سلام
من تو بخش Become a Legend مشکل زاویه ی دوربین دارم!
برا تعقیب مکان توپ خوبه اما وقتی توپ دست خودمه نمیتونم درست جه بدم چون زاویه همش عوض میشه و یهو بازیکن میچرخه به یه طرف!
Printable View
سلام
برا تعقیب مکان توپ خوبه اما وقتی توپ دست خودمه نمیتونم درست جه بدم چون زاویه همش عوض میشه و یهو بازیکن میچرخه به یه طرف!
کیت سرورهای PES 6 و PES 2008 رو باهاشون کار کردم اونها توشون یه پوشه به اسم GDB داشتن که توی این پوشهنقل قول:
پوشه هایی به اسم Ball - boots - face - stadiums بود که فایلهاشو توی اینها کپی میکردیم و لودشون میکرد با کمک dll
که توی خود برنامه بود ولی توی PES 2009 توی کیت سرورش اگر HELP رو نگاه کنی هنوز dll این پوشه ها رو نگذاشته باید صبر کنیم که کیت سرور با ورژن بالاتر بیاد که این dll هارو داشته باشه به نظر میاد این کیت سرور ورژن دموی این بازیه من خودمم هر روزتو سایتهارو میگردم که ببینم که کیت جدید تر گذاشتن یا نه هر وقت که کامل و قابل اجراشو پیدا کردم حتما توی تاپیک میگذارمش
من این را دانلود کردم...نقل قول:
بد نیست لباسهای انگلیس و اسپانیا به طور کامل درست میشه.
تنها مشکلش که کوچیک هم هست اینه که نقل و انتقالات کامل انجام نشده!
شما از چه دوربینی استفاده می کنی؟نقل قول:
سلام
در مد become a legend بهتره دوربین را روی بازیکن تنظیم کنی تا فقط اون را نشون بده.
یک دوربین هم به نام player داره که شدیدا فاز میده دوربین از پشت شما هست و فقط خودتون را در زمین نشون میده که دیگه حس طبیعی بودن بازی خیلی میره بالا....
به نظر من بهترین زاویه دید که به هم جای زمین دید کامل داره و میشه فضاهای خالی رو راحت تر پیدا کردنقل قول:
Camera Type = Vertical Wide
Tailing Camera = Player
هستش من خودمم با این زاویه دید بازی میکنم هم کلی نشون میده هم میشه راحت توی عمق فرار کرد
وقتی که با مدافه های حریف تو یه خط میشی برات عمقی هوایی میندازن که راحت تر تک به تک میشم
برای نقل و انتقالات دارم روش کار میکنم فقط مشکل اساسی تیم ایرانه که معلوم نیست کی به کیه اگه کسی اسامی درست و دقیق تیم ملی روداره بنویسه که اپشن فایل درست رو اپلود کنم بذارمش تو تاپیک
ولی یه چیزی کونامی تو گزارشگرا خییلی ضعیف کار میکنه نمیدونم چرا؟
این مشکلی که تو گزارش وجود داره اعصابمو ریخته به هم...
ولی بقیه مواردش فوق العادس خیلی طبیعیه
یه کفش خوشگل از نایک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چند تا کفش نایک
هر دو در سایت زیر قسمت کفش در pes 2009 --پایین صفحه
نقل قول:
کد:www.--------.tk
نمی دونم اشکال گزارشگر شما و بعضی از دوستان چیه واسه من که خوب گزارش می کنهنقل قول:
سلام دوستان
من هر چي گشتم نتونستم بايرن مونيخ رو پيدا كنم بدون بايرن هم اصلا بازي بهم كييف نميده:31: ميشه راهنمايي كنيد بايرن كجاي اين بازيه يا چيزي هست كه بشه با نصب اون بايرن به بازي اضافه بشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم :20:
بچه ها سلام
ما که نوز توی رامسر بازی رو نگرفتیم.
یکی آورد گفت که خرابه
اینم برای شما برین حالشو ببرین:
IRAN
Kiricas-
Naurhodozan-
Hossadoni- Hosseini
Agadiy- Asadi
Dagaka- Kaebi
Nerthojad-
Bezasoo- Bengar
Ogolosadeh-
Goslinzadeh- Gholamnejad
Negodazen- Nekounam
Elsaibi-
Shargui-Shojaei
Telmbarak- Andranik (Teymourian)
Maganuchi- Madanchi
Maquelweid- Mahdavikia
Jallbre- Jabbari
Zezak- Zandi
Kaquetz- Karimi
Vednikram- Vahedi Nikbakht
Mermeday-
Khanam- Khatibi
Kamarapon- Kazemian
Hatenheis- Hashemian
يه مشكل خط انرژي بازيكنارو حين بازي اون پايين نمياره براي شما هم همين جوريه؟
گویا اصلن بوندس لیگا نداره سری Pes که عجیبه !نقل قول:
سلام دوستان
من هر چي گشتم نتونستم بايرن مونيخ رو پيدا كنم بدون بايرن هم اصلا بازي بهم كييف نميده ميشه راهنمايي كنيد بايرن كجاي اين بازيه يا چيزي هست كه بشه با نصب اون بايرن به بازي اضافه بشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم
چرا جانم داره ، چند صفحه قبل یه سری آپشن فایل گذاشتم که یکیشون روی بایرن و لیگ آلمان کار شده بودنقل قول:
گویا اصلن بوندس لیگا نداره سری Pes که عجیبه !
البته هنوز به صورت 100 ٪ این ویرایش ها انجام نشده ، فقط در حد اینکه بگیم از هیچی بهتره
نقل قول:
گزارش این بازی اصلا ایراد نداره من که تا بحال ندیدم که گزارشگر قاطی بکنه احتمالا یا FrameWork 2 v رو نصب نکردی
یا اینکه DirectX ورژن پایینه من که DirectX 10 XP رو دارم ازش استفاده میکنم اینم لینکش
کد:http://www.------------.com/archives/utility/useful_tool/download_directx_10_for_windows_xp_final
آقا تو سیستمت مشکل داره چرا برای کونامی ایراد میگیری ؟نقل قول:
برای من که گزارشگر اینجوری نیست هیچ ، تو روند بازی هم خیلی تاثیر داره . جیغ میزنه آدم کیف میکنه
دوستان سیستم من خیلی بالاستنقل قول:
ولی مثل دوست عزیزمون گزارش گر رو یه کلمه هی گیر میکنه
اعصاب من را ریخته به هم
فکر کنم مشکل از سی دی بازی باشه
سلام دوستان آخرین اپشن فایل همراه با آخرین تغییرات و اسامی درست تیم ملی ایران رو برتون می گذارم
امیدوارم که خوشتون بیاد (تشکر یادتون نره زیاد زحمت کشیدم براش)
یاکد:http://rapidshare.com/files/156704515/Pro_Evolution_Soccer_2009__IRAN_.exe.html
کد:http://rapidshare.com/files/156704515/Pro_Evolution_Soccer_2009__IRAN_.exe
این فایل رو میتونین به صورت FREE دریافتش کنین اصلا مشکلی نداره
این فایل رو توی مسیر
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
کپیش کنین
چي شد خبري نيست!!!نقل قول:
دوست من این بخش به طور پیش فرض غیر فعاله و نمایش داده نمی شه بازی فعال کردن این بخش یه استپ می زنی می رو تو سیتسنگ ، سکرین ، یه بخش Off هست که واسه انرژی بازیکنان است می تونی فعالش کنینقل قول:
ممنون دوست عزیز بقیه تیمها رو هم درست کردی انشاءالله؟نقل قول:
سلام به همگی
ببخشید که جای این مطلبی که مینویسم اینجا نیست ولی دیدم همه فوتبال بازن گفتم یه امتحان بکنم
من یه سایتی درست کردم در مورد پیش بینی نتایج فوتبال که می خوام تستش کنم
دوستان اگه بشه کمکم کنن ممنون می شم
کافیه برین عضو بشین و در قسمت افزایش موجودی یه عدد مثلا 100000 ریال رو وارد کنین تا من accept کنم بعد بازیهای موجود رو پیش بینی کنین تا ببینم درست کار مکنه یا نه
اگه ایراد و اشکالی داشت feedback بدین
ممنون
ادرسش هم هست
ممنون از همگیکد:http://www.mehdig.com/betwin90/index.asp
قابل توجه دوستانی که با سیستم مورد نیاز مشکل و سوال دارن : بنده با این سیستمم بازی رو در آخرین درجه و آخرین رزولوشن اجرا میکنم بهمراه Vsyn... توجه : اگر بنده با این سیستم روی ویستا نصبش کنم افت فریم ( یا بعبارتی گیر) داره !
OS WIN XP SP3
CPU: INTEL PENTIUM IV 3Ghz 1mb L2 cache
Ram : 1Gb DDR 1
VGA : 8600 GT 256mb DDR3
دوست من سیستم تو یه سیستم عالی هستشنقل قول:
پس تستی برای ارزشیابی کسانی که با مشکل گرافیک رو به رو هستن نیست
آقا كسي اين مشكل ما رو نداره كه تو مرحله برگشت يك چهارم نهاي ليگ قهرمانان از بازي مي ياد بيرون. ارور ميده.
اين بخش become a legend واقعا عاليه. من كه حسابي سر گرم شدم. بازيكن من الان آقاي گل شده . تو چند بازي بهترين بازي كن زمين شده . تازه به تيم ملي هم دعوت شدم. ولي هنوزم مربي منو دقيق 60 _70 ميكشه بيرون. نمي دونم هنوز به قابليت هام ايمان پيدا نكرده
بابا تو کی هستی آقای گل شدی (با دسته بازی می کنی؟)نقل قول:
آره معلومه كه با دسته بازي مي كنم. دوست من اگه اين بازي با گيم پد بازي نكني اصلا لذتي بهت دست نميده. بايد با گيم پد بازي كني مخصوصا دسته xbox 360 كه به كامپيوتر مي خوره تا تمام حركات ريز و تكنيكي رو تجربه كني.نقل قول:
با عذز خواهی قبلینقل قول:
ببخشید دسته 360 چنده؟
دقيقا نمي دونم من با گيم پد كامپيوتر بازي مي كنم. ولي فكر كنم حدود 15 تا 20 هزار تومن برات در بياد. من با وجود 6تا گيم پد دنبال يه دونه دسته xbox360 هستم.
ميشه بگين اين اپشن فايل كجاست ؟؟؟؟نقل قول:
هر صفحه اي گشتم پيدا نشد؟ لطفا صفحه يا لينكشو بذاريد ممنون ميشم!!!
pes 20009 بدون بايرن قصه كودكانه اي بيش نيست :20:
من هنوز بازی رو نگرفتم ولی میخوام ببینم پی سی ورلد که میفروشه درسته یا نه.این become e legend کی تموم میشه؟یعنی 10000 سال هم بازی کنی بازم ادامه داره؟
دوستان کسی جواب منو ندادا!!
چه پچ و ... هایی معرفی شده؟!
میشه لینک بدید؟
نقل قول:
نه تا سن بازنشستگی یک بازیکن فوتبال طول میکشه بستگی به نوع محبوبیت مونده اگر مثل مالدینی محبوب باشی تا 45 سالگی میتونی بازی کنی
خیلی بازیه توپیه اگه تا حالا بازیش نکردی برو بگیرش ضرر نمیکنیکد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(14).gif
آخرین اپشن فایل همراه با آخرین تغییرات و اسامی درست تیم ملی ایران رو براتون می گذارم
امیدوارم که خوشتون بیاد (تشکر یادتون نره زیاد زحمت کشیدم براش)
کد:
یاکد:http://rapidshare.com/files/156704515/Pro_Evolution_Soccer_2009__IRAN_.exe.html
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/156704515/Pro_Evolution_Soccer_2009__IRAN_.exe
از مسافرت برگشتم ......:11:
دارم از صفحه 211 میخونم چشمام دیگه کور شده
.................................................
چرا در قسمت Seting بازی چرا گزینه Wait For Vsync غیره فعاله ؟
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
bacheha shoma ta hala chan ta team avaz kardin?
man ke too 4 sal 5 ta team
wigan-fulham-newcasel-astonvilla-fiorentina
ama hanooz ye teame daraje 1 behem pishnahad nadade
تکنیکای این بازیو یاد میدید بهم ؟
تو 2008 من با آنالوگ زیدانی میزدم
ولی تو این نمی شه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید :19:
در بخش گالری بخشی هست که امار کلی شما را نشون میده از تعداد گل های زده تا بردها و چیزهای دیگرتون چطور میشه اطلاعاتش را پاک کرد؟
نمره ی که گرفتی چند هست؟نقل قول:
اون نمره ی که میگیری مهم هست.
چقدر زود چهار فصل شما بازی کردی! من هنوز یک فصل هم کامل نشده!
من کلا توصیه میکنم زیاد تیم تعویض نکنید.
تو همین فصل اول بهترین گل زن و پاسور تیم منچستر سیتی هستم و خیلی امیدوارم به تیم ملی ایتالیا دعوت بشم:5:
دست شما هم درد نکنه اخرین نقل و انتقالات هم توش انجام شده...نقل قول:
اولین اپیت رسمی کونامی منتشر شد
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32284
سلام بچه ها من بازی رو امروز گرفتم سریالش ندارم؟
کسی نمی تونه سریالش برام بذاره؟