ممنون.نقل قول:
IDM کاملاً فارسی شد.
ممنون.نقل قول:
IDM کاملاً فارسی شد.
سلام
IDM من وقتی از توی فایرفاکس میخوام لینکی رو دانلود کنم ارور زیر رو میده
can not transfer the download to IDM
Error 0x80004002
ورژن IDM
]6.12
ورژن فایرفاکس
19.0.1
ویندوز 8
دوستان من یه مشکلی دارم ,وقتی یه لینکی رو میزارم دانلود بشه بعد از Cancel یا Pause کردن هنوز ادامه میده و همینجوری خودش دانلود مکنه مشکل چیه؟
به احتمال زیاد مشکل از کرک هستشنقل قول:
از روش زير براي كرك كردن دانلود منيجر IDM استفاده كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر از كرك كردن اون هست.
شاد باشيد:40:
مشکل حل شد دوستان , اره از کرک idm بود.
سلام من تازگی با idm به یه مشکل بر خوردم تمام فایل های که در لیست دانلود به نوبت گذاشتم وقتی queue رو استاپ میکنم و بعد استارت میکنم تمام فایل هام از اول شروع به دانلود میکنند مطمین ام مشکل از لینک ها نیست و رزیوم دارند فقط وقتی توی دانلود به نوبت هستند اینطوری میشه
سلاممن قبلا با نرم افزار emule دانلود می کردماما دیروز که نصبش کردم بعد از کلی وقت گذروندن کانکت شدو با بدبختی سرچ کرد اما اصلا چیزی دانلود نمی کنهالان که چک کردم دیگه حتی کانکت هم نمیشهبه نظرتون مشکل از چیه ؟
دوستان با idm میشه یک صفحه رو به غیر اهنگ ها و فیلم هاش ذخیره کرد؟ یعنی فقط عکساش ذخیره بشه
الان لینک صفحه رو بهش میدم فقط یک فایل html ذخیره میکنه
سلام.منم به تازگی یه مشکل پیدا کردم با idm اونم اینه که شبا که صف دانلود رو میچینم بعد میبینم که فایل در حال دانلود هنگ میکنه، یعنی رو سرعت های مختلف هنگ میکنه، یه چند ثانیه خوب میشه بعد دوباره گیر میکنه،ورژن idm هم 6.14 هستش. دمای cpu رو هم تا 70 درجه بالا میبره،از آنتی ویروس bullgaurd هم استفاده میکنم که چه run باشه یا نباشه این مشکلو دارم.دیشب وسط دل کردن هم زدم آنتی ویروس رو removeکردم ولی فرقی نکرد، آنتی ویروس هم تا دیشب آپ دیت بود و میدونم از ویروس نیست.لطفا راهنمایی کنید.:n28:
مشخصات سیستمم هم بالاس. corei 7 2630 - ram 6 GB - graphic GT 540M
سلام.منم به تازگی یه مشکل پیدا کردم با idm اونم اینه که شبا که صف دانلود رو میچینم بعد میبینم که فایل در حال دانلود هنگ میکنه، یعنی رو سرعت های مختلف هنگ میکنه، یه چند ثانیه خوب میشه بعد دوباره گیر میکنه،ورژن idm هم 6.14 هستش. دمای cpu رو هم تا 70 درجه بالا میبره،از آنتی ویروس bullgaurd هم استفاده میکنم که چه run باشه یا نباشه این مشکلو دارم.دیشب وسط دل کردن هم زدم آنتی ویروس رو removeکردم ولی فرقی نکرد، آنتی ویروس هم تا دیشب آپ دیت بود و میدونم از ویروس نیست.لطفا راهنمایی کنید.:n28:
مشخصات سیستمم هم بالاس. corei 7 2630 - ram 6 GB - graphic GT 540M
سلام دوستان
من قصد عوض کردن ویندوزم رو دارم و تو لیست دانلود آی دی ام هم کلی مورد برای دانلود گذاشتم.اونارو چطوری میتونم کپی کنم و تو داخل آی دی ام ویندوز جدید بریزم؟
ورژن آخر رو امتحان کنید.نقل قول:
6.15
build 5
سلام، مشکل از کرکتونه. از این نسخه ها که موسوم شده به کرک دایمی میتونید استفاده کنید و قید آپدیت رو بزنید، یا از طریق ویرایش فایل هاست ویندوز کرک کنید، یا کرک مناسبتری گیر بیارید.نقل قول:
از این روش میتونید استفاده کنید ولی تضمینی نیستنقل قول:
سلام.حسته نباشید. من یه سول دارم که به خاطر حجم نامهدود سرویس اینترنت ام واسم خیلی مهمه و اگه انجام بشه کلآ یه نقلاب در استفاده از اینترنتم میشه.
ببینید سرویس خط من 512 نامهدود هستش(18GB) و سرعت دانلود معمولآ بین 50 تا 60 کیلو بایته. ولی وقتی فیلم آنلاین میبینم ، مانیتورینگ شبکه تا 119 کیلو بایت رو نشون میده که دارم دانلود میکنم و خودمم حس میکنم که این سرعت غیر معمول و با 60 کیلو بایت دانلود فیلم با این سرعت پلی نمیشه !!! (موقع دانلود با Internet Download Maneger هم خودش و هم مانیتورینگ همون 60 رو نشون میده) راهی هست که دانلود رو به همون 119 کیلو بایت برسونم ؟ یعنی میبینم که کشش 119 هم داره ولی فقط موقع فیلم آنلاین !!! برنامه یا متود خاصی اگه هست راهنمایی کنید... واسم خیلـــــــی مـــــهـــــــــمه . ممنون ! :n28:
با سلام
من از IDM برای دانلود فایل های PDF یک صفحه (فرضا مقالات چاپ 1 از یک ژورنال) استفاده می کنم. تعداد چاپ های این ژورنال فرضا 100 عدد می باشد که هر شماره یک لینک مختص به خود دارد. من بصورت دستی این لینک ها را جداگانه وارد IDM می کنم و از قسمت Grabber و با فیلتر کردن فایل های PDF، اونها رو دانلود می کنم.
آیا می توان (با این نرم افزار یا نرم افزار دیگری) همه لینک ها را یکجا وارد کرد و برنامه ریزی کرد که هر دو ساعت یکبار یکی از لینک ها را (که شامل تعدادی PDF هست) دانلود کند؟
با تشکر
با سلام
دوستان جدیدا با نرم افزار idm مشکل دارم
وقتی دانلود رو شروع میکنم همه 16 تا کانکشن من فعال میشه و با بالاترین سرعت ممکن دانلود میکنم
ولی وقتی کمتر از 1 ساعت میگذره کم کم 16 تا کانکشن idm که همه در حالت Receiving Data هستند به حالت Send Get تغییر حالت میدن و اصلا دانلود نمیکنن
در این حالت از تمام پهنای باند من استفاده میشه ولی سرعت دانلود فایل ها به کمتر از 20 میرسه
در این حالت باید فایل رو یکبار pause کنم و از دوباره شروع کنم به دانلود
خواب به طور حتم من که نمیتونم تو ساعات رایگان با همه فایل ها همین کار رو کنم
بعضی مواقع هم صبح وقتی از خواب بیدار میشم میبینم کانکشن نشون میده 4 گیگ تو ساعت رایگان دانلود داشتم درحالی که اصلا یک فایل 1 گیگ هم دانلود نشده
دلیلشم همون چیزی بود که بالا گفتم
خواهشا کمک کنید -- این چند وقت چیزی نتوسنتم دانلود کنم :n28::n28:
دوستان یکی جواب مارو بدهنقل قول:
به شدت به رفع این مشکل نیاز دارم :n28:
کانکشن رو 8 تنظیم کن ببین چی میشه.
دوستانی که چند تا لینک میزارن واسه دانلود بیان بگن چطور idm اونا هنگ نمی کنه؟؟؟؟
من که 3تا لینک همزمان رو میذارم واسه دانلود از سایتای مختلف.
بعد چند دقیقه میبینم idm کلا هنگ کرده اصلا هر کاری میکنم تکون نمی خوره. دانلود هم اصلا پیشرقت نداره!!!!
نمی دونم مشکل از چیه؟؟؟؟
تعداد تقسیمات کانکشنم رو 16 هستش.
چرا؟؟؟؟
من داشتم این مشکل رو، با نصب آخرین نسخه برطرف شد.نقل قول:
سلام
من یه نکته جدید در idm پیدا کردم که باید حتما حواستون باشه.:n13:
اگه شما هم با دستکاری فایل host برنامه رو از اتصال به سرورهای خودش منع کردید،ممکنه به علت کرک ویندوز یا هر موضوعی به پیغام تقلبی بودن سریال برخورد کنید.خب خیلی راحت میرید و دوباره یه سریال وارد میکنید و مطمئنید که برنامه نمیتونه به سرور وصل بشه اما وقتی سریال رو میزنید و رجیستر میکنید این پیغام براتون ظاهر میشه:
حتما حتما حتما مراقب این سوال باشید!!!:n24:
اگه شما گزینه continue رو بزنید،برنامه فایل هاست رو ویرایش میکنه و سرورهایی که شما دسترسی به اون رو منع کرده بودید رو آزاد میکنه یعنی اول خط فرمانش # میاد تا خط فرمان خنثی بشه.یعنی بعدش هرچی سریال بزنید با انواع و اقسام ارورها مواجه میشید و تا دوباره فایل هاست و فرمانها رو ویرایش نکنید درست نخواهد شد!!!
پس،وقتی اون عکس براتون ظاهر شد فقط گزینه cancel رو بزنید تا همچنان اجازه دسترسی به سرورهای خودش رو نداشته باشه و سریالهارو چک نکنه.
سلام
من هر چیزی که به دانلود منجرم اضافه میکنم بعد از راستارت شدن سیستم خود بخود حذف میشه! سعی کردم محل تمپوراری فایل رو عوض کنم نشد....!
حتی دوباره نصب کردم درست نشد. یعنی حتی اگر دانلودم به 99 درصد برسه بعد سیستم راستارت بشه همه قبلیها پاک میشه... ترا خدا بگین چی کار کنم؟؟!:n29:
تو IDM چچوری تایین کنم که فایلها به نوبت و تک تک دانلود بشن ؟ 10 تا تسک دارم همه با هم دانلود میشن یه دفعه
برو توی زمان بندی سربرگ دوم یعنی فایلهای موجود در صف بعد تعداد دانلود هم زمان رو بزار 1 یا حالا هر چند تا که میخواینقل قول:
سلام وقتتون بخیر..
راهی داره که یه فایل فیلم را از درصد 20 تا80 دانلود کرد؟ یعنب اول و آخرش را نگیریم؟
ممنون من idm دارم
سلامنقل قول:
نه فکر نکنم همچین چیزی بشه.آخه وقتی یه فایلی رو میزنی واسه دانلود از اول شروع میکنه به دانلود تا آخرش.همچین چیزی امکان نداره
برای دانلود شدن یک فایل به وسیله idm چه دکمه ای رو باید بزنیم؟برای دانلود نشدنش که باید alt رو بگیریم حالا برای برعکسش باید چیکار کرد؟بدون اینکه بخوایم لینک رو دستی وارد idm کنیم.
برید توی قسمت تنظیمات در بخش عمومی نگاه کنید باید تیک مرورگر شما تیک خورده باشه.بعد باید فرمت دانلودی شما رو هم idm ساپورت کنه برای اینکار کافیه در همون قسمت تنظیمات در بخش نوع فایل ، فرمت مورد نظر رو اگه نبود بنویسید.یعنی ادامه همون فرمت ها یه space بزنین بعد فرمت رو بنویسید که از این به بعد اون فرمت رو با idm دان کنهنقل قول:
این کارها رو هم می کنم ولی باز بعضی لینک ها رو فقط با دانلودر مرورگر باز می کنه نمی دونم مشکل چیه!نقل قول:
همون گزینه راست کلیک که زده download with idm خیلی وقت ها کمک میکنه.نقل قول:
غیر از اون در بخش تنظیمات، قسمت general و یعد قسمت keys ، میتونید دکمه ای رو تعیین کنید که با نگه داشتنش idm رو مجبور به گرفتن لینک میکنه.
چرا وقتی برنامه IDM (interner download manager رو باز می کنم برنامه اتوماتیک شروع به دانلود فایل ها می کنه؟ من این فایل ها رو می خوام شبها که رایگانه انجام بدم .ایا راهی هست که وقتی برنامه دانلود منیجر رو باز می کنیم سر خود همه فایل های توشو استارت نکنه ؟
چرا وقتی برنامه دانلود منیجر رو باز می کنم برنامه به صورت اتوماتیک شروع به دانلود فایل ها می کنه ؟؟ ایا راهی هست بشه جلوی دانلود خودکارشو گرفت ؟ می خوام مثل برنامه DAP وقتی باز می کنیم برای دانلود فایل ها خودم کلید استارت رو بزنم .چیکار باید بکنم؟
در قسمت scheduler تیک گزینه start download at idm start up رو بردارید.نقل قول:
سلام دوستان....
چرا وقتی ویندوز بالا میاد برنامه idm توی تسکبار قرار نمیگیره با وجود اینکه توی تسک منیجر نگاه میکنم میبینم که برنامه در حال اجرا هستش... و مجبور که توی تسک منیجر ببندم برنامه رو و بعد اجراش کنم تا توی تسک بار قرار بگیره... گاهی مواقع هم خود بخود درست میشه... حتی بعد از نصب ویندوز هم این حالت همچنان پابرجاست.
:n13:
راهی برای چسبوندن فایل هایی هست که دانلودشون هنوز تموم نشده ؟
سلام دوستان
idm با waterfox همسان نمیشه
چکار باید بکنم؟
در لیست addonsها اسمidm نیست
نه متاسفانهنقل قول:
نقل قول:سلام.خسته نبشیدمن قبل از این که این مطلب رو ببینم این مشکل رو داشتم فایل هاست هم دستکاری کرده بودم و بدبختانه Continue رو هم زدم...
حالا چکار باید کنم.۴-۵ روزه با هر سریالی رجیستر میکنم باز هم ارور فیک میده
این کرک بوسیله ویرایش فایل هاست رو کلا توضیح میدند دوستان که چطوریه ؟