کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
دوستان کسی از قیمت قاب این گوشی خبر داره؟ اصل و غیر اصل داره؟ کیفیت غیر اصلش چه جوریه؟ چون من فقط در پشتش رو لازم دارم
میشه درشو از جایی گیر آورد یا باید قاب کاملشو بگیرم؟
ممنون:10:
دوست عزیز! اگه منظورتون درب باتریه من قبل عید از نمایندگی مرکزی تو مطهری گرفتم 16 تومان.نقل قول:
یه درب باتری 16 تومن :18:نقل قول:
ممنون از حوابتون:40:نقل قول:
بله منظورم همون در باتریه
جای دیگه قیمت نگرفتید ببینید چه جوریاس؟
16 تومن خیلی زیاده به نظرم واسه یه در باتری:19:
دوستان کس دیگه ای قیمت اصل و غیر اصل نداره؟
سلام دوستان
من wave 1 دارم ، دو تا سوال داشتم ، یکی این که زوم این گوشی چه روی عکس ها و چه روی متن ها فقط یک مرحله هستش اونم فقط با دوبار تماس سریع صفحه ؟زوم دلخواه نداره؟
دوم اینکه عکاسی تو شب این موبایل خیلی افتضاحه یا این که من تنظیماتشو بلد نیستم ، وقتی نایت مد رو انتخاب میکنم فلش از کار میفته و یک عکس بدرد نخور حاصل میشه ! ، آیا برای عکاسی در شب باید تنظیمات خاصی غیر از حالت نایت مد هم انجام بدم تا عکس های با کیفیتی داشته باشم ؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید ، موفق و پیروز باشید
شما با دو انگشت به راحتی میتونید زوم دلخواه را داشته باشید :46:
دوست عزیز! نه. من جای دیگه قیمت نگرفتم. از نمایندگی چون از جنس مطمئن بودم خرید کردم.نقل قول:
ممون ولی من با دوانگشت فقط یک مرحله زوم دارم ، و با دو انگشت دیگه دوباره به حالت اول برمیگردم !نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ، ممنون
عزیز این فیلم کم حجم رو ببین متوجه منظورم میشی :46:نقل قول:
فیلم برای ترک پد لپ تاپم هست ولی دقیقا مقل همون عمل میکنه :13:
کد:http://www.mediafire.com/?7diucmdaaayrcym
نقل قول:
شا با این پول انتخاب دیگه ای ندارید .. پس سامسونگ چرت نیست وگرنه شما این گوشی رو نمیخریدید..
در این مورد کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟ :41:نقل قول:
samsung wave 1
زیاد هم بد نیست که.
اون حالت نایت برای جاهای چراغونی خوبه . اگه میخوای یه عکس خوب تو شب بگیری انو تو حالت عادی یعنی SCN بزار و فلش و فوکوسش رو خودکا کن.
سلام دوستان عزیز
من بادای 1.0 را دارم و قصد آپ دیت ندارم مشکل من باز نشدن فایلهای با فرمت TXT هست اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
سلام :دی
اقا رم این گوشی چنده؟:41:
384 مگابایتنقل قول:
سلام االلن قیمت این گوشی چقدره تو بازار؟
حدود 310 تومننقل قول:
سلام این اولین پست من تو کل انجمن هست چند وقته ویو دارم تقریبا زیر و بم گوشی رو خوب بلدم تا الان هم توی انجمن های بادا بودم.کامنت های بالا رو نخوندم اما از این به بعد اگه کمکی از دستم بر بیاد و سوالی باشه حتما جواب میدم. گوشی ویو عالیه من که ازش راضیم.
یک خبر خوب هم بدم برای ویو داران عزیز. همین چند روز پیش سامسونگ برنامه ی جی پی اس اختصاصی ایران رو به اسم samsung navi iran در سامسونگ اپز قرار داده که حدود 60مگابایت هست.از امکانات این برنامه رایگان اینترفیس فارسی دارا بودن نقشه ی تمام کشور با جزییات کامل امکان مسیریابی صوتی زبان شیرین فارسی.خلاصه برید دانلود کنید تا داغه.نقشه ها هم حدود 50مگ هست.
بچه ها سایتی مغازه ای چیزی نمیشناسین که کیف مخصوص این گوشی رو بفروشه ؟
چند تا پیدا کردم که البته همش مدل لپ تاپیه و منم خوشم نمیاد !
این بیچاره کیف نداره و منم چون تا 1 سال دیگه دارمش نمیخوام اذیت شه بنده خدا :دی
ممنون میشم اگه جایی رو میشناسین معرفی کنین :20:
رفتیم یه گوشی خریدیم یه کیف واسش تو این خراب شده پیدا نمیشه ! :13:
من تیر ماه پارسال WAVE s8500 خریدم ولی پشیمونم سامسونگ دروغگو :13:از اون موقع قول یه ساپورت درست حسابی واسه بادا داده بود . ای تا پاییز خوب بود ولی وقتی مزه ی اندروید رفت زیر زبونش ما رو ول کرد دیگه نه بازی جدید نه برنامه باحال هیچی.
مثلا تو سایت سامسونگ نسخه های جدید بازی های با کیفیت مجانیه واسه اندروید ولی واسه بادا قدیمیاش هم پولی!:13:
هرچند اسپوف هم هست...ولی کو وقتی که با موبایلت هرجا بتونی راحت دانلود کنی
یادمه پارسال سامسونگ یه نسخه باحال از resident evil رو واسه بادا قرار بود عرضه کنه و گفته بود با کلی شرکت بازی سازی
قرداد امضا کرده ولی کووووووو ........:41:
یه سوال هم دارم
GPS گوشی من کار نمیکنه میگه باید به اینترنت وصل شی تا synchronize کنه چی کار کنم وایرلس هم دارم وقتی وصل میشم سرعت رو می زنه 1 KB میارم رو اروپا سرعتش زیاد میشه ولی رو ایران تعطیله .
چی کار کنم اصلا چه جوریه برای کار باهاش باید به اینترنت وصل شم!
مرسی از پاسختون
نقل قول:
رفیق به خاطره بادا 1 بید
اگه بخواهی نرم افزار هم بریزی اگه نخواهی اسپوف کنی هیچ راحی نیست که بتونی فایل رو باز کنی اگه اسپوف می کنی یک نرم افزار افیس اومده می تونی بگیریش بریزی
ولی نه خوب بادا 1 دیگه
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
والا به منم پیدا کردی نشون بدهنقل قول:
البته من ویو دو دارم و کیفش تو جعبش بود پک با کیفش گرفتم
کیف خودش اصل تو بازار پیدا می شه
شنیدم کیف و کاور براش هست کسایی رو از اینترنت دیدم توی شهرستان خریدن
خودم هم دنبالشم پیدا کردم بهت می گم
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
نقل قول:
عزیزم انگار نم یدونی نرم افزار های اندروید و بازی هایش همش دزدی بید که نصب می شه اگه علاقه داری می تونی شما هم با روش اسپوف همون کار رو بکنی ولی خوب بادا یکم امنیتش بالا تره تو این ضمینه ها
هیچ کدوم بازی های اندروید مجانی نیست شرکت مخش تاب بر نداشته مجانی بده بیرون همشون کرک و یک جورایی دودری بید ولی چون سیستم عامل اندروید بازه و یک عالمه چیز های دیگه م یشه بازی ها رو ریخت توی گوشی و نصب کرد که این کار رو برای کرک ها خیلی اسون کرده
ولی بادا اینطوری نیست و هر برنامه ای احتیاج به رچیستری داره و تا برنامه ای رچیستری نشه نصب نمی شه
خوب برای بادا هم اسپوف اومد که روز به روز داره پیشرفت می کنه
بعد من تا الان رو گوشیم بازی یا نرم افزار اسپوف نصب نکردم و این قدر هم حوصلم سر نرفته
به نظر من بادا سیستم عامل عالی هست
البته نصبت به نیاز های هر کس باید سیستم عامل رو انتخاب کرد
خوب من که مشکلی ندارم شما باید از نرم افزار های مثل navitel یا یکدونه جدید ایرانی هست که سامسونگ مخصوص ایراد زده رو بگیرید استفاده کنید
وای فای گوشی هیچ مشکلی هم نداره و سرعتش هم عالی بید من همیشه تا ته سرعت استفاده می کنم
به طوری می تونم بگم من که ویو دو دارم و رفیقم گلگسی من بیشتر از وای فایم استفاده می کنم و سریع تره تا اون
خوب ممکنه مشکلی از سیستم باشه یا مشکل سخت افزاری همش مشکل هست اصلا ممکنه مودمی که دارید با گوشی نمی تونه ست بشه
رفیق من نفهمیدم چی رو میاری رو اروپا ؟؟؟
خوب من که مودم وای فای دارم با اینترنت ایزانسل ولی شیدا پیشنهاد می کنم استفاده نکنی چون سرعتش خوبه ها ولی همش قعطت می کنه
بچه ها این گوشی رو میشه منو فارسی کرد؟
معایب این گوشی چیه؟
به درد آدم معمولی مبیخوره که زیاد حرفه ای نیست و زیاد دنبال برنامه و ... نمیره ؟
راحت به کامپیوتر وصل میشه؟
این بهتره یا Wave 2 ?نقل قول:
بچه سریع جواب بدین ردا میخوام برم باسه کسی بخرم
ممنون
خوب wave صفحش کوچیکتره ولی super amoled ولی wave 2 بزرگتره ولی صفحش super lcd . بستگی به سلیقه خودت داره هر کدومو بخوای بخرینقل قول:
wave 723 خوبه؟
برای من هنگام بازی ها معمولا پیغام not enough resource میدهد که معمولا به معنی کمبود حافظه است! دوستان از چی می تونه باشه به نظرتون؟
سلام
جدیدا گوشیم خیلی خیلی خاموش میشه!
قبلا کمتر اینجوری میشد!
روزی چندین بار خاموش میشه و اعصابم رو خورد کرده!
حدود 1 سال پیش خریدمش!
مشکلش کجاست؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
بله این مشکل ناشی از کمبود رم گوشی هست که امیدوارم تو بادا 2 حل بشه ...نقل قول:
به نظر من به یه فریمور فول ترجیحآ JPKC1 فلش کن گوشیو ... احتمالآ درست میشهنقل قول:
سلام.پسورد فایلای بالا (jpkc1 @jpkb1) چیه؟نقل قول:
samfirmware.comنقل قول:
یا
samsung-firmwares.com
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم من با music player این موبایل و اون اینه که موزیک هایی که من تو play list ها مرتب کردم موقع اجرا این آهنگا بجای این که پشت سرهم پخش بشن بصورت Random پخش میشن ، ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن که چجوری میتونم تنظیماترو تغییر بدم که موزیک ها پشت سرهم پخش بشن نه بصورت Random .
خیلی ممنونم و موفق و پیروز باشید.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز بالای پلیرت یه نماده که اسمش shuffle تو پلیر ویندوز هم هست اونو باید خاموش کنی بقل اونی که اینجوریه <-a
سلام دوستان
این سیتم عامل بادا پدر منو در آورد
یکی میشه بهم بگه که بجز دانلود برنامه از اینترنت راهی دیگه هم وجود داره ؟؟؟
مثلا برنامه رو دانلود کینم به کامپیوتر و با سامسونگ کیز امپورتش کنیم
سلام دوستان
من wave one دارم و هر کاری میکنم نمیدونم چرا با کابل مخصوص اتصال هیج ارتباطی بین گوشی و لب تاپ برقرار نمیشه ، usb های لب تاپمم هیج مشکلی ندارن و هر چارتاشون خوب کار میکنن ! نمیدونم مشکل چیه آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم یا هر کار دیگه ای ؟ لطفا دوستان منو راهنمایی کنید
ممنون و موفق و پیروز باشید
به نظرم شما باید درایور usb گوشیتون رو نصب کنی :نقل قول:
البته اگه از بادا 2 استفاده میکنی این یکی رو دانلود و نصب کن :کد:http://hotfile.com/dl/109276666/f22355e/SAMSUNG_USB.rar.html
کد:www.mediafire.com/?qxlo18rpsrr89qq
سلام
ممنونم از راهنماییتون اما این نرم افزار رو نصب کردم اما بازم لب تاپ گوشیرو نشناخت ، ( رو لب تاپ نصب کردم) ، bada 1 روی wave one نصبه ، پیغام ارور به شکل زیر می باشد .
من امروز اومدم از طريق samsung apps گوشي خودم رو آپديت كنم. شروع كرد به دانلود كردن، وقتي كه دانلودش تموم شد يه error داد. از اون موقع تا حالا ديگه نميتونم وارد samsung apps گوشي خودم بشم. شكل آيكونش هم عوض شده. كسي اگه راه حلي داره ممنون ميشم.
پیغام ارور رو نمیبینمنقل قول:
ممکنه متنش رو بنویسید ؟