نقل قول:اتفاقا من World at War رو ترجیح می دم.نقل قول:
Printable View
نقل قول:اتفاقا من World at War رو ترجیح می دم.نقل قول:
چیه WaW رو ترجیح میدید ؟نقل قول:
داستان ؟ گرافیک ؟ صدا ؟ موزیک ؟ موضوع ؟
داستانش که به نظر من 0 بود. گرافیک تا حدودی از Mw2 کمتر بود. (40%)
گیم پلی که گیم پلی Mw2 خیلی بهتر از WaW بود. اگه بازی Mw2 رو بازی کرده باشید این حرف رو نمیزنید.:31:
خوب شاید این نظر شما بود !! و اینایی که من گفتم هم نظر من بود.:10:
من به شخصه از waw خیلی بیشتر خوشم اومد
مخصوصا جنگیدن با چشم بادومی ها
خداييش modern warfare 2 شاهكاري بود و حقشه كه بهترين بازي سال از همه نظر شه، و خلاصه تركوند!!! اما بايد به world at war هم حق داد. بنده خدا مثلا اومده براي جنگ جهاني ساخته ديگه!! بايد هم از لحاظ اسلحه و متعلقات و داستان و ساير محدودتر و شايد هم ضعيفتر باشه!!
ببین این میشه حرف من
وقتی که این شرکت جنگ مودرن رو میسازه یه ذهنیتی در بین پلیر ها به وجود میاره و وقتی جنگ جهانی رو ساخت به اون ذهنیت ر**رفت!
خوب معلومه که موضوعش رو ترجیح می دهم.معلومه که غیر از موضوع و موسیقی در سایر موارد MW2 برتره.نقل قول:
منظورم گرافیک و گیم پلی و ... هست. البته اینکه بازی های مربوط به جنگ جهانی رو ترجیح می دهم چیزی از ارزش های بازی های مدرن کم نمی کنه.
من MW2 رو هم بازی کردم. به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
به نظر من هم modern warfare 2 یک شاهکار بود
بازی داستان بسیار قشنگی داشت و تا حدودی هم احساسی
من که خودم رو کامل جای شخصیت های بازی فرض کرده بودم
مخصوصا Roach
ولی به قول دوستمون که گفت :
خیلی زود به پایان میرسهنقل قول:
به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
حتی من روی درجه سختش بازی کردم و تقریبا توی چیزی حدود 6 - 7 ساعت بازی تموم شد
WAW هم به نظر من یکی از بازیهای خوب بود ولی یه جورایی جنگ جهانی برای من تکراری شده بود و یه خورده خسته کننده
درسته ولي نميشه كه با اين طراحي مراحل توپ بازي طولاني تر بشه خداييش رو هر act واقعا كاركرده بودند ولي بازم با اين همه ماموريت هاي جانبي كوتاه بودن بازي رو به كل كم رنگ كرد:5:نقل قول:
به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
خب دوستان به نظر من اصلا مقایسه این دو بازی از همه لحاظ قابل قبول نیست
چون هر کدام از قسمت ها المان های موفق خودشون رو داشتند ....
Mw2 ساخته شده در مدت 2 سال و حاصل تفکرات و اندیشه هایی هست که باید ادامه ای قابل قبول برای Mw1 می داشت.
تنها و تنها موردی که میشه مقایسه کرد گرافیک هستش که خب یک سال از عمر Wow میگذره و مطمئنا Mw2 بهتر خواهد بود.
نه گیم پلی نه داستان و نه موزیک به دلیل داشتن جو کاملا متناقص قابل مقایسه نخواهد بود.
من یه مشکل پیدا کردم
ویندوزم شدیدآ خراب شده و باید ویندوز عوض کنم ولی نمیدونم پوشه Save بازی کجاست تا کپی بگیرم و مجبور نشم مراحل رو از اول برم
لازم نیست....پوشه سیو در محل خود بازیه فقط به خود بازی و سیوهاش کاری نداشته باش چون ممکنه باهاش به مشکل بربخورری...نقل قول:
من بازيو پاك كردم يادم نيست فك كنم بايد از پوشه ي player تو محل خود بازيه بك آپ گيري كني :10:نقل قول:
خداييش اگه بگيم فقط گرافيك نامرديه پس طراحيه اسلحه چي تنوع اسلحه چي تو بيشتر مراحل اسلحه ها به شدت تكراري بود تا حدي كه من يه شاتگان پيدا ميكردم به خودم آفرين ميگفتمنقل قول:
تنها موردی که میشه مقایسه کرد گرافیک هستش که خب یک سال از عمر Wow میگذره و مطمئنا Mw2 بهتر خواهد بود
فقط ميدونم آنلاين ازتو x live :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون بابت جواب.
اما این x live چطوریه؟!
خدااااااااااااااااا من فقط بخاطر یه پارت که دانلود نمیشه نمیتونم اینو بازی کنم:41::41:
دانلود رو بیخیال برو از بازار بخر...
.................................................. ......................نقل قول:
چه حوصله و صبری داری شما .من این بازی رو چند با تا تهش رفتم و الانم از روی سیستمم پاکش کردم و منتظر یه بازی توپ دیگه هستم اون وقت شما می گی هنوز این بازی رو نتونستی بازی کنی فقط به خاطر یه فایل که دانلود نمیشه .!؟!؟!؟!!؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب برو از بازار بخر سی دی بازی رو .........................
به قول دوستان خيلي صبر و حوصله داري كه به خاطر يه پارت اينقد صبر ميكني!! صبر ايوب و داريا:31:نقل قول:
اولش میخواستم بخرم ولی وقتی دیدم توی 4 شب میتونم دانش کنم بیخیالش شدم .... بدبتخی یه پارتش خراب شده اینهمه دانلود کردیم آخرش محبور میشم برم بخرمش
شما Xbox دارین؟نقل قول:
شما يراي نسخه ي pc ميگيد ؟:10:نقل قول:
دوستانی که mw2 رو انلاین بازی میکنن با سرور که یکی از دوستان زده میشه با پینگ عالی بازی کن سعی میکنیم که 12 نفر جمع کنیم :31:
تاپیکش :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366229&page=41
سلام
من تو یه مرحله ارور میده و از بازی میپره بیرون بعضی موقع میگه دایرتکس ارور و یا بعضی موقع به حالتی که مانیتور خاموش میشه و بعد دیگه روشن نمیشه
تو همون مرحله ای که با کاپیتان پرایس هستی و تکتیرانداز داری لطفا کمک کنید
خیلی ممنون میشوم :41::41:
شما كدون نسخه ي بازي رو داريد 4 دي وي دي يا 3 دي وي دي :10:نقل قول:
سلام
منم همچین مشکلی دارم acte 3 رو که باز میکنم ارور میده و از بازی میره بیرون :41::41:
4دی وی دی شو دارم
خوب کسانی که توی act 3 مشکل دارند(مخصوصا نسخه 4 DVD) این پچ رو دنلود ونصب کنند:نقل قول:
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
حیف باشه یه روزه تمام شد و خیلی بازی توپی بوب .
بازی توی این سبک چی هست . مثل این جالب باشه ؟
برای multy این بازی کرک نیومده ؟
چرا اومده اما بسته به ورژن ها كار نمي كنن و حتي ممكنه بعد سنكرونيريشن هم خطا بده و از بازي بپره بيرون
be ma ham yad bedid online bezanam.guide me...........................tnx
درسته باید اون چیزی رو که مهدی جون داد دانلود کنید یه پتچه خود منم این مشکلو داشتم که حل شد
سلامنقل قول:
خیــــــــــر!
بلهنقل قول:
چطوری می شه دو نفره بازی کرد؟
یعنی داخل multy میشه رفت با این کرک ؟ چون من فقط میخوام برم توش ببینم چه شکلیهنقل قول:
واقعآ بازی زیبایی بود بخصوص اون صحنه آخر و پرتاب چاقو!
آقا من این بازی رو گرفتم مرحله اول چیکار باید بکنم که به راهم ادامه بدم همون مرحله ای که اسلحه رومیزه بعد برش میدارم
اگه میشه کرک multy رو بزارید شاید کار کنه من تو یه سایت دیدم گذاشته بود عکس هم گذاشته بود برای مراحل انجام کاراش اما نمی شد فایل رو دانلود کنی همینه که می گم اگر کسی میتونه بزارش
نه مولتی این ورژن کلا به هم وره نیازی نیست خیلی پاگیرش بشی:دی
میخوای مولتی بازی کنی برا 4 رو بازی کن بهتره
آقا من این بازی رو گرفتم مرحله اول چیکار باید بکنم که به راهم ادامه بدم همون مرحله ای که اسلحه رومیزه بعد برش میدارم اطفا کمک کنید
اون مرحله تمرینیه بعد از این که اسلحه رو ورداشتی باید به هدف هایی که پشت سرته شلیک کنینقل قول: