتيم شب 128 بود ولي روز 1.5 مگ سرعت داشت(روحش شاد:37:)
تمام كشور اينجوره ولي اينجا شركت هاي ديگه سوسه اومدن كه چرا اين داره 128 مي فروشه 1 مگ سرعت مي ده بايد پدر پدرسوخته اش رو دربياريد اينها بخشنامه دادن گفتن اگه رعايت نكني كلا درش و تخته مي كنيم.
اونها هم گفتن غلط كرديم تكرار نميشه.
رفتم نمايندگي گفتن ما تعهدي در قبال برست نداريم. گفتم يه نگاهي ديگه بنداز اگه داري تا بريم شكايت كنيم گفت هر جا دوست داري شكايت كن!
گفتم 70 روز دارم 256 بديد جاي 128 ميگه نصف پولش 256 رو بايد بدي به نفعته كه بسازي.
الان ما خيلي بدبختيم كلا 128 شديم اساسي.
از دوستاني كه خارج از اين استان هستند اگه ميشه يه اكانت بديد ما تست كنيم ببينيم مشكل حل ميشه يا نه!:31:
من سه روز دیگه اشتراکم با پارس انلاین تموم میشه اگه این وضعیت بخاد ادامه داشه بشه با کدوم آی اس پی قرار داد ببندم ؟ چون اینجوری جز ضرر و عذاب چیزی نداری
قیمتی پارس هم که از همه جا بیشتره
نقل قول:
شما کجائی؟ مشهد ؟:11:
سرویست چیه ؟
منم راضی نیستم :)
دوست عزیز . بزا خیالت رو راحت کنم ... این افت سرعت هیچ ربطی به سوسه اومدن شرکتهای دیگه نداره چون هیچ شرکتی نیست که فقط در خوزستان سرویس بده و بره از پاس اونجا شکایت کنه که سرعتشو کاهش بدهنقل قول:
اگه همچین چیزی میبود کل کشور رو میاوردن پایین نه فقط اونجارو ...
البته سنندج و کرمانشاه هم شدیدا افت کرده سرعت، یکی از دوستام زنجانه اونجا هم همین وضعه
احتمالا مشکل شبکه ای چیزی هستش ... یا اینکه دارن سرویسی چیزی نصب میکنن رو بسترشون :21:
من فکر میکن این اسپید تست قاطی کرده
نتیجه تست من رو با دیال آپ ببینید :18:
نقل قول:
خدا از زبونت بشنوه
فكر مي كني باورش براي ما آسونه كه ديگه خبري از سرعت نيست. باور كن هرشب كابوس مي بينم دارم با سرعت 10 مگابايت بر ثانيه دانلود مي كنم.
فكر كنم بايد استانمون رو عوض كنيم جاي isp.
آه خداي من وقت قرصامه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه مغزم كار نمي كنه يه هفته است دارم ويندوز 7 آپديت نوامبر رو دانلود مي كنم هنوز 3 پارت هم ازش دان نشده.
اينم ميل ممد اوتادي!:
[PHP]مشترک گرامی
با احترام
براساس دستورالعمل سازمان تنظيم مقررات ، شرکت پارس آنلاين موظف به رساندن پهناي باند اختصاص يافته به کاربران ، به سطح درج شده در قرارداد آنها گرديده است . به همين منظور سرعت اينترنت برخی از کاربران کاهش يافته است . شايان ذکر است کارشناسان پارس آنلاين در خصوص رفع محدوديت فوق با سازمان تنظيم مقررات در ارتباط بوده و اميدواريم به زودي شاهد ارتقا پهناي باند اختصاص يافته به کاربران باشيم .
با تشکر / اوتادی[/PHP]
اگه قانونه پس چرا برخي؟
بابك جان شما هم مخي هستي ها!
اگه خواستی پ خ بده اطلاعات اکانتم رو برات بفرستم تست کنی ببینی اوضاع چجوریاست.نقل قول:
بالاخره ما خوزستانیا باید هوای همو داشته باشیم دیگه.( هرچند که 20 ساله خوزستان نیستیم :دی)
با تشكر پخيدم!نقل قول: