دوستان یه سوال مهم: ترم تابستون رو میخواستم میهمان بشم 6 واحد بود ، گفتن چون میخوایم درس کارآموزی1 رو بدیم نمیتونید جای دیگه میهمان هم بشید راست گفته یا ما رو دست به سر کرده؟
:n16:
Printable View
دوستان یه سوال مهم: ترم تابستون رو میخواستم میهمان بشم 6 واحد بود ، گفتن چون میخوایم درس کارآموزی1 رو بدیم نمیتونید جای دیگه میهمان هم بشید راست گفته یا ما رو دست به سر کرده؟
:n16:
:9:کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
سلام شرط میهمانی موافقت دانشگاه مبدا و مقصد هست ...نقل قول:
و صرف این دلیل نمیههش گفت که نمیوتنید جای دیگری میهمانی بگرید ...
باید پیگیر باشدی برای میهمانی ...
دوره ی ترمی انتخاب واحد خود دانشگاه انجام میده یا خود دانشجو ؟
این جریان پذیرش مرداد چیه ؟ ترمی یا پودمانی؟
مقطع کارشناسی حسابداری هر ترم چقدر هزینه اش میشه حدودا ؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید چون تا 29 تیر مهلت ثبت نام دارم .
ترم اول را معمولا دستی انجام می دید تو دانشگاهنقل قول:
ترمی فکر کنم
برای ترم اول خود دانشگاه انتخاب واحد میکنهنقل قول:
امروز اخبار گفت که برای مهمان و انتقالی میتونید تا 20 مرداد اقدام کنید ولی سایت خود علمی کاربردی چیزی نزده. کسی خبر نداره؟
مهلت ثبت نام کاردانی تموم شده برم به نظرتون مینویسن؟یا اصلا راه نداره؟
26/4 ثبت نام با تاخیره کاردانیه خودم فهمیدم ممنون:n22:نقل قول:
میشه با مدرک کاردانی علمی کاربردی برای کارشناسی بری یه جا دیگه؟
آره میشه.نقل قول:
..................
ثبت نام بدون آزمون کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری دانشگاه علمی کاربردی از تاریخ 13 مرداد آغاز می شود و تا تاریخ 20 مرداد ادامه دارد. نتایج ثبت نام در تاریخ 12 شهریور از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمائید .
دوستان من کارشناسی هستم الان میخوام مرکزمو عوض کنم و برم یه دانشگاه دیگه در صورت قبولی باید معادل سازی بشه واحد ها ؟ چه نمره هایی را قبول میکنند؟
اگه پودمانی هستید طبق قانون جدید میتونید هر مرکزی برید و آخر سر پودمان ها رو با هم تجمیع میکنن.نقل قول:
یا شما منظورتون برای ارشد هست؟
خودم ترمی ام برادرم پودمانینقل قول:
کارشناسی
برای پودمانی نیاز به تطبیق واحد نیست؟ ترمی چطور؟
این ثبت نامی که از فردا شروع میشه ترمی هست یا پودمانی؟
با سلام
دوستان این دانشگاه علمی کاربردی رسانه چی هست؟
بعد از فارغ التحصیلی توی رسانه استخدام میشیم ؟ میشه اگه دوستان کسی میدونه یکم در مورد دانشگاهش و رشته هاش توضیح بدید.
با تشکر
دوستان یه سوال دارم
من داداشم، دیپلم اقتصاد قدیم هست.
الان می خواد تو یکی از رشته های گروه کشاورزی ادامه بده، سوالم اینه که :
1- امکان ادامه هست ؟ (با دیپلمش مشکلی نیست)
2- زمان ثبت نامش کی هست؟ ( و با جه اسمی ، پورمانی...)
ممنون
سلام
پذیرش بدون کنکور کارشناسی که چند روز دیگه س برای دوره های پودمانی هست یا ترمی؟
نقل قول:
سلام برای ثبت نام توو رشته های علمی کاربردی فقط باید دیپلم داشته باشی.و نوع رشته ای که خوندی با اونی که می خوای ثبت نام کنی می تونه مغایرت داشته باشه.من با تجربی نرم افزار خوندم.
اما اینکه دیپلم نظام قدیم باشه یا جدید چه فرقی داره نمی دونم...به احتمال زیاد توی دفترچه توضیح داده
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن.زمانبندی پذیرش هارو زده اما متاسفانه مشخص نکرده دوره های پودمانی هستن یا ترمی
دوستم دیپلم ریخته گری داری و میخواد علمی کاربردی بره ثبت نام کی هست وشرایط ورود چطوریه و چه رشته ای پیشنهاد میکنید که زیاد سخت نباشه و اینکه ازمونش چطور هست و منابع رو چطور میشه پیدا کرد؟ (معذرت بابت سوالات زیاد)
نقل قول:
زمانبندی پذیرش ها در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
تا جایی که میدونم کاردانی آزمون نداره که بخواد دنبال منابع باشه
این که چند روز دیگه س پودمانی است ، ترمی چند وقت پیش بودنقل قول:
کاردانی به کارشناسی بدون کنکور از امروز ثبت نامش اغاز شد .
فکر کنم پودمانی باشه درسته ؟؟
یه سوال ایا نیاز به کارت پایان خدمت داره یا همینطوری هم میشه ثبتنام کرد؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام این که باز مشخص نیست ترمی یا پودمانی.پرا هیچی نگفتن پس؟
ای بابا
میگم نکنه دیگه دوره ی پودمانی و ترمی جدا نیست کلا شده یکی؟
حالا اگـــــــــــه احیانا پودمانی بود می تونیم بعدا که رفتیم ترمی تطبیق واحد بزنیم بریم ترمی؟
راستی نظرتون رو درباره رشته تدوین فیلم می خواستم.تدوین یا برنامه نویسی تحت وب؟!!!!
الان باید ثبت نام دوره کاردانی فنی حرفه ای که از 26 شروع میشه رو انجام بده؟نقل قول:
بله از 27 شروع میشهنقل قول:
من از آموزش دانشگاهمون پرسیدم گفتن پودمانی و ترمی واسه کارشناسی ول شده.
همه با هم سر یه کلاس میرن.
اینطوری بهترم هست.
سلام
بچه ها من با یکی از مراکز علمی کاربردی که توو این دوره پذیرش داره تماس گرفتم-گفتن ترمی هست
نگفتین تدوین یا برنامه نویسی تحت وب؟
کسی با موسسه آموزش عالی آزاد هادی یا شرکت گسترش انفورماتیک ایران یا فرهنگ و هنر واحد 10آشنایی داره؟
سلام-الان این کلمه مهارتی همون پودمانیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-الان اینی که بدون کنکور داره ثبت نام میکنه پودمانیه یا ترمی؟
3-آیا برای ثبت نام کارت پایان خدمت میخواد؟
4-اگه الان دفترچه بگیرم وثبت نام کنم کی نتیجه میاد ؟
5-اگه ثبت نام کنم و پول بریزم بعد جواب کنکور دولتی بیاد میتونم پولمو پس بگیرم؟
6-این آزمونی که علمی کاربردی چند ماه پیش برای کاردانی ب کارشناسی برگزار کرد چه فرقی با الان که بدون کنکور هست داره؟
اگه میشه سریع تر جواب بدین -ممنون:n02:
اقا چرا هیچ کی جواب نمیده !!!
پودمانی کارت پایات خدمت میخواد یا خیر.؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دیگه ترمی و پودمانی نداره همش با هم شدهنقل قول:
فکر نکنم!
شرایط نظام وظیفه مثل همه دانشگاهاست یا باید پایان خدمت و معافیت داشته باشی یا غیبت نخورده باشی تا بتونی ثبت نام کنینقل قول:
آقا این کارشناسی های ناپیوسته جامع رو اگه بخونیم بعدا میتونیم تو کنکور ارشد دانشگاه های دیگه شرکت کنیم؟ مثلا رشته مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری رو من اگه بخونم، بعدها تو ارشد رشته مهندسی IT یا مهندسی کامپیوتر میتونم شرکت کنم؟ یا مثلا رشته مهندسی فناوری اطلاعات - تجارت الکترونیک یا مهندسی فناوری اطلاعات - طراحی صفحات وب.. اصلا ارزش دارن یا برم سراغ همون بدون آزمون های دانشگاه آزاد..؟
اره میتونید .مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبره و زیر نظر وزارت علوم و میتونید در ازمون تمام دانشگاهها برای مقاطع بالا شرکت کنید .نقل قول:
اين دوتا چي هستن ؟نقل قول:
1. من ليسانس دارم ميخام يا اگر بشه فوق بخونم كه ميخام ببينم علمي كاربردي مقطع فوق ليسانس داره ؟
يا
2 . اگرم نداره من خيلي دوست دارم مهندسي نرم افزار بخونم ولي حوصله كنكور ندارم آيا اين دانشگاه اين دروس رو داره ؟ اگر بله توش چيزي يا ميدن كه بعد 4 سال آدم مهندس نرم افزار بشه يا نه كلا چيزي ياد نميدن استاد مياد كتاب رو روخوني ميكنه ميره ؟ ها ؟ اصلا هيچ اطلاعاتي نيست كه بشه بهش رجوع كرد
3. كلا من موندم چيكار كنم اصلا ميشه اين دانشگاه الان ثبت نام كرد بعد مثلا 3 ماه ديگه كنكور فوق ليسانس پيام نور اگر بود قبول شديم اينو انصراف بديم بريم اونجا
4. الان من ليسانس دارم اگر بيام يه رشته ليسانس ديگه دانشگاه علمي كاربردي دروس عمومي مثل اخلاق و و .... بايد دوباره پاس كنم ؟
علمی کاربردی دیگه مهندسی نرم افزار ندارهنقل قول:
لطفا دفترچه رو بخونید.
دیشب رییس دانشگاه تو تی وی بازم گفت برای وارد شدن به ارشد علمی کاربردی باید 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشی...یادمه قبلا هم توی تاپیک در موردش بحث شده بود...
اما واقعا چرا؟ حالا یکی که سابقه کار نداشت باید بره دانشگاه آزاد ترمی خدا تومن شهریه بده؟
همزمان میشه توی علمی کاربردی توی 2 تا رشته در 2 تا دانشگاه جدا تحصیل کرد؟!
از دانشجوهای علمی کاربردی مخابرات تبریز کسی اینجا هست؟ چند تا سوال در مورد این مجتمع آموزشی داشتم..