نقل قول:
منظور من مدل های 13 اینچه! آیا امکانش هست مدل 13 اینچ پرو بدون dvd عرضه بشه؟:13:
Printable View
نقل قول:
منظور من مدل های 13 اینچه! آیا امکانش هست مدل 13 اینچ پرو بدون dvd عرضه بشه؟:13:
این اکسترنالش موجوده؟چند درمیاد؟نقل قول:
بله موجود هست seper driver اپل با قیمتی حدود 100 الی 150 تومان در بازار فروش میرهنقل قول:
زیاد مطمئن نباش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیر ؛نقل قول:
ببین مک بوک پرو ، به هیچ وجه بدون دی وی دی رایتر ، عرضه نمیشه! اسمش پرو ه عزیز ! :27:
اپل ، هیچ وقت دو محصول مشابه نمیزنه! خیالتون راحت! :5:
موفق باشید ،
امید
درود بر دوستداران اپل
من قصد خرید مک بوک ایر mc504 دارم
ولی دوستانم سعی در منصرف کردن من رو دارن
و میگن با این پول میتونی لپ تاپ با کانفینگ بالا تر بخری البته مارک های دیگه
نظر شما چیه ؟
یه سوال اساسی
دوستای خوبم نرم افزار مایکروسافت پروجکت(msp)برای مکنتاش موجوده؟اگه باشه منم سیب گاز زده میشم
فقط لطفا آدرس دانلودش رو هم بدین اگه هست تت خیالم راحت باشه
البته این درسته که کلا محصولات اپل گرون هستند، ولی مطمئن باش پولی که میدی ارزششو داره چون واقعا اپل روی محصولاتش کار میکنه...:27: حتی قطعات اپل یه چیز دیگست گرچه اسماّ با برندهای دیگه مشابه هستند:46: اپل جای خودشو داره نمیشه با بقیه مقایسش کرد....اپل و مکینتاش یه دونیای دیگست!:40:نقل قول:
نه msp ورژن مکینتاش نداره،ولی می تونی رو مک بوک ویندوزم بریزی و روش msp رو نصب کنی.نقل قول:
مرسی از پاسختوننقل قول:
مکینتاچ زبان پارسی داره؟ منظورم اینه میشه پارسی تایپ کرد یا نه؟
میشه کنار مکینتاچ ویندوز سون 32 بیتی نصب کرد؟
با این مشخصات میشه بازی کرد؟
پردازنده: IntelCore2Duo,1.8GHz،رم:.2GB،.هارد:.128GBSSD،.گرافیک: Nvidia GeForce 320M
جواب تمام سوالاتون: بله!:46:نقل قول:
در مورد بازی فکر کنم رم کم بیاری، البته بستگی به نوع بازی هم داره:27:
پس چرا اینجا نوشته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش:
کد:http://www.tuaw.com/2010/11/29/new-macbook-pro-could-arrive-in-april-2011-with-ssd-light-peak
من همین دیروز 575 خریدم یعنی باید صبر میکردم امید؟:41:
کاش دلیلشو میگفتید تا بهتر درک کنیم عزیزنقل قول:
منظورم375 بود.1680 گرفتم.نقل قول:
بوی سری های جدید میاد .{ یکم با دقت بیشتر بخوان عزیز دل برادر }:31:
یعنی Air جدید هم میاد !!؟!! ( از این شکلک ها که بپر بپر می کنه! )
آقادرست و حسابی اطلاع رسانی کنید تابفهمیم چه کنیم
چقدر وبرای چی صبرکنیم!؟
من که نظرم این هست که تا قبل عید اصلا خبری نمیشه! هرچی هست برای بعد عید.چون اپل تمام محصولات اش رو در کنفرانس خبری معرفی میکنه و نزدیک ترین کنفرانس خبری اپل در خردادماه هست!
منظورم مک بوک پرو بود اونم 13" . ایر که تازه 2 روزه معرفی شده چه خبره مگه:31::31:نقل قول:
سلام
من مي خوام يه ٣٧٤ بگيرم و باهاش بازي هم ميكنم
گرافيكش براي بازي خيلي پايين نيست؟
بين اين و دل و سوني موندم
ارزش داره اين همه پول به اين كانفيگ پايين بدي؟
تو اين رنج قيمت dell xpsl501 corei7 6mb cache ram6 graphice 435. 2 gigهم هست كه خيلي كانفيگش بالاتره
شما بوديد چي كار ميكردين؟
گرافیک 320 این مدل اصلا به درد بازی نمیخوره.به نظر من تو فکر خرید اچ پی باش.نقل قول:
من یه اپل می خوام برای برنامه نویسی برنامه های کاربردی و گیم تحت سیستم عامل مکینتاش و گوشی های آیفون. حداکثر هم تا 1500000 می خوام هزینه کنم. اولا بین مک بوک و مک بوک پرو و air کدوم توصیه می کنید و دقیقا چه مدلی؟ بعد هم بهتر همین حالا بخرم یا اگر تا بعد از عید صبر کنم تفاوتی در قیمت ها و مدل ها به وجود می یاد. خلاصه می ارزه صبر کنم یا نه؟
دوست من با بودجه ایی که شما دارید صب رکدند فایده ایی ندارد چون حداکثر با امدن مدل های جدید مدل هایی با کانفیگ بالاتر مک بوک پرو قیمت اشون ممکنه پایین بیاد! بازم میگم ممکنه!نقل قول:
اما با این بودجه میتونید مک بوک پرو 374 بخرید
در مورد کارایی که فرمودید هرگز خرید ایر توصیه نمیشه / مک بوک هم همین طور جدا از ایر مک بوک همان مک پرو هست با تفاوت اینکه در رم از مدل پرو حافظه کمتری دارد همین!
منظورتون چیه که دست نگه دارید؟
مدل جدید میآد؟
اگر بیاد 374 ارزون میشه؟ یا با همون پول میشه چیز بهتری خرید؟
یه لپ تاب جدید تا 1ملیونو400هزار تومان به من معرفی کنید که برای پخش آهنگ واینترنت وبازی وپخش فیلم مناسب باشه و14 اینچ باشه وشیک؟
فکر نکنم زیاد تاثیری بزاره جداقل برای چند ماه اول .نقل قول:
منظورتون چیه که دست نگه دارید؟
مدل جدید میآد؟
اگر بیاد 374 ارزون میشه؟ یا با همون پول میشه چیز بهتری خرید؟
سلام به دوستای عزیز .:10:
بین 2راهی خرید apple و vaio بودم
که امروز یه مغازه داری گفت یکی از دوستاش میخواد "Macbook pro 13 که حدود 4 ماه هست خرید رو بفروشه .
مشخصاتی که حدودی به من گفت اینا بود :
Macbook pro
vga geforce 320m
cpu core 2due
ram 2 ddr3
hdd 250g
3mg cach
و یکسال از گارانتی امرتات باقی مونده
که فکر میکنم باید MacBook Pro MC374
باشه اگه اشتباه نکنم .
قیمتی هم که گفت 1,200 بود
حالا اگه ممکن هست راهنمایی کنید که اصلا خرید laptop دست 2 اشتباه نیست
و اگه نه اینکه این مدل apple خوب هست و به قیمتی که گفته 4 ماه کار کرد و 1,200 می ارزه
لپ کلام اینکه بخرم یا نه :46:
:40:ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنی:11:د
در مورد اپل فکر نمی کنم خریدن دست دوم مشکلی داشته باشه. مگر اینکه بلای ناجوری سرش آورده باشه.نقل قول:
قیمت هم به نظر من خوبه.
سلام من میخوام یه مک بوک پرو بخرم ولی منتظر این هستم که اپل مدل های جدیدشو عرضه کنه اما هرجا گشتم هیچ چی راجع به مدل های سال 2011 پیدا نکردم میخواستم بدونم اصلا اپل قصد همچین کاریو داره که مدلهای جدید بده؟ و اگه احتمالش هست زمان حدودیش کیه؟ ( منظورم از مدل های جدید اینه که مثلا گرافیک 512 رو به 1 ارتقا بده) ممنون
سلام..من خیلی منتظرموندم تاتوی پستهای دیگه توی تاپیکهای دیگه جوابم رو بدم اما متاسفانه جوابی نگرفتم.....تااینکه با نهایت ناامیدی تاپیکی برای اپل پیداکردم!!!!!
سوال من خیلی سادست!!!شایدم نیست!اماتوذهن من که خحیلی بزرگه...
میشه براهنماییم کنید که توی رنج قیمت تا2میلیون چه مدلی ازبرنداپل میتونم بخرم...
من به تناسب رشته یام بیشتر توکار دانلودمقاله و....هستم ودرنتیجه وقت زیادی رو توی اینترنت میگذرونم وبرام کیفیت صفحه و بزرگ بودن نمایشگرمهمه....متاسفانه من بیشترموارد به مدلهایی برخورد میکنم که حدود14 اینچ هستن وکارمن رو راه نمینرازن...
در ضمن خیلی وقتها به رمهای پایین برخوردم!نمیدونم میتونم بااین پول ازین برند چیز مناسبی پیداکنم یا نه باید برم دنبال وایو....که جزوانتخاب های بعدی منه
MC374نقل قول:
13.3" Inches
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
دوست من بین وایو و مک بوک که دوراهی نیست!!!نقل قول:
۳۷۴ رمش ۴ گیگ ه نه ۲ گیگ، این مدل مشخصات مک بوک پرو نیست و مشخصات مک بوک سفید ۲۰۱۰ مدل MC516 هست که قیمتش خیلی بالاست.
قیمت نوی این مدل ۱۲۸۰ هست.
سلام. دوستان اپل کی سری های mac mini شو اپدیت میکنه؟ میخوام یه دونه بخرم
اقا کسی قیمت این مک بوک ایر های جدید رو تو ایران نداره ؟؟ من سری های 11" رو قیمت می خوام:46:
سلام دوستان
امروز تو بازار موبایل یه چیزی دیدم جعبهی مک بوک روش نوشته بود فکر کنم iranbook pro
بعد زیرشم نوشته بود تنها مک بوک پرو مخصوص ایران (البته انگلیسی)
راجع به این چیزی میدونین؟
با سلام
چرا به گوش میرسه اکثر نرم افزارهایی که بیشتر ما استفاده میکنیم مثل office با مک سازگاری نداره و باید تعداد زیادی نرم افزار تبدیل خرید؟؟!! آیا این مورد صحت دارد؟ آیا واقعا دردسر داره کار کردن باهاش؟؟
خوب آفیس مخصوص مک هم وجود داره
میتونید با تورنت به راحتی دانلود کنید
مدل هاي جديد MacBook pro
سلام.....
امروز سايت اپل آپديت شد و مدل هاي جديد MacBook pro براي خريد قرار گرفت.
منبع : مك هلپ
بعد از مدت ها شایعه و انتظار، بالاخره امروز شرکت اپل Macbook Pro های جدید و پرسرعتش را معرفی کرد. جالب اینکه این معرفی با تولد آقای استیو جابز همزمان شده است، یک تولد مک بوکی!
این مدل های جدید بسیار سریعتر از قبل شده اند، اما متاسفانه این سرعت تبدیل به دشمن باطری شده است. در مدل های ۲۰۱۱، اپل از پردازنده های Sandy Bridge استفاده کرده که سرعت و کارکرد بالاتری را در اختیارتان می گذارد. اما متاسفانه این تغییر باعث شده است که شارژ باطری از ده ساعت در مک بوک پروهای سال گذشته، به هفت ساعت کاهش پیدا کند.
مک بوک پروهای ۱۳، ۱۵ و ۱۷ اینچ جدید با پردازنده های اینتل دو و چهار هسته ای ارائه خواهند شد. همچنین مدل های ۱۵ و ۱۷ اینچ علاوه بر کارت گرافیک اچ دی Radeon 6490M/6750M، یک کارت گرافیک اچ دی 3000 اینتل هم دارند. پس خودتان را برای پردازش های سنگین گرافیکی و بازی های سنگین با استفاده از یک گیگابایت گرافیک HD آماده کنید.
شاید مهمترین تغییر مک بوک پروهای جدید را بتوان استفاده از پورت Light Peak اینتل (که اکنون با نام Thunderbolt شناخته می شود) دانست. اپل اولین شرکتی است که از این تکنولوژی به صورت تجاری در کامپیوترها استفاده می کند. با این پورت شما می توانید با اکثر ورودی/خروجی های استاندارد با سرعتی بیش از ۱۰ گیگابیت بر ثانیه ارتباط برقرار کنید. این پورت می تواند با استفاده از آداپتورهای خاص از ابزارهای دارای پورت FireWire و USB پشتیبانی کند. همچنین شما می توانید از هاردهای تان به صورت RAID استفاده کنید. جالب اینکه این پورت از آداپتورهای HDMI، VGA و DVI قبلی هم پشتیبانی می کند.
از دیگر امکانات این مدل ها می توان به دوربین HD جدید برای استفاده از برنامه FaceTime اپل اشاره کرد، که رزولوشن آن هم ۳ برابر مدل های قبلی است. برنامه فیس تایم بر روی این مدل ها نصب است و با آن می توانید تماس های ویدیویی با کیفیت بالا داشته باشید. برای مک بوک های قدیمی تر هم می توانید این برنامه را با قیمت ۹۹ سنت از App Store دانلود کنید. این برنامه همچنین برای آی فون، آی پاد و آی پد هم موجود است. دیگر مشخصات مک بوک های جدید همانند مدل های سال قبل است و چندان تغییری از نظر طراحی و وزن نکرده است.
مک بوک پرو ۱۳ اینچی با پردازنده ۲.۳ گیگاهرتزی Dual-Core اینتل Core i5 و هارد دیسک ۳۲۰ گیگابایتی به قیمت ۱۱۹۹ دلار عرضه خواهد شد. البته اگر خواهان ۵۰۰ گیگابایت هارد دیسک و پردازنده ۲.۷ گیگاهرتزی Dual-Core اینتل Core i5 هستید، باید ۱۴۹۹ دلار بپردازید.
مدل ۱۵ اینچی هم با پردازنده ۲ گیگاهرتزی Quad-Core اینتل Core i7 و کارت گرافیک AMD Radeon HD 6490M به همراه یک هارد دیسک ۵۰۰ گیگابایتی ۱۷۹۹ دلار برای تان آب خواهد خورد. اگر هم ۲.۲ گیگاهرتز Quad-Core اینتل Core i7 را با هارد ۷۵۰ گیگابایتی و گرافیک AMD Radeon HD 6750M انتخاب کنید به ۲۱۹۹ دلار پول نیاز دارید.
مک بوک پرو ۱۷ اینچی هم با پردازنده ۲.۲ گیگاهرتزی Quad-Core Intel Core i7 و گرافیک AMD Radeon HD 6750M به همراه هارد دیسک ۷۵۰ گیگابایتی به قیمت ۲۴۹۹ دلار عرضه خواهد شد.
كاش من مدل سال 2011 رو ميخريدم :41::41:
منبع : نارنجي
اپل اين سري واقعا براي گرافيك سنگ تموم گذاشت :46: فناوري Light Peak هم كه فوق العادست :46:
اين نسل پردازنده هم كه فوق العادست :46:
لینک های فروش که بسته بودند دقایقی پیش باز شدند.
این دستگاه از New Intel Core i5 and i7 processors استفاده می کند که سرعت دستگاه را 2 برابر بیشتر می کند.
این مدل ها با پردازنده دو هسته و چهار هسته ای عرضه خواهند شد و مدل ۱۵ و ۱۷ اینچی دارای دو کارت گرافیک میباشد.
همان طوری که پیش بینی می شد این دستگاه دارای دوربین جلو با کیفیت 720p میباشد برای استفاده از Facetime HD و به شما اجازه تماس تصویری را با تمام دستگاه های اپل که دارای دوربین جلو می باشد را هم می دهد.
ین مک بوک دارای Wi-Fi wireless networking2 (based on IEEE 802.11n specification); IEEE 802.11a/b/g compatible ، Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) wireless technology و همچنین 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector)می باشد.
این دستگاه که دارای سیستم عامل Mac OS X v10.6 Snow Leopard هست، برنامه های iTunes, Time Machine, Quick Look, Spaces, Spotlight, Dashboard, Mail, iChat, Safari, Address Book, QuickTime iCal, DVD Player, Photo Booth, Front Row Xcode Developer Tools را به صورت دیفالت در خود دارد.
تعدادی عکس از یک سری این برنامه ها:
سایز و وزن این دستگاه به صورت زیر می باشد:
Height:
0.95 inch (2.41 cm)
Width:
14.35 inches (36.4 cm)
Depth:
9.82 inches (24.9 cm)
Weight:
5.6 pounds (2.54 kg)
عکس های این مک بوک:
به گفته ی سایت اپل،Apple’s Environmental Status Report به صورت زیر می باشد:
قیمت این دستگاه بر اساس سایز آن:
13 اینچ از $1199
15 اینچ از $1799
17 اینچ از $2499
وقتی مک بوکتان را خریدید در جعبه ی آن:
MacBook Pro
Display cleaning cloth، برای تمیز کردن صفحه نمایش
Software DVDs، برنامه ها
Printed and electronic documentation
85W MagSafe Power Adapter, AC wall plug, and power cord، موجود می باشد.
همین جور امروز اپل نسخه ی بتای Mac OS X Lion را برای دولوپر ها گذاشته است، این نسخه از طریق mac appstore قابل دانلود خواهد بود و بیشتر از 3,50 گیگابایت حجم دارد که تابستان امسال بیرون می آید.