سلام.نقل قول:
دوست عزیز، حرف شما کاملا محترم!
ولی لطفا دلیل بیارید که ما هم قانع بشیم.
ممنون :11:
Printable View
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، حرف شما کاملا محترم!
ولی لطفا دلیل بیارید که ما هم قانع بشیم.
ممنون :11:
سلام توحید جاننقل قول:
100 درصد پستهای قبلی را مطالعه کردین و در جریان ماجرا هستین . بعدا نظر همه هم محترم است . اما نظر من اینه که بنابه دلایلی که در پستهای گذشته نوشته بودم ، همارا مشکل دارترین شرکت است .
دیگه خیلی شورش نکن :دینقل قول:
بعد قطعی دیروز مشکل من کاملآ حل شده.نه دیگه پاکت لاست دارم نه پینگ بالا نه مشکل با سرعت(مثل دو سال گذشته).
بهتر بود میگفتی " همارا تو مرکز مخابراتی باکری مشکل دارترین شرکته ".
بله دوست من؛ همه ی پست های این تاپیک رو خوندم. :10:نقل قول:
راستش رو اگه بخواهید باید عرض کنم که مواردی وجود داره که یوزر از سرویسش ناراضی میشه.
به نظر شخص بنده، همراسیستم، دربین سرویس دهنده های محدود حجمی جزء اولین هاست. کمی هم در بین سرویس های نامحدود بالای 256 kb/s
نکته حائز اهمیت اینه که سرویس 128 نامحدود خانگی هماراسیستم، خیلی از کیفیت پایینی برخورداره.
اینه که باعث شده شما ناراضی باشید.
ولی تا جایی که من اطلاع دارم، سرویس 128 نامحدود غیرخانگی کیفیتش کمی بهتره.
مورد بعدی هم اینه:
فرض کنید میخواهید دانلود کنید.
فرض اول این که از سرویس نامحدود 128 استفاده میکنید. زمانی که سرعت شما 128 نامحدود باشه، سرعت دانلودتون در همارا فکر کنم چیزی حدود 13 باشه (اونم حداکثرش)
فرض دوم هم اینه که از سرویس محدود 128-512 استفاده میکنید. که سرعت دانلودتون معمولا روی 58 هست.
حالا اتفاق افتاد و شبکه دچار مشکل شد!!! و از سرعت تمام یوزرها، 5KB/s کم شد.
شما در کدوم سرویس اعصابتون داغون میشه و شروع به بد و بیراه گفتن میکنید؟؟؟
کاملا طبیعیه که در اولی! چون با افت سرعت، دانلود شما به حد دایال آپ میرسه.
ولی در دومی، سرعت شما نهایتش اینه که میشه 50KB/s
(البته اگه منم باشم عصبانی میشم!)
پس رضایت یا نارضایتی یک یوزر، به نسبت سرویسی که شرکت براش ارائه میکنه هم بستگی داره.
دوست عزیز، تا جایی که من اطلاع دارم، مرکز باکری، کلا با ADSL مشکل داره.نقل قول:
ببخشید!!!
کلا با اینترنت مشکل داره.
--------------------------------------------
راستی! چند روزی بود که میخواستم ADSL بگیرم دوباره.
حسابی تحقیق میکردم که کدوم سرویس رو بخرم و از کجا.
بازم به این نتیجه رسیدم که همون سرویس سابق رو بگیرم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جای تاسف داره که مدتهاست قیمت سرویس ها کاهش پیدا نکرده در سطح کشور.
شرکت ها واقعا موندند که چیکار کنند!!!!
یکی میاد برای جذب مشتری ساعت رایکان رو افزایش میده!
یکی دیگه میاد کارت شارژ میذاره!!!
ولی حقیقت اینه که در چشم من یوزر ، اینها ایجاد رقابت نمیکنن.
تجربه نشون داده که تنها چیزی که باعث ایجاد رقابت بین ISP ها، میشه، قیمت و سرعت هست.
همین و بس!
اینم یه نقل قول:
و علاوه بر این همگی برای بهتر شدن وضعیت، تلاش ممکن رو بکنند.نقل قول:
موفق باشید :11:
سلام دوستاننقل قول:
دوست عزیز من چند پست قبلی گفتم که 2 روزه اوضاع روبه راهه و تقریبا مشکلات حل شده است . از توضیحات دوست محترم توحید جان هم تشکر می کنم کامل و رسا بودند . اما در مورد مشکل مخابرات با مرکز باکری باید بگم که فکر نکنم داشته باشه . چون همانطور که قبلا هم گفته ام تا 2 هفته پیش مشکل خاصی نبود و به غیر از چند تا مشکل کوچیک که حداکثر تا یک روز حل میشد چیز خاصی نبود . اما این دو هفته بد جوری اذیتم کرد چون رشته ام یه جوریه که باید با اینترنت کار کنم و آپلود و دانلود زیادی دارم ناراحت شدنم هم بیشتر به این خاطر بود . من دو هفته پیش با سرعت 16 - 18 معمولا دانلود داشتم و سرعت اپلودم هم 7 - 8 بود و از این بابت فکر نکنم که با سایر مراکز تفاوتی وجود داشته باشد . چون در مرکز ولیعصر هم همین سرعتو را دانلود می کنم و سرعت و آپلود هر دو مرکز با هم برابرند .
اما به نابه گفته دوستان و تجربه ای که از شما کسب کرده ام ممکن است این مرکز هم مشکل داشته باشد که ما کاربران بی خبریم .
ماکس نت پیشنهاد منه . (البته فعلا من استفاده میکنم خوبه )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا کسی جز جنابAAKOJ با سرعت مشکلی نداشته البته مشکل ایشون هم رفع شده.تست هایی که چند صفحه قبل بچه ها گزاشتند هم نشون میده سرعت دانلود سرویس نامحدود برای بیشتر افراد بالای 120Kb/s یا 15KB/s هستش.نقل قول:
تنها مشکل قریب به اتفاق بچه ها مشکل لود شدن کند صفحات وب در این دو هفته بود که اونم شکر خدا حل شده
نکته دوم اینکه سرویس های نا محدود خانگی و غیر خانگی همارا "هیچ فرقی " با هم ندارند.(تست شده)
نکته سوم : بقیه فرمایشات شما کاملآ درسته :دی
سلا.
امروز با افت سرعت قابل توجهی مواجه هستیم.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من افت ندارم . ماله همین الان :
من امروز یه مشکل عجیب پیدا کردم که اگه بگم شما هم تعجب میکنه ...
قضیه اینه که بعضی وقتا با پیغام "" دسترسی به این سایت امکان پذیر نمیباشد(فیلتر شدن سایت ) "" مواجه میشم و وقتی سایت یا همون صفحه رو رفرش میکنم یا دوباره باز میکنم مشکل حل میشه ...
همین الان که میخواستم به یه صفحه تو همین فروم برم همین پیغام اومد و لی با رفرش حل شد ...
کسی همچین مشکلی داره ؟؟ ( من همارا استفاده میکنم )
سلام.نقل قول:
مشکل شما هیچ ربطی به ISP نداره.
ماجرا اینه که سرور پیلترینگ، در حال آپدیت شدنه.
از امروز چند بار شده که چت جیمیل و اسکایپ بلوکه شدن.
و بسیاری از وبلاگها و سایتهایی قبلا فیلتر نشده بودند، الان فیلتر شدند. :18:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، همچینمشکل برای ما هم هست / ولی مشکل از ISP نیست
چون برای دیگر شهرهای کشور هم برای برخی اینگونه می شود
خوب آپدیت شدن سرور فیلترینگ چه ربطی به این سایت ها داره ؟؟!!
یعنی منظورم اینه اونا میخوان یه سایت دیگه رو فیلتر کن چرا این سایتها به مشکل برمیخورن ؟؟
دوست من نرم افزار فیلترینگ لایه های مختلفی داره فقط این نیست که مثلآ دومین یک سایت رو فیل تر کنن و تموم.نقل قول:
بعضی وقتها یه لغت بخصوص اگه تو آدرس باشه موجب فیل تر شدن میشه.یا وجود یه مطلبی که در لیست سیاه قرار گرفتند, حالا ممکنه یه چیزی رو به اشتاه تو لیست سیاه قرار بدن و ...
یادمه یکی دوسال پیش بود سایت گوگل هم فیل تر شده بود!
سرویس ۲۵۶ کیلو بیت ماکس نت همین الان گرفتم :
مگه شما سرویس 600 Kb/s نداشتین؟نقل قول:
راستی از کی تا حالا اسم ماکس نت (شرکت فناوری اطلاعات) شده " بزرگ نت آریا " ؟:46:
من ۲ تا اینترنت دارم یه دونه پهنای باند یه دونه adsl که فکر میکنم اولی رو با اون نام یعنی شرکت فناوری اطلاعات و دومی هم اه نام خود ماکس نت میاندازه :5:نقل قول:
قصد بازجویی ندارم :11: ولی اولی رو گفتین 600 ماکسه.دومیم گفتین 256 ماکسه!نقل قول:
یعنی شما سرویس ددیکیتد گرفتین؟؟:13:
اگه هر دوش از یه ISP باشه فکر کنم ای پی هایی که بهتون میدن باید رجیستر شده توسط یک شرکت باشنا:10:
اتفاقا" برای پهنای باند من ای پی ولید دارم ولی نمیدونم چرا موقع تست اونو مینویسه ولی برای ADSL مینویسه بزرگ نت آریا . به هر حال هر 2 تاش مالیه یه شرکت هستند . من فعلا یه چند ماهی میشه دارم استفاده مینم و راضی هستم . البته مشکلاتی که گاها از مخابرات پیش میاد رو کنار میذارم که ماله ما عمدتا همینه یعنی مخابرات ایراد نداشته باشه همه شرکتها فکر کنم بتوننند کم و بیش سرویس خوب بدندنقل قول:
جالبه ! شما سرویس ددیکیتد 600Kb/s (که اتفاقآ ماکس با این سرعت ADSL میده) برای شرکتتون گرفتین؟؟!نقل قول:
سرویس اختصاصی که شیر نمیشه بایدم مشکلی نداشته باشه دوست من.به خاطر اطلاع دوستان سازمان تنظیم مقررات ضریب اشتراک 10 رو حداکثر ضریب شیر قرار داده!!! یعنی شرکتا حق دارن تا این مقدار شیر کنن ...
منظورتون رو متوجه نشدم . اگر منظورتون اینه که چون پهنای باند مشکل نداره . باید بگم من تو ADSL هم مشکل ندارم که کاملا یه سرویس شیر شده است . اینم ماله همین الان :نقل قول:
بیخیال ;)
آقا داشتم میگشتم یه تاپیک زیرخاکی مربوط به خودم پیدا کردم :دی یادش بخیر اون موقع ها تازه adsl گرفته بودم و یه مشکل برلم پیش اومده بود.
اینم تستهاشه:
نقل قول:
الان وضعه شاتل چه جوریاس؟ کسی خبر داره؟
دوستان چند بار این سوال رو مطرح کردم و دوستان ه زحمت کشیدن جواب دادن ولی جواب کلی و قطعی بقول معروف (درست و حسابی) ندادن حالا سوالم اینه
بنظر شما کدوم شرکتی که 128 نامحدود بده, سرویس دهیش هم خوب باشه سزعت دانلودش هم در حد سرعتی که میگیرم باشه و... حالا کدوم شرکت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید از بین ماکس نت و همارا یکی رو انتخاب کنب.در مورد انتخاب بین این دو هم باید شرایط رو بررسی کنی ببینی در مرکز مخابراتی شما کدوم شرکت مناسبتر عمل میکنه.نقل قول:
از نظر سرعت هردو تقریبآ در یک سطح هستن(میتونی تست های گرفته شده چند صفحه قبل رو ببینی)
از لحاظ قیمت همارا کمی ارزونتره, در عوض پشتیبانی ماکس بهتره.
همارا کاربراش زیادن و همیشه تو کاهش قیمت و سرویس های ابتکاری پیشتازه و مشکلاتش همه جا منعکس میشه (مثل همینجا) مشترکای ماکس تعدادشون کمتره و سرویس دهی نسبتآ بهتری داره.
حالا باید خودت تصمیم بگیری دوست من.
کدوم مرکز مخلبراتی هستی ؟؟؟ فکر میکنم از نظر قیمت یکی دوهزار تومن ماکس ارزونتره اینم لیست قیمتهاشون :نقل قول:
ماله ماکس نت :
ماله همارا :کد:http://www.maxnet.ir/fa/links.php?id=ADSL_Cost
ولی شما باید مرکز مخابراتی رو بگید تا بدونیم . چون بعضی از شرکتها تو بعضی از مراکز مخابراتی خوب عمل نکردند و مشکل دارند . اگر بگید ما و دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند .کد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Rates
دوست من لینکهایی که خودت دادی رو ببین...نقل قول:
همارا 3 تومن ارزونتره :46:
در موردIP هاي ماكس نت بايد بگم كه چون ماكس نت ISDP هستش پس تعداد IP هاش زياد تره و از چند Provider بزرگ دنيا با چند نام IP ميگيره. دقت كنيد مي بينيد كه ماكس نت چندين رنج IP داره.
دوست عزیز 128 نامحدود ماکس 22 تومن ماله همارا 23 تومن . تو 128 هم س ماهه ماکس 49000 ولی همارا 65500 ولی نمیدونم سه ماهه همارا یه دونه هم 46 تومن داره فرقش با اون یکی چیه ؟؟؟ ولی تو اون 3 ماهه آره حق با شماست ارزونتره . به هر حال لیست قیمت هست میتونید قضاوت کنید . ماله شاتل رو نذاشتم چون گرونتره یه خوردهنقل قول:
سلام دوستان
در مورد این دو تا سوال دارم :
چرا Ping سرورهای مختلف متفاوت است ؟ چون وقتی با سرور باکو تست می کنم بالای 300 می ده ولی با استانبول زیر 200
بعدا چرا Ping همارا نسبت به سایر شرکت ها زیاده ؟
یه سوال دیگه سرعت اپلود 128 نامحدود چقدر است ؟ همانطور که می بینید برای من همیشه 4 است اما من 8 را هم در آشنایان امتحان کردم با همین سرویس .
من تو بزرگراه آزادی- منظریه هستم حالا کدومشون بهتره؟ همارا یا ماکس نت؟
شما هم دارین مثل یک نفر آمارارو اون جوری که دلتون میخواد نشون میدیناااا (نرخ کدوم تورم بود که میگفت 15.5 درصده؟):46:نقل قول:
همارا سه ماهه خانگی (همونی که ماکس میده 49 تومن) میده 46 تومن,سرویس تجاری ماهانه همارا هم 23 تومنه و ماله ماکس 22.
چرا سرویس خانگی یه شرکتو با سرویس تجاری اون یکی شرکت مقایسه میکنید؟؟:13:
کسی از مرکز مخابراتی آزادی هست که دوستمونو راهنمایی کنه؟:10:نقل قول:
(من شندیدم وضع آزادی خیلی خرابه ;) )
دوست من سوء تفاهم شده . من که گفتم از نظر قیمت 46 تومنی خوبه . به هر حال دوستان میتونند امتحان کنند . ضرری نداره . من که نمیگم ماکس نت و یا ... هر کدوم ارزون تر و پایدارتر باشه از اون استفاده کنید .نقل قول:
در مورد مرکز مخابراتی آزادی هم ظاهرا مشکلی نیست . یکی از آشنایان ما تو ابوریحان میشینه و راضی هستش از ماکس استفاده میکنه . نمیدونم همارا رو هم کسی اگه هستش تو اون منطقه بیاد بگه که وضعش چطوره . ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشند .
از بچه هایی که از شاتل سرویس دارن می خواستم یه نظر بگیرم
من 512 شاتل دارم از حدود 2 سال پیش که با 128 شاتل شروع کردم و از حدود 1 سال پیش 512 گرفتم و تا قبل از انتخابات سرعت دانلود روز و شب همیشه ماکزیمم بود و 64
ولی بعد انتخابات یواش یواش سرعت شبانه افت کرد، اون اولش می گفتم که عیبی نداره، اوضاع قر و قاطیه درست میشه
ولی الان سه ماهه شب ها یواش یواش سرعت ها کم شده و این اواخر با سرعت کمتر از 10 دانلود دارم و دیشب سر جمع 200 مگ دانلود کردم که واقعا شاهکار بود!!!!!
یه زمانی در عرض دو روز 3 تا فیلم دانلود می کردم الان تو یه هفته به زور 2 تا فیلم دانلود می کنم
چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از مخابراته و هفته بعد درست میشه!!! و الان سه ماهه، هفته بعد میگن!!!
اگه اینجوری بخواد پیش بره باید بعد 2 سال سرویسم رو عوض کنم
نمی دونم چرا این وضع پیش اومده
کسی نظری نداره؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، نمیخوام مثل پشتیبانی شرکت ها جواب بدم.
ولی اینی که روز به روز سرعتتون افت کرده و درست هم نمیشه، قطعا نشانه اینه که روی خط تون نویز افتاده.
از یوزهای دیگه هم بپرسید ببینید وضعیتشون اینطوریه؟! اگه نه، پس مطمئنا کار نویز هست.
در ضمن این پست هم میتونه کمک تون کنه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3180891&postcount=1456
نقل قول:
با تشکر از لطف نظرتون
والا حالا من به کنار، یه دوستم که همارا داشت شبا با 50 دانلود می کرد. هی بهش سرکوفت میزدم که با شاتل 64 میگیرم و آخرش هم مجبورش کردم بیاد شاتل:10:. بیچاره از وقتی اومد تو شاتل اونم بالای 20 دانلود نکرده، با وجود اینکه از دو مرکز مخابراتی متفاوت هستیم!!
من خودم اون اوایل زیاد به خطوط و اتصالات حساس بودم
شاید حق با شما باشه. یه بار دیگه خطوط رو چک می کنم.
امیدوارم درست بشه، بتونیم یه دانلود در حد و اندازه شاتلی داشته باشیم:21:
از همون اولین سرویس عضو شاتل بودم و تا الان هم هیچ سرویس دهنده دیگه ای نرفتم طرفش ولی این چند مدت:13:
بازم ممنون از پاسختون:11:
حالا داشتم خطوط رو چک می کردم، حتی رفتم اون قسمتی که لنت خورده بود رو وا کردم و از نو اتصال دادم و لنت پیچی که وسطش یادم افتاد دارم دنبال نخود سیاه می گردم!!!!!:31:
همچین جواب دادی که منم باورم شد مشکل از نویزه ولی اون وسط یادم افتاد که من روز ها با 64 دانلود دارم ولی وقتی میرسیم به 1 شب افت سرعت پیش میاد:27:
عجب باورم شد یه لحظه ها
پس من چیکار کنم:19:
ای بابا!نقل قول:
خب چی میشد مگه اگه یه نگاهی میکردی؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18:
آخه من تا حالا کی رو فرستادم دنبال نخود سیاه که شما دومیش باشی؟ :13:
نقل قول:
نه منظورم این نبود که شما فرستادی دنبال نخود سیاه!! خودم رفتم دنبالش:31:
آخه اگه مشکل از اتصالات بود که روز ها هم باید مشکل سرعت بود در حالی که الان من 64 دانلود می کنم:21:
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست:5:
مثل اینکه دوباره صبح باید زنگ بزنم به پشتیبانی، توپ و تانک هم ببرم پشت تلفن:31:
تهدید به جدایی اونم کسی که سابقه اش کم نظیره واسه همکاری با شاتل بی اعتباری میاره واسه شاتل:31:
شاتل شرکت خوبیه ولی نمیدونم یه مدت بدجوری طرفدارش داره کم میشه . فکر کنم به خاطر همین سرویس بدش تو این اواخر بوده . به هر حال دوست عزیز به جای توپ و تانک بهتره که باهاشون منطقی صحبت کنی شاید پهنای باند کم دارند و یا هر چیز دیگه ... بهتره یه مدت هم حوصله کنی تا ببینی مشکل حل میشه یا نه . راستی کدوم مرکز مخابراتی ؟؟؟
نقل قول:
اونی که زیاده صبره به خدا ولی 2 ماه یکم زیاده به نظرم:19:. آخه سرویس با این قیمت و این کیفیت!!! اصلا جور در نمیاد. دلمون خوش بود که با 5-6 تومن اضافه، شب ها به اندازه ی 24 ساعت 128 هایی که نامحدود هستن دانلود می کنیم و عوضش روزا رو هم راحت استفاده می کنیم
اگه این وضع تا 10 مهر که آخر قراردادمه پیش بره حتما عوض می کنم سرویس ام رو
مرکز مخابراتی ما رحیمیان هست