مودم فرقي نداره چه مدلي باشهنقل قول:
فكر مي كنم الان tp link ارزون تر از بقيه باشه
در حد 30-35 تومن
Printable View
مودم فرقي نداره چه مدلي باشهنقل قول:
فكر مي كنم الان tp link ارزون تر از بقيه باشه
در حد 30-35 تومن
نقل قول:
من رو راهنمایی کنید ممنونم.
با سلام خدمت اساتید:
من قراره از آسیا تک ،adsl بگیرم به همین منظور قصد خرید یک مودم رو داشتم؛ به همین منظور از شما اساتید محترم در خواست دارم مرا در این زمینه راهنمائی فرمائید؛در ضمن در صورت امکان در مورد گارانتی و قطعات موجود درجعبه هم توضیحاتی ارائه فرمائید .پیشاپیش از شما سپاسگذارم.
قیمت :تا 50000تومان
یک پورت lan
مودم ربطی به سرعت ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
مودم خود شرکت رو نگیر که واقعا افتضاحه
مودم های خوب زیاده
مثلا Asus 602am که یه پورت lan و یه پورت usb داره
قیمتشم 40 تا 45 هست
با اکثر شرمتهام سازگاری داره
ممنون:11:
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که اعصاب خرد کن است . دو سه روزه که که خط من قطع و وصل میشه و این قطع و وصل چند دقیقه تا چند ثانیه است . نمیدونم مشکل از کجاست ولی خود ویندوز موقع خطایابی میگه که مشکل از DNS است و خطای dns may be experiencing problem را میده .
مدل مودم هم D-LINK 520 T روتر دار است و سیستم هم WINDOWS7 .
سلام برهمگی
من یک مودم D-Link 2640T دارم .
از دیروز با وایرلس این مودم مشکل پیدا کردم . دیگه چراغ wlan روی دستگاه روشن نیست و فقط اول روشن کردن مودم روشن می شه و بعد خاموش می شه 1 همه تنظیمات مودم را هم چک کردم مشکلی نیست . پورت lan بخوبی کار می کنه اما wlan قطعه و سیگنالی ارسال نمی کنه ؟ ممکنه فرستند اون سوخته باشه ؟
ممنون از راهنمایی
سلام برهمگی
من یک مودمD-Link 2640T دارم .
از دیروز با وایرلس این مودم مشکل پیدا کردم . دیگه چراغwlan روی دستگاه روشن نیست و فقط اول روشن کردن مودم روشن می شه و بعد خاموش می شه 1 همه تنظیمات مودم را هم چک کردم مشکلی نیست . پورت lan بخوبی کار می کنه اما wlan قطعه و سیگنالی ارسال نمی کنه ؟ ممکنه فرستند اون سوخته باشه ؟
ممنون از راهنمایی
با سلام وتشکر از شما :نقل قول:
اآیا گارانتی بخصوصی را هم پیشنهاد میکنید؟
خب شما dns دستی بده ببین مشکلت رفع میشه یا نهنقل قول:
dns1: 4.2.2.4
dns2: 192.9.9.3
سلام دوستان عزيز اميدوارم كه حال همگي خوب خوب باشه
بهترين مودم تا 40 تومن چيه ؟ و چرا ؟
من اصلا در اين زمينه اطلاعات ندارم پس ممنون ميشم كه دليلتان را به ساده ترين نحو بيان كنيد .
نظرتان در مورد مودم هاي planet را هم مي خواستم بدونم.
ممنون از توجهتان
موفق باشيد
من planet 3410 دارم . مشکلی نداره و کلن راضیم همیننقل قول:
مگه میشه . بیشتری ها دارن میگن سرعت به مودم هم مربوطه ؟نقل قول:
سرعت به شرکتی که ازش سرویس میگیرین بستگی داره نه مودم:46:نقل قول:
ممنونم. آخه میگن که مودم های usb سرعت رو میاره پائین . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اگر یک سری اطلاعات بدید ممنونم.
تفاوت چندانی با هم ندارن . ولی میگن از لن استفاده کنید چون لن راحتتر نصب میشه و یه سری دردسر ها رو نداره.نقل قول:
پورت usb کامپیوتر دیگه اشغال نمیشه و ...
اکثر مودم های جدید هم پورت لن رو دارن. :46:
موفق باشی
نقل قول:
خب دیگه مثل اینکه خودم باید جواب بدم !
دیگه از این ساده تر نمی شد ...... آپدیت فریم ور مودم ....! به همین سادگی درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یعنی منی که 512 گرفتم . هیچ مشکبی ندارم و.... !!!!!
ممنونم از راهنمایی هایتان .
خیر مشکلی ندارین:46:نقل قول:
ممنون از راهنماییتنقل قول:
2110 هم خوبه ؟ قیمتش 2110 چقدر ؟و مدلی که شما ازش استفاده می کنید چقدر ؟
سلام دوستان
من یک سالی هست که D-link 200 دارم.تو این مدت یه روز نبود که این اینترنت ما قطع نشه.هر دو سه ساعت یک بار قطع می شد و مجبور می شدم سیستم رو restart کنم تا دوباره وصل شه.
چند بار با isp های مختلف در این مورد بحث کردم گفتند مشکل از مودمته و کلا d-link ها همه چنین مشکلی رو دارند.حالا می خوام بدونم چه مدل مودمی رو بخرم که این مشکلات رو نداشته باشه و قیمتش حدودا سی چهل تومن باشه و کجا می تونم با قیمت مناسب بخرم؟
در ضمن من شیراز هستم
با تشکر
منم همین سوال و دارم؟
موندم که چی بگیرم!!
اساتید فن لطفا راهنمایی کنید.
من ایسوز am 602 دارم. راضی هستم.
هیچ شرکتی هم باهاش مشکل نداره.
قیمتش 45 هست
تو سایت داتک نوشته بود یکی از علل قطعی مکرر اینترنت بالا بودن نویز خط است.حالا من نفهمیدم مشکل من از مودمه یا از خط؟اگه از خطه چه جوری رفعش کنم؟
ممنون
منم دی لینک داشتم که واقعا مزخرف بودنقل قول:
روزی 10 بار هنگ میکرد و ریست میشد!! خستم کرده بود
2 هفته پیش رفتم یه ایسوز 602 گرفتم که خیلی ازش راضی هستم.هنگ و ریست اصلا نمیکنه. روتر دار هم هست.
سلام من جدیدا میخوام که adsl 128 shatel بگیرم شاتل میگفت باید modem از خودش بگیرم نظر شما چیه من با ید چی کار کنم ؟
راستی اگه شما modem یا شرکت دیگه ای رو پیشنهاد می کنید لطفا بهم بگید با قیمت و سرویس هاش
شاتل به نظر شما بهتره یا شبدیز؟
نه عزيز جاننقل قول:
اجباري نيست از خودشون بخري
تاپيك زير را بخونيد
توضيح داده شده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
با سلام
من ميخوام يه d-link 2640t بخرم ولي يه سوالي برام پيش اومده
با اين مودم ميشه كلا اينترنت وايرلس از شركت ها گرفت يا فقط وايرلسش براي به اشتراك گذاري اينترنت بين كامپيوتر هاست؟
يعني نوشته توي توضيحاتش وايرلس ، پس ميشه مثلا از داتك سرويس گرفت براي وايرلسش؟
با تشكر
سلام . بله درست است .نقل قول:
هنگام نصب سرویس adsl شما باید از نویز گیر استفاده کنید که قیمتش 4.000 تومان است . این وسیله را به خط تلفن و adsl متصل می کنید و با خیال راخت و بدون قعطی کار کنید . :27:
سلام
من امروز مودم وایرلس روتر linksys wag54g2 رو خریدم 90 تومن ، با گارانتی ساخت سیستم ،
می خواستم بپرسم کسی از لحاظه قطعی نداشتن ، کارایی خوب ، نداشتن دیسکانکت ، قدرت انتن دهی وایرلسش و بقیه چیزا ایا کسی تست کرده ببینه چطوره ؟؟؟
چون من هنوز بازش نکردم منتظرم یکی تست کنه بگه اگه احیانا مشکل دار بود برم به فروشنده پسش بدم .
ممنونم
نقل قول:
با سلام :
شما چه گارانتی را پیشنها میکنید ؟
آره درسته.
ولی چون اسمی از splitter نیاورد فکر کردم یه مشکل خاص هست
دوستان چی شد این نظرات , بابا شرمنده کردین :27:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه از مودم های وایرلس نمی شه برای خدمات اینترنت وایرلس استفاده کرد برای این کار خود شرکت به شما مودم می دهد همراه با آنتن مخصوص وایرلس . مگر اینکه اینترنت بصورت wifi در محل شما باشد که در این صورت دیگه موردم نمی خواهید خود مودم وایرلس نوت بوک شما دریافت می کند .
:)
با این امضایی که شما کردی ، من پشیمون شدم می خواستم از صبانت سرویس بگیرم!نقل قول:
سوال:
من رفتم یه مودم wireless adsl مارک d-link گرفتم ... مسخره نکنین ها .... ولی با این مودم می شه به صورت dial up هم به اینتر نت کانکت شد؟( هنوز سرویس adsl ام نصب نشده)
نخیر،با مودم ای دی اس ال نمیشه دایال آپ وصل شد...نقل قول:
بدرود.:11:
سلام
برای رفع این خطا چه کاری باید انجام بدم ؟
651
planet 2110
دوستان اگر از یک خط تلفن فقط برا adsl استفاده بشه دیگه نیاز به اسپیاتر نیست ؟