نقل قول:کد:http://www.eramnet.ir
Printable View
نقل قول:کد:http://www.eramnet.ir
من تا به امروز نزدیک3 ساله و خورده ای هستش که از همیارنت استفاده میکنم.از نظر خدمات و کیفیت واقعا قبولش دارم.ی نموره گرونتر از بقیه هست ولی ارزشش رو داره.نقل قول:
الان 2 ساله که من از 512 استفاده میکنم و قبلا سرعت دانلود 64 بود و الان 130 شده(ی 6-7ماهی )هست.
تا به امروز از شرکتهای دیگه خدمات نگرفتم.
حتی محل کارم هم از همیارنت استفاده میکنم.
من که راضی هستم:46:
نظرتون در مورد این چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.pardisdata.com/
سرعتش کم نیست ؟نقل قول:
تو بهترین شرایطش میشه 57.5 KB بر ثانیه
مشکوک میزنهنقل قول:
آخه این سیستمش با استفاده از سیم کارت هست و سیم کارتش هم به قول خودش خارج کشور هم آنتن میده
به نظرم کلاه برداریه !
اینم گراف سرعت دانلود از توی خود پنل شرکت ماتریکس سرویس 1024
همونطور که میبینید تا ساعت 7:30 که شبانه هست سرعت از نصف هم کمتر شده و بعد از 7:30 سرعت برگشته روی 142
کد:http://www.speedyshare.com/files/25413849/Untaaaaaaitled.png
یعنی حتی از سرعت قرارداد هم کمتر میشه؟نقل قول:
خوب این که جالب نیست،
راستی من عکس رو نمی تونم ببینم. میشه یه دوباره آپ کنید
مشکوک که نه چون بالاخره هر کس میخره جلوی فروشنده تست میکنه.
اگه واقعا با این مشخصات باشه می ارزه ( مگر اینکه پشتیبانی درست و حسابی نداشته باشه و دست آدم رو بذارن تو حنا)
خیلی ممنوننقل قول:
سرعت شبانتون چطور هست؟
دوست عزیز مطمئنا شما رو 512 ماتریکس سرویس داری نه 1024 درسته؟نقل قول:
مشکوک میزنه
آخه این سیستمش با استفاده از سیم کارت هست و سیم کارتش هم به قول خودش خارج کشور هم آنتن میده
به نظرم کلاه برداریه !
اینم گراف سرعت دانلود از توی خود پنل شرکت ماتریکس سرویس 1024
همونطور که میبینید تا ساعت 7:30 که شبانه هست سرعت از نصف هم کمتر شده و بعد از 7:30 سرعت برگشته روی 142
من خودم ولیعصر 1024 دارم و سرعت شبانه (دیشب) رو 128 کیلوبایت بر ثانیه ثابت بود. روزانه هم رو 190 کیلوبایت ثابت دانلود میده. کیفیتش رضایت بخشه:10:
نه دوست من این گرافی که جناب ardalan_zapata گذاشتن یکم عجیبه چون همه مشخصاتش 512 ماتریکس هست. سرعت شبانه 64 ثابت و روزانه 142 ثابت!نقل قول:
فکر کنم سهوا اشتباه کردن
کلا وضعیت ماتریکس چطوریه؟مثل شاشل بعد از مدتی سرعت شبانه رو محدود نمی کنه؟قطعی و افت سرعت نداره؟قیمت هاش چطوره؟
وضعیتش فعلا رضایت بخشه و میشه رو این وضعیت حساب کرد الان که 2-3 ماهه اینجور سرعتها بالاست. از خط 1024 ماتریکس یه نمونه دانلود امروز گرفتم میزارم ببینید وضعیت بدی نداره. آقای ardalan_zapata ببینید 1024 من تو ولیعصر اینه:نقل قول:
دوستان کسی تا حالا از شبانه ارم نت اینجا استفاده کرده ؟؟
این تبلیغ یه مشت دروغه!!!! من دو ماهه اشتراک ایرانسل نامحدود دارم و اصلا سرعت از 10-12 کیلوبایت در بهترین حالت بالاتر نرفته. اتفاقا با دانگل هم استفاده میکنم و 90 تومن بابتش پول دادم. اگر در مورد وضعیتش EDGE اطلاعات میخواین تو بخش اینترنت پرسرعت در موردش یه تاپیک هست. کیفیت افتضاحش هم به اپراتور مربوطه نه این دانگل یا اون دانگل.:46:نقل قول:
اینم اضافه کنم اکثر اوقات که استفاده میکنم با آنتن دهی خوب از 1-2 کیلوبایت بیشتر سرعت نداره و اعصاب آدمو میریزه به هم... توصیه من اینه که اگه کوه و جنگل میرین یا همش در حال حرکتین برای اینکه یه چیکه اینترنت دستتونو تر کنه دنبال GPRS همراه اول یا EDGE همراه دوم (ایرانسل) برین!!
سلامنقل قول:
منم در طول روز سرعتم به این حد میرسه حتی بعضی از شب ها هم سرعتم روی 1024 ثابت میمونه ولی شاید سه شب در هفته این اتفاق بیوفته
برای اینکه باز مطمئن بشم امشب هم تست میکنم و نتیجه رو خبر میدم:10:
آره من هر شب استفاده دارمنقل قول:
خوب یه توضیح مختصری هم در مورد سرعت و حجم دانلود شبانه بدین بد نیست....نقل قول:
نقل قول:فکر کنم سوء تفاهم شده اینها همش ترفندهای تبلیغاتی هستش که طرف برای اینکه مودم ٍ Edge رو بفروشه زده. منظورش از خارج از کشور کارکردن با سیمکارتهای اونور بوده به احتمال زیاد.نقل قول:
اگه هم بگید چند وقته استفاده میکنید و با چه سرویسی، چه سرعتی دارید بد نیست:11:نقل قول:
بهتره حتما یه زنگ به ماتریکس بزنید و از اینکه سرویس 1024 به شما دادن مطمئن بشین. به احتمال زیاد سرویس شما 512 هست...نقل قول:
من دیشب با سرویس 512 ارم نت دانلود کردم. تو 5ساعت 800 مگابایت گرفت. یعنی تقریبا با سرعت 45.
نقل قول:نقل قول:قرار داد من 128 هست ولی کلا خط رو 2 مگ میبندن-سرعت دان روز تا 300 هم میرسه.نقل قول:
شب ها هم اوایل رو 50 بود الان 65 تا 70 متغییره .هر شب تقریبا 1.1 گیگ دان دارم بجز دو شب که قطع بود
الان تقریبا 1 ماه و نیمه دارم از این سرویس استفاده میکنم
خیلی ممنوننقل قول:
ولی چیزی که جالبه اینه که سرعت شبانه خط 128 شما از شبانه saurron با سرعت 512 بهتره و در بدترین حالت باهم مساوی می شن. حالاسیاست ارم نت کدومه ؟ شما خوش شانسی یا اون دوستمون سرعتش کمتر از حد لازم هست.
یه سوال دیگه این اشتراک شما قیمتش و محدودیت حجمش چقدر هست ؟
راستی کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
نقل قول:بله عجیبه. شاید دیشب سرعت پایین بوده. امشب هم تست کنم ببینم چی میشه.نقل قول:
SIMPATICO4949 شما دیشب سرعتتون مثل همیشه بود؟
من از معالی اباد هستم.
:13:
یکی از بچه ها هست تو همین فروم اون 2 مگ گرفته بود و سرعت شبانه اش 180 بود.حالا چرا این دوستمون سرعت شبانه اش کمه نمیدونمنقل قول:
من توی نمایشگاه سرویس گرفتم ویژه نمایشگاه بود : 4 ماهه 8 گیگ میدادن 30 تومن و هزینه راه اندازی هم نمیگرفتن
مرکز سلمان هم هستم
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
آره سرعت من مثل هر شب بود 1.1گیگ گرفتم من مرکز سلمان هستم شاید به خاطر این هم باشهنقل قول:
سلام
من یه سوالی داشتم الان حدود 3 هفته هست که تقاضا کردم پارس آنلاین خطمو جمع کنه تا برم یه شرکت دیگه و هر هفته هم به نمایندگی زنگ می زنم و دفعه آخر هم حسابی داد و بیداد راه انداختم ولی انگار نه انگار و هر روز پشت گوش می اندارن ، انگار گروگان گرفته خطمو ، حالا می خواستم ببینم جایی هست که بشه اعتراض کرد مثلا برم مرکز مخابراتی و ازشون شکایت کنم یا اینکه راهی نیست جز پیله کردن به خودشون؟ من از همون نمایندگی که گرفتم دارم اقدام می کنم برم دفتر اصلی بهتر نیست؟
فکر کنم ماتریکس مثل صبانت محدودیت مک آدرس گذاشته
ازز دیروز تا حالا با کامپیوتر کانکت میشم ولی با لپ تاپ کانکت نمیشه ولی وقتی مک آدرس لپ تاپ رو میکنم مثل کامپیوتر به راحتی کانکت میشه
دوستانی که ماتریکس دارن مک آدرسشون رو عوض کنن ببینن میتونن کانکت بشن ؟
شما برو خود مركز مخابراتي توننقل قول:
اونجا پيگيري كن
به هر حال شما مالك خط هستي
اونجا بري راهنمايي مي كنند
نهايت برو پيش رئيس مركز يا بازرسي و اينها .....
من همین مشکل رو با صبانت داشتم.نقل قول:
یه سر برو مخابرات مرکزی سر ولیعصر قسمت امور دیتا,یه نامه می نویسی سه سوته واست درستش می کنن.
من که مشکلی ندارم با لپ تاپ هم وصل میشم و هم با مودم.:20:نقل قول:
حذف شود.............
برو مخابرات سر ولی عصر قسمت دیتا خانم توکلی فورا برات جمع می کنهنقل قول:
هم pppoe و هم bridge کار میکنهنقل قول:
2 روز پیش بعد از 13 روز ماتریکس وصل شد سرعتش بد نیست
سرعت شبانه همون سرعت قرارداده واسه من 16 است (128 گرفتم)
ولی الان یه مشکل خیلی بد دارم نمیدونم از کجاست وقتی دارم وب گردی میکنم اکثر اوقات با ااین که سرعت دانلود خوب و پینگ هم مشکل نداره ولی چند دقیقه پشت سر هم هیچ صفحه رو باز نمیکنه همش ارور های میده(connection was interrupted و the connection was reset”)ولی باز درست میشه و چرخه بعد از چند دقیقه تکرار میشه با تلفن که صحبت میکنم (اسکایپ یا چت معمولی) 1-2 دقیقه اول خوبه بعد یا کلا قطع میشه یا صدا قطع و ووصل میشه اصلا قابل استفاده نیست باید کلا مودم رو ریست کنم کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ از شرکت یا خط من نویز داره ؟
Up Stream 1023 kbpsاگر شما میدونین مشکل از کجاست یا راه حلش کجاست دریغ نکنید چون خیلی رو اعصاب اینجوری اصلا نداشتنش بهتره ممنون
Down Stream 2047 kbps
Attenuation Down Stream(db) 45
Attenuation Up Stream(db) 27
SNR Margin Down Stream(db) 17.3
SNR Margin Up Stream(db) 10.3
میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
ضمنا وضعیت خط شما زیاد تعریفی نداره و احتمالا به خاطر فاصله زیادتون از مرکز هست. ماتریکس تو قسمت پنل یوزرتون یه لینک ساپورت داره که مشکلتون رو پیگیری کنید. اینجوری تخصصی تر جواب میدن بهتون و خوب بررسی میکنن.
من شهرک گلستان هستم مرکز غدیر الان فکر کنم همه شرکت ها رو دیگه امتحان کردم به نظرتون برم یه خط تلفن جدید بگیرم شاید نویزش کمتر باشه :31:نقل قول:
حذف شود.............
من تازگی اومدم ماتریکس.
تو سایتش میزان اعتبار رو چجوری مشخص میکنه؟
من 1 گیگ تو ساعت شبانش دانلود کردم,روزانه هم چیز زیادی استفاده نکردم ولی از اعتبار کلیم 8 هزارتومن کم کرده.
میزان دانلود شبانه تو کدوم قسمت سایتش مشخصه؟(اگه ممکنه با عکس نشون بدید.)
حذف شود.............
الان دوباره چک کردم تو قسمت گزارش اتصالات دانلود های شبانم هم credit used داره و صفر نیست!(تقریبا شش هزار و خورده ای)نقل قول:
سرویس من:
512 سه ماهه 6گیگ 41900
شاید این سرویس شبانه رایگان نداره؟