نقل قول:
خوب درسته دیگه ساتیو hd نمیگیره fps بالاتره
نقل قول:
خوب درسته دیگه ساتیو hd نمیگیره fps بالاتره
من فکر می کردم باید فریمش هم بیشتر باشه.شما درست میگید.
ولی یکسان بودن فریم های ویواز و اچدی رو چی می گید؟
آقا يكي از فيلمبرداري اين 3 گوشي 3 نمونه بزاره چرا لقمه رو دوره گردن خود ميچرخونيد تمام كيفيت فيلمبرداري توي ويدئو مشخص ميشه
یه نکته ای هم بگم در مورد پردازنده ها ..
امنیا اچ دی توان پخش فیلم 720p با 30 فریم رو نداره!! ولی ویواز به راحتی میتونه ویدئوهای سنگین 720p و 30 فریم رو پخش کنه ...
نقل قول:
خوب هر 2 تا 24 فریم میگیرن دیگه چیزی نگفتم که !
720p با چه فرمتی ؟ ! فرمتش خیلی مهمه .. هیچ گوشی نمیتونه divx رو با 720p با 30 فریم بخونه ... فقط wave و galaxy s به گفته gsmarenaنقل قول:
یه نکته ای هم بگم در مورد پردازنده ها ..
امنیا اچ دی توان پخش فیلم 720p با 30 فریم رو نداره!! ولی ویواز به راحتی میتونه ویدئوهای سنگین 720p و 30 فریم رو پخش کنه ...
در مورد پخش 720p با 30 فریم mp4 ...امنیا اچ دی میتونه اما لگ میزنه ...
یه مسئله ای که شما فکر میکنم بهش غیر پردازنده توجهی نمیکنی .. پیش فرض خوندن divx و xvid توسط omnia hd هستش ... که این مسئله در ویواز دیده نمیشه !
در مورد قدرت پردازنده :
OMAP3630 پردازنده ویواز هستش ! ...
که به این ترتیب هستش اجزاش
720 مگاهرتز فرکانس+
PowerVR SGX530 GPU + 430 MHz C64x+ DSP + ISP
OMAP 3430 پردازنده 8910 هستش ! ...
که به این ترتیب هستش اجزاش
600 مگاهرتز فرکانس+
PowerVR SGX 530 GPU + 430MHz C64x+ DSP + ISP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 پردازنده high end ...توانایی ضبط و پخش hd تا 24 فریم دارند .. d1.. تا 30 فریم ...
نقل قول:
من هم دایوکس با 30فریم با رزولیشن اچ دی با 8910 پخش کردم هم mp4،سمپلhd فیلم برداری اس 8500رو که بیتریتی معادل 14.5 مگابیت بر ثانیه داشت و با 30 فریمو کامل بدون هیچ تیکی پخش کرد.البته فیلم اچ دی دایوکسی که باهاش تست کردم،بیتریتی حدود 2.5 Mb داشت.
بچه ها نظرشونو راجع به این دو تا ویدیو بگن.peymankameli جان شما هم که می دونم اینارو دیدی.من که بعد دیدن این دو تا ویدیو هر کاری می کنم نمی تونم خودمو قانع کنم که ویواز بهتر فیلمبرداری می کنه.
omnia HD
Vivazکد:http://rapidshare.com/files/371908595/video_6.mp4.html
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://golden-behi.persiangig.com/video/Some%20HD-videos%20Shot%20With%20Vivaz%20-%20Product%20Launch%20Blog_2.mp4
بحث کیفیت فیلمبرداری جز با عدد و رقم
با 2 تا سمپل براحتی داستانش حل میشه
شخصی که ویواز داشت
دوسته دوستم بود زیاد بهش دسترسی ندارم
هر وقت ببینمش
هم با گوشی خودم هم با ویواز از یه سوژه فیلم میگیرم تا تردید ها برطرف بشه
اگه از دوستان هم کسی به ویواز دسترسی داشت(دوستان نزدیک یا اقوام)
لطفا این کارو انجام بده
در مورد اون دوستمونم که در مورد کا ام پلیر فرمودند که نمیشه اعتماد کرد
باید عرض کنم که این پلیر کاملا مورد اعتماده و جزو محبوبترین پلیرهای دنیاست
فقط کافیه یه سری به بخش نرم افزا همین فروم خودمون بزنید بزنین
میبینید که چقدر این پلیر محبوبه(والبته کاربردی) و اهل فن چقدر ازش تعریف میکنن
من اشتباه کردم که گفتم قابل اعتماد نیست ولی همون KM فریم های یکسانی برای ویواز و امنیا اچدی نشون میده.(برای دو ویدیوی بالا)
نقل قول:
از لحاظ رنگ واقعا امنیا بهتر بود،ولی فریم ویواز بیشتره،حدس می زنم ویواز با بیترت پایینتری فیلم می گیره که تونسته کمبود فریمو جبران کنه،جفت کلیپا کانورت بود.
در ضمن همه چیز تو سایز فیلمبرداری خلاصه نمیشه،ازون محمتر بیتریت با کدکه(codec).
دوتا سمپل بدون کانورت.
بیت ریت امنیا 8282 کیلو بیت در ثانیه
بیت ریت ویواز 6769 کیلو بیت در ثانیه.
با دیدن این فیلم خیلی بیشتر از قبل به امنیام علاقه مند شدم.
تا به حال به افزایش کیفیت بیت ریت امنیا HD اندیشیدی؟! :دی روشی هست شاید برای افزایش فرم ریت هم پاسخ بده شاید هم نده؛ اما مطمئنا برای بیت ریت بالاتر پاسخگو هست. روی سیمبین های نوکیا 100% پاسخ داده. برای امنیا اچ دی هم دیدم هست...نقل قول:
شاد و پیروز باشین
دستتون رو می بوسم :دی
داریوش جوننقل قول:
تو موبایلستان یه سری از بچه ها بیت ریت
فیلم برداری امنیا رو بالاتر برده بودن
میگفتن که تغییر محسوسی در کیفیت مشاهده نکردن(البته من با82 ام هم قبلا به این نتیجه دوستان رسیده بودم)
فقط یه مقدار حجم کلیپ ها رفته بالا
سلام
چطوري ميشه به جز وايرلس فهميد براي گوشي آپديت جديد اومده يانه...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ ويواز يكي از دوستانم ويواز خريده ميگه اولا صداش افتضا هست مخصوصا توي هندزفري وفيلمهاي كه كه ميگيره درسته hd هست ولي افت فريم داره يعني كيفيت فيلمبرداري ساتيو كه vga هست و30 فريم ميگيره خيلي بهتر هست پسس دوربينم هيچ و ميگفت باترشم جالب نيست بر خلاف تبليغاتشون ..كلا به نظر من فكر نميكنم اين گوشي توي ايران يا كلا استقبال خوبي بشه پسسسس فعلا 2 گزينه انتخاب گوشي براي اونايي كه ميخان بخرند هست 1- ساتيو با دوربين 12 2- omnia hd
این قابلیتنقل قول:
توسط خود سامسونگ تو منطقه خاورمیانه ساپورت نمیشه:13:
نقل قول:
امیدوارم بین این دوتا انتخاب خوبی بکنی،
در مورد پخش فیلم،کیفیت ال ای دی،حساسیت تاچ،به اضافه حافظه داخلی 8910برتری داره ولی از لحاظ گرافیک بازی مقداری ساتیو قویتره به اضافه دوربین عکس برداری، لینک بنچمارکشو واست گذاشتم همراه با 8910و دوتا ورژن 5 نوکیا،البته مث اینکه تمام ورژن5ای نوکیا یه نوع سخت افزار داره فقط اسمش فرق می کنه.
با این حال پرفورمانس سی پیو 8910 از ساتیو قویتره.
حرف آخر من به عنوان کسی که 8910 داره،ازت دعوت می کنم این گوشیرو بگیری،بازم هر کدومو که خودت صلاح میدونی بگیر،ساتیوهم گوشیه بزرگیه.البته نه از نظر حجمی.
دقت کنید لینک بنچمارک کامل انتخاب بشه،چون یکم طولانیه.
[HTML]http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro11&showhide=true&D1=Sam sung i8910 OmniaHD&D2=SonyEricsson U1i Satio&D3=Nokia N97&D4=Nokia 5800 XpressMusic [/HTML]
اینو حتما دانلود کنیدو رو 8910 نصب کنید،اینتر فیس گوشیرو 100% تغییر می ده،خیلی جالب میشه،دسکتاپو فوق العاده کارامدتر می کنه.و منوهای سه بعدی به گوشیتون اضافه می کنه.من نصب کردمو هیچ مشکلی ایجاد نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چون این نسخه بتا است بعد از یه مدتی از کار میفتهنقل قول:
ولی اگه نسخه نهاییش بیاد خیلی برنامه عالی است.....
دانلود بنچمارک برای i8910.
آقا من هیچ جا این گوشیو گیر نمیارم!!
اولا حتی خود نمایندگی مرکزی مایکروتل این گوشیو نداشت.چند تا از نمایندگیای دیگشم زنگ زدم فقط طلاییشو داشتن!قیمت هم 557 گفتن.
فقط یه نمایندگیش بهم گفت هم سفیدشو داره هم مشکیش.اونم با قیمت 507!!
جریان چیه؟؟؟مگه میشه انقدر اختلاف قیمت؟اونم درحالی که جفتشون گارانتی پارس مایکروتل هستند.
من هم توي شيراز گيرم نيومد گفتند اگه بگردي شايد دست دو گيرت بياد من تمام ملاصدرا وسينما سعدي گشتم حتي 1 دونه آمنيا HD نديدم
سلام:31:نقل قول:
تو ملاصدرا من آناهیتا 1 هفته پیش من 3تا دیدم.مگه میشه نباشه؟
:18:
درسته اونجا هست ولي اصلي نيست چون ديگه توليدش متوقف شده دوست عزيز يا دست دو در حد تميز هستنقل قول:
دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه
دوستان تهرانی راهنمایی کنید.نقل قول:
با سلام خدمت اساتید بزرگوار
یک سوال داشتم لطفا در صورت امکان جوابش را بدهید
آیا در پایین گوشی اسپیکر هست یا نه؟ من وقتی آهنگ گوش می دهم از قسمت پایین گوشی صدایی در نمی آید وانگشتم را که جلوی سوراخ پاییین گوشی می گیرم اصلا تغییری در صدا ایجاد نمی شود، ولی لسپیکر بالایی کامل کار می کند.
به نظر شما مشکل اسپیکر پایینی گوشی من در چیست؟
موقع کل کل که میشه همه پشت سر هم پست میدن ولی حالا که کمک میخوای هیچ کس نیست...
دوست عزیز تولیدش متوقف نشده در واقع هنوز سری جدید واسه شرکت نیومده شما یه سری به نمایندگی بزنید ببینیم چی میگن....نقل قول:
سلامنقل قول:
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومده :دی انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:
آره. در پایین گوشی یه بلندگو هست. اگه کار نمی کنه احتمالا مشکل سخت افزاریه. ببرش گارانتی
داداش ما اینجا یه سری از مشکلات رو مطرح می کنیم و دارندگان گوشی هم در صورت وجود تاییدش می کنن و با بحث و گفتگو تلاش می کنیم که برطرفش کنیم. حالا اینکه یه عده خرمتعصب که مث کبک کله شون رو کردن زیر برف میان اینجا رو به آشوب می کشن و اعصاب همه رو خط خطی می کنن مشکل ما و شما نیست. ما و بزرگان این کلوپ اینجاییم که بدی ها و خوبی های این گوشی رو بررسی کنیم و تا جای ممکن برطرف کنیم و اگه نشد یه جوری باهاش کنار بیایم؛ چون هیچ گوشی ای کامل نیست... اگر احیانا بدی ای از این گوشی دیدیم به دیگران هم اطلاع بدیم تا اون ها هم بدونن. چون بالاخره ما ایرونی و مسلمونیم و مطمئنا راضی به این نخواهیم بود که دیگری هم ضرر و دردسر ما رو متحمل بشه... در کنار این ها هم اگه مشکلی در زمینه نصب برنامه ها، ساین، هک، نقشه ها و غیره هم بود به همدیگه کمک می کنیم تا رفع بشن.نقل قول:
در ضمن، اینجا محیط چت نیست که تا یه PM دادین یکی دیگه تندی پاسخ بده؛ این جا فارومه و هر کسی هر ساعتی دلش بخواد میاد اینجا. یه عده مانند خودم دانشجو هستن و فقط زنگ تفریح میان کلاس ها یا وقت ناهار میان اینجا، یه عده هم کارمندن و سر کارن عملا ساعت 8 شب به بعد میان، یه عده هم که روزها خوابن و شب ها بیدار که از ساعت 2 بامداد به بعد میان اینجا. مطمئن باش پرسش شما بی پاسخ نمی مونه و اگه هم بمونه بدون که کسی اطلاعاتش در اون زمینه فعلا کامل نیست و اگه دم نمی زنه به این خاطره که نمی خواد اطلاعات نادرست بده؛ وگرنه چیزی که زیاده حرف پرت و پلا و اطلاعات نادرست!!! :دی:27:
در پایان، این گوشی کماکان تولید می شه و مطمئنا خط تولیدش تا 6 ماه آینده ادامه کار داره ( مگه این که خود سامسونگ عشقش بکشه یهو بگه نمی خوام بزنم! :دی )
شاد باشین
ممنون از شما
متاسفانه گوشی من گارانتی نداره ، در گوشی تنظیم خاصی برای فعال شدن اسپیکر پایینی نیست؟ در کل من باید چیکار کنم.
بسیار متشکرم
اگه گارانتی نداره کارت ساختستنقل قول:
شوخی کردم
سعی کن ببریش پیش یک تعمیرکار حرفه ای تا اسپیکر رو واست عوض کنه اگه نمایندگی هم ببری بهتره....
برای این که مطمئن بشی که اسپیکره از نظر سخت افزاری خرابه یا نه، تست گوشی رو فعال کن.نقل قول:
توی صفحه ی شماره گیر گوشی این شماره رو بزن: ستاره مریع صفر ستاره مربع .
صفحه ی تست گوشی می اد.
گزینه ی LOWER SPK رو بزن. اگر صدایی شنیدی، مشکل گوشیت از تنظیمات و این حرفاس. اگرم نه که همون اسپیکر پایینیت خرابه.
DariushGreat عزیز.ممنون که شما یکی جواب دادی.من بیشتر از یک سال قبل شما عضو پی سی ورد بودم.می دونم که اینجا چت روم نیست.من سوالمو 10 صبح مطرح کردم ولی تا 10 شب حتی یک جواب هم نگرفتم.اونم توی تاپیکی که بیشترین بازدیدو توی کل گوشی های سامسونگ داشته.
یه سوال دیگه.
این گوشی رنگ سفید هم داره؟
یکی از نمایندگی های پارس مایکروتل سفیدشو میداد 507.در حالی که نمایندگی اصلیش توی بازار موبایل به من 557 قیمت دادن و گفتن فقط مشکی و طلاییش تو بازار هست.َقضیه چیه؟
من اون روز به ذهنم نرسید؛ نکنه بالانس اسپیکرها به هم ریخته! :blink: یه چک بکن شاید از همین باشه. :46:نقل قول:
قربونت که چه بچه باحال و خوبی هستی :دی :11: گفتم که... ممکنه کسی یا اطلاعی نداشته یا این که شاید اونی که بلده بنده خدا رفته مسافرتی جایی... کمی صبر کن درست می شه. :10:نقل قول:
نقل قول:
در مورد سفید اطلاعی ندارم اما بعید نیست که سامسونگ برای حفظ بازار و تنوع بیاد و رنگ بندی تازه برای این گوشی بزنه. و اما در مورد تفاوت قیمتی هم باید بگم که داری پول پای اطمینان می دی. اونی که توی بازار موبایل ایران هست نمایندگی اصله و بهترین کیفیت و اصلی ترین چیزها رو با گارانتی میاد بهت می ده. من که خودم ترجیح می دم پول بیشتر بدم ولی حتی الامکان از علاءالدین خریدی نکنم! :13:
درباره رنگبندی شاید در اون لحظه پارس مایکروتل فقط رنگ طلایی رو پخش کرده. مطمئن باش اگه بتونه در روز های بعد رنگای دیگه رو هم وارد و پخش می کنه. از این چیزا زیاد برای نمایندگی ها پیش میاد. :دی
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
داریوش جان ممنون.درست میگی.بهتره صبر کنم تا نمایندگی مرکزیش مشیکشو بیاره و از همونجا بخرم.
سلام
آقا من تو قسمت gallery که میرم و میخوام عکسامو ببینم اکثر موارد گوشی قفل میکنه و باید با زدن دکمه خاموش (نمیدونم اسم اصلیش چیه) بیام بیرون، فرمویر گوشیم هم همون روسی هستش که چند وقته اومده، کسی میدونه مشگل از چیه؟ ممنون
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
ایراد از فریمور نیست به احتمال90 %
فقط بنویسین دقیقا از کدوم فریمور استفاده میکنین که 100% بشه :46:
مشکل من یکی از ویدئو ها بود که اون باعث هنگ کردن میشد !
کل گالری ام که 4 گیگ بود
دسته بندی کردم
بالاخره اون فایل 3 مگ بایتی لعتی رو پیدا کردم !:31:(بعد از مشکلات فراوان !)
جالب اینه که 2 بار هم فریمور عوض کردم تا شک من در مورد فریمور برطرف شد
کسی منبع موثقی سراغ داره که ازش بشه فهمید این گوشی چه رنگهایی داره؟
توی سایت سامسونگ اطلاعات مربوط به این گوشی رو دیدم ولی چیزی راجع به رنگش به چشمم نخورد.