سلام
خیلی ممنون ازdjalikhafan وmfani2008 بخاطر اطلاعاتی که بهم دادن:46:
احتمالا این c902مو میفروشم یه کوکی میخرم :34:
سلام
خیلی ممنون ازdjalikhafan وmfani2008 بخاطر اطلاعاتی که بهم دادن:46:
احتمالا این c902مو میفروشم یه کوکی میخرم :34:
آقا همه به من میگن کوکی آشغاله چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
میگن لمسی این مشکلاتو داره..
ین گوشی ها مثل کوربی برای جاوا محدودیت دارن مثلا میتونی تا یه حجم خاصی برنامه نصب کنی
ثانیا : 90 درصد برنامه وبازیای جاوا با تاچ سازگاری ندارن البته خود گوشی چند تا کلید مجازی میاره که
کار باهاشون سخته ینی اصلا به پای کیبورد دار نمیرسه خیلی وقتا هم با محیط نرم افزار قاطی میشه
کسی با این کار نکرده؟
C330K champ
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllppp ppppppppppppppppppppppppppppppp
doostan man ba avaz kardane theme in gooshi moshkel daram
hameie barnameha ye morede niazi ke zekr kade boodan down kardam
marahelam moo be moo anjam midam vali vaghti barnameie KP500-Utils-EN
ro ejra mikonam va marahelo jolo miram be mahze inke CUst_theme ro mizanam mizane port bastast
uno khodam raf kardam marboot be shomaeye ke vase porte usb gharar midim
bad ke dorostesh kardam hala erore not found kp500_flb ro mide man daghighan hamoon jaei ke goftan rikhtam
vali peidash nemikone bayad chikar konam lotfan komakam konid
:41:
اصل خود شما هستید، نه حرف مردم( البته اینو کلی گفتم نه فقط برای این گوشی)
من به شخصه با اینکه اولین بار بود که با گوشی لمسی کار میکردم خیلی ازش خوشم اومد. رابط کاربریش خیلی راحته.
ولی بعضی ها خوششون نمیاد و فک میکنن کار باهاش سخته. و اینکه از همه مهمتر میگن تاچش خراب بشه چیکار کنیم.
بعد اینکه شما بهتر از این گوشی با این قیمت نمیتونی پیدا کنی. اونم با این امکانات.
من الان از این بدبخت دارم به عنوان مودم هم استفاده میکنم. و همیشه به سیستم وصله. بعضی وقتها یادم میره از کابل بکنمش و تا صبح وصله.
یعنی چی 90 درصد جاوا ها با تاچ سازگاری ندارن؟ عوضش الان هرچی بازی داره میاد با اندازه 240*320 و 240*400 هم میاد اونم با پشتیبانی لمسی.
در ضمن شما بهتره به جای نصب بازی های چند سال پیش بری بازی های مخصوص این گوشی رو با اندازه 240*400 بگیری و نصب کنی.
الان من هر چی بازی با اندازه 240*400 دانلود میکنم همشون لمسی هستن و تمام صفحه.
اینی هم که میگین محیطش قاطی میشه من که تا حالا ندیدم.
اگه شما دنبال بازی کردن هستی بهتره بری یک psp بگیری یا ipod
نه عزیز اتفاقا من اصلا دنبال بازی نیستم...
ببین عزیز من بین این گوشی و چند تا مدل سامسونگ گیر کردم....گیر نکردم! تو چاهی افتادم که کسی دستمو نمیگیره!
بذارید من خواسته هامو بگم...اون چند تا مدل رو هم بگم...شما دوستانی که این گوشی رو دارید بدون تعصب بگین برای من چی بهتره...توی تاپیکی که تو قسمت مشاوره زدم که کسی نمیاد درست کمک کنه! همه میگن لمسی نخر...
این خواسته های منه:
من یه گوشی میخوام که:
1-من اصلا بازی نمیخوام نصب کنم!
2-نرم افزار نهایت 7-8 تا... مثل نقشه و همراه بانک و ...جاوا کافیه!روش نصب شه حالا با کلک هم نصب شه مهم نیست فقط اموزشش باشه توی نت اگه قراره با کلک نصب شه!
یعنی روی این لمسی ها نمیشه رو مموری برنامه نصب کرد؟ فقط رو حافظه داخلیشون؟
3- قدرت صدای گوشی موقع زنگ خوردن و پخش اهنگ از طریق اسپیکرش مهمه..اصلا هدفون هاش مهم نیست.
4- بولتوث نسخه 2 و مموری خور بودن مهمه...
5- دوربین زیاد مهم نیست...انما حداقل 1 مگا باشه.
6- راحت اس ام اس بشه زد...مخصوصا فارسی
7- صفحش کوچیک نباشه
8-ساده ساده نباشه ظاهرش یا لمسی یا کشویی...خاص باشه! دست هر کسی نباشه!
9- باتریش زود تموم نشه حتی المکان 1000
1- بودجه 110-115
اون چند تا مدل سامسونگ هم که در نظر دارم اینه:
C3510 genoa
C3300k champ
از این خودم خوشم میاد به خاطر 2 اسپیکر داشتنش..ولی همه میگن صفحش کوچیه 2.4 گیر کردم
S3370
اینو نمیدونم تو بازار اومده یا نه..
B3210 corby TXT
اینم میگن واسه اس ام اس زدن عالیه...
حالا به نظر شما من از بین اینا انتخاب کتم یا
ال جی کوکی رو بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوکی غیر دوربینش که بالاتر از ایناست چه حسن دیگه ای داره؟؟
من هم Champ رو اصلا پیشنهاد نمی کنم چون خداییش 2.4 واسه تاچ دیگه خیلی کمه!!! من با 2.8 هم بزور کنار میام چه برسه به 2.4!!! :دی :دی
این امکاناتی که میخواید چیز خاصی نیستند و گوشی های این سبکی زیاد هستند....کوکی فقط مشکل باتری رو داره....950 میلی آمپیره و تا 2 روز دوام میاره....میگن 1000 آمپریش هست ولی نمی دونم چقدر دوام میاره....
Corby ها باتری هاشون قویه، صحفهشون خازنیه (حساستره) ولی 2.8 اینچ هستند و فقط با کیبورد عمودی میتونید اس ام اس بزنید (حالا نمی دونم شما چه جوری دوست داری!)
کیبورد عمودی دیگه چه صیغه ای هست؟
میشه با عکس توضیح بدید؟
راحت هست یا نه؟
خب اگه champ رو بیخیال شم..
پیشنهاد شما چیه؟
اصلا سمت کربی ها برم یا نه؟
جنوا یا تکست؟
نرم افزار های کم رو میتونم نصب کنم به راحتی؟
کلا پیشنهادتون در مورد لمسی چیه..یه کم قیمت کوکی برام بالاست...نهایت من 110 بتونم هزینه کنم...
من حدود 2 ماهی در مورد خرید گوشی تحقیق کردم و خواسته هام از گوشی از شما بیشتر بود و قیمتم هم همون حدود هانقل قول:
و به این نتیجه رسیدم :
تو بازه قیمت زیر 130 تومن هیچ گوشی مثل Cookie نیست
1- من خودم الان رو گوشیم یعه shmessenger ، saradic , Opera Mini نصب کردم + 10-15 تا بازی 1 مگی یا 500 کیلوبایتی (مجموعاً یه چیزی حدود 15 مگ برنامه روش دارم)
2- من کل برنامه هام رو مموریمه فقط یه سارادیک رو رو حافظه داخلی نصب کردم چون مموریم ضعیفه و می خوام سارادیکم سریع باشه ...
3- صداش اینقدر بلنده که من هیچوقت رو آخرش نمی زارم و همیشه سایلنتش می کنم !!!نگران صدای این گوشی نباش از 5800 بهتره (تست کردم خودم)
4- بلوتوثش نسخه 2 هستش و مموری هم تا 16 گیگ امتحانش کردم
فقط یه مموری پر سرعت کلاس 4 یا 6 بگیر که مثل من به مشکل بر نخوری (مشکل نه ، صبر کردن !!!)
5- 1 که دوربین نیست که :27: دوربین کوکی 3.15 :8:
6- اس ام اس اش فوق العاده راححته
33 زبان رو پشتیبانی می کنه
فارسی هم جزوشه (اگه از گارانتی بگیری)(اگه نگرفتی هم 5-6 تومن پیاده می شی می دی اونا برات فریم ویر فارسی نصب می کنن)
حالت عمودیش مثل گوشی های معمولیه (دکمه 1 میشه abc دکمه 2 میشه efg و .....)
حالت افقیشم که QWERTY ـه و مثل کیبورد کامپیوتر
فقط تنها اشکالش اینه که تو نرم افزار ها (غیر از اپرا) کیبوردها همه عمودین
7-صفحه 3 اینچی که نسبت به 256000 رنگ بودنش خیلی خوبه و من توش Prison Break + فیلم Remember Me و چند فیلم دیگه رو نگاه کردم
8- واقعاً شیکه (اگه مشکلی کامل گیرت بیاد اون خیلی شیکه) و اینکه تو کل شهر ما 2-3 نفر بیشتر ندارن اینو :10:
9- باتریش 900 امپره میتونی 1000 آمپرشو بگیری 2 تا باتری داشته باشی
کلاً اگه زیاد از گوشی استفاده می کنی باتری زیاد مهم نیست می تونی 2 تا باتری بگیری تموم شد عوض کنی (البته اگه بخوای هزینه کنی !!!):20:
تجربه شخصی : 1100 بگیر ولی champ و کوربی نگیر :27::27:
حسن های دیگه کوربی :قابلیت نصب تم که تم فلش هم نصب میشه و میشه بازی های فلش و فیلم های فلش روش ریخت که هر گوشی این قابلیتو نداره
صدای فوق العاده با کیفیت و بلند در هدفون ها که من با هدفون صدا رو بیشتر از 9 نمی کنم گوشم اذیت میشه !!!(تا 30 میشه فول)
2 دسکتاپه بودن (چه قابلیت بزرگی :31:)
خز نبودن !!!(مهم ترین)
دوستان کسی می دونه چطوری میشه با گوشی بدون هیچ نرم افزاری گوشی های دیگه رو -- کرد ؟(با بلوتوث)
با كوكي زياد ور نرفتم ولي توي ويوتي اسمارت خودم بايد بري توي منوي بلوتوث.سرچ كني. وقتي يكيو پيدا كردي انتخابش ميكني بعدش كد ميزني بعدش يه سوال ميپرسه كه گزينه always connect رو ميزني. حالا اون اسم توي my devicesذخيره ميشه. ميري روش كليك ميكني و browse رو ميزني. امتحان كن شايد توي كوكي هم باشه. ولي نميشه رفت توي شماره ها و اس ام اس ها ها.:31:
نقل قول:
سلام.
ممنون از راهنمایی کاملتون...
فقط اون قسمت که بولد کردم..منظورتون حسن های دیگر کوکی بود که اشتباهی کوربی نوشتی یا همون کوربی سامسونگ بود منظورتون؟
بعد از کجا بفهمم کلاس مموریم چنده؟ روش ننوشته کلاس چند!
گارانتی اصلی ال جی چیه؟
بعد با همراه بانک ها مشکل نداره؟
کابل دیتا همراهشه تو جعبه؟
تا اونجایی که میدونم کوکی این قابلیت ها رو داره احتمالا منظورشون همون کوکی بوده....نقل قول:
فقط اون قسمت که بولد کردم..منظورتون حسن های دیگر کوکی بود که اشتباهی کوربی نوشتی یا همون کوربی سامسونگ بود منظورتون؟
رو جعبش مینویسه.....نقل قول:
بعد از کجا بفهمم کلاس مموریم چنده؟ روش ننوشته کلاس چند!
گارانتی اصلی ال جی چیه؟
بعد با همراه بانک ها مشکل نداره؟
کابل دیتا همراهشه تو جعبه؟
کامتل - مادایران! :دی فروش با کامتل هستش و خدمات پس از فروش با مادیران....
نه....من خودم نصب کردم....
بله داره....
منظورم حسن های دیگه کوکی بود
کوربی جز تخم مرغی بودنش و صفحه خازنیش حسنی نداره :D (این نقل قول از یک فروشنده س
کل مغازه های شهرمون رو گشتم همه همین حرفو بهم گفتن)
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
در مورد کلاس مموری نمی دونمنقل قول:
به همین دلیل هم سرم کلا رفت :27::31:
اگه فروشنده نامرد نباشه بهش بگی کلاس بالا می خوام بهت میده
گارانتی اصلیشم کامتل هستش
نمی دونم تا حالا امتحان نکردم ولی اگه جاوا باشه احتمال زیاد نه چون تا حالا هرچی نرم افزار و بازی جاوا نصب کردم نصب شده (غیر از saradic full 10 مگی که حجمش زیاد بود منم بازی زیاد داشتم نصب نشد به جاش 2 مگیش رو نصب کردم)
اره همراهش داره
یه کاور ال سی دی اضافه هم داره (رو خود گوشیم یکی نصبه)
تو جعبش
یه هدفون داره (که بعضیا عوض کردن به دلیل بزرگ بودن بیش از حد)
سیم شارژ
کارت گارانتی که مثل کارت های عابر بانکه
کابل دیتا USB
دفترچه راهنما و چند تا خرت و پرت دیگه
رو جعبه هم عکس جومونگه :27::27::21::8::5: (حالم ازش بهم می خوره :13::31::46:)
والا مموری من جعبه نداره!نقل قول:
micro SD kingston
از این طلقا داره که توش آداپتورش هست...بدون پک هست...ا گیگ...هفته پیش خریدم...نیمشه فهمید؟
بعد من نفهمیدم...یعنی ما بخوایم نرم افزار نصب کنیم..میتونیم انتخاب کنیم که توی مموری نصب بشه یا فون؟ یا مجبوریم تو فون نصب کنیم؟
چون من سونی داشتم...فقط!
الان قیمت کوکی 125 هست؟ صبر کنم بعد ماه رمضون ارزون تر نمیشه؟
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
نقل قول:
ممنون
در مورد معایبشم توضیح بدید...
توی گوشی شاپ اینا رو نوشته بود:
معايب:
1-نداشتن Wi-Fi
2-نداشتن فوكوس خودكار و فلاش دوربين
3-كيفيت پائين فيلمبرداري
4-عدم پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/Xvid
5-عدم پشتيباني از جك 3.5ميليمتري
البته وایرلس که خب نداره دیگه کاریش نمیشه کرد!
فلاش نداره..عکشا در حد 2 مگا واقعیه یا واقها 3 هست؟
فیلمبرداری که اصلا من نمیخوام...
فرمت تصویری چی ساپورت میکنه؟ 3gp?
جک هم واسه چیه؟ هدفون؟
بعد این شیک ترین رنگش همون تمام مشکیه؟ یا طلایی؟ گیر میاد؟
بعد دوستانی که تهرانن...برم پاساز ایران بخرم؟ یا همون علا الدین؟
کامتل فروشگاه مخصوص نداره؟ من سمت شمال غربم..
البته الان یکی به من گفت 118 تومنه!
سلام
بچه ها من حدود یه ماه دیگه دارم میرم دبی به نظر شما بزارم از اونجا گوشیو بخرم چون احتمالا خیلی ارزونته
اگه از اونجا بخرم میتونم smsهای فارسیو ببینم یا نه ؟
این گوشیم یه دوروزی هست قاطی کرده گاهی وقتا تو قسمت بازی ها و نرم افزارا نمیره :18:میگم شاید چون زیاد برنامه ریختم این جوری شده115تا بازی دارم و24تا نرم افزار به نظر شما چه مرگشه؟
مموري هاي كلاس 4 و 6 روي خودشون نوشته هستش.
فريمورت هرچي كه باشه SMS هاي فارسيو ميتوني درست ببيني.نقل قول:
یکی جواب ما رو هم بده.
مموری منم دقیقاً عین شماست و طلق داره واسه همین سرم کلاه رفتنقل قول:
میشه انتخاب کرد که تو مموری نصب کنی یا گوشی
من همه بازی هام تو مموریه و نرم افزارام تو گوشی (به خاطر سرعت کم مموری)
قیمتش من با گارانتی کامتل قیمت کردم 120 که با مموری یه چی حدود 135-140 میوفته برات
معایب :
1- گوشی ای نیست که هم Wi Fi داشته باشه هم قیمتش 100 تومن داشته باشه !
اگه گوشی کامل می خوای برو iphone4 بگیر 2 میلیون !!!
خوب باید به پولی که داری خرج می کنی هم نگاه کنی دیگه !!!!
2- بازم قضیه همون هست
اگه عکس برداری حرفه ای می خوای برو 500 تومن بده یه cannon بگیر !!!
3- اینم عین سوال 2
4-بازم مثل همون سوال ها
5- گوشی مخصوص موسیقی نیست و به همین دلیل هم جم 3.5 میلی نداره
در کل باید به پولی که می دی نگاه کنی و گوشیتو انتخاب کنی
2 تومن بده من برات گوشی می گیرم که همه جا آنتن داشته باشی و همه جا اینترنت پر سرعت وصل شی
فرمت تصویری هم mp4 با اندازه 400*240 ساپورت می کنه (که با نرم افزار jet audio می تونی فایل هاتو تبدیل کنی و اگه فیلمش زیرنویس داشته باشه زیرنویس هم چسبیده میشه به فیلم
3gp رو هم که ساپورت می کنه)
جک واسه اینه که هر هدفونی که داری (که به کامپیوتر وصل میشه ) رو بتونی بهش وصل کنی ):8:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
کاملاً سلیقه ایهنقل قول:
من همه رنگ هاشو دیدم
به نظرم طلایی زیادی ضایس !!!
مشکی کامل از نظر من بهترین بود
بعدش رنگ خودم (قهوه ای سوخته دور قرمز)
بعدش نقره ای
و آخر طلایی (دخترونس)
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
شما چه جوری این همه نرم افزار نصب کردی ؟نقل قول:
من 11 مگ بیشتر نمی تونم نصب کنم ارور پر شدن میده (30 مگ گوشی حافظه خالی داره مموری هم 5 گیگ)
10 تا بازی دارم با 3 تا نرم افزار
کاری کردی؟ اگه اره بگو که فوق العاده نیازش دارم:40::40:
ویرایش.شد!
ممنون...
بعد از راهنمایی های شما من برام قبل از خرید یه سری ابهامات پیش اومده که خواهشا صریحا جواب بدید.ممنونم
1- من باز نفهمیدم صدای گوشی در چه حدیه! میدونم واسه موزیک ساخته نشده!منم به پخش موزیکش کاری ندارم خودم کریتیو دارم... ولی آیا در جای شلوغ در بالاترین حد طوری هست که اگه در کیف مخصوصش باشه به راحتی زنگش شنیده بشه؟ در حد N95 هست؟ چه جوریه؟
2-آیا باید با قلمش کار کرد یا با دست کار کنیم بهتره؟ با قلم کار کنیم زیاد صفحش خراب میشه؟ حتی با وجود محافظ؟
3- من کل 287 صفحه رو از ظهر خوندم! به خاطر راهپیمایی رو از دست دادم! ( شوخی میکنم البته) ...یه سری گفتن تو جعبه ما کیف بود یه سری گفتن نبود با این که کامتل بود! یه سری گفتن جعبه ای که روش جومونگ داره کیف و محافظ نداره...یکی گفت الان جعبه ها همه جومونگه...من چی کار کنم؟ من میخوام حتما کیف و محافظ داشته باشه! برم به مغازه دار به شرط اینکه باز کنه کیف و محافظ باشه بگیرم؟ قبول میکنن؟
4-میشه کاری کرد فلشش نور نزنه؟...میدونم صدای شاتر قطه نمیشه و باید یه کار خنده دار کرد توضیحاتش رو خوندم ..که فکر کنم ضعف بزرگیه..ولی آیا اگه فلشش نور داره...( اگه داره! ) میشه با خود گوشی خاموش کرد؟
5-تو صفحات قبلی دوستان گفتن الان کره ایی این گوشی نیست همه چینن! راسته؟ اینجوری باشه که فایده نداره! حتی اگه چین تحت لیسانس باشه! چه جوریاست؟ سامسونگ که همه مدلاش کره داره!
6- فایل هایی که با بولوتوث میگیرم میره رو حافظه خود گوشی و باید دستی منتقل کرد رو مموری؟ درست میگم؟
خب اگه حافظه گوشی پر باشه هیچ فایلی نمیشه گرفت با بولوتوث؟
اینم خیلی بده!
ممنون
صداش خیلی زیاده. من زنگ اصلی گوشی روش هست هنوز! بعد مثلا طبقه پایین زنگ میخوره من طبقه بالا میشنوم: دی
با قلم کار نکنی بهتره.من که با دست بیشتر حال میکنم. ولی گوشی رو دست هر کی میدی قلمش رو در میاره. یک بار هم گم شد کلی با همه دعوا کردم و گفتم باید قلم رو پیدا کنید. که خودم پیداش کردم و گفتم یک بار دیگه ببینم قلمش دستتونه خودتون و گوشی رو از پنجره پرت میکنم بیرون: دی
سری های اول مثل گوشی خودم تو جعبش هم کیف بود و هم محافظ همه جاش هم نوشته کره و چین من ندیدم جاییش بنویسه.
مدلهای جدید معروف به جومونگی رو فقط شنیدم کیف نداره وبقشه چیزاش شبیه همه.
این گوشی اصلا فلاش نداره! صدای شاتر هم توضیح دادم چجوری قطع میشه.و اون کار هم خنده دار نیست! کلی باید زحمت بکشی تا حذف بشه.!
فایل هم میگیری میتونی تو تنظیمات بزنی رو مموری .
و اینکه بازی هم میشه رو مموری نصب کرد. من خودم همه بازی ها رو رو مموری نصب میکنم و بعضی ها رو انتقال دادم تو حافظه گوشی.
با نرم افزارهای همراه بانک هم مشکل نداره و من تست کردم.
الان روی گوشیم
گوگل مپ تاچ. اپرا مینی 5.4 و گوگل کروم.همرا بانک صادرات. مسنجر.ماشین حساب مهندی. نگار89.نقشه مشهد.قران. رساله. مفاتیح لمسی .و10 تا بازی که بیشتر افقی و لمسی هستن رو نصب کردم.
ممنون عزیز...ولی من هنوز متوجه نشدم که الان همه جعبه های این گوشی با گارانتی کامتل جومونگی و بدون کیف هست؟
یعنی دنبال با کیفش نباشم؟
من کاری به سری های اول ندارم...وضعیت الان رو میخوام یه نفر برام روشن کنه!
حتی در مورد چینی و کره ای بودن هم همین طور
وضعیت حال مهمه..نه 6 ماه پیش
ببین سری اول هم نو گیرت میاد الان.
ولی بازم فکر کیف نباش چون ورمیدارن.
بعضی مغازه ها فروش ندارن و امکانش هست از چند ماه پیش هنوز داشته باشن که خوب گارانتیش نصفش پریده دیگه.!یعنی وقتی نمایندگیش هست چرا بیای از اینا بخری؟
البته الان دیگه اونا تولید نمیشه و شما هر جا بری همون مدل جومونگی رو پیدا میکنی. یکی از بچه ها بود نوشته بود علائدین کیفش موجوده و خریده بودن.
کارای دنیا بر عکس شده. کوکی سری اولش کیف داشت و دیگه نداره. به جاش استار سری اولش کیف نداشت و الان داره+قلم: دی
در به در دنبال کیف استار میگردم!
چین یا کره فرقی نمیکنه. اگه بخوان از کیفیت بزنن محبوبیتش کم میشه واینقده فروش نداره.مهم هم اینه که تحت لیسانسه و کپی نیست.
الان نوکیا رو هم چین میزنه. سونی اریکسون هم چین میزنه!.
به نظر من چین و کره با هم فرقی ندارن. این تصور اشتباه ما در مورد کالای چینی هست که برامون مشکل ساز میشه .که اونم معلومه دیگه وقتی یک تاجر ایرانی میره و هرچی جنس بنجل و درجه 3 و 4 رو ورمیداره میاره معلومه که اینجوری میشه.
حالا وضعیت حال. شما میتونی بری نمایندگیش فروش گوشی های ال جی شهرتون و یکی با قیمت 100 تا 115 بخری و یا بری یکی بدون گارانتی با قیمتی حدود 90 بگیری و بیای فریمور فارسی که بچه ها گذاشته بودن رو دانلود و نصب کنی!
سلام
mfaniمن هنوز کوکی ندارم رو گوشی سی902رو میگم :21:
راستی یه خبر باهال امروز قراره برم و گوشیمو با یکی از فامیلامون که کوکی داره واسه یه هفته عوض کنم :26:
که بعد اگه خوشم اومد یکی واس خودم بخرم:8:
خب الان به نظرتون من صبر کنم بعد از ماه رمضون برم..قیمت پایین میاد؟
مثلا چند روز بعدش میاد پایین؟ اگه 1ماه باید صبر کنم که ولش کن..میرم میگیرم..
mohamad
داداش امروز گرفتی باهاش کار کردی بیا توضیح بده ببینیم چه جوریاست...مرسی
سلام
یه عکس از کوکی تمام مشکی لطف کنید
راحت پیدا میشه ؟
این تصویر تمام رنگ های رسمی cookieنقل قول:
بله باید راحت پیدا شه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
کد:http://www.bestpc.lv/images/LG%20KP500%20black.jpg
کد:http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/10/lg-kp500-06.jpg
تصاویر کوکی مشکیکد:http://cellphonesandsmartphones.com/wp-content/uploads/2009/01/lg-cookie-kp500.jpg
رنگه سفید نداره؟
نه نداره
ولی مشیه یک قاب گرفت و رنگش کرد چسبوند به گوشی:31:
قبلا تو فکرش بودم
راستی بچه ها من گوشیم همش از دستم میفتاد و جای سیم کارتش شل شده بود و یکم که ضربه میخورد میزد نو سیم کارت و خاموش میشد. قاب پشتش رو باز کردم: دی از گارنتی در اومد؟ تازه یاد گرفتم چجوری قابش رو عوض کنم.
یک بار هم به سرم زد به جای قلمش جک 3.5 بزنم.:31:
هر كاري بكني از گارانتي بيرون نمياد. فقط اونا نبايد بفهمن:31:نقل قول:
بچه ها امروز می خوام گوشیو عوض کنم شما نرم افزار خوبی برای قفل سراغ دارین بدین؟
نه همچین چیزایی نیست براش.
یک قفل براش بود که اونم باید کی لاک رو به وسیله -- گوشی تغییر بدی و میتونی براش قفل صفحه اول بزاری. ولی یک مشکل داره اینه که راحت با دکمه کنار گوشی قفل باز میشه و احتیاجی به رمز نیست.
من خودم یک مدت ازش استفاده میکردم ولی لو رفت دیگه بچه ها هی با اون کلیده بازش میکردن: دی
رفیق من که هزار بار گفتم من هنوز کوکی ندارم سی 902 دارم وچون می خواستم واسه یه هفته این گوشیو با یکی از فامیلامون عوض کنم اینو گفتمنقل قول:
راستی الان کوکیو گرفتم باهاله یکی از بچه ها گفته بود گوشیو گرفتم توضیح بدم
باهاله لمسش خیلی خوبه به نظر من از ویوتی بهتره صدای اهنگاشم هم کیفیت خوبی داره هم بلندیش خوبه:8:فقط دوربینش یه نمه بده به نظرم از 3 واقعی بد تره
در کل باهاله
یعنی واقعا این گوشی قفل صفحه کلید نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا من اشتباه برداشت کردم؟
بعد بجه ها..این مثل سامسونگ میشه واسه اس ام اس ها و فهرست شماره ها پسورد گذاشت؟
کم کم دارم به این نتیجه میرسم...که برای خرید 115 تومن بهترین گزینه همین کوکیه!
حداقل کم ترین عیب و ایراد رو داره..و حداقل با کلاسه!
فقط من برم بخرم..اون کیف و محافظ ال سی دی رو از حلقوم کامتل میکشم بیرون!
در ضمن نگفتید من بعد ماه رمضون برم بخرم فرقی میکنه؟
نه دیگه قفل نداره.فقط میشه قفل گوشی رو با نمونه پسورد دارش عوض کرد.که اونم به کلید کنارش باز میشه.: دی
به نظر من فرقی نمیکنه که کی بخرید. هر چه دیر تر بخرید خوب قیمت گوشی ها هم میاد پایین تر دیگه.
سلام
چند تا سوال:
1.گفتین تو کوکی 4 تا بازیه یکی تاس دومی گردونه بقیشون چیه؟:31:
2رو خود منو میشه عکس گذاشت ؟گه اره چه جوری:31:
3فرق دوتا صفحه اصلی که یکی ایکونا رو داره و اون یکی شماره گیری سریعو داره فقط تو همونه:31:
4زبان smsاز کجا تغییر بدیم ؟:31: