بچه ها شما انتخاب واحد کردید ؟؟؟ واسه من زده توبتم 24 هست :19:
اینا بر چه اساسی اولویت یندی میکنن ! :13:
Printable View
بچه ها شما انتخاب واحد کردید ؟؟؟ واسه من زده توبتم 24 هست :19:
اینا بر چه اساسی اولویت یندی میکنن ! :13:
براي من رو زده از 20 امنقل قول:
نميدونم والا،اگه فهميديد به منم بگيد!!!
فكر ميكردم بر اساس رشته يا ورودي باشه ولي ديدم نه چون دوستم كه هم رشته اي و هم ورودي هستيم افتاده 24 ام
دوست من هم که هم رشته و هم ورودیه من هست امروز بود نوبتش ! :13:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
راستی بچه ها ، یه چیز دیگه ؛ شما این ترم تربیت بندی ور میداری ؟؟؟؟ به من گفتن تربیت بدنی رو بزار واسه ترم مهر ؛ چون بعد از عید وحشتناک گرم میشه !
سلام.واسه من زده 11.25ساعت13:26چه دقیق:27:نقل قول:
واسه منم زده 12:35 :31: ولی 26 دقه تو رو خیلی دقیق حساب کردن ! :31:
لیست دروس کارشناسی حسابداری پیام نورو کسی داره بزاره ممنون میشم
خودم جدولشو داشتم خیلی عالی بود متاسفانه پاکش کردم اگه کسی داره بزاره خیلی حال داده
میتونین از این طریق لیست دروس کارشناسی حسابداری پیام نورو دانلود کنین...
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=06ed5bd2-7872-4ffa-ac64-21f55df179e8
من جفتشو پاس كردمنقل قول:
نميدونم شما پيام نور كجا ميريد ولي ما دماونديم و تو ترم مهر نريم بهتره(البته من رفتم و زيادم سخت نبود)
كلا براي ما كه 4 جلسه بيشتر نبود.
باز گرم باشه بهتر از اينه كه سرد باشه
یهنی باید طبق چک لیستم انتخاب کنم ؟؟؟ منم شنیده بودم که بعضی از درسا ترم زوج و فرد دارن ! ولی نمیدونستم راست میگن!نقل قول:
من جفتشو پاس كردم
نميدونم شما پيام نور كجا ميريد ولي ما دماونديم و تو ترم مهر نريم بهتره(البته من رفتم و زيادم سخت نبود)
كلا براي ما كه 4 جلسه بيشتر نبود.
باز گرم باشه بهتر از اينه كه سرد باشه
نه ما خوزستانیم ، بعد از عید هوا میشه 50 درجه !
اون به دانشگاهتون بستگي داره. بعضي دانشگاه ها بعضي درسا(معمولا عملي) رو چون تعداد متقاضي زياد نيست يا امكانات كمه ترم زوج و فرد ميكنن. اينو بايد از كارشناستون بپرسيد كه اينجوري هست براي شما يا نهنقل قول:
آهان از اون لحاظ. پس همون ترم مهر برداريد:31:
من دیشب راس 12 انتخاب واحدمو کردم رفت نوبت اینا نداشت:دی!!
همه درسا خالی بود چه حالی داد:دی×!
امروز که اومدم ببینم چه خبره میگه از 24 ام شروع میشه:دی اونایی که دیشب انتخابیدمم سر جاشه:دی!
خوبه برداشتم دیشب مگه نه ته دیگشم به ما نمیرسید:دی××!!
بابا حمید
بابا سرعت
بابا حمیت رضا
بابا فعال
بابا خرخون
بابا ته دیگ
بابا :31:
عجب بچه های پی ان یو زرنگ شدن هاااااا :31:
:دینقل قول:
بابا حمید
بابا سرعت
بابا حمیت رضا
بابا فعال
بابا خرخون
بابا ته دیگ
بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب بچه های پی ان یو زرنگ شدن هاااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 تا برداشتم!
ریاضی 1
فیزیک 1
گسسته
برنامه سازی پیشرفته
اخلاق اسلامی!
امروز از آموزش پرسیدم من که مشمول مشروطم:دی میتونم 14 تا بردارم دیگه:دی!؟
گفت نه برو حذف کن همون 12 تا روبردار :13:
اين قرتي بازيا كه پر بشه و اين چيزا براي دانشگاه هاي ديگه است.ما كه 3 سال پيام نور بوديم و تا آخرين دقيقه هم درسي پر نشد:27:نقل قول:
من دیشب راس 12 انتخاب واحدمو کردم رفت نوبت اینا نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
همه درسا خالی بود چه حالی داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×!
امروز که اومدم ببینم چه خبره میگه از 24 ام شروع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونایی که دیشب انتخابیدمم سر جاشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
خوبه برداشتم دیشب مگه نه ته دیگشم به ما نمیرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ××!!
اخلاق اسلامي رو حذف كن ديگهنقل قول:
حالا وقت هست اخلاقت اسلامي بشه:31:
این واحد ما که ترم پیش ریاضی و فیزیکش خیلی زود پرشد:دی به بعضیا عادیش نرسید:دی خودخوان شدن!نقل قول:
اين قرتي بازيا كه پر بشه و اين چيزا براي دانشگاه هاي ديگه است.ما كه 3 سال پيام نور بوديم و تا آخرين دقيقه هم درسي پر نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان و اندیشه هم عادیش به من نرسید:13:
بله بله:دینقل قول:
اخلاق اسلامي رو حذف كن ديگه
حالا وقت هست اخلاقت اسلامي بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو برداشتم یکم معدلو بکشه بالا که نشد:دی!!!!
===========
راستی تو pnu open تو مسیر یاب آزادش شرکت میکنم !!:5:
پس واحد ما خيلي جادار بوده كه تا حالا اين اتفاق نيوفتاده:31:نقل قول:
کسی تا حالا از بین درس های اختیاری، تجارت الکترونیک برداشته؟ به نظرتون تجارات سخت تر هست یا حقوق بازرگانی بین الملل
ما یه درس داریم به اسم حقوق بازرگانی ولی دیگه بین الملل نداره ! بچه ها ور داشته بودن میگفتن خیلی آسون بوده ولی باید بخونی ! تستی تشریحی هم بوده امتحانش ظاهرا"نقل قول:
حقوق بازرگانی بین الملل
ممنون، الان توضیحاتتون برای همون حقوق بازرگانی بود، یا بازرگانی بین الملل؟ من حقوق بازرگانی رو پاس کردم. درس ساده ای هست، فقط باید خون و نکته برداری کرد.نقل قول:
سلام
دوستان من فراگیر ارشد کرج قبول شدم. از ترم دوم شروع میشه.
نمی دونم چطور باید شماره دانشجویی بگیرم.
کمک کنید
باید برفت دانشگاه . مسئول محترم آموزش هم که بخاطر انتخاب واحد این روزها سرشون بسیار شلوغه .نقل قول:
مثلا امروز واسه بنده خدایی رفتیم دانشگاه کارشو انجام بدیم 5ساعت گیر کردیم !!
گفتم برم دانشگارو ببینم بچه های جدید ساختمونای جدید .............
ای خدا ...... هلاک شدم 5ساعت سرپا . اون وقتا کاغذی بود و امضایی بود و تمام . حالا چه سخت شده همه چی . آخرشم که نتیجه همونه ولی کلی الکی میپیچونن دور سرشون .
راستی شما احتمالا تکمیل ظرفیت بودین . میشه بگید رشتتون چی بوده و نمراتتون چطور بود ؟
آیا رشته های مکانیک و الکترونیک هم برای لیسانس اومده؟
ممنون
توضیحات من برای حقوق بازرگانی بود که میگن درسه آسونی هست :31: حقوق بین الملل هم شبیه همین باید باشه دیگه ! از رو اسمش میگم !نقل قول:
ممنون، الان توضیحاتتون برای همون حقوق بازرگانی بود، یا بازرگانی بین الملل؟ من حقوق بازرگانی رو پاس کردم. درس ساده ای هست، فقط باید خون و نکته برداری کرد.
شما باید رشتتون حسابداری یا مدیریت باشه ، درسته ؟
راستش همسرم قبول شده. من از طرف خودم نوشتم. خودم کامپیوتر بودم، رتبم بد بود، خانمم حقوقه، یادمه نمراتش خوب بود، ولی ریزشو فراموش کردم.نقل قول:
آخه گفته بودن اینترنتی شماره میدن! پس رسماً بیچاره شدم.
الان دفترچه رو نگاه کردم کارشناسی این دو تا رشته رو داشت اما واسه کاردانی به کارشناسی نمیدونم دفترچه نداشتم که ببینم.نقل قول:
آخه هرکسی واسه قبولی باید برای ثبت نام یه بار دانشگاه بره دیگه . اون وقتی که میرن همونجا یوزر و پسورد بهتون میدن که بعد این راحت توی خونه همه اطلاعات دانشجویی رو از رو سایت ببینید .نقل قول:
اگه واسه ثبت نام رفته باشین قبلا . حتما شماره دانشجویی دادن بهتون و پسورد
که معمولا پسورد اولیه شماره شناسنامه افراد هستش.
نقل قول:
متاسفانه چیزی به ما ندادن
مگه میشه ؟نقل قول:
خوب چک کنید ببینید شماره دانشجویی جایی واستون ننوشتن . اگه پیدا کردین پسورد احتمالا شماره شناسنامه است
اگه نیافتین تماس بگیرید دانشگاه احتمال مسئله حل میشه .
بچه ها شاید سوالم مسخره بیاد.من کلا 2-1 ماهی میشه که تو سایت گلستان نرفتم :31:
برای مرخصی گرفتن چه زمانی و چه طوری باید اقدام کنم؟...کمک کنید..میسی :31::40:
نقل قول:
وارد اکانتتون میشن:
دانشجو---> درخواست ها -----> تقاضای مرخصی برای یک ترم.
برات ارزوی موفقیت میکنم.:40:
اینم ادرس سایت فروشگاهی کافه پیام نور برای خرید نمونه سوالات پیام نور - درسی و کنکور فراگیر هست
از کاردانی تا کارشناسی ارشد و دکترا - علمی کاربردی
:11:کد:www.cafepnu.ir
نمونه سوالات پایان ترم دوره هاي قبل نيز با كيفيت بالا موجود مي باشد . سال هاي 83-84-85-86-87-88-89 -90 ترم تابستان 87 و 88 و 89 - نيمسال اول و دوم - پيام نور
تمام رشته ها و درس ها را شامل ميشود - 55 رشته و گرايش مختلف ( رشته هاي : آمار - زيست شناسي علوم گياهي و عمومي - زمين شناسي محض و كاربردي- فيزيك (اتمي-حالت جامد-هسته اي) - شيمي محض و كاربردي- رياضي محض و كاربردي-علوم كامپيوتر- مهندسي نرم افزار - فناوري اطلاعات - صنايع - مهندسي كشاورزي - اقتصاد كشاورزي - حسابداري - مديريت دولتي صنعتي بازرگاني - مهندسي منابع طبيعي و محيط زيست - صنايع دستي و طراحي پارچه -تاريخ - جهانگردي و گردشگري - كتابداري - علوم اجتماعي (پژوهشگري - تعاون و رفاه اجتماعي)-علوم سياسي - علوم تربيتي(مديريت برنامه ريزي-پيش دبستاني) - علوم اقتصادي(اقتصاد نظري) - الهيات (تمام گرايش ها)- كتابداري - تربيت بدني - حقوق - روان شناسي(مشاوره و راهنمايي)- جغرافيا (انساني- طبيعي - برنامه ريزي شهري)- مترجمي زبان و زبان انگليسي - علوم دامي - مهندسي آب و خاك - مهندسي آباداني روستاها ) طرح تجميع و سنتي
و نمونه سوالات عمومي مشترك رشته هاي پيام نور بطور كامل
نمونه سوالات پايان ترم كارشناسي ارشد نيمسال اول و دوم 87-88 براي برخي دروس و رشته های پيام نور
آخرین تغییرات ۱۹ بهمن ۸۹
کد:http://pnunews.com/post-716.aspx
دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور امتحانات پایان ترم و فراگیر سال 86 در مقاطع کارشناسی وارشد فراگیر در سایت زیر
کد:www.cafeuni.ir
کد:www.mayashop.blogfa.com
دوستان منابع درسی رشته مدیریت بازرگانی رو لطف میکنین؟
راستی، چرا تاریخ تحلیلی صدر اسلام دیگه تو لیست انتخاب واحد نیست؟ آیا اسمش عوض شده؟
[QUOTE=kasra_khan2003;5847662]دوستان منابع درسی رشته مدیریت بازرگانی رو لطف میکنین؟
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=06ed5bd2-7872-4ffa-ac64-21f55df179e8
میگم این قانون جمعیت و تنظیم خانواده چیه؟ الان میگن باید ترم آخر بگذرونی اما زمان ما این قانون نبود و ترم تابستون پاسش کردیم...
این قانون احتمالاً بخاطر اینه که "رو" ی دانشجوها زیاد نشه :31:نقل قول:
چیز خاصی هم نداره البته. ( جدّی)
کی همچین حرفی رو زده که حتما باید ترم آخر پاس شه؟نقل قول:
تو چارت دیدم ؛ البته قبلش پاس کرده بودم این درس رو. :31:نقل قول:
همین دانشگاهاست که روی جوانارو باز کردهنقل قول:
این قانون احتمالاً بخاطر اینه که "رو" ی دانشجوها زیاد نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز خاصی هم نداره البته. ( جدّی)
مخصوصا پیام نور که بی در و پیکره
تو داشکده مهندسی تهران تو خیابون ویلا همه کار میشه کرد
باز هم آفرین به دانشجوها که کمی حیا دارن
چارت فقط براي اينه كه پيش نياز رو بدونيم و يه استاندارديه براي پاس كردن دروس. حتما نبايد طبق اون پاس كنيم كه!!!نقل قول: