اخ جان یعنی از 12 امشب؟
بچه ها یکم به مودم استراحت بدید من اون دفعه که مجانی کردم اولش سرعتم بد بود بعد یه ساعت مودم رو خاموش کردم بعد که دوباره تست کردم سرعت خوب شده بود
این دفعه میخوام رکورد دانلود بزنم :27:
Printable View
اخ جان یعنی از 12 امشب؟
بچه ها یکم به مودم استراحت بدید من اون دفعه که مجانی کردم اولش سرعتم بد بود بعد یه ساعت مودم رو خاموش کردم بعد که دوباره تست کردم سرعت خوب شده بود
این دفعه میخوام رکورد دانلود بزنم :27:
چاکریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره دیگه توی سایته.
آره فکر کنم.محض احتیاط یه امتحانی بکن بعد پدرش رو در بیار.فکر نکنم ربطی به مودم داشته باشه.اتفاقی بوده احتمالا.نقل قول:
خوش باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها از همین الان شروع شد!
حمله کنیــــــــــــــــــــــ ــــــد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من از 10:30 تاحالا رایگانه اما سرعت خیلی خرابه
رایگان هست اما بدشانسی سرعتا رو واقعی کردند یعنی من الان فیکس 16 هست سرعتم چند ip هم تست کردم فایده نداشت -دیگه مثل سری های قبلی نیست که سرعت ما چندبرابر شه
عوضش سرعت من خیلی خوبه.100 درصد نیست ولی حدود 90 تا 100 سرعت دارم.
توی این دو روزه چقدر کاسب شدید؟
من حدود 14.5 گیگ گرفتم! :دی
پس بگو چرا ماله ما کار نمیداد/همه اینترنتا رفته برا saeid:31:
ما که 512 سرعتش شده بود 10 کیلو 1گیگم نتونستیم دان بزنیم:5:
با سلام
دوستان یهسوال دارم این صبا نت سرعت دو مگ رو زدا سه ماه 6 گیگ ترافیک 54 هزار تومان به نظرتون خوبه سرعت شبانه که افت نداره؟ و اصلا چرا قیمتش با بقیه فرق داره .. کمتره چرا؟؟!!!:18:
من از همون لحظه ای که رایگان شد (نیم ساعت بعدش چون هنوز لینک های 2 روزم آماده نشده بود) دانلود کردم تا 3 دیشب آخه احساس کردم مودم بو کرده نزدیکای 2 گیگ دانلود کردم اگه از 3 تا 7 دیشب هم استفاده میکردم + وبگردی در طول روز نداشتم تا 2200 یا 2300 هم میرفت
سرعت فیکس رو 16 ثابت شده بود واسه 128
اقا یعنی چی من زنگ میزنم میگم سرعت این کاربر p30world سعید رو کم کنید به ما هم برسه کام بدبخت من داره میمیره همش روشن بود :41:
من 6.56G دانلود کردم تازه با کلی بدبحتی
:31: :26: :34: :16: :21:نقل قول:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید شماها بلد نیستید دانلود کنید :31:
شایدم من سیستمشون رو ه.ک کردم!
مگه شماها 1 مگ دارید؟
سرعت ها این بار یکسان نشد.حالی کردیم بس عظیم.
امیدوارم خداوند سرعت ما را بهتر و سرعت شما رو به سرعت اعلا برسونه.آمین. :11:
سرعت من روزا 26 بود تا 30 اما امروز 37 شده---حالا یا پیشگامان خواسته بهمون حال بده یا این 2 روز آمار سوختن مودم ها زیاد بوده همه رفتند مودم جدید بخرند
منم رفتم امروز شرکت عمو جان و دیدم اینترنتی پر پاست و ما هم فرصت طلب نشستیم به دانلود سرعت دانلود 300 400 بود :18:
از هر کی پرسیدم از کجا گرفتید گفتند نمیدونند
اینقدر حول کرده بودم یادم رفت برم یه تست speedtest بگیرم
عجب چیزی بود منم میخوام:19:
سلام برای پیش شماره 4591 چه شرکتایی adsl ارائه میدن؟(طرفای برج کاوه هست)
شنیدم تو نمایشگاه تخفیفهای ویژه هست؟ کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
بیشتر برای پایان نامه ام میخوام adsl رو بگیرم البته موارد دیگه هم هست
فکر کنم پهنای باند 128 یا 256 برام کافی باشه و یه مودم ساده
اگه میشه بگید هزینه اولیه اش چقدر در میاد و بعد از چه مدت میان وصل میکنن؟ و چه شرکتی؟
یکی از دوستام طرفای جی 128صبانت داره میگه بعضی شبها 150 هست بعضی شبها 10
بقیه چطوریه وضعتون؟
این پیشگامانم انگار خیلیییی خیلی میخواد به ما حال بده
به مناسبت عید رایگان که کرد هیچ سرعت منو 2 برابر که کرده هیچ گفته 2 گیگم هدیه میدم به مناسبت 16همین نمایشگاه کامپیوتر
آره دمش گرم.انگار به اونهایی هم که میخوان تازه بگیرن یه تخفیف تپل میده.نقل قول:
2 گیگ رایگان؟ کی کجا؟ چیههه؟
سلام
دوستان در باره کیفیت سرویسهای این شرکت روزانه وشبانه و ping نظرتون را بفرمایید
این لینک خبرش:نقل قول:
کد:http://pnj.ir/SC.php?type=component_sections&id=5&t2=DT&sid=38
الان 2 گیگ توی اعتبار ذخیره اومده.
ما یه بار از پیشگامان تعریف کردیما گند زد به حالمون دیشبو امشب سرعت 5 تا 8 کیلوبایته (شبانه)روزانه 37
الان بالاترین سرعتی که دارم 15 کیلوبایته که یه ثانیه میره و دوباره 5-8 میشه--روزانه 37 میخوام چی کار ؟روزانه رو 1 کنه یا اصلا قطع کنه شبا رو یه کم سرعت بده
من هم همینطور بخوره تو سرش نخواستیم رایگان:thumbsdow
آره دیشب افتضاح بود 1.79 بیشتر دان نکردم.
کسی نمایشگاه رفته؟
یکی از دوستام رفته میگه مخابرات شبانه از 1 تا 7 رو رایگان کرده و تمام منطقه ها رو پشتیبانی میکنه.کسی این خبر رو شنیده؟
توی سایتش که چیزی نزده!
من امشب میرم اگه همچین چیزی باشه که خیلی خوبه
نقل قول:
گفتند از شنبه شبانه فعال میشه تا دیشب که کنتور مینداخت
نه فقط شماره هایی رو پوشش میده که شرکت ها ارائه نمیدند
اینم لینک مراکز تحت پوشش :
البته اگه زنگ بزنید 9730030 میگه که مرکز شما هم به زودی فعال میشهکد:http://www.adsl.tce.ir/Menu.aspx?Id=311&Menu=54a99f69-de24-4402-ad60-7c8d44d95621
الان مخابراتیا سرعتشون 130 تا 180 هست اگه شبانشونم همین باشه که دیگه بی نظیره اما مطمئن باشید سرعتو کم میکنند غیر ممکنه همین جوری بمونه اما کاش رو خطهای غیر فیبر نوری هم زود میومد آخه اینجوری رقابتی میشه خفن مخصوصا اینکه شبانه هم بده
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
یکیم به من بگه این لینک یعنی چه ؟چند گیگ ترافیک میده /چرا این قدر گرونه ؟اصلا سرعتش چنده ؟اینکه هیچی ننوشته
کد:http://pnj.ir/SC.php?type=component_sections&id=5&t2=DT&sid=39
جدا!؟ شما از کجا شنیدی؟نقل قول:
اونم که ترافیکش مشخصه؛فقط بر عکس نوشته G1 که باید 1G باشه.
قیمتش که عالیه.من برای 1024 دارم سه ماهی 51 تومن میدم.این داره 2048 رو میده 54 تومن.حیف که مال شرکت هاست.
سرعت دیشب و امروز من مثل قبل بود. روز همون از 70 تا 100. شب هم حدود 50 تا 70 بود.
نقل قول:
یکی از بچه ها تو تاپیک adsl مخابرات اصفهان -که رفته بود نمایشگاه گفت خانمه اونجا گفته منم چیزی تو سایتش ندیدم-اما فعلا که بحث بحثه شبانه خیلی مطرحه
امروز رفتم واسه عموم نداگشتر وصل کردم سرعت دانلودش 140 بود آپلودش 35 تا 40 پینگ 320 شدید حال کردم اما بعید میدونم شبانشم این جوری باشه توی تنظیمات مودم دانلود رو 2 مگ بسته بود آپلود رو روی 512
الان نمایشگاه بودم خیلی باحال بود از دستش ندید فردا برید حتما
رفتم پیش همون خانمه:31:
یه مشت چرت و پرت گفت ولی اره انگار میخواند شبانه بذارند ولی گفت ساعتش معلوم نیست درباره خط های غیر فیبر نوری هم گفت هنوز تصمیمی گرفته نشده و اگه بخواند رو اونا هم سرویس بدند کیفیت سرویس هاشون میاد پایین
مخابرات از دیشب شبانش رایگان شده ، البته شب اول بود و سرعت در حد دایال آپ :13:نقل قول:
نقل قول:
ولی من میگم بیشترش نمیکنند حداکثر میزارند روی 16
اما ای کاش زیاد کنند بازار حسابی رقابتی میشه
سلام
از دوستان در اصفهان از این شرکت رنگین کمان که نماینده داده گستر عصر نوین است اکانت دارد؟ لطفا در رابطه با سرعت روزانه و شبانه و ping ان نظرتون را بفرمایید
پیشگامانی ها کسی سرعتش کم نشده؟
من نصف شده سرعتم:41:
نه.مال من که فرقی نکرده.
سرعت مال منم تقریبا نصف شده دیگه!
الان مال منم خراب شد! :19:
چشش زدم!!!!
فکر کنم مال 16 آذر و این حرفاست.هدیه روز دانشجو.v pn هم وصل نمیشه!!
شبها هم که 2-3 بار قطع میشه.
درود،
منم اگه خدا بخواد میخوام ADSL بگیرم (بعد از عمری دیالآپ داشتن!)، فقط نمیدونم از شرکت پیشگامان بگیرم یا شاتل؟
نظرتون چیه؟ (واسهی 128)
شاتل رو توی تاپیک Shatel ADSL / شركت شاتل خیلی بدش رو میگن؛ واقعاً انقدر افتضاحه؟
(درکل یه چیزیرو بگم تا حالا نه توی این فروم نه جای دیگه ندیدم کسی از خدماتی که از هر شرکتی گرفته واقعاً راضی باشه)
آدم اين تاپيك را ميخونه واقعاً گيج ميشه. خواهشاً يه نفر بياد آب صافي را بريزه رو دست ما. ما كه تازه ميخوايم سرويس ADSL بگيريم از كجا بگيريم كه كلاه سرمون نره؟نقل قول:
مهم اينه كه سرعتش ثابت باشه، دروغ نگن و قطعي هم نداشته باشه
خوب از همين الان بايد بهتون بكم همجين سرويس دهنده اي وجود نداره همشون يه مشكلي دارند تنها راه فهميدن اين كه كدوم شركت خوبه كدوم بد هم تست كردن هست جون ممكنه برا من يه شركت خوب در بياد براي يه نفر بد در بياد ولي بيشكامان برا من بين بد و بدتر بده بودهنقل قول:
دوستان اين نمايندكي داتك كه تازه تو اصفهان اومده كارش جطوره؟
راستي سرعت بيشكامان هم بركشت
ببخشيد كيبورد عربي بود يه سري حرفا رو نداشتم