آخه تو یکی از سایتا خوندم اگه ماله خود آنتی ویروس نباشه ممکنه به موتورش آسیب برسه
Printable View
آخه تو یکی از سایتا خوندم اگه ماله خود آنتی ویروس نباشه ممکنه به موتورش آسیب برسه
حاجی پیاممو دوباره بخون .گفتم دانلود کردم و آماده برای انجام آپدیت آفلاینم ولی وقتی گزینه update manual رو میزنم هیچ صفحه ای باز نمیشه تا این فایلو بش بدم
نقل قول:
تشکر از شما
لطفا در مورد این نسخه و تفاوت اون با دیگر نسخه ها Avira internet security 2012 و avira premium security suite و اگه مزیت هایی و ضعف هایی داره توضیح بدید، و تاریخ انتشار نسخه نهایی کی هستش
لطفا به صورت کامل به سوالات پاسخ دهید تا همه ی دوستان استفاده کنن
تشکر از زحمات و توجه شما
تا جایی که من امتحان کردم، اگه ورژنش یکی نباشه اصلا فایل رو نمیشناسه، اگه rename هم کنی نصب نمیشه
اسم فایل زیپ اپدیت افلاینی که گرفتی چیه؟
نقل قول:
vdf_fusebundle اسمشه. میگم خودآنتی ویروس اون صفحه که باید با زدن گزینه آپدیت دستی بیاد و من add کنم این آپدیتو نمیده.چه گیری دادی به آپدیت.من مشکلکم بالا نیومدن صفحه ایه که باید با زدن update manual بالا بیاده که هرکاری میکنم نمیشه
آنتی ویروست رو دوباره تعمیر کن ببین درست میشه یا نه.نقل قول:
من الان گوگلیزده کردم اما کسی رو ندیدم که مشکل شما رو داشته باشه!
برای اینکه آپدیت ها رو تنظیم کنم ساعت 2 شب ( دانلود شبانه رایگان) آپدیت کنه باید تو تنظمیاتش چی بنویسم ؟
Days 0 hours 0miinutes
نقل قول:
سلام.
برنامه ی Avira protection cloud نمیتونه جای ورژن های دیگه ی آویرا رو بگیره. این برنامه فقط یک کلاد
اسکنر هستش ، درست مث Comodo cloud scanner ، پس باید به عنوان مکمل ازش استفاده کرد.
فعلا از مشکلاتی که داره اینه که باید به White list این برنامه بیشتر اضافه بشه، تا تعداد فایلهایی که
باید آپلود بشن تا کلادسرور چکشون کنه کم بشه. البته اینم به مرور زمان کاملا برطرف میشه.
انتشار این برنامه هنوز مشخص نشده ، مشخصا باید تستها ثمر بخش باشه تا زمان هم اعلام بشه.
نسخه ی 2013 آویرا هم حدس بر این هست که سپتامبر نسخه ی بتا بیرون داده بشه.
درست یادم نیست چون الان آویرا ندارم، ولی تاجایی که میدونم آویرا ساعت نداره که بگیم ساعت چند آپدیت بشه ،نقل قول:
ولی میشه یکار دیگه کرد، دقیقا ساعت 2 بلند شی و اون Days 0 hours 0miinutes رو برای هر 24 ساعت تنظیم کنی ،
خب این باعث میشه که ازون به بعد هر 24 ساعت آپدیت دریافت کنه ، تنها حقه ای که میشه زد همینه !
با سلام به همگی.
خب طبق خبری که به دستم رسید ، متوجه شدم که این برنامه ی Avira protection cloud قرار نیست به صورت مجزا ارائه بشه،
بلکه صرفا به خاطر بتا تستینگ مجزا ارائه شده تا درصد تستر ها بیشتر باشه ( با توجه به حجم کم برنامه و سهولت برای تست ).
در نسخه ی بعدی آویرا 2013 این ویژگی Cloud اضافه خواهد شد، که از ویژگی هاش On-Access scanning و URL Checking
هستش.خب این خیلی به سبکیه آویرا کمک میکنه و کاملا آویرا دگرگون میشه ;)
برنامه ساخت فایل نصبی از آپدیتها رو میخواستم تو 2 صفحه پیش لینکش هست ولی کار نمیکنه
نمیدونم چرا اپلود نمیشه!!!نقل قول:
به این ادرس برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه اینکه سیستم بغ اسم سایت حساسه!!!:13:
اون ستاره هارو بردارین:46:
سلام
آویرام خوب بود
دو ساعت سر سیستم نبودم
دیدم این شکلی شده
2- راست کلیک روی اسم درایوها بزنم، اسمش نیست برای اسکن
3-fix هم می زنم درست نمی شه
4- چرا وقتی یکی از نرم افزارهای مجموعه آفیس باز باشد
وقتی آویرا را اجرا می کنم اگر زبانم روی لاتین باشه حرف (c) و اگر فارسی باشد حرف (ز) تایپ می شود ؟؟؟؟
سلام
از دوستانی که آشنایی کامل با این برنامه دارند یه سوال دارم!
فایروال این برنامه عملکردش چطوره؟ اگر از حالت اتوماتیک دربیاد تمامی دسترسی ها رو پیام میده؟ !
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
انقدر Security Suite عوض کردم دارم روانی میشم دیگه ، هرکدوم یه مشکلی دارن :19:
سلام .......
من آنتی ویروسم اویراست اما نمیتونم از فیلتر شکن استفاده کنم.....باید حتما مرورگرم رو رو no proxyتنظیم کنم ......اگه هم رو پراکسی بزارم مذورگرم هیج صفحه ای رو بالا نمیاره......
چیکار کنم؟:37:
Avira Keys Avira Internet Security
تو قسمت فایروال آویرا برین ببینید برنامه چیزشکن شما اون قسمت توسط آویرا بلوک نشده باشه :20:نقل قول:
آقا يه سوال . من ميخوام آنتي ويروس آويرا رو كه روي سيستم خودم به روز كردم رو فايل هاي آپديتش رو استخراج كنم و روي يه سيستم ديگه كه به روز نيست بريزم.
اين كارو قبلا با نود ميكردم. ولي هم يادم رفته هم نميدونم دقيقا الان بايد چيكار كرد!
بعد اي داستان Product Activity چيه كه واسه Free اومده؟ و تاريخ 11 /2012 رو گذاشته. مگه نسخه ي مجاني هم تاريخ داره؟؟دستانش چيه؟
سلام به مسیر program files و Avira و پوشه ی Failsafe برو و محتویات اون پوشه رو بک آپ بگیر یعنی Select all کن و کپی کن همرو یه جایی.
بعدا محتویات رو زیپ کرده و امسش رو میزاری VDF_Fusebundle.zip و بعد به برنامه معرفی میکنی.
از اون مشکل دوم میشه عکسی چیزی بزاری لطفا ؟
آویرا 2013 بتا با قابلیتهای جدید ...!
بتا تستر ها پیش به سوی تستـــــــــ...
New features of Avira Version 2013
==========================================
Enhanced Child Protection
Integration of Social Network Security
Integration of Android Security
(Advanced Protection through Avira Protection Cloud (APC
Integration of the Experts Market
==========================================
اطلاعات بیشتر :
آقا دستت درد نكنه. ايشالله بري همونجا كه دلبر خونه داره!:27:
اينم عكس:
مشکلی نیست آقا میلاد گل ، لایسنس شما به هرحال باطل نمیشه ،
و همواره تمدید میشه.
اون رو هم به خاطر این تا برج 11 سال 2012 زدن که چون جهان در ماه
دسامبر 2012 پایان می یابد !! : دی
احتمالا به خاطر اینه که ورژن 2013 میاد و باید اون رو نصب کنی.
چه مزخرفاتي - فكر كنم اينطوري ميخوان محصولشون رو بفروشن زودتر -:13:
حالا اگر توي درون ريزي فايلهاي اپديت ارور بده مشكل كجاست؟ من الان انتقال دادم اطلاعات رو ارور داد!
نميشه اين فولدر روتو فولدر همون كامپيوتر كپي كرد؟ يعني دستي اينكارو بكنيم بري تو همين آدرس تو سيستم دوم!؟
آره دیگه امسال همه به اینکار رو آوردن.
برو سایت ---------.ir بعد اونجا آموزش دقیق و با عکس نحوه ی آپدیت رو گذاشته دانلود کن pdf
آپدیت رو میتونی ازینجا هم دانلود کنی :
اون کاری که گفتی رو هم تابحال امتحان نکردم ببینم میشه یا نه، ولی بعید میدونم ، چون اگه میشد حتما داخل سایتش گفته بود.
آپدیت باید توسط خود برنامه انجام بشه.
new key avira 2012 licens
Avira AntiVir Premium allتوجه.کساني که لايسنس اويرا مشکل دارد مي تواند از اين لايسنس قانوني اويرا تا تاريخ {2012.9.5} معتبر مي باشد استفاده کند.
Avira AntiVir Premium Security Suite all
Avira Antivirus Premium
Avira Antivirus Premium 2012
Avira Internet Security
Avira Internet Security 2012
برای دریافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
توجه.اگر لایسنس انتی ویروس درست عمل و قبول کرد نباید بیش از یک بار لایسنس اویرا وارد کنید بیش از دو بار لایسنس اویرا قفل می کند و انتی غیر فعال می شود
حتما ورژن جدید انتی ویروس اویرا 2012 داشته باشید
بعد از این کار رایانه را رستال کنید تا انتی فعال شود
نقل قول:
سلام این ها را جواب می دهید ممنون می شم
سلام.
باز آویرا 2013 و باز هم همون ظاهر قدیم ( جونم به این حفظ اصالت !!)
با سلام
من قبلا لایسنس اویرا 2012 از این سایت میگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اسم و ایمیل وارد میکردیم که انگار دیگه نیست و تغییر کرده.کلید هایی خم که تو سایت ها گذاشتن به خاطر اینکه زیاد استفاده میشه زود غیرفعال میشه.
راهی هست مثه اون سایت لایسنس قانونی گرفت که عیر فعال نشه.خیلی نیاز دارم .ممنون میشم جواب بدید
بچه ها انتی ویروس منم از کار افتاد الان
key هارو که میزنم این ارور رو میده وقت اجرا ؟
نقل قول:از محصول رایگانش استفاده کنید که تفاوت چندانی با ورژن پولی نداره در کنارش هم میتونید از یک فایروال رایگان و قدرتمند تر از آویرا مثل کمودو , انلاین آرمور یا پرایوت فایروال استفاده کنیدنقل قول:
احتیاج شدید به کلید جدید آویرا اینترنت سکوریتی هست...:41:
مرسی دادانقل قول:
ولی نمیشه این نسخه رو اوکی کرد ؟با کلیدی چیزی ؟
خواهشنقل قول:
این کلید ها رو امتحان کردین ؟
راستش برای آویرا اینترنت سکوریتی کی خیلی بد گیر میاد این ترکیبی که من پیشنهاد میکنم چندین برابر آویرا اینترنت سکوریتی قدرت داره و رایگان هم هست
آویرا فری آنتی ویروس (دیتابیس و هوش مصنوعی آویرا )+ فایروال کمودو که شامل فایروال+دیفنس کمودو برای جلوگیری از حملات +کلود آنتی ویروس کمودو است
اگر شما تاپیک کمودو رو بخونید و طرز کار با آن را یاد بگیرید مطمئن باشید نیازی به هیچ اینترنت سکوریتی دیگری نخواهید داشت
من این ترکیب رو به تمام دوستانی که به دنبال کی آویرا هستند پیشنهاد میکنم ولی قبلش حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید
خب گیر سر این مسئله هستش که کاربرا نمیخان از چند تا برنامه استفاده کنن و چند نمونه شامل آنتی ویروسو فایروال و ... رو روی سیستم نصب کنننقل قول:
مدیریت چند برنامه هم مشکل تر هستش...
کلیدهای Avira Internet Security
متاسفانه هیچکدومشون کار نمیکنننقل قول:
ظاهرا آویرا تو آخرین آپدیتش کار اساسی برای بلاک کردن key ها کرده...