مشکل من با گاج زرد اینه که نمیدونم سوالارو درس به درس جدا کرده یا یکسری سوال امتحانی رو باهم گزاشته،کسی اطلاع داره که جه طوریه؟نقل قول:
مشکل من با گاج زرد اینه که نمیدونم سوالارو درس به درس جدا کرده یا یکسری سوال امتحانی رو باهم گزاشته،کسی اطلاع داره که جه طوریه؟نقل قول:
آقا براي عربي اول هيچ كتاب درست و حسابي نيست ؟ ميخوام يه كتابي باشه كه زمينه يادگيري كتاب محوري گاج براي عربي 2 رو فراهم كنه . البته خودش همه كتاب اول رو خلاصه كرده ولي مطمعن نيستم كافي باشه . . .
انرژی اتمی برای اول دبیرستان کتاب نداره؟نقل قول:
قلمچی فکر کنم عربی 1 داره البته cd خوب ولی خوب درس داده یعنی واسه گاج سبز 2 زمینه سازی میشهنقل قول:
آقا براي عربي اول هيچ كتاب درست و حسابي نيست ؟ ميخوام يه كتابي باشه كه زمينه يادگيري كتاب محوري گاج براي عربي 2 رو فراهم كنه . البته خودش همه كتاب اول رو خلاصه كرده ولي مطمعن نيستم كافي باشه . . .
نقل قول:
سلام
حالا که داری زبان انتخاب میکنی منم 2 تا پیشنهاد دارم:
1 - کتاب سبز جامع => خودمم همینو میزنم
2 - کتاب کنکور شبقره => دوستم داره گرامرای زبان 3 رو ازون میزنم خیلی روون توضیح داده
خوبی کتاب سبز اینه که : به قول خودشون تست درسای قبل رو هم توی هر درس اوردن اما بدیش اینه که اونقدر تست واژگان میزنی که اصلا حالت از تست به هم میخوره بعد یه مدت!! من اینجور شده بودم، البته پارسال یجای کارم گیر داشت : یهویی تو ی یه هفته مثلا 3 درس رو با هم میزدم بعد میرفت تا 1 ماه دیگه
Vase emtehan nahai gaje siyah khobeنقل قول:
Soala emtehan nahaye salaye akhiro mabhas be mabhas gozashte.eyne mikro mimone
Aliye.man khodam ba on kar kardam
دوستان واقعا معذرت میخوام . در لیستی که دادم یه اشتباه وجود داره . دکتر سبطی کتاب آرایه ای ادبی نداره من منظورم دو تای دیگش بوده
باز ببخشید
دوستان کسی اون 4 جلد کتاب اقای اناری رو که برای زبان زده داره . منظورم اون 4 جلدی که اندیشه سازان میزد و هنوز با مبتکران ادغام نشده بود . یکی قرمزه / یکی آبی / یکی قهوه ای و یکی هم کرم رنگه . کسی اونارو داره ؟
خب همه میدونن بدون شک کتابهای آقای اناری نظیر نداره . من اون 4 جلد رو دارم . البته برای قدیمه . نمیدونم چاپ میشه یا نه
خواهر من الا ن رشته ی دانشگاهیش زبان و ادبیات انگلیسیه . برای شرکت در کنکور زبان این 4 جلد رو خوند . میدونید درصداش چقدر شد ؟. زبان عمومی 100% و زبان اختصاصی رو زد 91% .البته چون عربی رو خوب نزد رتبش اومد پایین . 4 ساله پیش کنکور داد .
من هم بدون شک از اینا استفاده میکنم . اگه هنوز هست بگیرین
من گاج رو به شما پیشنهاد کردم ( برای گرامر) چون یه کتابه و کلا تحت پوشش میده تمام مباحث گرامری رو
و اونقدر هم کتاب حجیمی نیست که نشه تموم کردم. برای کسایی که میخوان از الان زبان رو شروع کنن همین کتاب خوبه
( دوستان باز هم میگم این کتاب گرامر جامع زیان انگلیسیه گاجه و با کتاب تست گاج 3 و پیش اشتبا ه نگیرید ) . خب معلوم دیگه اگه قرار باشه درسنامه های ابتدای کتاب تستی زبان 3 و پیش گاج رو بخونین هیچی گیرتون نمیاد . باید از پایه شروع کنید
خب تمام حرفهای بالا برای کسایی بود که میخوان به 25 سوال زیان جواب خوب بدن . کتاب گرام گاج جمع و جوره
اما برای اختصاصی زیان فقط شهاب اناری . اگه اون 4 جلدی که گفتم هنوز چاپ میشه حتما بخرین . ولی فکر نکنم بشه
خب من کسی رو دارم در مورد زبان انگلیسی راهنماییم کنه ( منظورم خواهرمه ) . من با مشورت اون کتابهای زبان رو انتخاب میکنم
خب بالاخره کنکوریها تجربه دیده اند دیگه . ولی اون به خود من کتاب های مبتکران رو پیشنهاد کرده .
یک تو صیه : کتابی رو بخونیین که مصالب اون رو راحت میفهمین . همه کتابها خوبند . فکر نکنید من کتابهای مناسب معرفی نمیکنم
من سطوح آموزشی رو هم در نظر میگیرم
یکی ممکنه با گاج راحت باشه . یا با مبتکرا ن یا .... .
در پناه حق
اون دوستی که گفته بود برای حسابان یه چیزی برات میگم دیگه خود دانی:
داداش بزرگه دوستم تعریف می کرد می گفت دوسالانه قلم چی گرفته امتحان نهایی حسابان 19.5 گرفته....
برای انگلیسی هم من گاج سفید و کم حجم خیلی سبز + واژگان خیلی سبز دارم خوبه
ولی اینو بگم از بس سریال زیر نویس نگاه کردم انگلیسیم ناخودآگاه بهتر شده
دستت درد نکنه که کمکم کردی:40:از سال 81 تا 86و دارم.نقل قول:
برای همین دنبال یک کتابم که این سوالارو مبحث بندی کرده باشهنقل قول:
حتی بعضی از دبیران مثل دبیرای پارسال ما سوالات ترم اول رو از روی سوالات امتحان نهایی سال های قبل میدادند.برای ترم اول هم حتما سوالات امتحان نهایی رو بخون.
سلام منم امسال نور دارم اینپا رو دیدم پالب بود...فتم +ند تا تاب ه از قلم افتاده و واسه من خوب بوده رو بم بشنساین
.ریاضی پایه ده استاد
.دفرانسیل ده استاد و گاج
.زبان مبتکران پیش و سوم
راستی تحلیلی رمزینه رو ندیدم خوبه...تو مشهدم هست؟
ممنون میشم از کسی که پواب رو برام خصوصی بزاره اخه م میام نت....
فعلا
ولی دوست عزیز من یه قسمت از کتاب سبز دانلود کردم اصلا باهاش حال نکردمنقل قول:
خوبی کتاب سبز اینه که : به قول خودشون تست درسای قبل رو هم توی هر درس اوردن اما بدیش اینه که اونقدر تست واژگان میزنی که اصلا حالت از تست به هم میخوره بعد یه مدت!! من اینجور شده بودم، البته پارسال یجای کارم گیر داشت : یهویی تو ی یه هفته مثلا 3 درس رو با هم میزدم بعد میرفت تا 1 ماه دیگه
بچه ها هندسه تحلیلی گاج سبز عنایت کشاورز خوبه؟
نقل قول:
چیزه جمع و جور میخوای = هندسه تحلیلی انتشارات مدرسه . آره گاج هم خوبه . اکثر کتابهای گاج خوبه
دوستان من پارسال که سال سوم بودم از نمونه سوالات فرزانگان تهران استفاده میکردم
همه درسها رو داره . سوالات شهریور و دی ماه و خرداد رو داره از 81 تا 87 .
یه چیز برای دوستان سال دوم و سوم و یه خورده هم پیش دانشگاهی
اگه میخواهین بر ریاضیات پایه خوب مسلط بشین کتاب زیر رو بگیرین . البته واسه پیش دانشگاهیها زیاد توصیه نمیکنم . چون حجم کتاب بالایه . وخوندنش در این زمان کمی غیر معقوله
کتاب مباحثی در ریاضیات پیشرفته دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف : آقای محمود نصیری
میشه یکم دربارش بیشتر توضیح بدی؟سطحشو تعداد صفحاتشو اینانقل قول:
بچه ها تست واسه عربی گاج سفید خوبه؟ من با سیستم گاچ سبز و تستای داخلش آشنام و خوشم میاد گاج سفید مثل همونه یا فرق داره؟
اصلا شما چی پیشنهاد میکنین واسه تست عربی؟
نقل قول:
این کتاب بعد از تغییر نظام اموزشی ویژه دانش آموزان نظام جدید تدوین شده .
این کتاب شامل مباحث دستگاه اعداد / قدر مطلق / نامساوی ها و بحث اصلی کتاب فصل تابع است . تابع و انواع تابع بررسی شده . اگه حمل بر تعریف نباشه این کتاب یکی از کاملترین کتابها در بحث تابعه که این فصل 300 صفحه از کتاب رو به خودش اختصاص داده و دارای 193 مثال حل شده 100 مساله با حل و بیشتر از 300 تا تسته
کتاب کلا شامله 600 صفحه با 5 فصله که 350 تا مثال و بیشتر از 320 مساله با حل و 660 تسته
معادلات و نامعادلات و همچنین توابع نمایی و لگاریتمی از بحث های دیگره کتابه .
کتاب طوری تنظیم شده که قابل استفاده دانش آموزان سال 2 به بعد باشه .
و با توجه به به مطالب و آزمونهای تستیش نیاز بچه های پیش رو هم برای کنکور سراسری بر طرف میکنه . از همه مهمتر در فصل تابع این کتاب مبحث مثلثات از پایه شروع شده و تمام موضوعاتش به کلی تو ضیح داده شده .
اگه سال 2 یا 3 هستی این کتاب رو بگیر بخون کامل . اما نه الان چون وقت نیست . اگه پیش هستی اصلا نخون اما میتونی از مباحثش یه سری نکات جمع آوری کنی به خصوص مثلثات . اگه سومی تابستون بزار بخون
یکبار اسم کتاب رو میگم برای کسانی که این پست رو تازه میخونن. با این کتاب تقریبا ریاضیات پایه شون کامله.
کتاب مباحثی در ریاضیات دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف = محمود نصیری
سطح کتاب اونقدر هم بالا نیست که متوجه نشی . اما آدم باید به اون انبار معلوماتش ( مغز رو میگم ) فشار بیاره برای گنجاندن مطالب پیچیده اما شیرین ریاضیات
در پست بعدی من قصد دارم کتابای موضوعی ریاضیات معرفی کنم .ویژه ی کنکوری ها که وقت اندک است .
هر دو کتاب ریاضی تقریبا 1 تا 1/5 ماه و شایدم کمتر
montazerim
دوستان سلام . معرفی کتابهای موضوعی ریاضیات :
کتابهایی که میخوام بگم حجمشون کمه اما خیلی خیلی خیلی مفید و خوب . من بیشترشو دارم و نکات ظریف کنکور ی وتستهای سطح کنکور ی داره . نویسندگانش هم از استادان مجرب هستند . مطمئنا شما این انتشارات رو میشناسید . خب شروع :
اول یه چیز رو بگم که ریاضیات رو فقط برای رد کردن کنکور نخونید . همین
1) بخش پذیری از جمله مباحث مهم در جبر هست که مطمئن باشید در دوران دبیرستان حتما با قضایای مهم بخش پذیری آشنای دارین
بخش پذیری در جبر / مولف = پرویز شهریاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
2) خب اکثر دانش آموزها با مثلثات مشکل دارن . میخواهین اگه مثلثات رو خوب بفهمین و هی با این نکته ها ذهنتون رو مشغول نکنید کتاب زیر رو بگیرید . این کتاب همه فرمولها و قضایا رو با اثبات توضیح داده و فکر نکنم معادلات مثلثاتی سطح دبیرستان رو با این کتاب نتونید حل کنید .
مثلثات / مولف = احمد فیروزنیا / انتشارات : انتشارات مدرسه
3) اگه میخواهین بهتر مفهوم تابع و یک به یک بودن و پوشا بودن اون رو بفهمین کتاب زیر رو بگیرین . حتما حتما حتما بخرین
پشیمون نمیشید . این کتاب روشهای تعیین برد و دامنه تو ابع رو خیلی خیلی خوب گفته . و همچنین بیش از 10 تابع مختلف از جمله درجه 2 و 3 و تابعهای مثلثاتی و هموگرافیک رو بررسی کرده . از جمله برد و دامنه شون / پیوستگی و مشتق پذیری شون / یک به یک بودن و پوشا بودن و معکوس پذیری شون / و ... رو بررسی کرده . در ضمن حالتهای انتقال نمودارها رو هم گفته
برین این کتاب رو بگیرید اگه پشیمون شدید هرچی میخواهین به من بگید :
تابع / مولف = احمد قندهاری و حمیدرضا امیری / انتشارات : انتشارات مدرسه ( شک نکنید )
4) بعد از کتاب بالا کتاب زیر دیگه تعیین دامه و برد هیچ تابعی اعم از جزء صحیح / قدر مطلق / مثلثاتی / رادیکالی و کسری و زوج مرتب و fog و معکوس توابع مثلثاتی رو برا تون بی پاسخ نمیزاره . اونقدر در این کتاب مثال حل شده و تمرین میکنید و تست میزنید که برد و دامنه توابع تعیینشون براتون آبه خوردن میشه . شاید دبیراتون بگن که دیگه زیاد برد و دامنه تو کنکور نمیاد اما میدونید برای رسم توابع تعیین دامنه و برد در بعضیهاشون الزامی :
تعیین دامنه وبرد توابع به روش حل مساله / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
5 ) اما برای رسم توابع هم یه کتاب خیلی خیلی خیلی ...... خوب داریم . این نویسنده گرامی رسم انواع تابع رو همراه نکات مهمش برای شما علاقه مندان آورده . واز همه مهمتر مجانبها و تعیین آونها رو هم کامل تو ضیح داده . واز همه بهتر تعیین علامت توابع جبری رو هم از هر درجه که باشه گفته . بچه ها میدونن که رسم توابع کار هر کسی نیست . کمتر کسی از دانش آموزان تو رسم تبحر دارن . این هم مثل تابع داری تست هست که باز هم خیــــــــــــــــــــلی خوبه . نکات مربوط به تستها در نمودار رو گفته .
واز همه مهمتر مثل کتاب تابع چندین تابع رو مفصل بحث کرده . به خدا قسم شک نمیکنید
مجانبها و رسم منحنی / مولف = احمد قندهاری ( کتابهای این نویسنده توپه ) / انتشارات : انتشارات مدرسه
5) خب رسیدیم به حد . دیگه نیاز به تو ضیح نیست . ببینید و قضاوت کنید . بیشتر با تعریف کار کرده
حد و مفهوم حد / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
6 ) دو تا کتاب معرفی میکنم در مورد پیوستگی و مشتق پذری و یک هم کاربر مشتق . در اولی نکات جالب پیوستگی و مشتق پذیری و فرمولهای مشتق و دومی دیگه نگو و نپرس . نمیدونم چه جوری توضیح بدم . جون هر کسی دوست دارید برید لا اقل این کتابها رو ببینید و بعد قضاوت کنید . درست مناسبه کنکوری هاست
پیوستگی و مشتق پذیری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
کاربرد مشتق / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
کتابهای زیر رو هم معرفی میکنم و حتما بگیرید
تصاعدهای حسابی و هندسی / مولف = سید محمد رضا هاشمی موسوی / انتشارات : انتشارات مدرسه
دنباله ها وسری / مولف = احمد قندهاری / انتشارات : انتشارات مدرسه
لگاریتم / مولف = احمد قندهاری و هوشنگ شریفی / انتشارت :انتشارات مدرسه
کتابهایی که با رنگ قرمز مشخص شده منتخب هستند
در پناه حق باشید و سبز
بچه ها كتاب تست خوب براي جبر و احتمال چي هست ؟ از كدوم فصل هاش تست مياد تو سراسري ؟ پارسال كه با معلومات رياضي 2 هم فكر كنم ميشد همشون رو حل كرد
اونقدر تابلو کتاب معرفی کردی که همه فهمیدن انتشارات مدرسه یا آقای قندهاری به تو ماموریت دادن تا وارد این تالار بشی.اساس مباحث بچه ها تجربه و تحقیقه و مقایسه کتاب های مختلف با هم نه تبلیغ .مثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.نقل قول:
nist
Lotf mikoni peyghame khosisiyo ke vasat gozashtam javab bedi
شدیدا منتظر مقایستون هستم :11:نقل قول:
مثلا من قبلا زبان فارسی رمزینه رو خوندم ولی الان کتاب سبز و سبطی هم گرفتم و دارم مقایسه می کنم .نتیجه رو به دوستان معرفی می کنم.
به نظره خود من بهترین کتابها در زمینه ریاضی برای انتشارات مدرسست و بهترین نویسنده هم آقای احمد قندهاری هستش.نقل قول:
رفتم و خوندم . شما هم پیام جدید من رو بخون و جوابش رو بده تا پیام نهایی رو واست بفرستمنقل قول:
در جواب به شما که یکم تند رفتی باید بگم که :نقل قول:
انتشارات مدرسه از جمله انتشاراتی هست که کمتر تبلیغ میکنه . و همچنین پشت یکی از جلدهای کتابهاش رو اگه ببینی نوشته ناشر برگزیده ی سالههای 73/75/79/83/84/85 پس نیازی به تبلیغ من نیست .
من مگه فامیل این آقای قندهاری هستم یا تو انتشاراته مدرسه کار میکنم که واسشون تبلیغ کنم ؟.
برو از معلمات بپرس که کتابها ی این انتشارات چطوره
اگه نویسندگان و انتشارات مدرسه از من که ساکن یکی از شهرهای شمالم و هیچوقت هم نه تنها این نویسندها بلکه نویسندگان هیچ انتشاراتی رو ملاقات نکردم و حتی صحبت هم نکردم بخوان که واسشون تبلیغ کنم دیگه باید برن بمیرن همشون
همه نویسندگان این کتابها صاحب سبک هستند و مجرب . خواهشا ارزش کارشون رو پایین نیار.
من کتابهای این انتشارات معرفی کردم که حجمشون کمه وبرای کنکوری ها مناسبه .
پس خواهشا حرفهای غیر معقول نزن . یه کم فکر کن . واقعا اونا احتیاج دارن واسشون اینجا تبلیغ کنم . واقعا که
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
از آینه بپرس نام نجات دهنده را .......
برعكس ؛ من فكر نميكنم برگزيده شدنشون ربطي به كتابهايي كه معرفي كردين داشته باشه ، چون من اون كتابها رو اكثرا دارم ( دو سال پيش خريدم و اكثرا هم قيمتشون زير 1000 تومن بود ) هيچ نكته قابل قبولي توشون نيست . كتاب آموزش حسابان 1 و 2 هم كه جلدش سبز رنگه رو خريدم براي كنكور خوندم با تبليغاتي كه تو كتابفروشي هاي تبريز كرده بودن من فكر كردم اين كتاب رو بخونم نفر اول كنكور ميشم ! بعد وقتي كتاب ژرف انديشان و مبتكران رو ديدم ؛ فهميدم كه وقتم رو تلف كرده بودم .نقل قول:
شما خودتون اگر آشنايانتون دانش آموز و كنكوري هستند ؛ نزارين كه با وجود كتابهايي از انتشاراتي چون گاج و رمزينه و مبتكران و . . . وقتشون با چيزهاي پوچ تلف بشه .
در ضمن ، پست شما كمي ادعاي اون دوستمون رو تاييد كرد :27:
من کاری با این کارا ندارم ولی این حرفتون خیلی غیر منطقیه شاید شما خودتون آقای قندهاری هستید:27:نقل قول:
من مگه فامیل این آقای قندهاری هستم یا تو انتشاراته مدرسه کار میکنم که واسشون تبلیغ کنم ؟.
این حسابان محمود نصیری هم که معرفی کردید اصلا باهاش حال نکردم خیلی گنگ توضیح داده ولی رمزینه یه چیز دیگست
جبر و احتمال مبتکران همونی که روش عکس هندونس خیلی معروفه.من استفاده نکردم اما تعریفشو زیاد شنیدم.یکی از مولف هاش هم مهندس فرهاد ابوالقاسمی هستش.نقل قول:
این رمزینه جلد 3.درس نامه داره؟
جماعت لن کتابای این انشارات مدرسه رو دارم.زیاد جالب نیستن.نمی دونم چرا این داداشمون اصرار داره رو این کتابا
شاید چون به قول خودش کم حجم هستن.اگه اینجوریه که کتاب جمع بندی تست قرمز جالب تره از اینا
فقط نظر دادم.قصد توهین به شخصی نیست
حسابان رمزينه چطوره ؟
راستي ؛ براي تست شيمي 3 مبتكران بهتره يا گاج ؟
محسن جون رمزینه که حسابان نداره ولی تست ریاضیات پایه داره که مباحثی که با دیفرانسیل مشترک نیست داره مثل تصاعد لگاریتم مثلثات تابع و..... فقط کافیه آموزش دیف 1 و2 رمزینه رو بگیری(دیف 2 بزودی چاپ میشه) بعد جلد سوم تست ریاضیات(حسابان و ریاضیات پایه) دیگه نیازی به حسابان و ریاضیات 2 ندارینقل قول:
شمی هم اصلا سراغ گاج نرو تستاش ابکیه همین تست بازرگان بگیری اگه شمیت خیلی شوت نباشه:31: با همین شمی خفن یاد میگیری درسنامه هاش خیلی خفنه بدون شک حرف اول و آخر تو آموزش و تست شیمی پایه و پیش مبتکران میزنه این به همه بچه ها ثابت شده:46:
من که از این کتابای کوچک ریاضی که انتشارات مدرسه چاپ می کنه خیلی خوشم میاد،کاری به حجم کم و ... ندارم ها کامل توضیح داده و یه جورایی تو عمق مطلب رفته مثلن این کتاب مجانب ها و رسم منحنی اش فوق العاده است یکی رو می شناختم تمام نمودار های این کتاب رو رسم کرده بود شده بود خدای نمودار هر سوالی بهش میدادی شکلشو تو ذهنش می کشید و حل می کرد بهش پیوستگی میدادی شکل می کشید تو ذهنش ،دنباله میدادی تو ذهنش تصور می کرد می گفت صعودیه یا نزولی و ...
البته من این کتابا رو کامل ندارم ولی از همونایی هم که خوندم کلی چیز یاد گرفتم مثلن کتاب نظریه اعدادش خیلی خوب بود این کتابا به درد کنکور نمی خوره و هیچ نکته و روش تستی یاد نمیده حتا به نظر من به درد امتحانای تشریحی هم خیلی نمی خوره .بیشتر کسی با این کتابا حال می کنه که از ریاضی خوشش میاد و از درگیر شدن با این کتابا لذت می بره.
به نظرم بی انصافیه اگه بخوایم بگیم این کتابا مزخرفند و به درد نمی خورن.
حتا= حتینقل قول:
مثلن= مثلا
بچه ها یه سوال
کتاب دیف رمزینه کتاب کلاس .اون مباحثی مثل قدر مطلق و جزصحیح که از پایه داشتیمو از اول توضیح داده؟
نکته قابل قبولی نداره ؟ مگه میشه :18:نقل قول:
همه کتابها از جمله ریاضیات خوب هستند . اگه سلیقه شما با سلیقه آموزشی نویسنده سازگار نیست دلیل نمیشه بگی خوندنش وقت تلف کردنه . شما میخواستی از اول گاج یا ... بگیری. چیکار به تبلیغات داری ؟
شما میخوای کتابها صاف و پوس کنده واست نکته و مصالب کنکوری بزارن ؟ نه .
ببینید . هیچ کدوم از کتابها کامل نیستند . همه شون یه چیزهایی کم دارن . یه جا یه نکته خوب تویکی و چند تا مطلب مفید تو یه کتاب دیگه است. میخوای کتاب واست چیکار کنه ؟ معجزه ؟ نفر اول بشی ؟:31::31:
چیزهای پوچ منظورتون چیه ؟ .....................
چه ادعایی ؟ که به من ماموریت دادن تبلیغ کنم ؟ من همه ی کتابها رو تبلیغ میکنم . اما هدفم این بود که کتابهای جمع جور معرفی کنم تا خوندن وتمام کردنش برای کنکوریها وقت زیادی رو نگیره . و گفتم انتشارات مدرسه بهتره
واقعا هم همینطوره . اینو خود شما هم میدونی
یه سوال دارم . به نظر شما اصلا تبلیغات از کجا شروع میشه ؟
نقل قول:
دوست عزیز من کتاب حسابان معرفی نکردم . لصفا مطالب رو درست بخون . من کتاب زیر رو برای ریاضیات پایه معرفی کردم :
مباحثی در ریاضیات دبیرستانی / جلد 2 / انتشارات مبتکران / مولف= محمود نصیری