فکر کنم کارت گرفت :31:کلابهش کم کارت میدندازجمله افرادیه که باید بیشترازاینها کارت بگیره اما بهش کارت نمیدند:41:نقل قول:
فکر کنم کارت گرفت :31:کلابهش کم کارت میدندازجمله افرادیه که باید بیشترازاینها کارت بگیره اما بهش کارت نمیدند:41:نقل قول:
مجتبی شیری دفاع چپمون دعوت شده که فعلا از همون نقطه گل خوردیمنقل قول:
نمیدونم. اینو خودشون باید بگن..
آهای!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تیمتون کیارو دعوت کردن ؟
ببینم اینجا خبرها و تحولات باشگاه استقلال هستش یا گزارش لحظه به لحظه بازی پرسپولیس؟
البته با اين كاراش داره داره خودشو تو تاريخ جاودانه ميكنهنقل قول:
علی دایی یه آدم عقده ایه بهتره کاری به کارش نداشته باشیم خودبه خود توفوتبال به فراموشی سپرده میشه
ولي نه به نيكي بلكه به ما.. ج.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردیا جون تبریک برای خوردن یه گل دعا کنین بیشتر نخورین.
ممنون بردیا جان..نقل قول:
دومي رو نخوردن
وای نزدیک بود گل دوم رو بخوره.
شما اگردوست داشته باشید می تونیم علل شکست تیمتونو اینجاموردبحث وبررسی قراربدیم :10:اماکلا داریم فعلا بازی استقلال راموردتجزیه وتحلیل قرارمیدیم :10:شماهم خواستید بیایدچندتاپست بزننقل قول:
اون که جاویدان شده اما مورد حمایت باند جدیدمافیایی ایران هست وبااین وجودفعلاتاحداقل یکسال دیگه سرکارهست:13:نقل قول:
میثاق مصدوم شد.
هرچي بيشتر بمونه بيشتر جاودان ميشهنقل قول:
اون که جاویدان شده اما مورد حمایت باند جدیدمافیایی ایران هست وبااین وجودفعلاتاحداقل یکسال دیگه سرکارهست
از اون لحاظ البته
بچه ها به نظرتون مزخفترین گزارشگرایران کیه؟
پاس هم خوب بازی میکنه.
گفتن که نداره.. همه میدونن..نقل قول:
خیابانی همین گزارشگر رشتی و کم کم تو بازیا معلوم میشه البته از این شهرستانیا.
میثاق هم تعویض شد.
گزارشگر رشتي
پس از پيروزي در نخستين ديدار خانگي
ذوالفقارنسب: استقلال در نيمه دوم حرفي براي گفتن نداشت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پگاه گيلان گفت: استقلال در نيمه دوم هيچ حرفي براي گفتن نداشت و تيم برتر ميدان بوديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن ذوالفقار نسب پس از پيروزي يك بر صفر برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت:برخلاف اين كه شماري معتقدند در نيمه اول بازي خوب نبود، بايئ بگويم در اين نيمه دو تيم يكديگر را ارزيابي كرده و بازي خوبي ارائه كردند.
وي افزود:در نيمه دوم استقلال حرفي براي گفتن نداشت. بازيكنان ما بسيار برتر از حريف بازي كردند و به خوبي به دستورات تاكتيكي من عمل كردند.
سرمربي پگاه ادامه داد: كسب اين سه امتياز براي ما خيلي مهم بود. اين نخستين ديدار خانگي در اين فصل بود و از عملكرد بازيكنانم كاملا راضي هستم.
انتهاي پيام/
چه شانسي دارن
پیروزی هم یه گل زد...تبریک به بردیا!
لنگ مساوی کرد
گزارشگر رشت فقط یکسال ازدنیاعقب بوده:31:نقل قول:
افشین قطبی معلومه هنوزهم باشانس رفیقه
آره...منم یه جورایی قبول دارم که گزارشگر ما خیلی خوب گزارش نمی ده!
اما اونقدر بد نیست که لایق عنوان مزخرف ترین باشه.
کریم باقریو برای پوست کندن شلغم خوبه. :دی
از تمام بروبچ استقلالی میخوام به کسی توهین نکنند...
علی دایی در شکست ما نقش داشت اما ما به خودمون و مشکلات خودمون بیشتر باختیم...
اینجا هم تاپیک استقلال هست خواهشن درمورد تیم خودمون بحث کنید...
مگر یادتون رفت قرار گذاشتیم تاپیک را با نام پرسپولیس الوده نکنیم....
البته شیرازهم یه گزارشگرداره وقتی توپ میره توگول تازه باصدای بلند میگه خطر :31:اما دلم برای گزارشگر تبریز تنگ شده خیلی وقته بااون لهجه قشنگش گزارش نکرده :10:جزومعدودگزارشگرهایی بودکه آدم ازشنیدن حرفاش اعصابش به هم نمیریخت و کاملا بی طرف بود:46:کلا هم تبریزیهابهترین میزبان بودند تودوران خودشون :5:نقل قول:
دی دی دی دی ........
ادامه ی صحبتم رو هم به نقل قولت اضافه کن...نقل قول:
پشيماني از تحريم نشست مطبوعاتي
قلعه نويي: از علي كفاشيان گلايه دارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از علي كفاشيان گلايه دارم كه چرا بازيكنان ملي پوش را در اختيار ما قرار ندادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست يك بر صفر برابر پگاه گيلان در هفته دوم ليگ ابتدا از انجام مصاحبه با خبرنگران خودداري كرد؛ اما پس از مصاحبه ذوالفقارنسب پشيمان شد و به جمع خبرنگاران رفت.
وي اظهار داشت: جاي تاسف است كه نمي خواهند استقلال و پرسپوليس شكل بگيرند. از علي كفاشيان گلايه دارم كه چرا تيم ملي، حسين كاظمي و وحيد طالب لو را در اختيار ما قرار نداد.
وي افزود: مردم بهترين قاضي هستند. وحيد طالب لو براي ديدار هاي حساس تيم ملي دعوت نميشود؛ اما براي مسابقه با فلسطين او را به تيم ملي مي برند. اين مسائل جاي تاسف دارد.
سرمربي استقلال تهران تاكيد كرد: زماني كه من سرمربي تيم ملي بودم نه ليگ را تعطيل ميكردم و نه بازيكنان را از حضور در تيم هاي باشگاهي محروم مي كردم.
قلعه نويي در مورد شكست برابر پگاه گفت: فوتبال قانوني دارد و ميگويد در صورت گل نزدن، دروازه تيم باز مي شود. امروز بازي خوبي انجام داديم؛ اما از فرصت ها استفاده نكرديم و پگاه از يك موقعيت خود به گل رسيد و پيروز شد.
انتهاي پيام/
کاملا باگفته های علیرضا موافقم :10:بچه ها سعی کنید بااینکارمون کمتربن بشیم :10:نقل قول:
اخه چی بگم به این علی دایی.
شرمنده دیگه رفتیم صفحه جدیدنمیشه زیادویرایش کرد:41: اما کلاکسی که به عنوان گزارشگر انتخاب میشه به نظرم باید بهترین فردباشه ازلحاظ گزارشگری توشهرخودشون .اگرنباشه نشان ازرابطه سالاریه:41:نقل قول:
فحش بدهنقل قول:
اخه چی بگم به این علی دایی.
اونم بلند نه تو دلت
تایید میشه...
البته اسم درستش پارتی بازیه...که محترمانه ش میشه رابطه سالاری!!!
نیازی به دادن فحش نیست . خداخودش به زودی براش به خوبی جبران میکنه :10:آدمی بااینهمه بازی ملی وگل ملی (کاری به نحوه زدنشون ندارم) باید دارای جایگاهی به مراتب بالاترباشه که بااینکارهاش شاهد جایگاه خوبی براش نیستیم :20:نقل قول:
باشه علیرضا.. دیگه کسی چیزی نگه..نقل قول:
آخرش من نفحمیدم این علی زاده چرا باید 90 دقیقه بازی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
مجیدی هم بازی نکرد ! :41:
باشناختی که ازرشتیها دارم (سروزبون خوبی دارند) موندم این چطوری اومده شده گزارشگر :41:تو رادیو جوان چندتاشون (ازرشت وانزلی ) مثل سعیدپورمحمودی و ..........و حتی این مهران دوستی هم شمالیه (فکرکنم مازندران بوده اما تورشت مجری بوده) وفکر میکنم نیماکرمی هم جزواون خطه باشه :31:باوجودهمچین افرادی موندم چراباید رابطه سالاری توکشورحاکم باشه البته یه انزلی چی هم هست به نام رضا آفتابی که درمقایسه باکسانی که گفتم چیزی ازش ندیدم :41:نقل قول:
مساوی هم بکنه خوبه چون این شانسی که من می بینم هنوز داره دورکلشون میچرخه :41:امروزخیلی بدشانس بودیم :13:نقل قول: