سلام من مودم گرفتم بعد دارم از شاتل سرویس میگیرم میخواستم ببینم مودم از usb بهتره وصل شه یا از lan ممنون اگه سوال ابتدایی بود به بزرگی خودتون ببخشید
Printable View
سلام من مودم گرفتم بعد دارم از شاتل سرویس میگیرم میخواستم ببینم مودم از usb بهتره وصل شه یا از lan ممنون اگه سوال ابتدایی بود به بزرگی خودتون ببخشید
Lan راحتتره !نقل قول:
استفاده از LAN به مراتب راحتتر هستش..نقل قول:
وقتی از lan استفاده میکنی دیگه درگیر پیدا کردن سیدیهای درایور مودم نیستی
میتونی مودم رو طوری تنظیم کنی که دیگه حتی به کانکشن ساختن هم نیاز نداشته باشی و هروقت کامپیوتر رو روشن کنی تو اینترنت باشی...
------------------------
ببخشید اشتباه شد
به اینجور سایتا میشه اطمینان کرد ؟ یه نمونه سایت مثال میزنید.نقل قول:
باید تو سایت هایی که به ارائه خدمات آفلاین میپردازند ثبت نام کنی
اکانت دارش مگه چند در میاد؟نقل قول:
باید اکانت اینترنت ماهواره ای بگیری که خیلی گرون در میاد
خوده شاتل از اینجور خدمات نداره ؟
در ضمن منچیزی که میخوام برنامه نیست ، فقط عکسه ( jpeg ) ، اونم مثلا نقاشی ها و آثار گرافیکی ، به نظرت میشه از اینجور چیزا به اون سایتها سفارش داد ؟
غیرقانونی که نیست ؟
ببشخید هی سوال می پرسما ....
اکانت دارهاش بستگی به سرعت و ترافیکشون و اون ماهواره ای که به ارائه خدمات میپردازه داره از 15 هزار تومان در ماه هستند تا بگیر برو بالانقل قول:
نخیر خورد شاتل خدمات ماهواره ای نداره
بله میتونید هرچی بخواهید سفارش بدید فقط باید خودتون لینک مربوطش از سایت هایی مثل rapidshare و یا جالا هر سایت دیگه ای اما بصورت مستقیم بهشون بدید اون ها براتون سرچ نمیکنن
غیرقانونی نیست و مشکلی هم نداره چون شما که سند و رسیو انجام نمیدی فقط داری رسیو انجام میدی اگه سند هم انجام بدی انوقت میشه غیرقانونی و جرم هستش(البته برای کسایی که مجوز ندارن)
:11:
منظورت اين نيست كه نميشه از طريق usb با كانكشن داخلي مودم وصل شد كه؟:18:نقل قول:
می تونی توضیح بدی آقا مهدینقل قول:
-----------------------------------------
دوستان چند تا سوال داشتم
اول : اینکه این چراغ ppp مودمم روشن نیست - ایرادی نداره؟ اگه داره چه جوری باید درستش کنم؟
دوم : من آرت دارم و همون جوری که می دونید این حجمش تا آخر ماه و فردا واسه من تموم می شه اما من تا 9 برج بعد (همون بهمن) زمان دارم - تو این مدت 9 روز می تونم شبها استفاده کنم؟
سوم : هزینه ماه بعد رو از طریق اینترنت بپردازم راحت تره؟ این شماره حسابش جامه یا شماره حساب عادیه؟
ممنون :11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای کانکشن داخلی توی فایل راهنمای نصب که در سایت شاتل هست فکر کنم توضیح داده بود که باید pppoe را بجای bridging انتخاب کنید و یوزر نیم و پسورد بدی و ......
1-نمیدونم منظورتان از کدام چراغ هست! اگر همون دیتا هست که هنگام دریافت و ارسال اصلاعات چشمک میزنه!
2-اگه تا شما 10 ماه قبل گرفتید تاریخ اتمام سرویس این دوره شما 9 بهمن هست که میتونید تا 9 بهمن استافاده کنید
اگر تاریخ دوره سرویس تا 30 هست که تا فردا میشه استفاده کرد و بعد از تاریخ فاکتور سرویس که شارژ نکردید نمیشه از شبانه استفاده کرد
3-اره توی قسمت اخرین فاکتور که برید پرداخت کنید....
اولا ممنون از جوابتنقل قول:
دوما نگاه دوست عزیز مودم من Billion 5210 هست چراغهاش ایناست : power , sys , lan , usb , adsl و ppp
این آخرین چراغ( ppp ) همیشه خاموش هست - چرا؟ آیا مشکلی در خط هست ؟ اصلا این چراغ واسه چی هست؟
ثانیا می خواستم بپرسم که این شماره حسابی که شاتل واسم ایمیل کرده جام ملت هست یا یه شماره عادیه؟
بازم ممنون
این چرا اخری زمانی روشن میشه که شما تنظیمات مودم را روی حالت PPPoE گزاشته باشیننقل قول:
برین تو صفحه تنظیمات وقسمت interface setup و در قسمت ISP '
گزینه PPPoE/PPPoA و سپس در کادری که در پایین همون قسمت ظاهر میشه
یوزرنیم و پسورد رو انتخاب کنید
به این ترتیب اون چراغ روشن میشه و شما میتونید به راحتی بدون اینکه دیگه نیازی به ساخت کانکشن داشته باشی به اینترنت وصل بشی
اگه منظورتان این شماره حساب هست (101548461000) سپهر بانک صادرات هست...نقل قول:
ثانیا می خواستم بپرسم که این شماره حسابی که شاتل واسم ایمیل کرده جام ملت هست یا یه شماره عادیه؟
بازم ممنون
آقا مهدی این قسمت Interface setup دقیقا کجاست ؟نقل قول:
تو تنظیمات کانکشن ؟ گشتم نبود
سلام ....
بالاخره بام تماس گرفتن تا برم پولو واریز کنم :31: آخیش ....
خب وقتی پولو بریزم ، کی وصل میشه ؟
من بلد نیستم کانفیگ کنم ، خودشون میان دیگه ؟
راستی چیزه دیگه ای لازم نیست بگیرم ، مثه اسپیلاتور ؟
و همین طور لازم نیست ویندوزمو عوض کنم ، چون بعضیا میگن ویندوزم بستگی داره ؟
مثلا دوستم 128 اکو داره سرعتش رو کامپیوترش kb 10 (با مودمه دی لینک) ولی رو لبتابش 18 kb بود ..... میگفت به خاطره ویندوزه ....
واسه من 3 روزه نصب کردننقل قول:
خودشون میان نصب می کنن
اسپیلاتور مگه توی جعبه مودم نبود ؟ نویز گیره خیلی خوبه
من ویندوز عوض نکردم و مشکلی نداشتم
اکو 512 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شرح.....
تو اینترنت اکسپلورر وارد کننقل قول:
192.168.1.254
فکر مکنم بالای صفحه از چپ دومی گزینه Interface setupهستش
این تستها به درد نمیخورننقل قول:
شما یه فایل بزار دانلود بشه بعد نتیجه بگیر
درود به دوستان ...
ببینید تو چه مملکتی زندگی می کنید ...
من دیروز صبح از شاتل درخواست رانژه ام رفت به مخابرات ...
امروز ظهر (یکشنبه) ساعت 2 بعد از ظهر خطم رانژه و الان با adsl کانکت شدم ...
چرا ؟ چون تو مخابرات آشنا داشتم ... :27::8::10:
عجب!! اگه نتیجه 512 میداد حتما بدرد میخورد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من تست دانلود هم کردم....اگه مشکل وبگردی یا دانلود نداشتم که نمیرفتم تست سرعت بگیرم.
برای باز شدن همین صفحه یه دقیقه معطل شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما با دانلود منیجری مثل idm دانلود کن و حتما از لینک های مستقیم تست بگیر مثل این:
این خود نرم افزار idm هستش و این رو دانلود کن و نصب کن بعد با این همین فایل رو دوباره دانلود کن بعد سرعتت رو بین و نتیجه رو بگو:11:کد:http://www.tebyan.net/download/idm_5.15_build_5.2093.html
نه کلا میگم تستهای اینگونه سایتا به هیچ و جه متعبر نیست..این موضوع بارها و بارها ثابت شده...نقل قول:
در مورد مشکل سرعتت باید بگم که من فعلا در حال حاضر سرعتم خیلی خوبه مشکلی ندارم...(سرعت باز شدن این فروم هم در نظر نگیر چون بیشتر وقتا سرورش میپوکه سرعت باز کردن صفحات پایینه...ربطی به isp نداره....)
تایید میشه ...نقل قول:
سرعت باز شدن صفحات وابسته به پینگ هست شما پینگ بگیر از طریق run
یکی از دوستان توی انجمن بازی های انلاین اموزش و تاپیک پینگ گرفتن را زده میتونی به اونجا مراجعه کنی...
منم مشکلی ندارم ....
پینگ هم بستگی به شلوغی مرکز مخابرات داره....
سرعت دیروز خیلی بد بود شما هم مشکل داشتین ؟
خب به سلامتی شانل تو منتطقه ما که پورت خالی نداشت این هم از شانس گند ما
دیشب یک مقدار سرعت نوسان داشت برای من که بعد از چند ساعت خوب شد.نقل قول:
به سلامتی:31:نقل قول:
لام دوستان
یک سوالی
من تا الان از وایرلس استفاده میکنم اما حالا میخوام Adsl شاتل استفاده کنم !! اما همانطور که میدونین برای کاربران خانگی بیشتر از 128 نمیدن /!!!
میخوام ببینم راهی هست که بشه 512 گرفت ؟؟؟ ترفندی , راهکاری هست !!! یعنی از جایی نامه ای بگیریم ؟؟؟
منتظر میمانیم ؟» دی
با سلامنقل قول:
2 راه داره . یک نامه از دانشگاه بگیری یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی
برای نامه از دانشگاه معمولا باید یک فرم از شاتل بگیری و ببری دانشگاه مهر یا امضا کنن....
روش دوم هم که مشخصه...
برای فرم هم یکی از دوستان توی چند تا صفحه قبل لینک دانلود فرم را گذاشته بود..
یا میتونی ایمیلت را بدی شاتل تا فرم را ایمیل کنن...
یا فرم را بری از شرکت بگیری
یک سوال دیگه !!
توی سایت Isp خودمون نوشته Adsl2 ماهی 9500 تومن ! البته 512
میخوام ببینم این قیمت مال خود شاتله ×××!!
احتمالا منظورش این بوده اگه 12 ماهه سرویس 512 اکو بگیرید ماهی 9500 در میاد:31:نقل قول:
یک ماهه 512 اکو ماهی 18900 هست
قیمت های سرویس اکو
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
ببخشید دوستان پول رو واریز کنیم چند روزه حجم جدید اضافه می شه (یا به قولی دوباره شارژ می شه)؟
من تا حالا به کمبود حجم بر نخوردم ولی قبلا یکی از پشتیبانای شاتل تو همین سایت عضو بودن میگفتن کلا شارژ حداکثر(اگه به صورت اینترنتی پرداخت کنی) 15-20 دقیقهای انجام خواهد شدنقل قول:
من هم حجم نخریدم ولی دیدم که یک نفر قبض(غیر اینترنتی) اورده بود برای خرید حجم گفتن 20 دقیقه دیگه اوکی میشه..نقل قول:
سلام بر رزمنده ها
آقا این 64Kbps چطوره !!! می ازه /؟؟
سرعت DL چنده ؟؟؟
سلام خواهر رزمنده : دینقل قول:
خوبه. من اولش 64 داشتم.اگه بتونی 512 با 2.5 گیگ بگیری و با 2.5 دوام بیاری مثل من خیلی خوبه...
سرعت دانلود هم 8 9
2.5 گیگ ماهیانه ؟؟؟نقل قول:
سلام خواهر رزمنده : دی
خوبه. من اولش 64 داشتم.اگه بتونی 512 با 2.5 گیگ بگیری و با 2.5 دوام بیاری مثل من خیلی خوبه...
سرعت دانلود هم 8 9
من الانش ماهی حدود 50 گیگ دانلود دارم [ وایرلس ]
و اینکه منظورت 9 کیلو هست ؟؟؟ اگه درسته فرقش یا دیال آپ چیه :ی
اره سرویس های اکو 2.5 گیگ در ماه هست با شبانه 1 تا 7 رایگاننقل قول:
سرویس ارت هم داره که 10 گیگ به بالا هست توی سایتش زده..
اره 64 کیلو بیت سرعت دانلود میشه 8 کیلو بایت....
فرقش اینه که پول تلفن نمیدی و 24 ساعته ان هستی. : دی
512 سرعتش 65 هست.....
فرقش با دایال آپ اینه که قطعی و نوسان نداره.نقل قول:
سرویس 64 نامحدود شاتل برای وبگردی و دانلودهای کوچیک بسیار مناسبه و من که دارم تا حالا احساس کمبود نکردم.
اما به شما که زیاد دانلود میکنی پیشنهاد نمیشه arthome بگیری.
سرویس Eco هم که سرعتش بالاست،وبگردی هم با ترس و لرز باید انجام بدین چون به طور میانگین هر روز فقط میتونین حدود 85 مگ ترافیک داشته باشید.:41:
2.5 گيگ + شب ها رايگان يعني به عبارتي تقريباً ماهي 40-45 گيگ.نقل قول:
بله 64 شاتل همون 9-10 كيلوبايت هست.
سرعت 5 روزه که خوب شده منهای دیروز که خیلی وضعش خراب بود که نتونستم بیام اینجا اگه تا هفته بعد ادامه داشته باشه که هستم و اگه نه همارا دو مگ میده فکر کنم بهتر باشه برم اونجا
ببخشید دوستان من منظورم رو بد رسوندمنقل قول:
منظورم این بود که واسه ماه جدید که پول ریختم کی فعال میشه؟
بازم ممنون :11: