سلام منم جمعه خریدم 285 تومن - کرمانشاه
ولی یه علامت پاکت گوشه ی ال سی دی چشمک میزنه میگه سیم مموری فول !! من که نفهمیدم چی میگه آخه تو سیمکارتم هیچی ذخیره نکردم
Printable View
سلام منم جمعه خریدم 285 تومن - کرمانشاه
ولی یه علامت پاکت گوشه ی ال سی دی چشمک میزنه میگه سیم مموری فول !! من که نفهمیدم چی میگه آخه تو سیمکارتم هیچی ذخیره نکردم
اره دوست من ممنوننقل قول:
من نتونستم عکسش رو پیدا کنم :41:
سلامنقل قول:
خیلی هم خوب که همچین چیزی هست
حالا چه جوری و چه برنامه ای؟
همه برنامه ها که نمی شن ، میشن ؟
ممنوننقل قول:
تمام کارا رو انجام دادم ولی باز certificat error میده عزیز
تمتم مراحلش هم رفتم !
نه ببخشید درست شد
توی برنامه hello ox فعالش نکرده بودم
:10:
سلام و خسته نباشد به همه ی دوستان گل
می خوام بدونم آیا روی گوشی 5800 (( راديو ترانزميتر )) که بیشتر برای انتقال موزیک بر روی موج اف ام استفاده میشه . داره یا نه . ؟
اگر داره کجاست .
اگر نداره چیکار باید کرد . یعنی اینکه این امکان هم قابل نصب است یا خیر .
ممنون
سلام.نقل قول:
نه همه ی برنامه ها , بعضی هاشون.
نقل قول:
دوست من راديو ترانزميتر یه قطعه سخت افزاری میباشد و 5800 این قطعه رو نداره پس نمیشه با 5800 موزیک ها رو بر روی موج اف ام فرستاد.
با نرم افزار هم نمیشه همون طور که گفتم یه قطعه سخت افزاری میباشد .
آخه مگه میشه .نقل قول:
گوشی با این کیفیت و با این امکانات بالا . چطور یه رادیوترانرمیتر ساده نداره .
یه سوال دیگه هم دارم .
موقعی که با گوشی وارد اینترنت میشم و به بخش نرم افزار ها و یا بازیها وارد میشم . تعدادی نرم افزار و یا بازی قابل دانلود به صورت رایگان و پولی وجود داره . مثل پازل و چراغ قوه و ساعات شرعی نماز و غیره و غیره .
یک سری برنامه ها هم هست که زبانش عربیه و اسمش هم عربی هست مثله قرآن - بطاقه - ... . .. .
می خوام بدونم که دوستانی هم که از ایرانبه اینترنت کانکت میشن آیا این عربی ها رو می بینند یا امکانات دیگری دارند .
سوال بعدی آیا راهی داره بدون پرداخت پول از نرم افزارهای غیر رایگان استفاده کرد .
ببینم عمو این برنامه چه طور کار می کنه
البته می دونم 5800 ندارتش
سلامنقل قول:
5800 FM Transmitter نداره.
می تونید از ترنسمیتر های دارای جک 3.5 میلیمتری استفاده کنید. من یه مدت دنبالش بودم گیر نیاوردم. ممکنه سمت جمهوری و علاءالدین گیر بیاد...
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم
ورژن رو 30 می زنه ولی تاریخ ورژن تغییر نکرده و همون 29/6/09 هستش
ضمن اینکه توی قسمت آخرین آپدیت ، می زنه آپدیتی انجام نشده
چرا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
من امشب برای اولین بار کابل TV-out گوشیو امتحان کردم؛ تجربه خوبی بود. ویدئوهایی که با دوربین خود گوشی گرفته بودم، موقع پخش روی صفحه عریض LCD هم کیفیتشون مناسب بود؛ نسبت تصویرشونم که به هم میخوره هر دو تا 16:9.
نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که نمایش عکسها روی این صفحه خیلی قابل قبولتر از مانیتور کامپیوتر بود (با اینکه این LCD دو برابر اون LCD بود) ؛ در واقع میتونم بگم که عکسا روی این صفحه مثل عکسای خیلی گوشیهای 2 یا 3 مگاپیکسلی دیگه کیفیت خوبی داشتن و این به نظرم امیدوارکننده س.
سرعت مرور قسمتای مختلف گوشی هم حین اتصال، راضی کننده بود.
وقتی با pc Suite وارد پیامها میشم پیامهای فارسی رو به صورت خطوط عمودی نشون میده و اگر یک متن فارسی هم توش کپی کنم همین بلا به سرش میاد.ولی وقتی از تو گوشی وارد پیامها میشم درست نشون میده.
ویندوز هم هیچ مشکلی با فارسی نداره و همه جاش درست تنظیمه.واسه بقیه هم همینطوره؟
سلامنقل قول:
مشکل از کامپیوترت نیست بلکه از pc Suite میباشد و چارش رو یه جا تو همین سایت نوشته ولی یادم نیست یه سرچ کن پیدا میکنی.
ارزش داره 5800 خریداری کرد؟
سلامنقل قول:
نسبت به ورژن قبلیت چه تغییراتی پیدا کرده؟
منم اپ کردم , 30 رو نیاورد و21 رو نشون داد که مجبور شدم همون 21 رو اپ کنم.
شما با خود گوشی اپ کردین که 30 رو اپ کرده ؟
خوب بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشی .نقل قول:
خود من که قبلآ3250 بعد n73 داشتم 5800 رو که خریدم دیدم که این یه چیز دیگس. مثلآ صفحه ی لمسیش تجربه خوبی بود و ...............
حالا انتخاب با خودته.
سلامنقل قول:
من فایلش رو جداگانه دانلود کردم، بعد با فونیکس گوشیمو آپدیت کردم
در مورد تغییراتشم من حس میکنم تاچش تا حدودی بهتر شده البته تا حدودی ونسبت به ورژن 21
البته خیلی ها میگن سرعت رو هم بطور محسوسی افزایش میده(مثلا ورود به منوها)
ولی چون من برنامه کم نصب کردم تفاوتی احساس نمی کنم(اونها احتمالا برنامه زیاد نصب کردن)
دوستانی که برنامه ی نقاشی رو می خوان می توانند به لینک زیر مراجعه کنند
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337125
ببینم دوستان میشه یه سوال تکراری بپرسم
والا ما آخر نفهمیدیم این ورژن 30 یا 31 چطوری آپ میشه
لطفا چند تا لینک برا آموزش کامل بزارین یا این که
توضیح بدین این ورژن ها اصلا وجود خارجی دارن یا نه؟
سلامنقل قول:
اولا ورژن 31 فعلا وجود نداره و نوکیا تصمیم گرفته ورژن 30 رو ارائه بده که تغییراتی که قرار بود توی ورژن 31 بده توی 30 نیست
البته علت اینکه این اول توی سایت رسمی نوکیا نمی یاد(ابته الان فکر کنم اومده باشه) بخاطر اینه که به برنامه نویسان میدن تا اونها اول بررسی کنن بعدش میاد توی سایت رسمی(اگه اشتباه نکرده باشم)
اما لینک آموزش آپدیت به ورژن 30:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=75647
یکی هم جواب منو بدهنقل قول:
مرسی
ورژن 30نقل قول:
فعلا به صورت رسمی برای آپ با pc قرار نگرفته و فقط می توانید از طریق خود گوشی (جی پی ار اس یا وایفا) اون رو آپ کنید
توصیه می شه صبر کنید تا به صورت رسمی معرفی و توی سیستم NokiaSoftwareUpdater قرار بگیره
سلامنقل قول:
نه من با pc اپدیت کردم
ضمن اینکه وقتی من گوشیمو به NokiaSoftwareUpdater زدم گفت که ورژن جدید آپدیت اومده
اول می خواستم با اون آپدیت کنم ولی چون نمی تونست خودش رو آپدیت کنه مجبور شدم به وسیله ی فونیکس این کار رو انجام بدم
در ضمن ورژن قبلی گوشیم 21 بود
سلام دوستان
من تازه 5800 گرفتم وقتی داخل کیفش هست خیلی سخت بیرون میاد
آیا میشه موقع تماس بدون اینکه از کیف بیرون بیاری جواب بدی ( مثل برگردون کردن گوشی برای حالت سایلنت ) باتشکر
سلام دوستان
ببخشید کسی می دونه درایو H توی گوشی چیه ؟
با برنامه Xplor این درایو رو می بینم و وقتی که توی inbox عکسی که برام بولوتوث اومده رو می خوام save کنم غیر از phon memory و memory card یه درایو دیگه میاد که فقط نوشته H
با برنامه xplor که میرم توش همون برنامه هایی هست که تو گوشیم نصب هستن
و اینکه چطوری میشه غیر فعالش کنم ؟
سلام
دوستان راهی هست که گوشی از طریق اینترنت کامپیوتر update کرد ؟
یعنی با usb وصل کنی و با گوشی از طریق اینترنت pc آپ دیت کرد ؟
nsu nokia software updater براي همينه دوست عزيز تو اون CD كه همراه گوشي هست هم موجوده برنامش.نقل قول:
سلام ....
3 تا سوال دارم ...........
1 - گوشی من چند روزه خودش وصل میشه به GPRS و یه چیزایی دانلود میکنه !! از کجا بفهمم کدوم نرم افزار وصل میشه ( البته من تمام نرم افزار ها رو روی گزینه ی آپدیت دستی قرار دادم واتوماتیک نیست ) ممکنه ویروس باشه ؟!
2 - من توی پاک کردن یه آنتی ویروس به نام F-Secure مشکل دارم ! یعنی با این اسم در قسمت installed apps . نیست ..
کسی میدونه با چه اسمی ذخیره میشه ؟! و یا چطوری میتونم پاکش کنم ؟!
3 - وقتی یه آهنگ رو با بلوتوث میگیرم کجا ذخیره میشه ؟! وقتی گوشی رو وصلش میکنم به pc اصلا همچین فایلی وجود نداره !
ممنون ............ :11::11::11::11::11:
من هم این آنتی ویروس رو نصب کردم ،فکر کنم چند قسمت متفاوت داره با اسمmobile security یا همچین چیزینقل قول:
شرمنده فقط سومی رو می دونم
attachment یا یه چیزی به همین اسم
خواهشاً جواب بدیدنقل قول:
موقع زنگ خوردن ( هر زنگی ) یه صدایی را خوده گوشی بین زنگ می زاره چه طوری میشه حذفش کرد
خوب چه صداییه ؟نقل قول:
اسم کسی که زنگ میزنه رو میگه ؟
یا افکت صوتی میزاره ؟
سلام به همه 5800 دارا ... یه روش جدید انگیج اومده با استفاده از شتابسنج ... وحید معرفیش کرده برید ببینید چه جوریه :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=337522
با تشکرنقل قول:
دومی
ایا مورد اول میشه ؟چطوری؟
اولی رو هم خودم فهمیدم این mail for exchange خودش وصل میشد به اینترنت برای آپدیت این باکس ! :31:نقل قول:
ممنون از کمکتون ...........:11::11::11:
سلام
تم اصلی قرمز رنگ 5800 رو لطف کنید
برای من مبتدی بگین چه جوری میشه تم نصب کرد
دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری
دوم اینک یه سری فیلم روی مموری هست( وقتی با یو اس پی وصل به کامپیوتر) ولی تو گوشی هرچی می گردم نیست
خوب شما برو این آدرس :نقل قول:
Menu - Setting - Personal - Profiles - General - Personalise
برای سئوالت باید 3D Ringtone Effect رو Off کنی .
واسه سئوال دوم باید Say Caller's Name رو On کنی .
در مورد اولی شما باید تمی که دانلود کردی رو با USB بریزی تو گوشی .نقل قول:
نقل قول:
تو فولدر Other تو Memory Card .
وقتی که کپی کردی ، از توی گوشی این مسیر رو برو :
Menu - Application - File Manager - Memory Card - Other
از اونجا اجراش کن و نصب کن .
در مورد فیلم هم شما باید فایل فیلم رو دقیق تو پوشه ی Video کپی کنی تا توی گالری هم بیاد .
وگرنه باید این مسیر رو بری :
Menu - Application - File Manager - Memory Card - Video
بعد از اونجا جایی که کپی کردی رو باز کنی و فیلم رو ببینی .
سلام من دو روز این گوشی رو خریدم میخواستم بدونم چطور میشه imei گوشی رو بدونم؟اگه شماره ای هست بزارید.ممنون