[QUOTE=ma4nafar;5252968]
دوست عزیز این
عکسهای زیبا رو با چه دوربینی گرفتید ؟
:21:
[QUOTE=ma4nafar;5252968]
دوست عزیز این
عکسهای زیبا رو با چه دوربینی گرفتید ؟
:21:
اینم یه عکس ماکرو از من
کانن SX200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=vvc;5256425]نقل قول:
چشماتون قشنگ میبینه :11:
با دوربین NIKON D60
فقط من یک توضیحی هم اضافه کنم البته با اجازه اساتید و عکاسان حرفه ای .
من خودم شخصا تصاویری که ادیت بشوند را از نظر دید عکاسی بهشون نگاه نمیکنم . و اونها را فقط بخاطر فرم و شکلی که بعد از ادیت گرفتند و زیباشدند نگاه میکنم .
به نظر من عکس تا وقتی زیباست و هنر عکاس را نشون میده و به اون عکس ارزش و اعتبار میده که هنوز از دریچه دوربین بهش نگاه بشه و وقتی وارد برنامه ادیت شد باید به اون به عنوان یک کار گرافیکی نگاه کرد .
البته شما با دیدن عکسهایی که من گرفتم متوجه شدید که من بصورت حرفه ای عکس نمیگیرم و فقط از روی تفریح گاهی یک نگاهی به اطراف میکنم البته از دریچه دوربین عکاسی .
ولی تا حالا هیچ عکسی را بعنوان تصویر ادیت نکردم مگر بخاطر استفاده گرافیکی . که دیگه اون موقع از فرم عکس خارج میشه.
امیدوارم که اساتید بزرگوار این جسارت بنده را ببخشند .
Shutter Speed : 10/10000 sec
F-Stop :f/5.3
ISO Speed Ratings : 200
Shutter Speed : 10/400 sec
F-Stop :f/3.5
ISO Speed Ratings : 200
بالاخره از مسافرت برگشتیم
یه سری عکس هم رفتم که اگه دوستان راهنمایی کنند امیدوارم چیزای بیشتری ازتون یاد بگیرم
اینم اولین عکس از سفر :
آرامگاه بوعلی سینا - همدان
FZ35
ISO-80
1/2s
[QUOTE=ma4nafar;5256613]سلامنقل قول:
تا حدودی موافقم اما اینطور که عکس با ادیت تبدیل به کار گرافیکی میشه زیاد موافق نیستم
با ورود عکاسی دیجیتال و مزایا و معایبی که داره ادیت جزیی جدا ناپذیر از عکس شده
البته اگر لازم باشه ادیت شدید انجام بشه اگر نه که هیچ
به نظر من باید با توجه به شرایط و مفهومی که عکاس در ذهن داره به بینننده القا کنه عکس رو باید ادیت کرد
Wow!!!نقل قول:
فوق العاده است.
کاملا حس سرما و برف رو میده به آدم.
ترکیب رنگ بنفش و سفید برف و نور چراغای کوچیک واقعا عالی شده.
شما کجا زندگی میکنین؟
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
فوق العاده است.
کاملا حس سرما و برف رو میده به آدم.
ترکیب رنگ بنفش و سفید برف و نور چراغای کوچیک واقعا عالی شده.
شما کجا زندگی میکنین؟
من بلژیک زندگی میکنم .
سلام
غروب ها
1) عنصر پنجم(:40:)
F/5.8
1/80 sec
ISO 80
2) سفر
F/9
1/318 sec
ISO 80
شب . جاده کرج تهران
یه سه پایه کوچیک رو چسبونده بودم به سقف و فشار می دادم که تکون نخوره !
Panasonic FZ35
ISO-80
6 s
نقل قول:
تصویرت بخاطر اینکه کج گرفته شده نمای خوبی داره و یه جورایی سرعت را نشون میده . اما وقتی به آینه پشت سر نگاه می کنیم . تصویر خوبی نداریم . چشم سمت راست شما در آینه خیلی گوشه افتاده و نور فلاش یا نور لامپهای اطراف شما روی شیشه عینک کنار اون تصویر خوبی نساخته . مثل اینکه چشم سمت راست رو با برنامه ادیت کشیدی تا از زیر شیشه عینک و نور فلاش بیاد بیرون و خیلی اومده سمت راست .
ولی در کل اگر فوکوس نبودن لنز را نادیده بگیریم :31: که احتمالا بر اثر تکان خوردن ماشین به اینصورت دراومده تصویر خوبیه :10:
سلامنقل قول:
عنصر پنجم
خیلی قشنگ شدن
فقط توی عکس اول خورشید رو بعدا اضافه کردی؟
آخه نه مثل عکس دوم تصویرش افتاده تو آب و نه تشعشع داره...
ممنون.نه اضافه نکردم.تشعشع خورشید احتمالا به خاطر تنظیمات دوربین بوده چون یکی از عکس ها در وضعیت Auto گرفته شده و یکی دیگه با استفاده از تنظیمات پیش فرض(scence)غروب آفتاب ولی انعکاس نور روی آب رو واقعا متوجش نبودم و نمیدونم چرا نیفتاده!از این صحنه هفتا عکس دیگه هم گرفته بودم و همه رو وقتی چک کردم هیچکدوم انعکاس نداشتن.نمیدونم چرا!!!:41:نقل قول:
سلام .
تو شبکه استانی ما هرشب مسابقه عکس برگذار میشه من هم چنتا از عکسهام رو فرستادم.
تا الان این دو عکس بهترین عکس شبهای خودشون شدن (متاسفانه چند شبش رو ندیدم و نمیدونم توی اون شبها عکس من هم بوده یا نه ) ولی تا اونجا که دیدم :
Image Type: jpeg (The JPEG image format)
Width: 3000 pixels
Height: 4000 pixels
Camera Brand: FUJIFILM
Camera Model: FinePix F200EXR
Date Taken: 2010:07:19 10:25:14
Exposure Time: 1/10 sec.
Aperture Value: 3.40 EV (f/3.2)
ISO Speed Rating: 100
Flash Fired: Flash did not fire, compulsory flash mode.
Metering Mode: Pattern
Exposure Program: Normal program
Focal Length: 6.4 mm
Software: GIMP 2.6.7
Copyright:Shahram A. Sh
سلام
ماه رمضان آمد ، آن بند دهان آمد / زد بر دهن بسته ، تا لذت لب بیند
آمد قدح روزه ، بشکست قدح ها را / تا منکر این عشرت ، بی باده طرب بیند:11:
اما از همه ی اینا که بگذریم حقیقتی تلخ در پس پرده نهان است.حقیقت زندگی خیلیا از ما!!
بندگی:
F/2.8
1/50 Sec
ISO 800
سلامنقل قول:
خوش به حالتون عجب چیزایی داره این شبکه استانیتون!
شبکه استانی ما که آدم حالش بهم میخوره نگاه کنه!
یه سوال:
عکس برتر چجوری انتخاب میشه؟
اس ام اس مردم
یا خودشون؟
راستی جایزه چی میدن؟
عکس رو خودشون انتخاب میکنن . جایزه هم نمیدونم باید زنگ بزنم پیگیری کنم که هنوز نزدم . من برای بردن چیزی اینکار رو نکردم .نقل قول:
بچه های تاپیک عکاسی خسته نباشید .
خواستم بدونم همگی موافق هستید که یک مسابقه عکس توی همین تاپیک برگزار کنیم .
مثلا یک چیزی را پیشنهاد بدیم مثل برگ یا درخت یا ساختمان یا خیابان یا لیوان آب یا هر چیزی دیگه ای که به راحتی دراختیار همه باشه وهمون را موضوع قرار بدیم و همه در همون مورد عکس بگیرند .اینطوری همه با طرحهای مختلف آشنا میشند و از طرفی معایت عکاسی خودشون را میفهمند .
البته طرحهای انتخابی باید طوری باشه که همه بتونند از اون عکس تهیه کنند .
مثلا اگر بگید غروب خورشید در دریا :13:نمیشه چون همه نزدیک دریا نیستند یا کوه یا آبشار یا ....
ولی همه توی خونه لیوان دارند مثلا یک لیوان آب یا یک چیزی توی این مایه ها :46:
منتظر پیشنهادها تون هستم . :11:
حرکت قشنگیه!نقل قول:
مدیرای این بخش از این مسابقه ها میزاشتند و بعد هم جایزه میزاشتند مثلا یه کارت شارژ 2000 تومنی! :دی
به سه نفر اول جایزه بدن.
خب اگه بخایم از این موضوعات بی جون عکس بگیریم فکر کنم رتبه های اول spak , makan_noor بیارند. (نظر من)
ولی طبیعت موضوع باشه میشه خراک من! :27:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
اصلا مسابقه بیخیال.
بجاش بیایم یه موضوع معرفی کنیم و در موردش عکس بزاریم! (کلمه مسابقه توش نباشه)
================================================== =======
کلا حرکت قشنگیه!
من کاملا موافقم.
تو این ماه رمضون هم سرمون گرم میشه.
من هم موافقم
موضوع میتونه یک اسپری باشه مثله nivea یا نوشیدنی باشه
یا هر موضوعی که دوستان موافقند
دوستان من اگر کلمه مسابقه را روش گذاشتم صرفا بخاطر هیجانش بود . وگرنه قرار نیست کسی جایزه بده یا کسی جایزه بگیره .
همین که هر کس میتونه اشکالاتش را توی عکاسی رفع کنه و معایب کارش را ببینه از صدتا جایزه بهتره :20:
حالا اجازه بدید تا دوستان بیاند و اونها هم پیشنهادشون را بدند تا ببینیم باید چیکار کنیم .:10:
سلام
چرا مسابقه؟یکی از چیزایی که منو همیشه مجذوب این انجمن کرده محیط دوستی و ساده و صمیمی اینجاست و این حس که رقابتی در کار نیست و قرار نیست کار شما زیر ذره بین با بقیه مقایسه بشه بنابراین مجبور نیستین در قید و بند خیلی چیزا باشین(دوستان سایت عکاسی بهتر چنین فضایی رو درک میکنن).اگر بنا به پیشرفت و رفع ایرادات باشه نیازی به مسابقه نیست همانطوری هم قبلا اینجا روی خیلی از کارا نظر داده شد و ایرادات گفته شد منتاها از قرار معلوم خیلی از دوستان در اینجا مثل خود من زیاد اهل نظر دادن نیستن چرا که به ازای هر چنتا عکس روی یک کار نظر داده میشه.مورد دیگه موضوعاتی هست که گفتین(برگ و درخت و ساختمان و...) که به نظرم محدودیت زیادی میاره.اگه بر فرض قرار باشه اینجا عکسا موضوعی گذاشته بشن چرا موضوعات بهتری انتخاب نمیشه که دست من و شما تو عکاسی بازتر باشه مثل :انسان،حیوان،منظره،طبیعت، ردشگری و معماری،اجسام بیجان،پرتره،فرهنگ و هنر،خبری،مفهومی،مردم و از اینجور چیزا.نمونش هم یادمه حدود سه ماه پیش تو همین تاپیک برای اینکه از فضای عکسای طبیعت و گل و حشره خارج بشیم واسه دو هفته موضوع شد عکاسی شهری و تجربه ی خیلی خوبی هم بود و تنوع خوبی ایجاد شد.نقل قول:
خواستم بدونم همگی موافق هستید که یک مسابقه عکس توی همین تاپیک برگزار کنیم .
مثلا یک چیزی را پیشنهاد بدیم مثل برگ یا درخت یا ساختمان یا خیابان یا لیوان آب یا هر چیزی دیگه ای که به راحتی دراختیار همه باشه وهمون را موضوع قرار بدیم و همه در همون مورد عکس بگیرند .اینطوری همه با طرحهای مختلف آشنا میشند و از طرفی معایت عکاسی خودشون را میفهمند .
البته طرحهای انتخابی باید طوری باشه که همه بتونند از اون عکس تهیه کنند .
مثلا اگر بگید غروب خورشید در دریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه چون همه نزدیک دریا نیستند یا کوه یا آبشار یا ....
ولی همه توی خونه لیوان دارند مثلا یک لیوان آب یا یک چیزی توی این مایه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی این حرفا رو زدم ولی در آخر به نظرم چارچوب و محدودیتی برای دیگران ایجاد نکنیم بهتره.این نظر من بود و پوزش میخوام.:11:
چییییییی میگییییییییی(با لحن مربوطه خوانده شود)!از این نظرا دیگه ندیا:31:!!!نقل قول:
خب اگه بخایم از این موضوعات بی جون عکس بگیریم فکر کنم رتبه های اول spak , makan_noor بیارند. (نظر من)
بی اغراق میگم واقعا شاهکاری خلق کردی که از دیدنش سیر نمیشم.تنها ایرادی که میبینم رنگ روشن کادر دور عکسه که با رنگ سیاه عکس ضد نورت همخونی نداره.شاید رنگ تیره به خصوص مشکی بهتر به عکس میومد و اینکه حیف این عکس که تو سایت عکاسی کم لطفی بهش شد.این عکس لیاقت امتیاز بالاتری داشت.نقل قول:
غروب فلک...
ملوس ها (قسمت اول)
1)
2)
به نظر منم عین همون دوماه پیش کنیم هم جالبه!نقل قول:
ولی دیگه عین اودفعه کمتر عکس طبیعت دیدیم. (تاپیک داره خوب پیش میره)
اما عکسات:
با اون دوربین و با اون زوم کمش چجوری عکسهای به این قشنگی گرفتی؟
فوکوس عالیع مخصوصا تو اولیه!
به نظرم خیلی از این عکسها تو سایت عکاسی داریم که لیاقت خیلی بیشتری دارند. و خیلی هم بهشون کم لطفی میشه!نقل قول:
حیف این عکس که تو سایت عکاسی کم لطفی بهش شد.این عکس لیاقت امتیاز بالاتری داشت.
دمت گرم.نقل قول:
غروب فلک...
20 ـته
بلاخره باید یه روز تو دانشگاه پیدات کنم ببینمت! :دی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
این پیشیه دیگه نیمه اهلی شده.خیلی وقتا موقع ناهار و شام مهمون ما میشه و میاد پشت پنجره آشپزخونه سهمش رو بگیره.واسه من میتونم خیلی بهش نزدیک بشم.عکسا هم از فاصله خیلی نزدیک گرفته شده.نقل قول:
با اون دوربین و با اون زوم کمش چجوری عکسهای به این قشنگی گرفتی؟
فوکوس عالیع مخصوصا تو اولیه!
شما هم که کارت خیلی 20 ته.فقط یکم کار باید نویزگیری بشه.(پشت این کیوسک نگهبانی تا چشم کار میکرد هیچی نبوده یا حذف شده؟)خیلی قشنگ شده.نقل قول:
Alone
ملوس ها(قسمت آخر)
اینجا دریای 4فصل (دریا کوچیک) بهشهر هست. این کیوسک نگهبانی هم خیلی قدیمی هست.نقل قول:
================================================== ==========
عکس دیگه ای از این دریای 4فصل!
پانوراما 5عکس
تو نقشه ایران پایین دریای مازندران دست راست اون یه تکه آب (دریا!!) کوچولویی که میبینید همین جاست!
عمق سرتاسری فقط نیم متر هست.
بازم براتون از اینجا عکس میزارم.
علی جان عکس زیبایی شده . بهتر بود این عکسو در سایت عکاسی هم با همین تم رنگی آپ میکردی . سیاه و سفیدش به این قشنگی نشده . موفق باشی .نقل قول:
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
ماکان جان این پیشی های شما هم واقعا ملوس و قشنگن مخصوصا با ادیت زیبای شما .نقل قول:
موفق باشی .
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
خیلی زیباست . در مورد رنگ قاب عکس با ماکان عزیز موافقم . کاش رنگ قاب رو حالا که نارنجی انتخاب کردی از رنگ خود غروب می گرفتی . یعنی کمی تیره . موفق باشی .نقل قول:
سلام
تسبیح عمر میگردانم:
هستم
نیستم
اگر هستم کیستم؟
اگر نیستم
پس چیستم؟
تمام زندگی دور تسلسل
حیف از آن عمری که با من زیستم!!
دور تسلسل زندگی من:
اقا از این دوتا کدومه بهتره ، با توجه به موضوع؟
مرگ یک عزیز...
لبخند
اولی البته هنوز ادیت نشده...
به نظرم اولي قشنگ تر شده . مفهوم خوبي تو اين عكس هست . البته اگه چيدمان تخم مرغها كمي نا منظم تر بود بهتر ميشد . يعني يه طوري كه انگار واقعا اينا جمع شدن اونجا و دارن به رفيقشون كه به اون روز افتاده نيگاه مي كنن . موفق باشي .نقل قول:
سلامنقل قول:
جناب samin_system به خوبی راهنمایی کردن.به نظر من به این جمع شدن و نگاه کردن که فرمودن میشه مایه هایی از طنز هم اضافه کرد مثل عکس پایین که تا پست شما رو دیدم به یادش افتادم::27:
کد:http://aks98.com/images/mymg574e4gb6gyqyhoxq.jpg
سلام بر همگی
من عکاسی بلد نیستم ولی عکاسان را دوست دارم :دی
من هم دوسال پیش با دوربینم این عکس را گرفتم! البته چون زوم اپتیک زیادی نداره، مجبور میشدم دوربین را تا میتونم به سوژه نزدیک کنم که یکم کار را سخت میکرد:
این عکس هم پارسال تو دانشگاه گرفتم، که بیش تر از همه ی عکسا ازش خوشم میاد:
و این هم از آخرین عکس این پست:
ببخشید اگه زیاد عکس گذاشتم! :11:
خودکشی
A540
امین خان من لبخند رو قشنگ تر میبینم:11:
به نظر من عکس دوم بدون توضیح مطلب رو میرسونه اما اولی نهنقل قول:
اقا از این دوتا کدومه بهتره ، با توجه به موضوع؟
پس دومی بهتره
Wow !!!:18::12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودکشی
A540
تا غرق شوم:
F/5.6
1/800 Sec
ISO-80
Step -1
ما چاکریم :10:نقل قول:
عکس جالبی شده ماکان جان بعد اونا دوده یا ابره:46:
بازمانده
A540
نه بابا دود کجا بود! برای اغراق آمیز کردن آسمون کنتراست سایه های ابرا رو زیاد کردم.یعنی اینقدر ضایع شده؟نقل قول:
عکس جالبی شده ماکان جان بعد اونا دوده یا ابره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام بر همگی
من هم دوسال پیش با دوربینم این عکس را گرفتم! البته چون زوم اپتیک زیادی نداره، مجبور میشدم دوربین را تا میتونم به سوژه نزدیک کنم که یکم کار را سخت میکرد:
عکس اول خوبه و کادر جای کار بیشتر داره. ولی فوکوس و رنگ خوبه!
عجب دانشگاهی !!!!نقل قول:
این عکس هم پارسال تو دانشگاه گرفتم، که بیش تر از همه ی عکسا ازش خوشم میاد:
خیلی قشنگ شده!
کار جالبی شده!نقل قول:
خودکشی
A540
ولی بالا زیادی سیاهه، شایدم به خاطر مانیتور CRT ـتیم باشه!
جای قشنگیه و عکسی زیبا از شما!نقل قول:
تا غرق شوم:
F/5.6
1/800 Sec
ISO-80
Step -1
ابر خراب کردیا!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر جالبه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازمانده
A540
دور سیاهه هم نبود خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیهنقل قول:
loneliness:
ضایع نشده! سیاه شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا دود کجا بود! برای اغراق آمیز کردن آسمون کنتراست سایه های ابرا رو زیاد کردم.یعنی اینقدر ضایع شده؟
داره امتحانامونم نزدیک میشه. کمرنگ شیم یه کوچولو.
آخر موضوع رو هم معلوم نکردیم بریم دنبالش.
عکاسی اصلا بی هدف کیف نمیده!