ظاهر هیچ تفاوتی نکرده ولی کاراییش بالاتر رفتهنقل قول:
ببخشید دوست عزیز فراموش کردم این پلاگین های flv رو بذارم:11:
فقط کافیه نصبشون کنید,برای من جواب داد و اجرا شد:20:
کد:http://www.mediafire.com/?yuyzm2wxjlm
Printable View
ظاهر هیچ تفاوتی نکرده ولی کاراییش بالاتر رفتهنقل قول:
ببخشید دوست عزیز فراموش کردم این پلاگین های flv رو بذارم:11:
فقط کافیه نصبشون کنید,برای من جواب داد و اجرا شد:20:
کد:http://www.mediafire.com/?yuyzm2wxjlm
پلاگین هاشو دارم .. ببین یه سری flv رو که کر پلیر نشون نمیداد اینم نمیده... آخه این برنامه قدیمیه.. فکر کنم coreplaye ادامه همین پروژه باشه که چون این پروژه یه پروژه opensource و مجانی بود اسمشو یه تغییری دادن و پولیش کردن... یه چیزایی هم در این مورد خونده بودم قبلا... راستی یه سوالی نمیشه رو coreplayer پلاگین نصب کرد یا کاری کرد که پشتیبانی فایل هاش بهتر بشه... کدک AC-3 رو نداره واقعا تو ذوق آدم میخورهنقل قول:
از کدوم نسخه ی coreplaye استفاده میکنی؟از این ورژن CorePlayer v1.3.2 Build-6909 for SP؟؟؟:worried:نقل قول:
for SP یعنی چی؟؟؟؟ مخفف SAMARTPHONE هست؟ ؟؟؟نقل قول:
ورژنش 1.3.2 هستش و این کدک رو نداره.. 1.3.0 هم این مشکلو داشت
فارسی ساز خوب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
سلام.نقل قول:
با این تفاسیر من نظرم اینه که اصلا" تو فکرش نری فعلا" که داره کار میکنه باهاش کار کنی و لذت ببری .بعدا" هم اگر دیدی خراب شده نهایتا" 40 دقیقه کار دراه که تاچت رو تعویض کنی اما انشاا... که هیچ طوری نمیشه.
نقل قول:
سلام.
باید تست کنم و تو رجیستری رو بگردم. اگر چیزی پیدا کردم خبرت میکنم ولی اینو بگم قاعدتا" باید موجود باشه.
سلام.نقل قول:
mobidiv v.4.16
مثلا من یه فایل فایل تصویری VOB یا همون پسوند فایل های دی وی دی رو به divx به همراه ----- صدای AC3 تبدیل کردم,و این فایل رو به راحتی روی این ورژن از coreplayer اجرا کردم.نقل قول:
حالا منظور دقیق شما چیه؟؟
دقیقا همین صدا رو پخش نمیکنه و میگه که این کدک رو نداره.... من ورژنی که تو موبایلستان بود دانلود کردمنقل قول:
این پک بزرگ امنیا 16 گیگ رنگ گوشی چه رنگی هست؟
آیا پک بزرگ با گارانتی مایکروتل هم وجود داره و قیمت ؟
این پک بزرگ امنیا 16 گیگ رنگ گوشی چه رنگی هست؟
آیا پک بزرگ با گارانتی مایکروتل هم وجود داره و قیمت ؟
شما این ورژن رو دانلود کردی؟؟نقل قول:
البته من این نرم افزار AC3filter تو PC موقع تبدیل فایلهای VOB به DIVX با استفاده از برنامه (DivX Converter) اجرا میکنم .کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=68823&highlight=CorePlayer
فکر کنم اگه این برنامه رو دانلود کنی مشکلت حل بشه!
آقااز این کد استفاده کردین؟#*0#*
می تونید باهاش وجود پیکسلای سوخته رو تشخیص بدید...
جالبه!
گوشیم یه جای صفحه نمایشش یه نقطه ی سفید هست و بیشتر این نقطه ی سفید تو پیش زمینه ی روشن معلومه و تو پیش زمینه ی تاریک معلوم نیست,یعنی اون قسمت صفحه نمایشم پیکسلش سوخته؟؟:41:نقل قول:
با این کدی که گفتم چک کردی ؟ ببین 3 تا رنگ اصلیو نشون میده؟
اون گزینه پایینش خیلی جالبه!
X,Y,Z
نشون میده گوشی رو به چه زاویه ای گرفتید.(از روی شتاب سنج)
سلام...گوشیه من با یه استفاده معمولی بیشتر از 1 روز charge نگه نمیداره...ایراد از باتریه یا اینکه گوشی باید آپدیت بشه؟
به نظر من واسه کسایی که می خوان گوشیو قبل از خرید چک کنن خیلی کد خوبیهنقل قول:
آقا من اشکم در اومد ... چیکار کنم که هنگام اتصال به pc گوشی شارژ نشه... خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا
خوب مگه بده؟:20:شارژ میکنه خوبه که!!!نقل قول:
واااایییییی.. تو 100 امین نفری بودی که اینو بهم گفت ( از چند ماه پیش تا الان) :41:... آخه گوشی وقتی مدت خیلی زیادی به پی سی وصل باشه داغ میشه..نقل قول:
ولی به نظر من زیاد داری سخت می گیری دوست من.اگه قرار بود مشکلی پیش بیاد اصلا این قابلیتو روی گوشیا نمی ذاشتن.تازه الان اگه یه گوشی این امکانو نداشته باشه به عنوان 1 نقطه ضعف بهش نکاه می کنننقل قول:
من یه I900 بدون گارانتی خریدم که مثل اینکه از آفریقا اومده. برای چک کردن ورژنش این مسیرو رفتم: START/SETTINGS/SYSTEM/VERSION/PDA
و ورژنش JCHJ3 هست. توی اینترنت هم که سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که این ورژن مال آفریقاست. حالا من اگه بخوام آپدیتش باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم منظور از این اصطلاح "رام"ی که میگن آپدیتش کن چیه؟ یه جور نرک افزاره؟ یا همون حافظه ROM منظوره؟
یه سوال از دوستانی که جدیدا I900 خریدن.
محتویات پک بزرگش چی باید باشه؟ کیف هم توش هست یا نه؟
flv با کدک vp6f رو نمیشه دید:41::41:نقل قول:
اشتباه متوجه شدی...... میخوام ببینم چجور غیر فعال میشه نه اینکه این امکان شارژ رو رو کلا از بین ببرمنقل قول:
داشتم برای "رام" سرچ میکردم ببینم یعنی چی؟ و لینک دانلود رام ویندوز موبایل 6.5 برای امنیا پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منبع:
پی نوشت مهم: به نظر میاد زبون ویندوزش چینی باشه. بعد نفرینم نکنین
پی نوشت مهمتر : من هنوزم نفهمیدم این "رام" یعنی چی؟ بابا یکی بگه دیگه.:sad:
رام شما مربوط به شمال آفریقا هستشنقل قول:
یه رام اصلی و نسبتا با کارایی خوبه
رام همون ورژن گوشی هست که با آپدیت کردن و بروز رسانی میتونی بعضی از نواقص گوشی رو برطرف کنی و کارایی گوشیت بره بالا,البته این به نوع رام بستگی داره(البته این تعریف دقیقی نیست:20:)
رام خودت خوبه و اگه مشکلی باهاش نداری بهت پیشنهاد میکنم عوضش نکنی
خوب میتونی بزاری رو mass stronge !نقل قول:
نمیدونم والا.این کدک رو تا حالا امتحان نکردم:13:نقل قول:
ولی flv و flv4 رو واسه من پخش میکنه,
بازم سوال
من تا حالا به این نتیجه رسیدم که رام احتمالا رابط بین ویندوز و سخت افزار گوشیه. یه چیزی مثل firmware نصب شده روی BIOS برای کامپیوتر. درسته؟
ورژن گوشی با ورژن ویندوز چه فرقی داره؟ فقط توی اون نرم افزارهایی که خود سامسونگ اضافه کرده تفاوت داره؟
اگه رام یه گوشی عوض بشه, الزاما ویندوزش عوض نمیشه؟
یه چیز دیگه, قاعدتا ویندوز باید سخت افزارهای گوشی رو بشناسه, وقتی که ویندوز رو برای یه گوشی آپدیت میکنن درایورهای مربوط به قطعات گوشیرو از کجا میارن؟وقتی که ویندوز 6.5 بیاد من خودم میتونم آپدیت کنم یا اینکه به درایوراش نیازی دارم؟راستی برای آپدیت مایکروسافت میذاره از نسخه اورجینال 6.5 استفاده کنیم یا باید نسخه کرک شده پیدا کنیم؟
بازم سوال
من تا حالا به این نتیجه رسیدم که رام احتمالا رابط بین ویندوز و سخت افزار گوشیه. یه چیزی مثل firmware نصب شده روی BIOS برای کامپیوتر. درسته؟
ورژن گوشی با ورژن ویندوز چه فرقی داره؟ فقط توی اون نرم افزارهایی که خود سامسونگ اضافه کرده تفاوت داره؟
اگه رام یه گوشی عوض بشه, الزاما ویندوزش عوض نمیشه؟
یه چیز دیگه, قاعدتا ویندوز باید سخت افزارهای گوشی رو بشناسه, وقتی که ویندوز رو برای یه گوشی آپدیت میکنن درایورهای مربوط به قطعات گوشیرو از کجا میارن؟وقتی که ویندوز 6.5 بیاد من خودم میتونم آپدیت کنم یا اینکه به درایوراش نیازی دارم؟راستی برای آپدیت مایکروسافت میذاره از نسخه اورجینال 6.5 استفاده کنیم یا باید نسخه کرک شده پیدا کنیم؟
اینی هم که من گفتم flv هستنقل قول:
کسی نمی خواد جواب بده؟نقل قول:
سلام...گوشیه من با یه استفاده معمولی بیشتر از 1 روز charge نگه نمیداره...ایراد از باتریه یا اینکه گوشی باید آپدیت بشه؟
دوست عزیزم شما شاید رام گوشیت پرمصرف باشه... شایدم برنامه های جانبی رو گوشیت بسته نیست مثلا بلوتوث و gprs ویه سرس برنامه های دیگه... ورژن رامت رو بگو ببینم چیه؟ ... به نظرم بهترین راه اینه که یه مدت باهاش سر کنی و شب ها که میخوای بخوابی بزنیش تو شارژ و بذاری تا صبح فول بشه... ورژن رام من هم خیلی پرمصرف هست ولی عوضش نکردم و حداقل 2 روز رو شارژنگه میداره..نقل قول:
ورژن رو به dxia5 تغيير بده كه به نظرم كم مصرفترين رامه. در ضمن يه سري نكات هم بايد رعايت كني!نقل قول:
يه سريهاش رو دوست عزيزمون گفت + حتما" برنامه ها رو از task گوشي ببند.( برنامه task manager) رو به عنوان شورتكات بزار رو دكمه كنار گوشي(جاي main menu) كه جلوي دستت باشه.
در ضمن جناب امين خان شما چرا با شارژ شدن مشكل داري؟؟ حالا داغ بشه خوبه ديگه! خونتون گرم ميشه:46:
خيالت راحت باشه هيچ مشكلي پيش نمياد. اين گوشي براي دماهاي بالاتر از اينا تست ميشه!
كابل TV گرفتم 8000 تومن. بهتره بگم فوق العادس! كيفيت توپپپپپپپپپپ!!
خوراك بازيهاي سنسورداره. مثل آسفالت و ....
برو بچز امنيا دار حتما" اين كابل رو تهيه كنن.
و كيفيت صداي فوق العاده عالي هم داره!
]نقل قول:
من بیشتر از اینا قیمت داشتم.. از کجا خریدی؟
از علاءالدين خريدم.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ...فقط از کجا باید متوجه بشم رامش چیه؟کد خاصی داره ؟...در ضمن شما میدونید کار HSDPA چیه؟
نقل قول:
setting>system>version