رسیدم لول 40
برای hm چی بردارم؟ به گارد تازه عادت کردم!
Printable View
رسیدم لول 40
برای hm چی بردارم؟ به گارد تازه عادت کردم!
من که گفتم همون گارد رو برداری بهتره
منم میگم گارد بردار ولی ایندفعه با یه build درست.
یا full rec بزن یا 6 تا rec و یک wis
HM رو هم مثل من و علی و مجتبی تا لول +50 برسون.همیشه یه کاراکتر لول بالا خیلی کمکت می کنه.
ممنون . گارد برداشتم.
MHV_TANK
همه حروف بزرگ
امروز یه اتفاق جالب برام افتاد!؟
رفتم سراغ کراکتر hm اولین بار یه غلطی کردیم یه اسم ... براس گذاسشتیم!؟ persian_tank !!!!!!
بعد شروع بازی متوجه عکس العمل های غیر طبیعی بازیکن های دیگه می شدم!! الکی کنار من می ایستادن و نگاه می کردن!؟
بعد این که لولم 8 شد و برای اولین بار رفتم gliter فحش خوردن ها شروع شد!! لول های +30 میومدن و درخواست مبارزه می کردن!!
هر چی بهسون می گفتم من تازه لول 8 هستم این کارا یعنی چی ! چرند و پرند جوابم رو می دادن. بعدش یه پارتی 4 نفره که همشون +30 بودن چسبیدن به من و نمی ذاشتن کاری بکنم و همه مب های کنار من رو می کشتن!!
بعدش منم خیر این کراکتر رو خوردم و رفتم یکی دیگه درست کردم بنام MHV_TANK
ظاهرا ما ایرانی ها خیلی محبوب همه هستیم!!
نقل قول:
اره خیلی محبوب هستیم :27:
البته من یکی رو دیدم تو بازی تو pvp هم هست اسمش ALI هست صحبت کردم گفتم ایرانی هستم خیلی خوشحال شد :31:
بعدش گفت که ایرانی ها خیلی به ما کمک میکنن
بهش گفتم کجایی هستی مگه ؟!
گفت لبنانی هستم lol
یکمم از حزب الله حرف زد ... :27:
منم میخواستم بگم از گلوتون نره پایین پولای نفت ما
نگفتم که نارحت نشه !
حالا شوخی شوخی بن نشیم ؟!
لعنتی !!!!!!!!!!!
فکر نمی کنم با این نقص فنی که بازی داره بتونم بازی رو ادامه بدم.
این اتفاق برام بارها افتاده که دارم بازی می کنم کارم تموم میشه میام بیرون بعد که دوباره بازی رو می خوام بالا بیارم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب قضیه اینه که من اصلا هیچ کدوم از تنظیمات سیستمم رو تغییر نمی دم و بعد از این که این ارور رو داد دیگه غیر ممکن که بتونی این بازی رو روی همون ویندوز بالا بیاری و هر کاری بکنی همین ارور رو می بینی .
جالبه لب تاپ خودم pc خودم لپ تاپ دوستم و یکی از pc های دانشگاه رو که باهاشون بازی می کردم همشون به نوبت این ارور رو دادن و من دیگه هیچ راهی برای انجام این بازی ندارم!
این قضیه رو خواستم تو فرومشون بگم که دیدم براش چند تا تاپیک درست شده و تو تاپیکش فقط می تونی بری بگی من هم این مشکل رو دارم!! و راه حلی وجود نداره .
چندین بار به مدیران سرور بازی هم میل زدن و جالب اینه که اونها هم یجوری جواب دادن انگار راه حلی وجود نداره!!
تنها راهش عوض کردن ویندوز و نصب دوباره وآپدیت دوباره هست!!!
این بازی هم باید قسمتتون بشه تا بتونین بازی کنین !؟ قسمت ما که نیست ! و مثل این که واقعا راست میگن با قسمت نمیشه در افتاد!
برای من این مشکل پیش می یومد سیستم رو ریست میکنم میره تو بازی .......نقل قول:
واقعا لبنانی هست .... بگم که منو نکشه :31:نقل قول:
آقا یه فکری...
بازی جدیدو ولش...
بیاید همه با هم تو سرور 4 شروع کنیم ؟
بهتر نیس؟
----------------------------------------------
Quest Guide:dark side
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?highlight=guide+quest&t=92046
کد:http://www.narmora.keepfree.de/quests.pdf
منم می خوام برم سرور 4.هر کی می خواد بیاد اونجا.نقل قول:
اگه همه پایه باشن با هم شروع می کنیم.اگه نه که من و علیرضا میریم.
الان دیگه همه حرفه ای شدیم.3 سوت میریم HM.
کاظم تو هم بیکاریا.فکر کن رفتی سرور 4 دوباره همون راه رو طی کردی برسی به hm و um .آخه چه فرقی میکنه؟
سروراش که هیچ فرقی نداره.سرور 4 هم قدیمی شده.به نظر من بچه های جدید هم بیان سرور 3 بیشتر هم میتونیم کمکشون کنیم.
هادی آی دی جدیدت چیه؟!نقل قول:
من که نفهمیدم آخر...
چی برداشتی؟ چه کلاسی؟
حال میده آدم از اول بره... :دینقل قول:
بخصوص وقتی که دیگه همه چی دستت اومده!
البته من نظرم این بود که اونجا الینس بریم که کاظم گفت نه...
الان رکورد بدون وقفه بازی کردن شایا خودم رو ارتقا دادم:2:
از ساعت 7 بعدازظهر دیروز تا الان که حدود ساعت 12 ظهر هست حدود 17 ساعت بدونه وقفه :24:
الانه که بترکم:32::weird:
برام پیشاپیش فاتحه بخونین:37:
شما نمره ی چشاتون چنده ؟ :دینقل قول:
راستی خواستین سرور 4 رو شروع کنین خبر بدید ما هم بخاطر با هم بودن و دور هم بودن میایم ولی خوب این کراکتر های الانم رو ول نمی کنم!
یه گارد لول48 نرمال و گارد لول 18 هارد رو ساختن واقعا کار میبره.
راستی من یه دوست دیگه دارم که تو فروم فعالیت نمی کنه ولی شایا بازی می کنه. یه پگان لول 36 نرمال داره.تازه داره با پگان بازی کردن رو یاد میگیره بعید می دونم چیز دیگه ای رو بتونه بازی کنه به اون گفتم یه عده می خوان سرور 4 شروع کنن قبول کرد گفت به من هم بگین.
ولی هر کار کنین orc گیر نمیارین.
یکیش 1 هست یکی دیگه 4.5 !! :Dنقل قول:
از اول شروع کردن و اونم با هم شروع کردن یه چیز دیگست.نقل قول:
شاید تو سرور 4 یه ماجراهایی پیش بیاد که تو سرور 3 پیش نیومده باشه.
اینم بهتون بگم.شما از من به سرور 3 بیشتر وابستگی ندارین که.
من از طرف Vengence دعوت شدم.دومین guild سرور منو دعوت کرده ولی بازم
دارم میرم سرور 4.شاید فکر کنید یه خورده عجیبه ولی یه خورده ماجراجو باشید.
به هر حال میل خودتون هست.اگه می خوید همه با هم تو سرور 4 شروع کنیم اعلام آمادگی کنید.
اگه همه پایه باشن من orc برمیدارم.خیالی نیست.نقل قول:
ولی تو لولای بالا همه پارتیا دنبال اریکل هستن ها!نقل قول:
کاظم تو یه واریور لول 40 UM داری؟
بیلدت چیه که نمیری؟
اگه رز ران داری میای 4 حواست باشه حیف نشه!
اگه همه بیاین من اریکل برمیدارم...نقل قول:
الان تو تاپیکشم...
بد نیست با حاله! :31:
دوستان براتون تو سرور 4 آرزوی موفقیت میکنم.من ترجیح میدم یه بازی جدید رو شروع کنم تا همین بازی رو توی سرور 4.
بچه ها صبر کنید.امروز ریویوهای خیلی جالبی از perfect world خوندم.نظرم کاملا عوض شد.بازی خیلی توپیه.تقریبا مشکلی توش نیست.
من رفتم دانلودش کنم.حجمش هم 2.2 گیگ هست.
اگه موافق باشید همه اون بازی رو شروع کنیم.شایا رو هم که تو سرور 3 ادامه میدیم.
من که زدم دانلود بشه.یا علی...
لینک دانلود
کد:http://www.onrpg.com/MMO/Perfect-World-International
فقط یه نکته از این بازی بگم افراد لول بالایی رو دیدم که بدون خرج کردن حتی 1 cent تونستن بهترین سلاحها و تجهیزات بازی رو داشته باشن و تعدادشون هم کم نیست.
عکسهای بازی هم گرافیک بسیار خوبی رو نشون میده.مشکلاتی از قبیل باگ و تکراری بودن یا خسته کننده بودن بازی هم ندیدم.
حواست باشه چینیه ها! :31:نقل قول:
پاک ما رو گیج کردی تو ام...
من تو سرور 3 میونم سرور 4 فکر نکنم فرقی با سرور 3 داشته باشه + اینکه الان دیگه سرور 4 هم کهنه شده
زمانی ارزش داره که سرور رو عوض کنی که دقیقا نیم ساعت از باز شدن سرور گذشته باشه و برید یک gulid بسازید که rank یک باشه
+ ما خیلی خرج گذاشتیم تو سرور 3 شما که اصلا یه cent هم خرج نکردید + خیلی از دوستان رو نمیشه تنها گذاشت
من تحمل ندارم که دوری دوستانم رو تحمل کنم :37:
یک نکته دیگه :
سرور 4 در حالی کمتر از 1 ماه درست شده الان چند تا um 60 داره چجوری ؟!
باشه مشکلی نیست.واقعا بازیش ردیفه.خیلی هم کامله.نقل قول:
6 تا کلاس و 3 تا ریس داره.
از الان بگم من آرچر برمیدارم.
کلاساش ایناست :
archer - barbarian -blademaster - cleric - venomancer - wizard
فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه.فقط تفاوتش اینه که barbarian رو هم میشه واریور بیلد کرد و هم تانک.
cleric همون هیلر هست و wizard هم جادوگر.blademaster هم تو مایه های اساسین.
venomancer کلاس جدیدیه فکر کنم قابلیت احضار و یا تبدیل شدن به حیوانات رو داشته باشه.
علی بیا perfect world رو هم بازی کنیم.من دارم میگیرمش.به من اعتماد کنید.نقل قول:
یه review یا چند تا عکس یا یه ویدئو از game play بذار هادی جان.به نظر بازی جالبی میاد.نقل قول:
باشه سعی میکنم یه ریویو از بازی تو همون تاپیک بازیهای free ازش بذارم.ولی واقعا بازی کاملیه.خیلی از شایا کاملتره.سیستم شغل - پت - مونت - territory wars - حراجی - ازدواج - و.....نقل قول:
یه بازی آنلاین و بسیار زیبا به سبک mmorpg هستش مثل wow .
بازی واقعا گرافیک بالایی داره و به راحتی میشه تو ایران بازی کرد.
بازیش واقعا ارزش دانلود رو داره و به نظر من از سرورهای فری wow خیلی بهتره.چون باگ و لگ و چیت و... نداره و فقط تو 3 تا سرور بازی میشه.
ما تو سرور 3 هستیم.اگه خواستید بیایید سرور 3 و گروه Horde ها(Union Of Fury)
این لینک دانلود بازی که حدود 950 مگ هست
میگم گیج کردی ما رو همینه دیگه! :20:نقل قول:
عزیزم من تک تک بازیهای این سایت و سایتهای دیگه رو بررسی کردم.فقط این رو بگم که rohan از perfect world خیلی بهتره.با توجه به مطالبی که خوندم و تو فروم های مختلف و خود سایتهای بازی این رو میگم.البته خوب روهان هم مثل همه یه مشکلاتی داره.هیچ بازی ای خالی از مشکل نیست ولی خوب من باید خودم روهان رو دانلود کنم و بازی کنم و نظر شخصی خودم رو بگم.البته هیچ اجباری نیست.من که نمیتونم به شما بگم حتما این رو دانلود کن یا فلان بازی رو بازی کن.ممکنه من با روهان حال کنم ولی شما حال نکنی و مثلا با perfect world حال کنی.
فعلا 700 مگش رو گرفتم.
اعتماد رو منم بهت دارم چون تا الان انصافا بازیایی که معرفی کردی همه خوب بوده ولی تو یه دیقه یه چیز میگی یه دیقه بعد یه چیز دیگه! :18:نقل قول:
علی بیا perfect world رو هم بازی کنیم.من دارم میگیرمش.به من اعتماد کنید.
رفتم راجع به تمام کلاساش خوندم! :31:نقل قول:
من هم Barbarian برمیدارم.
ولی راجع به ازدواج (تو بازی البته :31: ) باید یه چیزی شبیه پرمیوم بخری , اینم متنش :
Marriage System
Perfect World has a complete marriage system. Both players will have an online notice, have a wife/husband title, have 2 special marriage-related skills, lover's clothes, and driving pets. Marriage requires two items for the bride and groom from the Cash Shop which are $30 each (30 gold in game) in Perfect World item shop currency (Cubi-Gold)
البته نفهمیدم منظور گلد تو بازیه یا 30$ واقعی!
نمنه؟نقل قول:
یه بازی آنلاین و بسیار زیبا به سبک mmorpg هستش مثل wow .
بازی واقعا گرافیک بالایی داره و به راحتی میشه تو ایران بازی کرد.
بازیش واقعا ارزش دانلود رو داره و به نظر من از سرورهای فری wow خیلی بهتره.چون باگ و لگ و چیت و... نداره و فقط تو 3 تا سرور بازی میشه.
ما تو سرور 3 هستیم.اگه خواستید بیایید سرور 3 و گروه Horde ها(Union Of Fury)
این لینک دانلود بازی که حدود 950 مگ هست
پ.ن : انصافا ازذواجش باحاله ها! فکر کن هادی دوباره زن برمیداره بعد یه دفعه میبینیم هادی و کاظم ازدواج کردن! :دی
Perfect World Radio
Perfect World has an official radio station[2]. Players are able to request music from the RPG Radio Storm website or using a chat room. The DJ'(s) act as a musicmaster in the game, holding events on different servers and giving out prizes to the winners. Contests currently not available but will be available for all servers.
انصافا قابلیت جالبیه!
فكر كنم همون 30 كلد توي بازي هست ! ولي خب 30 دلار هم باشه خيلي خوبه ديكه !!! ببين توي دنياي واقعي مي خواي يه زن Begiri بايد بالا 2-3 ميليون خرج كني ! با همين 30 كلد يه زن Begir خوب ! از اين جشم بادوميها ! حرف كوش كن هم هستن !! D:نقل قول:
ولی راجع به ازدواج (تو بازی البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) باید یه چیزی شبیه پرمیوم بخری , اینم متنش :
Marriage System
Perfect World has a complete marriage system. Both players will have an online notice, have a wife/husband title, have 2 special marriage-related skills, lover's clothes, and driving pets. Marriage requires two items for the bride and groom from the Cash Shop which are $30 each (30 gold in game) in Perfect World item shop currency (Cubi-Gold)
البته نفهمیدم منظور گلد تو بازیه یا 30$ واقعی!
شما از هموطنهای عرب نیستید احتمالا؟ :31:نقل قول:
از به کار بردن کلمات رکیک بپرهیزید! (در نقل قول پاک شد دقت فرمایید!)
این ریسی که برمیدارم:
Untamed are human/beast hybrids living in the west of Pangu. Untamed characters can transform into animals, and can use flying beasts at Level 30. The Untamed classes are Barbarian and Venomancer.
اینم کلاس! :
Barbarians(Werebeast in Perfect World Malaysia) are designed to act as the party tank, with a high amount of hit points and skills that enhance their ability to absorb damage. Barbarians have a high physical defense but have an very low resistance to elemental attacks. The barbarian's avatar must be male.
اینه که منو به شک میندازه پولیه یا نه!
While Perfect World is free to play (f2p), the game relies on items sold into an in-game cash shop to make profits. Use of the cash shop is totally optional, but some items found there can improve your gameplay or make it easier, while others have only cosmetic functions.
Currency used in the cash shop can be bought from the websites of each company running a version of the game. Alternatively, cash shop currency can also be bought in the auction hall with ingame coins, provided players set some for sale. There is no set value for them, the pricing is left to the discretion of the selling players.
اتفاقا دختراشون چند نوع کلاس های اجباری مثل آشپزی و خیاطی و از همه مهم تر شوهرداری(D:)نقل قول:
دارن.هر کی پایه هست بریم چشم بادومی بگیریم تا آخر عمر ردیف شیم.کلی هم حرف گوش کن هستن.
نگید خاطرات Boys Before Flowers برام زنده شد... :31:نقل قول:
خوب اول از همه بگم که بجای عزیزم بهتون میگن هیوپ بو!
اسمتون هرچی باشه آخرش سوکشی اضافه میشه... مثلا کاظم سوکشی
اگه باهاشون خوب باشید و بهتون نزدیک باشن در حد یه دوست میگن اورابونی...
اگه رییسشون باشید اجوشی!
اگه واقعا نزدیک باشید سون بی...
و اگه مثل یه خواهر خوب باهاشون باشید اون نی
آباماما : پدر
آماما : مادر
منبع : دوران بیکاری خودم که فیلم و سریال کره ای نگاه میکردم :31:
میگم ببینید این بربریان چه نازه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط هم باید هر لول 5 Vit اضافه کنی...
با حالتر از گارده قیافش...