من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟نقل قول:
سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد:31:
Printable View
من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟نقل قول:
سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد:31:
اولا ميخوره دوست عزيز . ثانيا يه برنامه 300 كلوبايتي كه اين حرفا رو نداره . دان كن ، بعدشم تست كن ديگه . :31:نقل قول:
دو سوال :
1-من جاه های زیادی خوندم هک برای گوشی ضرر نداره ولی بازم شک دارم نظر شما دوستان که ان 82 دارید و هکش کردید چبه؟
2-برای راه اندازی GPS میشه از برنامه ی smartcom به جای garmian استفاده کرد فرقی نداره؟
1-سلام
2-نه هيچ مشكلي نداره...خيليم مفيده...
3-ميشه مشكلي هم نداره...
4-شاد باشي:40:
سلام
مشکلی داشتم گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.
امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.
شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
با تشکر
دوست عزیز من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی این راه رو امتحان کن ببین مشکلت حل نمیشه :نقل قول:
کلید Power رو بزن و Remove memory card رو انتخاب کن و بعد Yes رو بزن، ولی مموری رو خارج نکن (فقط با این کار تمام برنامه هایی که باز هستن بسته میشن). حالا برنامه مورد نظر رو remove کن. :20:
در ضمن چون فولدر برنامه هارو پاک کردی اگه جواب نداد برنامه رو مجدد نصب کن و دوباره روش بالا رو امتحان کن.
منم همین مشکل رو با برنامه shmessenger داشتم .....نقل قول:
اگر برنامه رو دوباره نصب کنید ، درست میشه ......
با سلام.
من هر چند وقت یکبار با این مشکل در گوشی N82 ام با فریمور 30 که هک نشدنی است ؛ مواجه میشوم
وقتی گوشی رو روشن میکنم میخواهد یه برنامه نامعلومی را نصب کنه و بعد از کمی تلاش موفق نمیشه و با اخطار از نصب خارج میشه بعد صفحه اصلی گوشی می آد .
وقتی تو APPLICATION MANAGER گوشی هم میروم هیچ برنامه ای NOT INSTALLD نیست و همه INSTALLED اند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل چیست از این نصب ابتدای روشن شدن جلوگیری کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من چون گوشی شما هک نشده و دسترسی به فولدرهای مخفی گوشیتون ندارید باید از طریق USB و گزینه data transfer به سیستم وصل بشید ... داخل مموری کارتتون برید .... داخل مموری کارت فولدر Private رو باز کنید .... درون فولدر private یه فولدر هست به اسم 10202dce.... داخل این فولدر یکسری فایل با پسوند sis هستند که شما باید تمام این فایلها رو پاک کنید ....که با پاک کردن این فایلها دیگه اون پیغام دیده نخواهد شد .....
در هر زمانی که این پیغام رو دیدید همین م راحل رو باید طی کنید ......
نقل قول:دوستان از راهنماییتون متشکرم.نقل قول:
هر دو کار رو همزمان انجام دادم و مشکل حل شد.
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل Private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
ممنونم از راهنماییتنقل قول:
یه سوال گوشی شمام وقتی توی منو های grid (عمودی) میرین ، آیکان ها یکی یکی میاد؟؟؟
مثلا وارد settings که میشین general و phone و connection یکی یکی ظاهرمیشن؟ یا اینکه تا توی settings میرین همه با هم توش هستن؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این بستگی به گوشیت داره
مثلا وقی که چنتا برنامه بازه و یا اینکه به هر دلیلی گوشی به سرعت اولیش بر نگشته باشه
آیکون ها یکم آروم نشون داده میشن.
شما وقتی می خوای بری رو ستینگ برو روش ولی بازش نکن حدود 1 ثانیه بعد بازش کن میبینی که فوری باز میشن.
این روش رو امتحان کن نتیجه میگیری
با كمك usb فقط ميشه به مموري كارت دسترسي داشت ولي واسه انتقال installserver بايد به حافظه داخلي گوشي دسترسي داشته باشي .نقل قول:
نقل قول:
مرسی از جواب ، بازهن همش با هم ظاهر نمیشه. این آنقدر کند نیست که اذیتم کنه اما رو n78 دیدم همه چی سریع میاد شاکی شدم!
خوب اون بخاطر سی پیوش هستنقل قول:
در 369 arm 11 سرعت منوهاشاید در بعضی مواقع بالاتر از 332 باشه ولی تو کارای گرافیکی و دیگر موارد برایند 332 بالاتر هست
من فكر مي كنم اصلا طراحيش اينجوريه . واسه قشنگي اينكارو كردن . چون الان كه گوشي رو مستر ريست كردم و خاليه ، بازم همينجوريه . تنها منويي هم كه اين شكلي ميشه همين منو هستش .نقل قول:
من كه اتفاقا خوشم مياد ازش . يه جورايي انگار animated شده .
با سلام
دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده گوشیم n82 هست
ولی وارد gallery میشم و image & video رو باز میکنم اصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره یا اصلا نمیشناسه یه opening میکنه ولی هیچی نمیاد
در صورتی توی فایل منیجر کاملا میشه به عکس ها و ویدیو ها دسترسی داشت هر کاری هم بگید کردم ولی نمیدونم چی شده !!
لطفا راهنمایی کنید !!
دوستان سلام..نقل قول:
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
البته اگه در این مورد رم رو با رم ریدر به پی سی وصل کنید یا با استفاده از خشاب رم به لپتاب خیلی راحت کارتون حل میشه..
[quoteاصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره][/quote]
کدوم عکسا اونایی که گرفتی یا ریختی رو گوشیت؟؟؟
سلامنقل قول:
چه جالب دوست عزیز ماله منم دیشب همین طور شده بود.
مموری رو یه فرمت کن دوباره فایلا رو بریز توش درست میشه.
قبلش چند باری ری استارت کن و یه کم باهاش ور برو . مال من آهنگ ها رو آ÷دیت نمیکرد چن بار تکرار کردم راه افتاد!
واسه منم يه آهنگ خاص رو كه خيلي دوستش داشتم اصلا توي ليست نمياره !!
total_overdose عزیز ممنون
یه مشکل دیگه دارم این که
من قبلا نوکیا سری 40 و سونی اریکسون داشتم
توی سری N نوکیا به نظرم چه چند تا مشکل هست یکی اینکه عکس و فیلم ها رو با هم یکجا و بدون هیچ ترتیبی و بدون فایل بندی و شاخه بندی نشون میده که واقعا دسترسی راحت به فایل ها رو مشکل میکنه البته شاید بگید با فایل منیجر بشه به فایل ها راحتتر دسترسی پیدا کرد ولی از طریق فایل منیجیر هم دسترسی به فایل ها خصوصا عکس و فیلم خیلی خیلی کند و محدود هستش
حالا من میخوام از دوستان بپرسم ایا میشه یه تم یا پچ یا برنامه ای روی N82 ریخت که بشه از طریق گالری به عکس ها و فیلم ها به شکل جدولی با شاخه بندی راحتتر دسترسی داشت تا حالت چرخشی و بدون ترتیب خود گوشی ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز من تا به حال همچین پچ یا برنامه ای ندیدم.
البته یکسری برنامه برایه مدون گالری هست که شاید اونها این کارو برات انجام بدن ولی
من باهاشون چون کار نکردم اطلاعی ندارم ولی احتمالا باید باشه.
البته توی قسمت موزیک داخل all music بشی در option یه گزینه rescan داره اگه یک بار این کارو بکنی فایل ها و موزیکک های جدیدو شناسایی میکنه و همرو تو گالری add میکنه امتحان کنید
اون Refresh هستش و مشکل هم همینه که برا بعضیها بعضی وقت ها کار نمیکنه !نقل قول:
سلام
این صدای دوربین را نمیشه قطع کرد؟؟؟
من تا یه مدت پیش با یه path با برنامه ی RomPatcher تونسته بودم صداش را قطع کنم ولی الان یه مدتی یه دوباره صدا میده
چه کنم؟
کمک
می خواستم بدونم قاب گوشی بخرم دکمه دوربین و کم وزیاد کردن صدا و کلا کناره گوش رو هم داره ؟؟؟؟یا فقط روی ال سی دی و کیپد رو داره ؟؟؟؟
راستی الان قیمت قاب اصلی تو بازار چنده ؟؟؟؟
دوست من کلید دوربین رو فکر نکنم ولی بقیرو داره ، اگر رفتی و قیمت کردی ، بیزحمت بپرس مشکیش چنده و یا اصلا گیر میاد ؟نقل قول:
می خواستم بدونم قاب گوشی بخرم دکمه دوربین و کم وزیاد کردن صدا و کلا کناره گوش رو هم داره ؟؟؟؟یا فقط روی ال سی دی و کیپد رو داره ؟؟؟؟
راستی الان قیمت قاب اصلی تو بازار چنده ؟؟؟؟
n82 سه تا رنگ داره ، مشکی و نقره ای و سفید ، کسی تاحالا سفید دیده ؟
با سلام
سوالی داشتم که از دوستان میخوام نظراتشونو بنویسند.
هر بار که یه برنامه جدید رو نصب میکنیم (اغلب روی مموری کارت) و بعد بنا به هر دلیلی اونو پاک میکنیم یه تعداد فایل و فولدر از خودش بجا میزاره و من احساس میکنم بعد از مدتی روی کارکرد گوشی تاثیر منفی میزاره و سرعت اونو کم میکنه (سرعت اجرای بعضی برنامه های نصب شده روی گوشی رو) به نظر دوستان چطوری میشه و از چه مسیری میشه فایل ها و فولدرهای بلااستفاده رو پیدا و پاکشون کرد.
میدونم روی private یه چیزهای باقی می مونه اما کدوم فولدر نمیدونم همچنین ایا فقط پیدا کردن و حذف اون فولدر کافیه یا باید چیزهای دیگه رو هم حذف کرد.
با تشکر
دوستانی که این گوشی را دارند در مورد بازی کردن با کیبرد گوشی نظر بدهند ؟؟؟
خوب اين مشكل هميشه هست . خيلي از برنامه ها واسه گوشي مضرن (طبق گفته خود نوكيا) . اصلا واسه همين ساين كردن رو گذاشتن تا مسئوليت برنامه هاي نامناسب به عهده ي كاربر گوشي بيفته .نقل قول:
چاره كار اينه كه هر برنامه اي رو روي گوشيتون نصب نكنيد !!
مخصوصا برنامه هاي شركت هاي نامعتبر يا برنامه با كرك نامعتبر . اگه واقعا دقت كنيد ميبينيد كه خيلي از برنامه ها واقعا بدرد نخورن و لزومي به نصب اونها نيست . مثل برنامه flash sms يا تم هاي بيخودي و غيره .
بعد از يه مدتي استفاده از گوشي خودتون متوجه ميشين كه چه برنامه هايي رو نياز دارين و فقط اونا رو نصب كنيد . در نتيجه uninstall كردن به حداقل ميرسه .
خوب خيلي راحت نيست ولي بعد از يه مدتي بهش عادت ميكني و مشكلي پيش نمياد !!:31:نقل قول:
سلام.من برای اولین بار اینجا پست می دم.دوستان من می خوام یهn82طی فردا پس فردا بگیرم.این طور که معلومه انواع اقسام از این گوشی هست که واقا معلوم نیست کدوم اصله و کدوم نیست.دوستان اگه امکانش هست مواردی که باید رعایت کنم هنگام خرید بگن که جنس تقلبی نخرم.لطفا همه چیز رو یه جا بگین از شکل لیبل گرفته تا کد هایی که باید وارد کنم تا از سالم بودن گوشی مطمین شم. خیلی ممنون
یه چیز دیگه که می خواستم بگم اینه که یکی از آشنایان که از پخش کننده های اصلی این گوشی است می گه می تونه این گوشی رو 260 بده:18::18::18:به نظر شما این امکان داره؟؟؟؟یعنی واقا پخش کننده ها و فروشنده ها بیش از100تومن سود می کنن؟؟؟
قبلا درباره نحوه تشخیص فنلاندی از چینی توضیح گذاشتن همراه با عکسنقل قول:
دوستان من می خوام یهn82طی فردا پس فردا بگیرم.این طور که معلومه انواع اقسام از این گوشی هست که واقا معلوم نیست کدوم اصله و کدوم نیست
فنلاندی ها اول سریالشون با 358082 شروع میشه و چینی ها با 358984
البته رو همشون مینویسه made in finland
دوستان یه سوالی هم داشتم من چند تا برنامه روی گوشی نصب کردم و به یه دلایلی مجبور شدم گوشی رو با 7370 فرمت کنم
حالا این برنامه هایی که قبلا نصب کردم ایکونهاش در قسمت applications هست ولی اصلا remove نمیشه به من بگید چکار کنم که برنامه ها از گوشی پاک شه؟
وقتي گوشي رو ميخواي با كد فرمت كني ، قبلش با رم ريدر يا data transfer كل فولدر هاي سيستمي از قبيل private و sys و . . . رو پاك كن . بعدش ريست كن .نقل قول:
گوشي من مشكيه . همه ميگن چينيه .نقل قول:
شماره سريالش با 358082 شروع ميشه . شما ميگين فنلانديه . بلاخره چينيه يا فنلاندي ؟
من نمیگم دوستان در این تاپیک اعلام کرده بودننقل قول:
شماره سريالش با 358082 شروع ميشه . شما ميگين فنلانديه . بلاخره چينيه يا فنلاندي ؟
اخه سه تا از برنامه هایی که تو رم نصب شده لازم دارم وفایل نصبشم ندارمنقل قول:
وقتي گوشي رو ميخواي با كد فرمت كني ، قبلش با رم ريدر يا data transfer كل فولدر هاي سيستمي از قبيل private و sys و . . . رو پاك كن . بعدش ريست كن .
برنامه های PanoMan,UniDic ,Islamic Organizer هستن
از نظراتتون متشکرم.نقل قول:
سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و Uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
آیا مموریمو فرمت کنم و همه اونهایی رو که لازم دارم یکی یکی دوباره بریزم یا راه بهتری هم هست.
با تشکر
سلام چندتا سوال داشتم
اول اینکه راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست
دوم اینکه نحوه کارکرد بارکد خوان چه جوریه من که هر چی باهش ور رفتم نشد که نشد
و سوم اینکه چرا بعضی مواقع گوشی، مموری رو نمیشناسه
وآخر اینکه راهی برای هک کردن و نصب برنامه ها بدون ساین کردن وجود داره برای این گوشی یا نه
به نظر من اگه مموریتو فرمت کنی و دوباره برنامه هایی که رو لازم داری نصب کنی ، بهتره .......نقل قول:
البته یه برنامه پایتون هم هست که فایلهای باقیمانده از برنامه های حذف شده رو ، حذف میکنه که دردسرش زیاده و بدرد نیمخوره ......
2- شما این نوع بارکد ها رو میتونی با بارکد ریدر بخونی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش که میتونی این نوع بارکدها رو درست کنی :
4 -کد:http://qrcode.kaywa.com
هــکــــ گــوشـــی :
نـصـب بـرنـامـه بـدون سـایـن :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3235307&postcount=1
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3235368&postcount=2