بازم سوال!
برای اینکه تو بیزینس موفق باشم باید کدوم خصوصیات رو برام سیمزم انتخاب کنم؟
برای بالا نرفتن سن رمز aging off رو زدم کار نکرد،راه دیگه ای نیست؟
Printable View
بازم سوال!
برای اینکه تو بیزینس موفق باشم باید کدوم خصوصیات رو برام سیمزم انتخاب کنم؟
برای بالا نرفتن سن رمز aging off رو زدم کار نکرد،راه دیگه ای نیست؟
راستش من نميدونم كدوم راهو رفتم! يه نقل قول از خودتون كردم چند صفحه پيش كه لينك هاي اپديت هارو داديد من از اون اپ كردم.نقل قول:
فکر کنم مرداب باشهنقل قول:
اه 500 نوع میوه گیر آوردم از روی زمین اما هیچ کدوم میوه زندگی نبود بچه ها میوه زندگی بیشتر تو کدوم منطقه گیر میاد
برای موفقیت دراین شغل درسطح ابتدایی باید باریست خوب باشی که Bossنقل قول:
ودر بقیه سطح ها هم باریس خوب باشی و هم بازیردستات که بانام Co-Workers نشان داده میشه
ودرزم کمترین پولو این شغل میده سطح 10 این شلغ 330 دلار میده
-----------------------------------------
بچه هایی که پکو دارند با میوه زندگی نکتار درست کنم؟
نکتار همون شربته دیگه
کمترین پولو بیزینس میده یا co workers؟؟نقل قول:
ودرزم کمترین پولو این شغل میده سطح 10 این شلغ 330 دلار میده
ممنون
تو کرار ها بیزنس کمترینو میده شما اگه پول میخوای برو دکترشو :10: توسطح 10 این شلغ 484دلار میده البته تا 10000 تا هم میرهنقل قول:
درسته پزشکی از همه بهتره.کلاسم داره :31:
بروبچ بالاخره سیمز3 پکش رو نصب کردم:31::31::31:
برای نصب بازی فقط کافیه ورژن سیمزتون 1.0.631.00002 باشه بقیه رو خود پک اپدیت می کنه.
loomina اگه هنوز نتونستی نصب کنی این کارا رو بکن:
1-فایل زیر رو دانلود کن:
بعد که این کرک رو نصب کردی محتویات پوشه Binرو بریز تو پوشه Binسیمز اصلیت.کد:http://s69.eu.rapidbaz.com/get/_RMzq/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
حالا ورژنت باید شده باشه 1.0.631.00002
2-حالا باید patch fix رو دانلود کنی
بعد که پج فیکس رو نصب کردی خود پوشه bin رو بریز تو پوشه Bin سیمز اصلی(خود پوشه Bin یه پوشه bin دیگه هم داره!)کد:http://rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
Help pages رو هم بریز توی فولدر Bin بازیت
3-برو توی منوی run و regedit رو تایپ کن و به این آدرس برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIMS\THESIMS3
SKU رو از 7 به 2 تغییر بده
4-حالا دیگه باید پک نصب بشه.اول نصب اون سوالی که ازت می پرسه رو YES بزن خودش آپدیتش می کنه.
خب من بالاخره بعد از گذشتن هفتاد خان رستم و دانلود صدها مگابایت پچ و کرک و چندین بار آنیستال کردن بازی بالاخره ورژن بازیم رو از 1.0.615 به 1.7.9 آپدیت کردم.
به دست یه هوراااا:26::5:
رکورد رو شکوندم124523 دلار برساعت تو پلیس می گیرم روزی 4 ساعت کار بااین مبلغ چه حای میده اگه دکتر بودم 15000 رورد می کردم
رضا رازو امیداورم که از بازی لذت ببری هر مشکلی داشتی بیا یاهو بگو حلش می کنم
نقل قول:
من هر كاري رو كه بايد ميكردم قبل از رسيدن به شماره ي 2 كردم! الان اينجا گيرم كه patch fix از كجا دانلود كنم؟ لطفا لينكشو بديد :11: بعد يه چيز ديگه! من گيج شدم اينجاش! لطفا دومين پوشه ي bin رو با bin 2 بگيد اولي رو هم با bin .:11: الان تنها مشكلم اينه كه لينك patch fix ندارم براي دانلود. اگر ميشه بزاريد.
حالا آپدیت شدن بازی سودش چیه؟چی به بازی اضاف میشه؟پک شامل چی هست؟
لینک دانلود پچ فیکس:
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=355896
ممد چرا همچین میکنی طرف گیج شد:دی
co worker که شغل نیست!!!!!!
یعنی همکارات توی اداره یا هرجا..
..........
این فایده رو داره
برو ببین چی میشه:دیکد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims3worldadventures/index.html?tag=result;title;2
ایول ایول داش آمیتا و ایول:دی
ایول ایول داش آمیتاو ایول:دی
پیدا کردم پیدا کردم پیدا کردم پیدا کردم!!!!!!!!!
http://rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
oooooooooo
مشکل.............
من توی run زدم rededit هیچی پیدا نکرد یه ارور هم داد!!!
مطمئنی خود ساز نیست؟
مشکل دیگه base سکو چی باشه؟ همون خودش یا decimal
برای تشریح به صورت عکسی هم اینجا هست مگی خانوم گذاشتن
پسته وسطاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=205188&highlight=sims&page=229
خوب مشکل حل شد مشکل این بود که آمیتا جون غلط املایی داشت کلمه اینه:
regedit
regeditنقل قول:
oooooooooo
مشکل.............
من توی run زدم rededit هیچی پیدا نکرد یه ارور هم داد!!!
مطمئنی خود ساز نیست؟
مشکل دیگه base سکو چی باشه؟ همون خودش یا decimal
برای تشریح به صورت عکسی هم اینجا هست مگی خانوم گذاشتن
فوتبال بهترهنقل قول:
و کرار ها بیزنس کمترینو میده شما اگه پول میخوای برو دکترشو توسطح 10 این شلغ 484دلار میده البته تا 10000 تا هم میره
از بس هول شده بودم تندتند تایپ کردم.شما ببخشید zende جون:27:نقل قول:
درمورد sku هم همون خودش یعنی hexadecimal رو از 7 ببربه 2
ولی این پکش خیلی قشنگه.پر از ماجراجویی.من یک زوج تازه مزدوج شده رو ماه عسل بردم فرانسه کیف دنیا رو بکنن.فقط یه چیزی ،این برج ایفل کجاس پس؟؟؟هر سوراخ سمبه ای گشتم نبود:27:
الان درآمد من تو پلیس 15 هزار دلار برساعتو رد کرد فوتبال هم آخروعاقبت ندارهنقل قول:
خوب اینم عکس هام از محیط بازی با دکتر رفتیم مصر:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی عکسه تونل خونه ی خودمه از یه سفر به مصر اونم 3 روزه این همه چیز به دست اومد:
فقط من نفهمیدم چرا هر چی زور زدم نشد از 3 روز بیشترش کنم حالا دوباره بازی کنم بهش میرسم:دی
خوب بگذریم
بریم سر اصل مطلب!
باگ باگ باگ باگ باگ
بنده مفتخر شدم اولین باگ بازی رو بزنم تو گوشش:دی
قبل از سفر دکتر 45 روز به پیریش مونده بود با برگشت از سفر شده 172 روز:خخخخخخ(در حالت زندگی طولانی)
پک حجمش چقدره؟وقتی نصب کردیم بازم میشه توی ریور ویو بازی کنیم یا میره خارج شهر؟؟
میشه خارج شهر رفت درزم زنده خان اینم جای تو رفتی من همه مکانارو گشتم تا 6 طبقه هم رفتم پایین همه خونه های شهر میشناسم و حتی توی مصر چین و فرانسه خونه دارم ویسا لولم 3 هستش بهتره بامن کل کل نکنی چون من 78 ساعته این پکو بازی کردم و الان همهشو بلدم درزم تو مصری یک سری برو فرانسه اسکیل عکاسی و شربت سازی بگیر و برو شانگهای اسکیل ورزش های رزمی
فکر کنم فقط دکترا اینجورین!!، منم یه دکتر داشتم نه تنها جوون شد بلکه حالت Long در Setting برگشت به نرمال!!، حالا این یه طرف، الان Lifetime Wish اِ همون دکتره رو بر آورده کردم قبلا یه حالت فلزی می شد زیرش الان هیچ اتفاقی نیفتاده!!، همون آرزو هم رفته هیچی توش نیست!!:)، در ضمن با دزدگیره تو زیرزمینت حال کردم خیلی!! این عتیقه هات همش روهم 1000 تا هم فکر نکنم بشن!، نگران نباش:31:.نقل قول:
راجع به تعداد روزهایی که توی سفری بگم هر چی سطح ویزات بالاتر باشه بیشتر می تونی اونجا بمونی!!.
:37::37::37:نقل قول:
كـــــمـــــك!!!
صفحه مياد ولي وقتي رو لينك دانلود ميزنم اتفاقي نميفته :(((
لينك مستقيم نداره؟ كمكم كنييييد!
پست بعدش زنده جون لینک رپیدشیر دادن، باز چندین پست قبل Maggy ضمیمه کردن!!!.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
امروز دلمو زدم به دریا چیزایی که از سفرا گیر آوردمو فروختم به نظرتون چند فروش رفتن حدود 1000000 عطیقه داشتم
98567451 دلار فروش داشت که ترکوندم:20:
نه این مربوط به دکترا نمیشه این مربوط به طرز زندگیته :46:
منم الان 92 هفته از شروع زندگی سیمزم گذشته اما چی بگم هنورز 220 روز مونده بشه adult هنوز که هنوزه Young adult هست البته روی 960 روزه
2 بار رسید به 10 روز مونده معجون جوان کننده خوردم
بقیه هم 6 بار اتوماتیک سنمو کم کرد الان برام عادی شده اگه بشم adult فکر کنم تو پلیس ساعتی 1 میلیون بگیرم:31:
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــييي! ايول خيلي حال دادي! :31::11::11:نقل قول:
الان دانلود كردم حالا بايد چي رو كجا بريزم؟:11:
دوستان چطوري پارتي بگيرم ؟
رو تلفن کلیک کن:46:نقل قول:
گزینه پارتی رو انتخاب کن:21:
هوراااااا!!! رفتم براي نصب! الان در حال نصب پك هستم.
در اينجا از همه ي دوستان براي كمك هاي كه بهم كردن تشكر ميكنم:11::11::11::31:
مشکل داشتی بگو برات حل می کنم آخه پکو مثل کف دست بلدمنقل قول:
بالاخره loomina هم نصب کرد.خدا رو شکرررررر:31:نقل قول:
بر و بچ هنوز کسی این برج ایفل رو پیدانکرده؟؟؟؟
منم تازه نصب کردم خیلی گیج شدم الان نمیدونم باید چه کار کرد
گیجی نداره روی تلفن کلیک کن میفهمی چی میشه
برج ایفل می خوای چیکار میتونی از اون راهنمایی که دمه خونته استفاده کنی
آقایون و خنوما میشه یکی لطف کنه همه آموزش های درباره نصب کردن اون پکیج رو در یه پست جمع کنه؟؟ من الان دقیقا نمیدونم باید چی دانلود کنم و چیکار کنم؟ مرسی
اینم عکس خونم که خودم ساختمش:
یه نکته جالب تو فرانسه
به جای کارگاه های شراب سازی چون درجه بازی T هست گارگاه نکتار سازی وجود داره حتی طریقه ساختش هم طریقه ساخت شراب هست همچنین بطری ها و گالن هاش و...
جالبه مثلا میتونید نکتار 50 ساله بخرید+ عوارض بعدی هم نداره :دی
من 1000 تا نکتار ساختم توو کجایی
grand theft auto خونت خیلی قشنگه.باریکلا
من اصلا تو خونه سازی مهارت ندارم:دی
محمد جون فکر نمی کنی تا این حد قد گری عوارض بدی داره؟
یه مشکل پیش اومده دکتر جوون شده حالا چند وقته هی میگه هنوز از سفر قبلی رکاور شده چجوری از رکاور درش بیارم برم سفر بعدیو؟ آخه کوئستم نا تموم موند....ویسا لول می خوام
بعد هر سفر باید 2 روز صبر کنی
درزم میخوای سیومو بدم الان درحال تلاشم از صفحه عکس بگیرم برات بزارم تا باور کنی
درزم اگه نکتار ساختی نفروش قفسه بخر بزار قفسه بعد چندسال بفروشش
برای اثبات تکتار ها میگم که مامورت ساختن 1000 تا نکتار 15000 LifeRewads میده
من نگفتم نساختی/اون کارو انجام ندادی
گفتم وقتی انجام میدی نگو مثل این:
یا مثل این:نقل قول:
من 1000 تا نکتار ساختم توو کجایی
نقل قول:
رزم زنده خان اینم جای تو رفتی من همه مکانارو گشتم تا 6 طبقه هم رفتم پایین همه خونه های شهر میشناسم و حتی توی مصر چین و فرانسه خونه دارم ویسا لولم 3 هستش بهتره بامن کل کل نکنی چون من 78 ساعته این پکو بازی کردم و الان همهشو بلدم