چقدر زود پست میدین شما!!!!!!
نقل قول:
اگه ميخوايد اعزاعيل جون پيرارو زود تر بگيره اين كارو بكنيد ( :27: كاملا تضميني :27:)
پيرذو از اون خونه بيرون كنيد بعد اونو به يه خونه يا زمين خالي(كوير) بفرستيد(اگه خونه هست تموم وسايلو پاك كنيد (دستشوئي حموم و...) بعد دكمه ي خيلي سريعو بزنيد اونقدر وايسيد تا لوزي قرمز قرمز بشه اونوقت ميميره :21:
:21: :21::21::21::21::21::21::21: اينم براي اونايي كه ميخوان پيرا زود بميرن (البته تو سيمز تنه واقعا)
خب چرا میکنیش بیرون؟ یه چهار دیواری درست کن توی حیاطت (قبلا هم گفتم) بعد یه دروازه براش بذار نه در که توی دیلیت کردنش اذیت نشی بعد یه تابلو هم اونجا بذار که پیره بره vew کنه بعد در رو دیلیت کن. البته من تلفن هم میذارم که تلفنام رو هم جواب بده قبل از مرگش!!!!! بعدم که گشنه میشه و میمیره (ایشالله:21:)
بعد قبرش رو ببر بیرو و دوباره یه دروازه بخر و این کشتار رو ادامه بده:21::21::21::21::21:
اگه هم میخوای کشتار جمعی را بندازی که باید چهار دیواریت بزرگتر باشه.:27::21:
توصیه میشه که رنگ دیوار (بیرونی و داخلی) و رنگ زمینش سیاه باشه که احساساتی نشی!!!!!!!!! و بیشتر به قتل نزدیک باشه!!!!
نقل قول:
آخه چرا پيرا رو ميكشين شما؟؟خب بيچاره هارو به مسافرت همش ببرين تا حال كنن.
ببرينشون به فروشگاه،رستوران مثل رستوران اينترنشنال خانواده ي من.اگه شد عكسشو ميذارم!!
آخه خیلی غر میزنن. حرص در میارن.
اما من توی خونوادم نمیکشمشون تا برن سر کار و پول بیارن و اینکه بتونم از اون جاییزه های شغلی و اون مدل دیگه (همون که بالای جاییزه شغلی هاس) استفاده کنم. قبل از اینکه میخوام بمیرن همه ی جاییزه های شغلی رو بیرون میارم و اینکه جاییزه های دیگه رو هم که به صورت عددی هست باهاش چیزای مورد نیازم رو میخرم مثل شیشه شیر بچه که باهوش میکنه بچه رو یا اونکه زندگی pet یا آدم رو زیاد میکنه رو میخرم.:27: