دوستان لطفا در کمال ادب با هم دیگه صحبت کنید
از بحث های حاشیه ای و مسائل سیاسی بپرهیزید
این تاپیک صرفا برای بررسی خودرو و رفع مشکلات دوستان هست
در صورت ادامه این روند تاپیک بسته خواهد شد
Printable View
دوستان لطفا در کمال ادب با هم دیگه صحبت کنید
از بحث های حاشیه ای و مسائل سیاسی بپرهیزید
این تاپیک صرفا برای بررسی خودرو و رفع مشکلات دوستان هست
در صورت ادامه این روند تاپیک بسته خواهد شد
دوستان عزیز ، خودروهای ایرانی همونطور که همیشه مثالش را شنیدیم مثل هندوانه دربسته هستند . برخی بسیار عالی کار میکنند و برخی با اندکی کار به مشکلات عدیده و پیاپی برمیخورند که حسابی آزاردهنده هستند .
من تجربه زیادی در خودروهای داخلی داشتم ، 206 تیپ 6 که از صفر در تعمیرگاه بودم ، سمند EF7 که بد نبوده و دردسرسازهم نشده اما خیلی خوب هم نبوده ، پراید 131 داشتم که واقعا عالی و بی نقص بوده و غیره ...
به همین دلایل بحث درباره اینکه چه خودروی داخلی خوب هست بیفایده میباشد .
قیمت خودرو و کیفیت در ایران واقعا اعجاب انگیز است ، خودروی نسبتا ارزان ، بنزین ارزان و مالیات بسیار اندک باعث شده که انتخاب های ما به این شدت محدود شود و خودروهایی با کیفیت پایین خریداری کنیم .
حقیقتا چاره ایی نیست .
یا باید پول هنگفت بابت خودروی مرغوب پرداخت یا باید با همین خودروهای داخلی ( که به نظرم بد نیستند ) ساخت و یا اینکه بنزین را به قیمت جهانی بخریم ، ماهیانه مالیات سنگین خودرومان را بپردازیم و درعوض خودروسازانمان خصوصی شوند و از چتر دولت بیرون بروند تا طعم واقعی کیفیت را احساس نماییم .
همانطور که ناظر انجمن فرمودند ادامه این بحث منجر به بسته شدن تاپیک خواهد شد .
موفق باشید .
دوست عزیز من هم سمندم همین کلاس هست که 2 ماه پیش تحویل گرفتم. زمان تحویل گرفت مشکلاتی داشت اما همه با گارانتی برطرف شد. با هاش هم 5000 کیلومتر مسافرت رفتم ....نقل قول:
اونایی که میگن این ماشین ماشین خوبی نیس و هزار تا عیب روش میذارن یا کسایی هستن که اصلا نمیشناسن محصولات دیگه ایران خودرو و یا " بی ام و" سواران هستن:n02:
اگه مراقبش باشید و زمان تحویل شانس داشته باشید همه چی اکی هست و خیلی به حرف منفی گراها توجه نکن:n18:
تایید میشه لازم نیست الکی 1 نفر تاپیکو بخاطر سمندش پر کنه ماشینای دیگه ایران خودرو رو ببینید چندین برابر صفراشون مشکل داره معلومه بعضیا تا حالا از ایران خودرو ماشین صفر نگرفتن یا نمیدونن چقدر کیفیت ماشین هاشون پایین اومدهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام
من سمند ef7 رو یک هفتس که تحویل گرفتم...قبلش پارس داشتم...خیلی خوبه فقط به نظرم آمپر ابش بالا میره زود.... از وسط میگذره
عادیه یا ببرم نمایندگی؟؟؟؟؟
خیر.نقل قول:
غیر عادیه.
ولی نمایندگی نبرین.
چرا ؟؟؟؟ عیب به نظرتون از چیه؟؟؟؟نقل قول:
البته تا امروز 2 یا سه بار از وسط گذشتهنقل قول:
معمولا در شرایط هوای الان در شهرهایی مثل اصفهان و تهران دما باید بین 70 تا 80 باشه ، خط وسط 90 رو نشون میده که با توجه به صحبت شما دما روی 100 میره که غیرعادی هست . حتما پیگیری کنید واتر پمپ مشکل داشته باشه ممکنه سرسیلندر آب کنید یا به موتور آسیب برسه .نقل قول:
سلام
راجع به شمع ef7 نظرات زيادي ارائه شده و جمع بنديش واقعا سخته .
اكثرا روي شمع هاي ايريديوم سوزني نظر مثبتي دارند .
ماشين من 8500تا كاركرده و دوگانه هم هست . شتاب و سرعت با گاز وبنزين عالي است .
به نظرشما شمع ها رو با نوع سوزني عوض كنم يا خير؟
ممنون
کلا آمپر آب بالاست ، اما ماکزیمم تا وسط میره و معمولا هم یه درجه قبل از وسط هست ....نقل قول:
زمانی که خاموش میکنم وسطه ... بعد 5دقیقه که بخوام روشن کنم 1درجه از وسط بالاتره و فن روشن میشه و شروع میکنه به پایین اومدننقل قول:
میشه بگید این مشکل از چیه؟؟؟ 300 کیلومتر فقط کار کرده.... امروز بردم نمایندگی فن ها مشکل نداشتن..هواگیری هم کردنقل قول:
اینی که میگید خاموش میکنم بعد روشن میکنم میزنه بالا کاملا عادیه و نترسید.نقل قول:
وقتی که شمع هایی که روی ماشین خودتون هستند سالم باشند تعویض شمع تاثیر قابل توجهی توی سرعت و شتاب نداره.بذارید شمع های خودتون حداقل 20000 تا کار کنن بعدش با شمع ایریدیم NGK پایه کوتاه عوض کنید.(امروز قیمت گرفتم چهار تا 880000 تومان)نقل قول:
این شمع هایی هم که توی سایت آپکو هست الکی گرونه نخرید(چهارتا 157000تومان).برای EF7 شمع بوش خوب جواب نمیده.همین NGK خوب جواب داده.قیمتشم مناسبه.
تایید میشه.برای منم اینجوریه.نقل قول:
امروز (93/6/29) رفتم بازار و یه سری جنس برای ماشین خریدم که قیمتاشو اینجا میذارم شاید به درد دوستان بخوره.
1-روغن 10w40 ادینول آلمان: 4لیتری 65000 تومان + 1 لیتری 17000 تومان
2-روغن 10w40 الف ایران: 4لیتری 54000 تومان
3-روغن 10w40 الف امارات: 4لیتری 58000 تومان
4- واسکازین 75w90 ادینول:1 لیتری 27000 تومان (خیلی راحت گیر میاد)
5_ واسکاتزین esso فرانسه: 2 لیتری 50000 تومان (خیلی کم گیر میاد)
6_شمع ایریدیم پایه کوتاه بوش: چهار عدد 60000 تومان
7-شمع ایریدیم پایه کوتاه NGK: چهار عدد 88000 تومان (جعبه آبی)
8- فیلتر روغن سرکان:8000 تومان
9- فیلتر هوای سرکان:6000 تومان
من از بین اینا 5 لیتر روغن ادینول+2لیتر واسکازین ادینول + فیلتر روغن و هوا گرفتم.
طبق تحقیقی که انجام دادم بهترین روغن ادینوله و همه روغن های ادینول بازار اصل هستند. روغن الف امارات تقلبی زیاد داره (ایرانی کمتر)
صدای موتور ماشین من توی جاده خیلی زیاده.اینارو عوض میکنم اگر بهتر شد اطلاع میدم.
با سلام خدمت اساتید اهل فن
ماشین من 1200 تا کار کرده، دقیقا رو دور موتور 3000 تو هر دنده ای صدای یه زوزه خفیف از تو داشبورد میاد که وقتی کولر میگیرم صدا یکم بیشتر میشه،
صدا فقط تو دور موتور 3000 شنیده میشه و بعد از گذر عقربه از این دور موتور صدا قطع میشه. میخواست ببینم آیا به گیربکس ماشین مربوط میشه یا ایراد دیگه ای داره.
با تشکر
به خاطر جنس دسته موتور ها يه لرزش خفيف در دور موتور ٢٧٠٠ تا ٣٠٠٠ و روي دور موتور ٣٥٠٠ وجود دارهنقل قول:
و اين لرزش باعث لرزش قطعات پلاستيكي و ايجاد صدا ميشه
یعنی این اشکال تو همه سمندای EF7 وجود داره؟
آیا میشه رفعش کرد؟
سلام
یکی از دوستان به تازگی مثل من سمند EF7 خریده مدل 91 بدون مالتی دو تا مشکل داره
1- کمک عقبش باید عوض بشه .... چه مارکی بگیره؟ توی چه حدود قیمتی هستن کنک عقب ها؟ از کجا متوجه بشیم که خوبه یا نه؟ اصله؟ نشانه خاصی داره؟
2- چراغ ایربگش روشنه چه مشکلی داره؟ امکان داره ایربگو خاموش کرده باشن؟ کلید خاصی داره ؟ اگه کیدی هست مکان کلید کجاست؟ یا از سنسوره؟ یا باید بره دیاگ؟
ممنون :n26:
در مورد کمک اطلاعی ندارمنقل قول:
در مورد چراغ ایربگ ,کلید نداره فقط دو ایربگ ها برای یربگ سمت سرنشین کلید تعبیه کردند .احتمالا ارور روی ecu داره و با دیاگ برطرف میشه .ممکنه پارامترهای ایربگ بالا باشه که در این صورت برقکار نمایندگی ها درستش میکنند
داداش الکی نده دیاگ بزنن ممکنه فیوزش سوخته شده باشهنقل قول:
چراغ ایربگ سورن پدر منم روشن شده بود بردن گارانتی دل رو روده ماشینو ریختن رو زمین از اخر فهمیدن این بوده!
Sent from my C6903 using Tapatalk
یه مشکل جدید همین چند ساعت پیش کشف کردیم باهم اونم اینکه وقتی با سرعت بیشتر از 20KM روی دست انداز ها ( از نوع بزرگش) رد میشی انگار کف ماشین به دست انداز ها گیر میکنه در حالی که ماشین من اینجوری نیست ..... مشکل این چیه؟:n28:
سلام
از اين اطلاعات ميتوانيد بهره مند شويد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دیروز ماشینو برای یه ایراد برقی بردم نمایندگی، از وقتی تحویل گرفتم تو سرعت 10 کلیومتر سه تا بیپ پشت سر هم میزنه تو دفترچه که نگاه کردم دیدم مفهومش باز بودن یکی از 6 در اتومبیل هستش در صورتیکه هیچ کدوم از درها هم باز نیست! کسی از دوستان راهی برای حل این مساله داره؟
دوست عزیز. عکس با کیفیت تری از این اطلاعیه داری؟نقل قول:
فايل PDF اين اطلاعيه رو دارم ولي نمي دونم چطوري روي سايت قرارش بدم .
اگه نشد ايميلتون رو پيغام خصوصي بدين براتون ايميل كنم .
شما يه بار كل درها و كاپوت و صندوق عقب رو كاملا بازكن و محكم دوباره ببند ببين قضيه حل ميشه يا نه ؟نقل قول:
ضمنا توي مالتي پلكس نشون ميده كه كدوم در بازه .
شايدم از سوكت كمربند ايمني باشه .
چراغ سقفشم يه تستي بزن .
مالتی پلکس هستش، نشون میده کدوم در بازه؟ کامپیوتر ماشین من می گفت در موتور بازه، هر کاریش می کردم از من انکار از اون اصرار! هی بوق میزد که در بازه، البته به همراه این مشکل، مشکلات برقی و الکتریکی زیاد دیگه ای هم داشت که بماندنقل قول:
برای رفع کردنش تقریبا 6 یا 7 جای ماشین رو زده باز و بست کردن(تو فاکتوری که بهم دادن نوشته، خواستی می تونم عکس بگیرم تو سایت قرار بدم)، مشکل برقی الکترونیکی هستش، مطمئنان همه درها هم بسته هستش، درسته؟ ولی یک چیزی باعث می شه که کامپیوتر خطا بگیره، حالا دقیقا از کدوم قسمته نمی دونم.
ولی ببریش نمایندگی بهتره
همین حرکتو کردم درست شد، ممنونم دوست عزیز.
درست شد دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.
مالتی پلکس هستش ولی تو این مورد خاص نشون نداد که کدوم در بازه ولی در هر حال با راهنمایی دوستمون آقای KOHGARD درست شد.:n01:نقل قول:
ماشین من هم یکی دو بار اینطوری شده فکر کنم با آچار کشی حل بشه.نقل قول:
سلام.من چند روز پیش برای ماشینم با 2500 کیلومتر کارکرد روغن ادینول آلمانی و روغن گیربکس Esso فرانسه گرفتم(اول ادینول75W90 گرفتم بعد رفتم پس دادم اسو 75w80 گرفتم.) و گفتم بعد از اینکه عوض کردم نتیجه را اعلام میکنم.
رفتم تعویض روغنی و چون خودم روغن گرفته بودم کلی ناراحت شد که چرا روغن گرفتی و از این حرفا ....:n24:
روغن ماشینو میخواست با ساکشن خالی کنه که من نذاشتم و گفتم با پیچ کارتر خالی کنه و روغن هم توی یه ظرف جدا بریزه تا ببینم چه شکلیه.وقتی روغنو دیدم تعجب کردم خیلی شل بود مثل آب و کاملا هم سیاه شده بود فقط با 2500 تا کارکرد!!:n04:
و روغن گیربکس هم خالی کرد که دیگه ندیدم چه شکلی بود.
من 4.5 لیتر روغن با تعویض فیلتر ریختم و 2 لیتر روغن گیربکس هم کامل ریختم.(مثل اینکه باید 1.8 لیتر ریخت)
بعد از تعویض روغنها توی این چند روز ماشینو تست کردم و باید بگم صدای داخل اتاق ماشین من که توی دور بالای 3000 خیلی زیاد بود و کمی لرزش داشت به طرز چشم گیری کم شده و دیگه احساس نمیکنم که به موتور داره فشار میاد و صدای موتور طبیعی شده و دنده ها هم نرمتر شدن و وقتی توی دور بالا پامو از روی گاز برمیدارم صدای زوزه گیربکس هم کمتر شده ولی هنوز صدا داره که این دیگه مربوط به آلیاژ گیربکسه و کاریش نمیشه کرد.فقط صدای تعویض دنده کمی از قبل بیشتر شده و اون هم به خاطر غلظت کمتر روغن 75W80 که من ریختم نسبت به روغن 85w90 هست که ایران خودرو میریزه.جالبه توی دفترچه ماشین نوشته 75W80 بریزید ولی خودشون چون این گرید روغنو ندارن و گرونتره 85w90 میریزن!
در کل خوشحالم این روغن هایی که اصلا معلوم نیست چی هستند را با نوع مرغوب تعویض کردم و به دوستان هم توصیه میکنم به حرف ایران خودرو گوش نکنند که میگه با این روغن تا 10000 تا برید و همون 2000 تای اول تعویض کنند من که تغییر را کاملا احساس میکنم.:n01:
مطمئن هستید که کف ماشین گیر میکنه؟نقل قول:
من فکر میکنم اون صدایی که شما میگید مربوط به کمک های جلو هست که توی دست اندازهای بزرگ یه صدای تق میده.
نه مشکل همون کمک عقب بود که تو چند تا پست قبل گفتم با تعویضش حل شد ....... دو تا کمک عقب شد 180 تومن که البته دستمزدو بخاطر اینکه یکی از دوستان مکانیکی عوض کرد دستمزدو نگرفت .... :n02:نقل قول:
الان خوب شده دیگه مشکل فعلا که نداشته ...
خوشحالم كه مشكلتون برطرف شد و نيازي به نمايندگي بردن نداشتين . بعضي از عيوب سيستم مالتي با ريست شدن حل ميشه .نقل قول:
يه بار از مسافرت رسيدم خونه درها رو كه با ريموت قفل كردم به جاي يك صداي بيب ، 4تا بيب مي زد و فلاشرها هم همزمان مي زدند .چندبار درهاي ماشينو دوباره باز وبست كردم ولي مشكل حل نشد .
بالاخره با همون وضع قفلش كردم ورفتم . بعد ازگذشت يك ساعت اومدم سراغش ديدم مشكل خود بخود حل شده .
كم كم با هم داريم كنار ميائيم(منو و مالتي جون)
آره داداش نباید زیاد حساس شد بعضی مسائل خود بخود حل میشن، از بعضی ها هم باید صرفنظر کرد. حالا بگذریم از اینکه شرکت مادر هم خیلی داره کم کاری میکنه و از کیفیت ماشینا میزنه.نقل قول:
نقل قول:لول! آقا بنده اصلا دلم نمیخواست بخاطر حرف من کدورتی بین شما پیش بیاد.نقل قول:
شرمنده.
سمند خودروی بزرگیه. همه ظاهر پارس رو بهش ترجیح میدن به دلیل شکیل تر و رسمی تر و در عین حال اسپرت تر بودنش. منم از این قضیه مستثنی نیستم. ولی در خرداد ماه که من ثبت نام کردم، خیل عظیمی از دلالان همیشه در صحنه در ساعات اولیه (که باز کردن سایت هم به سختی انجام میگرفت) ظرفیت رو تکمیل کردند برای تمامی مدل های پارس. انتخاب دومم سمند EF7 پایه گازسوز با سیستم قدیمی ونه مالتی پلکس بود. که بدون مشکل ثبت نامش کردم. دلیل اینکه گفتم احساس بدی بهم دست داد وقتی فهمیدم من فقط سمند نوشتم توی اون نمایندگی همین بود.
شانزدهم شهریور که دعوت نامه اومد دیدم که خب به سلامتی کلاس خودرو رو عوض کردن و تبدیل به مالتی پلکس شده. نمایندگی که اصلا پاسخگو نیست. (1012 نارمک) طوری هم با آدم صحبت می کنند که بهشون بدهکار میشید. (جالبه یک خانومی اونجا یه ربع به ساعت 1 در نمایندگی رو با یه تخته بسته و میگه یک ساعت نهاریم و نشسته پشت شیشه برای من نهار میخوره و ما باید صبر کنیم تا ساعت دو که ایشون استراحتشون تموم بشه و جوابگوی ما باشند و بگن به ما مربوط نیست با شماره فلان مطرح کنید.) با شماره تلفنی که دادن تماس گرفتم و شکایتم رو انجام دادم از این مطلب که قرار شد باهام تماس بگیرند. تماس که گرفتند یه آقای بی حالی پشت خط گفت خب مشکل کجاست که دوباره براش توضیح دادم، میگه اره بعضی وقتا این اتفاق می افته و کاریش نمیشه کرد. شرکت عوض میکنه دیگه. خدمت دوستمون خسته نباشید عرض کردم و خداحافظی.
نکته جالب تر اینکه چند روز پیش که تحویل 5 روزه(!) داشتن دیدم که خودروی کلاس من رو که ثبت نام کرده بودم یعنی 29110 رو برای فروش 5 روزه گذاشتن!
به هر حال. وقنی من میبینم که آقای گودرزی چطور با جوش و خروش صحبت میکنه، دقیقا درکش میکنم. هرچند که من اولین تجربم با سمند نیست و قبلا هم سمند معمولی داشتم و مشکلی هم نداشتم. ولی مشکلات ایشون رو با عدم پاسخگویی هیچ کس رو بگذارید کنار هم تا ایشون رو درک کنید. نمایندگی ها میگن به ما مربوط نیست! نمیدونم، انگار ما باید برای مشکلاتمون به سایپا مراجعه کنیم، شاید