سلام
این روش هلو او ایکس مگه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
قبلا یه روش دیگه برای 1318 بود اون کجاست لطفا اون رو بزارید ممنون
سلام
این روش هلو او ایکس مگه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
قبلا یه روش دیگه برای 1318 بود اون کجاست لطفا اون رو بزارید ممنون
کلاینت ریپک شده یه تغییراتی توش انجام میشه تا روی همه گوشیهای نصب بشه ......نقل قول:
کلاینت ریپک نشده هم مخصوص یه نوع گوشی هست و معمولا" روی بقیه گوشیها نصب نمیشه .......
نه ..... روش نصبش فرق نمیکنه ...... از همون روش پست اول انجام بدید ......
اون روش کو من اونو میخوام این رو گوشیم کار نمیکنه 5700 میگه سرتیفیکیت ارور تاریخ هم دست زدم نشد.
موقع نصب اون اولی این رو میگه.
دوست من، دانلود تموم شد... می خوام نصب کنم file corrupted میده. :18::24:نقل قول:
نظرتون چیه گوشی رو از پنجره پرت کنم بیرون؟ :46:دیگه خسته شدم انقد کلنجار رفتم باهاش:41::2:
ساین کردی ؟؟؟ حتما" باید ساین بشه ...... :20:نقل قول:
روش قبلی کو؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال. این درجه ی کنار بازی ها چیه و چطوری میشه پرش کرد؟ (همونی که سمت راست آیکون بازی ها میاد)
اون نشانگر پوینت دریافتی از هربازی هست ......نقل قول:
هر خط نشانگر 10 level دارد و در هر level صد (100) پوینت موجود ......:دی
هر بازی هم 1000پوینت داره ...... وقتی اون نشانگر پر بشه شما بازی رو تموم کردید ...... :20:
از اين به بعد با اين روش هك كنيد...نقل قول:
شاد باشيد
عزيزم عوض شده...همه بايد با اين روش كنند...انقدر پست نديد...نقل قول:
اگه خيلي اصرار داريد به بخشه هك مراجعه كنيد...
تاريخ گوشيت درسته، درسته؟اين كلاينت رو 78 نصب نشه مشكل از گوشيه...نقل قول:
ميخواي يه بار مستر ريست كن...
آره تاریخش درسته.نقل قول:
مستر ریست با #7370#* ؟
یه بار کردم همون موقع که هارد فرمت کردم، که روشن نمیشد ، وقتی روشن شد مستر ریست هم کردم تا خیالم راحت باشه! :2:
پس بندازم از پنجره بیرون دیگه؟!!! :46:
اگه ایراد از گوشی باشه چرا file corrupted میده؟ نباید خطای دیگه ای بده؟نقل قول:
و اینکه من نزدیک 1 ماهه که خریدم، و از اول همین طور باهاش در گیر بودم. چرا باید این طوری باشه؟
شما فایل installserver رو اشتباهی نریختی ؟؟؟نقل قول:
با کدوم روش گوشیتو هک کردی ؟؟ Helloox ؟؟؟
ببین فایل installserver تو مسیر C:/sys/bin و E:/----/sys/bin هست یا نه .......
نه تو هیچ کدوم نیست. کپی کنم؟ آخه فقط باید اون برنامه رو اجرا می کردیم. نگفته بودن چیزی کپی کنم. منم دقیقا خمون کارو انجام دادم.نقل قول:
آره helloox
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست؟
من بازی های انگیج رو دانلود می کنم بعد میخوام بازش کنم ایجوری میشه.
شما یا رمز رو اشتباه زدی یا فایل ناقص دانلود شدهنقل قول:
یه سوال یونس جان من گوشی n85 رو با روشی که خودت گذاشتی هک کردم بعد امدم کلاینت رو نصب کنم زد نصب نمیشه (تازه گوشی هم به ما میگه فهمیدی البته انگلیسی)میدونی یونس جان که رو خود 85 کلاینت n-gag نصبه که من پاکش کردم امدم اینو نصب کنم که اخطار داد مشکل از کجاست
اگه ورژنش 1318 یا 1345 بود نمیخواد...بزار همون باشه...فعلا" بیا برو تو تاپیکم ...یه کد بگیر...one رو روی گوشیت که تریل بود فول کن...:8::46:نقل قول:
شاد باشی
اونو زدم سریع همون تا دیدم اول ذوق کردم به شدت بعد رفتم ثبت نام کردم واقعا دوباره ترکوندینقل قول:
بعد در مورد پاک نکردن یه ذره دیر گفتی چون پاک کردم حالا چی کار کنم اگه گوشی مال خودم بود غمی نبد ولی مال دوستان هست و حتما باید ان گیج نصب کنم
با اون روش گوشي هاي بدون هك بازي رو نصب كن...one رو هم براش كد بگير...:31:نقل قول:
فایل رو از rapidshare دانلود کردم.نقل قول:
رمز از من نخواست.
چی کار کنم.
تا الان دو تا بازی دانلود کردم اینجوری شده.
چه بازي؟ اگه بازي هاي حجم بالا و چند پارتي باشه بايد بعد از اينكه يه بار همرو باز كردي...2 باره بزاريشون كنار هم و اكستراكت كني...
اين انتهاي ارورت هم بگو چيه...تو عكس مشخص نيست.
آقا one و چند تا بازی دیگه با این روش بصورت Trial اجرا می شوند
بهتره بریم از خود نوکیا کد بگیریم
مرسی یونس
دوستاني كه رو 78 N-Gage نصب كردند...لطفا" به اين دوستمون كمك كنند.نقل قول:
اينجور كه از عكس 2و 3 برمياد...شما پارت ها رو كنار هم نذاشتي...
از كدوم لينك دانلود كردي؟ كدوم پست؟
من از لینک rapid share دانلود کردم.
حالا چیکار کنم؟
پس 5800 چی شد؟ منم بازی n-Gage mikham
صبر کن یا بفروش یه گوشی دیگه بگیر
دوستان خوبم، من دیگه بی خیال هک و n-gage شدم. نمی دونم واقعا گوشیم چه مشکلی داره.:13:
شما بازی کنین و شاد باشین، ما هم به شادی شما شادیم:10::11::46:
از آقا یونس گل (Legend) و جناب majid393 عزیز هم خیلی ممنونم که پا به پای من با این گوشی کشتی گرفتن! :46::46::11:
دوست من چرا ناامید شدی ....؟؟؟؟
از قدیم میگن در ناامیدی بسی امید است ...... بسی رنج گنج زگهواره میازار مورچه جان .....
.
من چون در جریان مشکل شما نیستم برای همین نمیتونم راهنمائیت کنم ....
لطف کن یه بار بگو ببینم قضیه از چه قراره ....
خب کدوم لینک؟هی میگی رپید...نقل قول:
از این تاپیک بازی ها رو دانلود و نصب کن...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277171
بابک جان میشه انقدر به پست دادن راجع به 5800 ادامه ندی؟:13: هروقت آماده بشه بت خبر میدم.نقل قول:
شاد باشید
من یک پیشنهاد دارم ... خودم روی N85 هک کردم و نصب کردم عالی جواب میدهنقل قول:
1- گوشی را فرمت کن
2- برو سایت OPDA و فایلهای cer و key رو بگیر
3- با روش helloX 1.03 گوشی را هک کن به روشی که یونس خان گفتند
4- رام پچر رو نصب کن و پچ ها را کپی کن و همه رو enable کن و روی حالت enacle autorun بزار
5- کلاینت ریپک شده Ngage نسخه 1.1 که binpda داده بیرون یعنی N-Gage installer رو در درایو فون مموری نصب کن ، بعدش patch ها و fix ها را نصب کن ... اصلا کاری به کلاینت فعلی اش نداشته باش ... می تونی از سایت موبایلستان بگیریش
6- بعد نصب پوشه که ایجاد شد ، فایل های Ngage رو بریز توش و با فایل منیجر خود گوشی اون ها رو اجرا کن تا بره برای نصب هم بازی
7- پچ های rom patcher رو غیر فعال کن ... بازی راحت میاد بالا
:10:
---
یک سوال از یونس خان ...
میگم شما کلاینت رپیک شده BINPDA رو بزاری بهتر کار میده ... من با اون کار کردم خیلی روانتر و راحت تره
اگه منظورت کلاینت 1.10 1318 هست..که تو آموزش 9.1 و 9.2 هست...اگرم 1.10 1345 رو میگی که BiNPDA هنوز ریپکش نکرده...نقل قول:
یک سوال از یونس خان ...
میگم شما کلاینت رپیک شده BINPDA رو بزاری بهتر کار میده ... من با اون کار کردم خیلی روانتر و راحت تره
2 تا الان هست که یکیشو Delta Fox ریپک کرده و یکی دیگه که raj ریپک کرده...که من این دومی رو تو آموزش 9.3 گذاشتم ...
شاد باشی
دوست من شما آخه نگاه کن... از وسطای صفحه 18 تا آخر 21 فقط پست های منه و دوستان خوبی که کمک کردن بهم. فقط نگاه کن ببین چقدر درگیر بودم با این گوشی.نقل قول:
اما چشم، گل روی شما یه بار دیگه می گم...:11:
اولش گوشی رو از روش hello carbide هک کردم. اما درست هک نشده بود. نمی دونم چرا. بعد به روش hello ox هک کردم و یه سری مشکلات پیش اومد که کلا گوشی رو فرمت کردم. هم گوشی و هم مموری.
الان گوشیم مثل دل مومن پاکه:27::46:
دوباره از روش هک hello carbide امتحان کردم. این دفعه هک شد اما هیچ فایل کلاینتی رو نمی تونستم نصب کنم.
ریپک شده رو که میگه مال این گوشی نیست. ریپک نشده رو هم که از خود ngage گرفتم، اونم میگه فایل خرابه...:18::13:
hello ox ورژن جدیدش هم امتحان کردم، کار ساز نبود.
دوست خوبمون یونس خان یه آموزشی گذاشته بودن که نصب ngage بدون هک...
دوباره کامل گوشی رو فرمت کردم و از اون روش امتحان کردم... اما بازم موقع نصب کلاینت ایراد می گیره!!
گوشیم n78 ورژن 12.046 آپدیت هم نکردم. نزدیک 1 ماه هم میشه که خریدم.
دوست خوبم، ممنونم از شمانقل قول:
ولی این روش رو هم امتحان کردم... موقع نصب کلاینت ایراد می گیره.
ریپک شده رو میگه مال این گوشی نیست ریپک نشده رو هم file corrupted میده.
سایت مبایلستان؟ می رم امتحان کنم، شاید فرجی شد!
یونس جون این یه پست کاملا شخصی است اول من ازت به شدت ممنون هستم من اون کد رو گرفتم برای فول کردن بازی ها فقط یه نظر خواهی به نظرت این کد رو خرج کدوم بازی کنم وان حجم بالایی داره اگه میرزه اونو دانلود کنم نظرت چیه این کد رو خرج کدوم بازی کنم
خب 100% وان...:31: بهترين بازي N-Gage بوده هاااا! البته بستگي به سليقه خودت داره..ببين از بين بازي هايي كه تريل بودن كدومشون رو دوس داري...؟! ميخواي از نظرسنجي هم كمك بگير كه تاپيكش الان مهمه..نقل قول:
شاد باشي
منظورت چیه؟!نقل قول:
خب کدوم لینک؟هی میگی رپید...
بازی one
لینکش رپید هست دیگه!