به من هم جواب بدیدنقل قول:
به من هم جواب بدیدنقل قول:
دوستان خواهش میکنم جواب بدید
نقل قول:
سلام
نخیر ولی این نوع باطری را تا آخر شارژ استفاده نکنید به 10% رسد باطری را مجددن شارژ کنید
یکی از آشناها k53 داره لپ تاپ خوبی کیبوردش هم خیلی راحت
ولی اگه سیستم قویتری میخوای n53sn بگیر اگه تونستی n55 بگیر و خیالتو راحت کن
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
مثلا در چه حدی قویتره؟
VGa / USB 3 / Full HD البته این آخریه یه مزیت مفید تا یه سختافزار قویتر ولی خوی گرفیک خیلی مهم به نظر من کرافی ان 55 قدرتش 555 2 گیگ ولی مال کا 540 و یو اس بی تر هم نداره
موفق باشی
دوستان زاویه دید n55 چقدره؟اخه full hd گیر نیومد میخوام hd بگیرم؟
منم دنبال فول اچ دی بودم اما ظاهرا گارانتی های معتبر فقط با کانفیگ اچ دی + ش رو وارد کردن !نقل قول:
با این تفاسیر یا باید قید گارانتی معتبر رو زد یا قید فول اچ دی رو !
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
دوست عزیز خودت باید مزیت ها و معایب هر کدوم ببینی بعد کنر هم بذار ببین کدوم برات ارزش بیشتری داره طبق نیازت خودت اولویت بندی کننقل قول:
دوستان برای بار اول چقدر باید لپ تاپ بذارم شارژ؟
سلام
همونطور که می بینید ، من حدودا 1 سالی هست N61JQ دارم ، میخواستم بپرسم به نظر دوستان اگر بخواهم بفروشم چند ازم می خرند و کجا بفروشم بهتره ؟
این طوری که نمیشه نظر داد چون مثلا ما acer aspire 5755 با سی پی یو i3 و i5 و i7 توی بازار داریم و تفاوت قیمتشون با هم تا 400 تومن هم هست و یا سایر موارد مثل رم و هارد و ...نقل قول:
بهتره شما مشخصات هر کدوم رو ریزتر بنویسید
در ضمن الان بخاطر بالا رفتن دلار قمتها نامتعارف رشد کرده و 10 تا 20 درصدی رفته روش
ولی بازار مشخص نمیکنه شاید دلار بیاد پایین (البته من بعید میدونم) اما دلیلی هم بر این نیس که دلار دوباره بالا نره در کل این روزا بازار ارز اصلا ثبات نداشته!
مبارک باشه اگه شد یه ریویو از کانفیگش بزار ببینیم چیطوریه :5:نقل قول:
کسي نميدونه چقدر بايد بذارم شارژ؟
به من گفتن ببر استفاده كن تا شارژش تموم بشه بعد 8 ساعت بزار شارژ :8: و 3 بار اين كارو بكن يعني 3 بار مصرف كن باطري تموم بشه 8 ساعت بزار شارژ :10:نقل قول:
الان دقيقا چي كار كنم ؟!:31:نقل قول:
cpu :2630QM (i7
hdd : 750gb 7200r
ram : ddr3 4g*2
packing : farsi
keyboard : farsi
lcd : 15.6 hd+ led
بی زحمت وقتی خریدی ، با برنامه Everest ببین قطعات داخلش چه برندهایی هست ، مثلا برند رم ، مانیتور ، هارد و..نقل قول:
الان دقيقا چي كار كنم ؟!
اینم از اون حرفا بودنقل قول:
آخه یکی نیست بگه رو چه حساب 8 ساعت اونم سه بار بعد چرا همون اول نه
مگه لپتاپ تا فول شارژ بشه 8 ساعت طول میکشه
یا اگه دو بار بزاریم چی میشه؟چهار بار بزاریم چی؟
اخر نفهمیدم چیکار کنم؟چند ساعت بذارم؟
دوستان من n55 گرفتم الان اسپیکر سمت چپش یه مقدار ویز ویز میکنه وقتی اهنگ رو روی 100% زیاد میکنی!
به نظرتون ببرمش نشون بدم؟
الان همین کاری که کردی خیلی خوبه کفایت داره! :31:نقل قول:
خب هاردت چون دوربالاس خیلی خوبه فقط کارت گرافیکت چیه،USB هم باید3باشه دیگه؟
کسی نیست کمک کنه؟صدای ویز ویزش مهمه یا نه؟(البته زیاد نیست)
داداش من دارم هیچ مشکلیم نداره صداش اهنگ که کیفیت بالا باشه هیچ مشکلی نداره تا 100 هم باز میکنم ولی اگه اهنگم کیفیتش بد باشه ویز ویز میکنه
مرسی امید جان درست شد عیب از صفحه روی اسپیکر بود که درست شد!
سلام دوستان سری k با سری N ایسوز چه فرقی میکنن؟؟
مثلا بین مدل N43 و k43 چه تفاوتی وجود داره؟
سری n به روز تر شده یه مقداری روی صداش کار کردن دیزاینش قشنگ تر شده!من بهتون سری n پیشنهاد میدم!
سلام دوستان کسی قیمت این مدل رو داره N53SN با کانفینگ زیر
cpu:i7
ram: 8gig
Graphic:NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
drive:Blu-Ray
و البته usb3
حدود 1500 باید باشه!من چند روز پیش قیمت کردم 1550 بود
گرافيك جي فورس 555 البته رو جعبش هيچ اطلاعاتي راجب گرافيك ننوشته مال دوستان هم اينجوريه ؟؟:13:نقل قول:
سمت راست 2 تا يو اس بي 2 داره سمت چپ دو تا يو اس بي 3 :8:
راجب اون دوستمون هم كه ميگفت وز وز داره بگم هيچ وز وزي نيست شما گوشتون شايد وز وز داره :31:
نقل قول:
من الان یه دو ماهی میشه این مدل رو خریدم---رنگ نقره ای هس خیلی قشنگه:21::21::21::21::21::21:
گانفیگم همون که خودتون گفتین--خیلی خوبه یعنی دیگه اخرشه ----من که حال میکنم بازی های خر گرافیک مث crisis 2 , battlefield رو خیلی اسون اجرا میکنه، خیلی روون....:27:
داغ کردن اصلا تو کارش نیس با pes 2012 که بازی میکنی اصلا اصلا و بازم اصلا داغ نمیکنه خیلی راحت اجرا میکنه ----کیفیت صداش که ایسوس خیلی روش مانوور میده واقعا عالیه---تاچ پد مالتی تاچ داره ---ویندوز ارجیتال هم روش هست(Home Premium )
هیچ عیبی نداره جز کیبوردش که اونم اصلا برای من مهم نیس البته اینم چندتا سایت مث pc mag و C NET گفتن که نظر اونا هم به جای خودش محترمه ولی به نظر من که خیلی لب تاب خوبیه:21::21::21:
در مورد قیمتش هم من تو شیراز 7 مهر خریدم 1میلیون و 560 هزار تومن با گارانتی ویستا:11::11::11:
راستی کیف و موس هم روش بود
دوست عزیز این مدل n53sn رزولوشن تصویرش چقدره؟واین مدل با این کانفیگ دقیقا مدلش چیه و با چه گارانتی وارد میشه؟
دوستان کسی میتونه لینک دانلود درایور gt555 رو بذاره هرچی تو سایت asus گشتم نتونستم پیدا کنم!بازی فوتبال اجرا نمیشه پرسیدم گفتن با درایور جدید درست میشه!
مبارکه منم ازش خوشم میاد فقط میخوام بدونم کیبوردش مگه چجوریه که اکثر جاها راجع بهش گفتن چندان خوب نیست؟نقل قول:
هیچ مشکلی نداره کیبردش.... نمیدونم چرا بهش ایراد میگیرن ! :23:نقل قول:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
من که از همه چیزش راضیم :20:
تو بخش مشکلات نرم افزاری یه تاپیک هست که ورژن اخر گرافیکهای جیفورس رو گذاشتهنقل قول:
امیدوارم پیداش کنید اگه هم امکان گذشتن از سیم خاردار اینترنتی رو دارید از خود سایت انویدیا آخرین ورژن رو دانلود کنید
بگم که میتونید تو سایت برید ولی چون ای پی های ایران بایکوته امکان دانلود بهتون نمیده باید دورشون زد
دوستان کسی نیست که این مشکل من و حل کنه؟چرا بازی روی این لپ تاپ بنده اجرا نمیشه؟اصلا بازی کارت گرافیک gt 555 نمیشناسه!انگار نمیتونه روش سوئیچ کنه!نحوه سوئیچ کردنم رو هم درست انجام دادم ولی بازم نشد!
درایور جدید انویدایا برای لپ تاپ های سری 5.4.3نقل قول:
دوستان کسی میتونه لینک دانلود درایور gt555 رو بذاره هرچی تو سایت asus گشتم نتونستم پیدا کنم!بازی فوتبال اجرا نمیشه پرسیدم گفتن با درایور جدید درست میشه!
من توقسمت درایور لپ تاپ ها یک تاپیک بازکره بودم که اگه شما اونجارونکاهمیکردی میتونستی پیدا کنی به حر حال من چون سایت انویدیا آرانرو در لیست تحریم خود قار داده و خیلی از دوستان دسترسی بهشن ندارن درایور رو براتون جای دیگه آپلود کردم
----------------کد:http://hipfile.com/s2t7ofyttbau/285.62-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe.html
دوستان من شنبه یکشنبه کل ولی عصر روگشتم دنبال ان 55 ولی پیدا نشده یعنی پیدا میشد ولی قیمت ها رو الاکی بالا میگفتن مثلا 1550 که من قبلا 1470 قیمت داشتم و کلا این دستگاه خیلی کمشده توی بازار
----------------
حالا چند تا سوال داشتم از دوستانی که ان 53 sn دارن
اگه نتونست 55 رو پیدا کنمبا قیمتیکه بصرفه شاید 53 رو گرفتم
حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
برام ویندوز اریجینال اصلا مهم نیست میمونه بلوری که میخواستم ببینم واقعا ارزش داره که با بلوریشوبگیرم
چون خیلی جال دیدم که کاربرا میگن بلو ری های لپ تاپ ها به درد تنمی خوره و سرعتشون پایین و گاهی اوقات اصلا دی وی دی های رایتی رو نمی خونن یه راحتمایی کوچیک اگه بکنید ممنون میشم
واین که گرافیت 53 انویدیا 550 2گیگ ولی ان 55 2 گیگ 555 میخواستمببینم تفاوت قدرتشون چقدره ؟؟؟
با توجه به صفحه ی زیر
گرافیک 555 در رده ی 64و 550 در دره ی 80 قرار دارهکد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
-----------
دوستانی که 53 دارم با گرافیک 550 2 گیگ بتلفیلد 3 رو با چه جزیاتی اجرا کردن روی درجه ی ultra میشه بدونه تیک و افت فرم اجرا کرد؟؟؟
دما دستگاه تا چه حد بالا میره؟؟؟
من اگه بگیرم شاید روزی 15 ساعت یا بیشتر هم روشن باشه دستکاه به نظرتون میکلی پیش نمی اد؟؟
--------------
و آخرین سوال این که ان 55 رووقتی میخواستم بگیرم من در به دردنبال فول اچدی بودم که هر چی گشتم پیدا نکرده بعضی از مغازه ها هم الاکی نویتسه لود fhd ولی میرفتم داخل ازاشون سوال میکردم 1080 میگتن نه 1600 که میشه اچ دی پلاس حالا میخواستم ببینم ان 53 وضعیتش چطوره همهی ان 53 sn هم Full Hd ان با نه؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان کسی میتونه یه جا پیدا کنه که n55sn گیر بیاد انگار که این لب تاب نیست شده هیچ جا نداره خواهشا هر کی سراغ داره بگه با مشخصات زیر
cpu:i7
ram: 8gig
Graphic:NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
drive:Blu-Ray
و البته usb3
من 1 سال و خورده ای هست که نوت بوکی که تو امضام هست رو دارم ، از بلوری که استفاده نکردم هیچ ، چند دفعه هم پیش اومده که بخاطر بلوری بودن بعضی از CD ها و یا DVD ها رو خوب اجرا نکنه. ولی دوباره خودش درست شده !نقل قول:
حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
ویندوز روی خودش هم اگر بری تو تاپیک N61JQ ببینی ، خیلی ها نوشته اند که ویندوز اصلی خودش سرعتش کنده بخاطر نرم افزار اضافی که روش نصبه و هم چنین نسخه Home Premium بودن باعث میشه یه سری ضعف هایی نسبت به Ultimate داشته باشه.
من خودم تا به حال 2-3 باز ویندوز عوض کردم.
پس روی این دو فاکتور هم خیلی حساب باز نکن. اگر فرقشون فقط توی همینه ، اگر من بودم بدون ویندوزه رو می گرفتم ، البته به شرطی که تمام درایورهای لازم ویندوز 7 داخل CD همراهش باشه.
یه نکته ای هم که مهمه اینه که ببینی پسوند نوت بوک مورد نظرت جواب خودش رو به خوبی پس داده یا نه ، مثلا من یادمه اون موقع که میخواستم بگیرم با 4-5 مدل پسوند تو بازار بود ، که من دیدم مدل 010 کانفیگ خوبی داره (برند قطعات داخلیش) و بچه ها هم نسبتا راضی هستند.