pc-pc جان شما کدوم منطقه هستی و چه اشتراکی داری؟
من 128 دارم خط 2 و 5گیگ
Printable View
pc-pc جان شما کدوم منطقه هستی و چه اشتراکی داری؟
من 128 دارم خط 2 و 5گیگ
آقا خط تلفنت آتیش نگیره یه وقت!!!؟:18:نقل قول:
این تسته خطه منه با سرور باکو به کیلوبیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سرعتم تا حالا از 70 بالاتر نرفته!!!
سلام به همگی. یه سوال داشتم من ساکن فومن هستم می خواستم از نمایندگی اندیشه تو فومن adsl بگیرم لیست قیمتی که ازشون گرفتم مثلا 128 5 Gدارن تو فومن 21000 تومن میدن؟؟!!!! با اندیشه که تماس گرفتم گفتن باید قیمتهاشون طبق قیمتهای مصوبی باشه که ما تو سایتمون زدیم و اون هزینه اضافی که دارن میگیرن غیرقانونی! حالا می خواستم بدونم دوستان دیگه ایی که دارن ازنمایندگی اندیشه تو شهرشون سرویس میگیرن قیمته سرویسی که دارن میدن همون قیمت مصوب اندیشه است یا بالاتره؟ اگه بالاتر بوده چیکار کردن؟اعتراض کردن؟ اگه اعتراض کردن نماینده گیشون قبول کرده؟اگه قبول نکردن چیکار کردن؟همون قیمته بالاتر رو دادن؟یاکاره دیگه ای کردن؟ من میخوام برم باهاشون صحبت کنم نمی دونم قبول میکنن یا نه؟ ولی با اندیشه که صحبت کردم گفتن همون قیمت مصوب ما رو باید بدن نه بالاتر؟!
بابا همچینم که می گفتی اوضاعت داقونم نیست بابا 600 کیلو در ثانیه داری می گیری بگو خدا بده برکت البته قبول دارم که نسبت به من که دیشب 3 ساعت رو 2 مگ بودم خیلی پایین تره ولی اگه فرضا 128 هم داشته باشی بازم 5 برابر سرعت تعهد شده شرکت هستش سخت نگیر حال کن:10:نقل قول:
فکر کنم مخابرات بازم پاشو گذاشته رو سیم لینک ها ! الان ساعت 3 عصر دوباره سرعت افت شدیدی کرده . ( اندیشه مرکز 3 ) اما امیدوارم امشب هم مثل دیشب باشه ! شاید هم دارن تجهیزات جدیدو چک می کنن . فعلا اطلاع دقیقی نداریم سرعت بالای دیشب واسه این بود که stm1 جدید زیر بار رفته بوده یا فقط مخابرات یقه لینکای بدبخت رپید و تورنت رو موقتا ول کرده بوده ! :13:
سرعت افتضاح درافتضاح از ساعت 2 سرعت دانلود رو 3 هست سایت نمیتونم باز کنم دایل اپ کجایی یادت بخیر .مرکز 727 اندیشه سبز خزر سرعت 128 حجم 8:41:
این STM1 راه اندازی شده یا نه؟؟؟
فعلا که کسی رسما تایید نکرده راه اندازی شده یا نه ... من حدث میزنم دارن تستش می کنن هنوز راه نیوفتاده ... سرعت الان خیلی پایینه و حتی دایل آپ هم همینطوره ... یعنی صفحات هم به زور باز می شن . به هر حال باید صبور باشیم ببینیم چطور میشه. دیشب که بالای 2 گیگ دان شد دست هر کسی که باعثش شده درد نکنه ! الان بهتره یه کم استراحت کنیم تا افزایش سرعت بعدی! :46:نقل قول:
اگه فعال بشه سرعت تقریبی شب و روز روی چند میاد؟؟؟
ایول ! دارن خوب عمل می کنن که ! :46: اصلا بری شرکتای دیگه می بینی حجم اضافه رو به عنوان جریمه محسوب می کنن !!! یعنی دقیقا کلمه جریمه رو در این مورد بکار می برن !!! :21: جریمه هم همینجوری خوبه. اگه 2500 باشه دیگه جریمش اثر بخش نیست ! مثل ماها معتاد می شی. ماهی 3 بار باید بری حجم اضافه بگیری :19: لااقل هر گیگ که 6 تومن باشه اینجور هوسا نمی کنی ... اگه هم یه بار نا پرهیزی کنی 2 گیگ اضافه بگیری چنان نقره داغ می شی که دفعه دیگه اینجور خلافا نکنی . در هر حال خدا بهت صبر بده و به ما همچنین تا شاهد باشیم یه بار دیگه تعرفه های اندیشه مجدد کاهش پیدا کنه .نقل قول:
...نه بیرک جان اضافه حجم داریم تو پارس ولی بخوره تو اون فرق سرشون :32:شما باشی برای هرگیگ اگه از پارس وی رشت بگیری 6 تومان هرگیگ اضافه و از خود سایت هم هرگیگ 9 هزار تومان هست یعنی اگه 2گیگ اضاف بگیرم باید 12 تومن به شرکت یا 18 هزار تومان اینترنتی بدم :44: وقتی 5 گیگش 21 تومن مگه من مغزم خرابه که برم 2 گیگ اضافه بگیرم :34:...
دقیق نمی شه گفت چون به خیلی چیزا بستگی داره :نقل قول:
اگه فعال بشه سرعت تقریبی شب و روز روی چند میاد؟؟؟
1) خود مخابرات . که معلوم شده جلو ترافیک بعضی لینکا مثل رپید رو گرفته . اگه اینو راه بندازن باز هم تا وقتی مخابرات بخواد این کار رو بکنه تو سرعت دانلود از این سایتا خیلی تاثیر نداره.
2) تعداد کاربرای اندیشه تو کل رشت که هر شب سر ساعت 1 شروع به دانلود می کنن !! ما نمیدونیم آمارشون دقیقا چقدره ... اگه تقریبی می دونستیم میشد حدس زد سرعت شبا چقدر خوب میشه . مثلا اگه فرض کنیم هر شب 200 نفر تو شهر رشت در حال دانلود همزمان باشن می شه گفت سرعت 155 مگابیت کم و بیش بینشون تقسیم بشه به هر نفر تقریبا 800 کیلو بیت ( معادل 100 کیلو بایت ) می رسه ! یعنی به سرعت هر نفر اینقدر اضافه میشه ... هر چی کاربرا بیشتر باشن مسلما اثرش کمتره . ولی من حدث میزنم لااقل واسه یه مدت محدود تا وقتی که مشترکان دوباره زیادتر نشن ( بجز بعضی مراکز که همیشه مشکل سرعت دارن ) روزا باز بتونیم به سرعت بالای 200 و شبا هم به سرعت مطلوب برسیم . البتهههههههه اگه مخابرات بذاره ! :13:
سرعت دانلود من که هیچ وقت از 230 پایینتر نمیومد (توی روز) الان از 45 بالاتر نمیره و متوسط بین 30-40 ..
البته این زیاد مهم نیست چون من زیاد روزها دانلود نمیکنم ولی آدم رو دق میده بخواد یه صفحه باز کنه..
تراوین گه بازی میکنم هر صفحه متوسط 5-6 ثانیه طول میکشه تا باز بشه..
دوستان براي درخواست ADSL جه مداركي نياز است?
ممنون ميشم راهنمايى كنيد
لطفا به سوال من تو صفحه قبل جواب بدین.
سلام به همه
این نظر سنجی سایت رو نمیشه دوباره انجام داد؟ مثلا یه نظر سنجی کامل از تمام شرکتا مثل تاپیک شاتل!
تا مشخص بشه هر کسی از چه سرویسی و از چه شرکتی داره استفاده میکنه!
آخه این نظر سنجی از 2007 شروع شده و خیلی ها الان تغییر موضع دادن!
سلام به همشهری های گلم
من این همه مدت نمیدونستم همچین تاپیکی اینجا هست
منم 128 8GB دارم خط 882
امروز سرعت page افتضاح بود مخصوصا ظهر
آقابرای من بعد از سرعت افتضاخ بعد از ظهر الان دوباره سرعت عادی شد.خدا کنه امشبم سرعت خوب باشه.
دیشب بالاخره سرعت 250 رو دیدم:27:
دوست عزیز به جمع ما خوش اومدینقل قول:
تمامی شعباتی که تو استان گیلان دارن از طرف شرکت اندیشه سبز سرویس میدن زیر نظر شعبه اصلی شرکت و نماینده رسمی شرکت تو اون شهر هستن . در مورد قیمت سرویسها باید دقیقا طبق جدولی باشه که تو سایت اندیشه هست و هیچ فرقی نمی کنه که شما فومن باشی یا لنگرود ! الان چند ماهه که قیمتا یکسان شده ( قبلا شهرستانا یه کمی گرونتر بود اما الان نه ) پس قیمت دقیقا باید همونی باشه که توی سایت اندیشه هست :
[HTML]http://www.askiran.com/index.php?act=adsl[/HTML]
نباید بیشتر بگیرن . اگه نماینده قبول نمی کنه باید از طرف شعبه اصلی رسیدگی کنن . درسته شاید 1000 تومن پول زیادی نباشه اما حقت رو باید ازشون بگیری. دعوا کردن هم لازم نیست چون اونا حق این کار رو اصلا ندارند . در ضمن یادت باشه %3 مالیات و عوارض همیشه به مبلغ اضافه می شه یعنی 128 با ترافیک 5 گیگ قیمتش 18900 + 567 تومن که رندش کنی همینجوری ازت باید 19500 بگیرن و 1500 اضافه گرفتن ... البته با کمال تاسف نماینده های اندیشه تو بعضی شهرستانا هزینه نصب 10 تومنی رو هم به زور می گیرن که این هم پوله زوره ولی ظاهرا اون مورد تو شهرستانا عادی شده !!! و از نظر سرعت هم شهرستانا فعلا سرعت تشویقی نداشتن و همیشه سرعتشون استاندارد بوده . امیدوارم شما هم حقتون رو بگیرید . در ضمن هر مبلغی که پرداخت می کنی باید بهت بابتش رسید رسمی بدن ... اگه تو رسیدت مبلغ 21 تومن درج شده می تونی از طریق شعبه اصلی پیگیر بشی . موفق باشی.
هیچی فقط پول و اسم صاحب خطی که میخوای ASDL واسش راه بندازی..نقل قول:
منم موافقم که نظر سنجی از اول انجام شه . این رو باید از مدیر این بخش یا باز کننده این تاپیک درخواست کرد تا اگه امکان داره این کار رو بکنن .از 3 سال پیش تا حالا شرایط خیلی تغییر کرده و بهتره اسم همه شرکتای جدید که تازه دارن سرویس می دن هم اضافه کنن . اگه شما صفحه اول همین تاپیک رو ببینین متوجه میشن اون موقع وضع و اوضاع چقدر فرق میکرد ... اندیشه گرون میداد و اصلا سرویس نامحدود نداشت :41:... در عوض پارس همه سرویساش نامحدود بود !!! :18: و .....................نقل قول:
منم موافقم.نقل قول:
آقا بنظرم همه موافقتشونو اعلام کنن شاید مدیر این بخش متوجه بشه و اینکارو بکنه
چند روز پیش یکی از بچه ها شاتل گرفت (خط 2) میگفت سرعت اضافه میگره و کلا خیلی خوبه. قیمتشام مثل اینکه کمتره.حالا نمیدونم در چه حد سرعتش خوب بود.بنظرم یه نظرسنجی جدید میتونه خیلی به این موضوع کمک کنه.
منم موافق نظر سنجی دوباره هستم
منم موافقم..
نقل قول:
کی به تو گفت نظر بدی آخه :31:
از وقتی اومده حق همه ی مارو داره بالا میکشه :31:
birakعزیز خیلی ممنونم که به پست من جواب دادای والله من خیلی وقته که این تایپیک رو دنبال می کنم و بیشتر مسائل رو درباره adsl اندیشه می دونم که خیلیهاشو شما و دوستان تویه این تایپک گفتین قیمتهای اندیشه الان 2ماهه که با بقیه شهرهای استان یکسان شده من خیلی زودتر از اینها باید adslمیگرفتم که سره همین مسئله معطل شدم من این مسئله رو از اول با اندیشه در میون گزاشتم یعنی بهشون اطلاع رسانی کردم اول که به من گفتن پیگیریی میکنیم بعد گفتن مدرک میخوان امروز که زنگ زدم میگن برو با هاشون صحبت کن اگه قبول نکردن زنگ بزن به ما خودمون مستقیمن باهاشون صحبت میکنیم من فکر میکنم این کارها آب در هاون کوبیدن یعنی تاثیری نداشته باشه با یکی از دوستام که تو یه شرکت بزرگ کار میکنه صحبت کردم گفت این کارها بی فایده است اگه میخواستن پیگیری کنن نیازی به صحبت کردن تو نبود خودت که اون اول گفتی پیگیریی میکردن میخوام برم فردا با هاشون قرداد ببندم امروز هم که زنگ زدم به نمایندگیشون گفتم اندیشه گفته که قیمتهای همه نمایندگی هاشون تو استان باید یکسان باشه میگن قیمتها شهر با شهر فرق میکنه؟؟!! چه جالب؟!!گفتم نصب رو خودم میخوام انجام بدم گفتن پس 10 تومن باید مرهمت کنی؟!!!!!! چه کنیم به قوله birakپوله زوره چه بخواهیم چه نخواهیم ازمون میگیرن مودم رو هم که اندیشه داره 30 تومن میده میخوام برم فردا قاله قضیه رو بکنم.اینها رو گفتم برایه اون دسته اون دسته از دوستانی که به یه همچین مسئله ای بر خوردن بدونن اینجوری یاست که من گفتم. پیگیریی=== وقت تلف کردن.نقل قول:
یکی باید به مدیریت این بخش پ خ بده و درخواست کنه تا دوباره نظر سنجی بذاریم، هرچند فکر کنم نمیشه!
در مورد نظر سنجی فکر میکنم باید به مدیر بخش شبکه پیغام بدیم که هم گزینه ها رو اضافه کنه هم از اول امکان نظر دادن باشه . باز کننده تاپیک نمی تونه این کار رو بکنه . باید یکی از مدیرای سایت این کار رو انجام بده . ( اگه امکانش باشه )
در ضمن سرعت امشب اندیشه فوق العاده عالیه ( 128 مرکز 3 ) سرعت تورنت الان دقیقا بین 195 الی 205 کیلو بایته . فکر کنم سرعت بالای دیشب اتفاقی نبوده واقعا stm1 جدید داره استفاده میشه . دستشون درد نکنه .
من برای اندیشه تیکت زدم و این مسله افت سرعت رو پیگیری کردم.
در طی جواب هایی که برام ارسال کردن گفتن که بعد از تغییر و تحولاتی که در سرویس پهنای باند استان انجام شد(افزایش بهنای باید استان) این مشکلات به وجود اومد که در طی روز های اینده تمامی مراکز مخابراتی مشکلشون برطرف میشه.
درباره مسله افت سرعت در سرویس های اپلود سنتر مثل راپیدشیر و ... گفتن که ما هیچ گونه کاری نمیتونیم انجام بدیم و به طور کل از دست ما خارجه.
اعتراض به وضعیت اینترنت ایران : http:/www.webprotest.org
امشب هم دارن حال میدن . خدا کنه همینطور باقی بمونه:12::8:
امشب از حوالی ساعت 3 صبح اینترنت قطع شد
این دومین باره که در چند روز گذشته شاهد قطعی شبانه اندیشه بودیم
دیگه کم کم داره یه جای قضیه می لنگه !
مسخره تر از همه این که اندیشه اصلا ساپورت 24 ساعته نداره و صرفا روزهای معمولی در ساعات کاری پشتیبانی میکنه !!
اندیشه نسبت به پارس آنلاین از لحاظ سرعت و قیمت کاملا بهتره ولی از لحاظ پشتیبانی اصلا حرفی برای گفتن نداره
من وقتی پارس آنلاین داشتم هر ساعت (مثلا 3 صبح) و یا هر روز می تونستم با پشتیبانی تماس بگیرم
اما در اندیشه اصلا اینجوری نیست
اگه اندیشه نمی تونم خودش ساپورت کنه باید از پشتیبانی Pap اصلی بهره ببره
درست همون کاری که پارس وی میکنه و کاربرانش رو در ساعاتی که پارس وی تعطیله به تهران وصل میکنه
تا پشتیبانی فنی پارس انلاین مشکل رو رسیدگی کنه
سلام من دیشب تا ساعت 4 پای اینترنت بودم و قطعم نشد شما تو کدوم مرکز هستی؟
مرکز 5نقل قول:
تماس گرفتم گفتند مشکل از مخابرات بود
دوستان دیگه در مراکز دیگه چنین مشکلی نداشتند
:41::41:
دیشب یادم رفت بزارم روی ساعت صبح بلند شدم 2گیگم شد 100 مگ:41::41:
مال منم قط شد!:41:نقل قول:
723
اکه از برنامه Switch off استفاده کنی یکبار رو تمام روزای هفته میذاریو خلاص! حتی لازم نیست برنامشو اجرا کنی!:5: حجمشم 176.49Kنقل قول:
کد:http://download.cnet.com/Switch-Off/3000-2344_4-10056977.html
مثل اينكه سرعت تورنت بهتر شده، چند روز بود بيشتر از 10kb بالاتر نميومد اما حالا بهتر شده تا 20kb هم مياد
نقل قول:
این نرم افزار چطوری تنظیم میشه؟؟
خط 3 دیشب از 3 قطع شد.
نقل قول:
مگه به صف IDM ساعت ندادی؟ :13:نقل قول:
در واقع خاموش شدن سیستم ضرورت نداره ، فقط یه ضریب اطمینانه!
سرعت تورنت دیشب قبل از ساعت 3 خیلی عالی بود و به 210 کیلو بایت می رسید اون هم بدون هیچ نوع کشمکش! یعنی برای تک فایل هم مثل روز سرعت بالا می رفت. الان هم که ساعت 3 عصره امتحان کردم یک ربع دانلود گذاشتم برای تک فایل سرعت بین 195 تا 205 کیلو بایت در نوسان بود. میشه گفت سرعتش حداکثره و از بابت سرعت مشکلی نداره . شما اگه حداکثر سرعتت فقط 20 کیلو بایته حتما سید های اون فایل خوب نیستن . یه فایل تورنت مشابه پیدا کن .یا اینکه ببین وضعیت سرعت برای فایلای دیگه چطوره. در ضمن تنظیمات برنامه رو یه بار دیگه نگاه کن.نقل قول:
دیشب ساعت 3 من هم قطعی داشتم ( مرکز 3 ) . در مورد پشتیبانی و خدمات 24 ساعته هم با دوستمون موافقم . باید از اندیشه بخوایم حالا که به فکر سرعت هست به فکر بالاتر بردن کیفیت پشتیبانیش تو ساعات غیر اداری هم باشه .
اما به دوست فومنی ما: در مورد گرفتن شارژ 10 تومنی و یا نرخ بالاتر تو شعبه های شهرستان اندیشه هم چی میشه گفت !! فقط میشه گفت متاسفم !:41: انگار همه دوس دارن زور بالا سرشون باشه تا از ترس بخوان این چیزا رو رعایت کنن ...شما هم اگه می خوای با این شرایط سرویس بگیری لااقل ازشون فاکتور رسمی و مهر و امضا شده بگیر تا اگه یه روزی خواستی بیای رشت اعتراض کنی یه مدرکی دستت باشه و دلت خنک شه ! حتی اگه پولی در کار نباشه.
نقل قول:
IDM نبود
تورنت بود