پس نتیجه اینکه XFX- GF 8800GT-512MB XXX بهترین گزینه هست! درسته؟نقل قول:
حالا قیمت همکار در تهران چنده؟ میصرفه که از اونجا بگیرم یا از همین مشهد خودمون بگیرم؟
به خاط راهنمایی هاتون هم ممنونم!
Printable View
پس نتیجه اینکه XFX- GF 8800GT-512MB XXX بهترین گزینه هست! درسته؟نقل قول:
حالا قیمت همکار در تهران چنده؟ میصرفه که از اونجا بگیرم یا از همین مشهد خودمون بگیرم؟
به خاط راهنمایی هاتون هم ممنونم!
چند هست حدودی ؟نقل قول:
قیمت Xfx- Gf 8800gt-512mb Xxx چنده ؟
نقل قول:قیمتش امروز 315 هزار تومان بود.نقل قول:
سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم. و نظرم ATI 3870X2 1GB Ram هستش.
به نظر شما یه 3870X2 با 1GB رم بهتره , یا اینکه دو تا 3870 با 512 رم بگیرم و کراس فایر کنم ؟
کدومش بهتره ؟
من فکر می کنم 3870x2 برای خرید گزینه مناسب تری باشه و دردسر کمتری نسبت به کراس فایر داشته باشهنقل قول:
سلام!
ميخواستم ببينم كه قيمت كارت گرافيك8800gtچنده؟
و اصلا الان بهترين كارت گرافيك براي اجراي با كيفيت بازيهايي مثل crysis ,Assassin`s Creed بين قيمت100هزارتومان تا300هزار تومان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
مرسی و تشکرنقل قول:
:20:
از نظر Performance جاهایی دو تا 3870 بهتر عمل می کنند ولی چون استفاده از دو کارت گرافیک دردسر داره و قیمتش هم بالاتر می ره همون یک Radeon HD 3870 X2 گزینه بهتری برای خریده.نقل قول:
مدلهای اورکلاک نشده حدود 250 تا 270 هزار تومان.نقل قول:
نقل قول:
XFX- GeForce 8600 GT - 1GB
127.000 Toman
1GB DDR2-TV OUT+DVI-DirectX 10
این چه فرقی با 256 DDR 3 داره
یعنی میگید 1 گیگ Real نیست؟؟؟نقل قول:
قدرتش كمتر از 256 DDR3 هست و نتايج كمتري تو بنچماركها و فرم ريت كمتري تو بازيها ميده.
چيزي به اسم ريل در مورد كارت گرافيك وجود نداره مگه پاوره كه ريل باشه يا نباشهنقل قول:
قدرت كارت گرافيك به اين سه عامل وابسته است
1- نوع GPU
2- فركانس GPU
3- فركانس رم ( نه ميزان رم)
پس اگر رم يه كارت گرافيك DDR3 و 256 باشه قدرت بيشتري داره تا DDR2 باشه و يك گيگ.
میشه واسه 8800 Gt چند برند با قیمت معرفی کنید !
salam khasteh nabashid man ye case mikham jam konam
600000toman po,bedam
cpu,mainboard,hard,vga,ram,power
chi begiram manon misham rahnami konid
پيشنهاد سيستم رو اينجا ممنوعه كردند. واسه بازي ميخواي؟نقل قول:
VGA:9600GT 512M DDR3
بقيه رو هم تو تاپيكها مربوطه بپرسي بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بهتره
GeForce™ 8800 GTS 320MB Fatal1ty
یا
XFX GeForce 8800 GT 512MB DDR3 XXX?
این دو تا کارت با هم قابل قیاس نیستن خیلی 8800GT (کارت اول) خیلی بهتره .نقل قول:
اگه امکان داره چندا برند از 8800 gt با قیمت معرفی کنید
برندها دیگه اکثرشون الان خوبن , برند بد پیدا نمیشه ولی برندهای تو بازار ما , XFX,PNY,Inno3d,Club,Asus,Gigabyte و... که تو قیمت فقط متفاوتند اونم بخاطر اینه که وارد کننده اون کارت دوست داشته با اون قیمت کارت رو تو پاچه مردم بکنه . فکر کنم مثلا Inno3d 8800gt رو میشه با قیمت مناسبی خرید .نقل قول:
Palitنقل قول:
XFX
GIGABYTE
Sparkle
...
سلام
streem جان! برای سیستم قبلی طبق فرمایشات شما همون XFX 8800 GT XXX رو گذاشتم. حالا برای سیستم بعدی می خوام ATI بذارم! چه کارتی رو با قیمت حدود 300 پیشنهاد میکنی؟ (این یکی هم برای کارای 3D میخواد- نمی دونم چرا یه ماهه مشتریهای میلیونی به تورم می خوره اونم برای کار با مایا و مکس)
ممنون/.
با اجازه آرماننقل قول:
تو این رنج قیمت از ATI میتونی 3870 برداری فقط
برند POWER COLOR مناسبه اگه پیدا کنی .
سلام!
از Lcd زیر میشه بجای مانیتور استفاده کرد!؟ ارزش داره اینو بجای 206 سامسونگ یا 226 سامسونگ خرید؟! همه چیز رو در نظر بگیرید!
ممنون
وحید
دستت درد نكنه. اتفاقا يكي از سورسهام كه هميشه درايو هامو (DVD rom و DVD RW )نقل قول:
ازش ميگيرم چند روزه همين پاور كالر رو آورده و گير سه پيچ داده كه يك 3850 يا 3870 ازش بردارم.
حالا تا چه قيمتي ازش بردارم(3870). قيمت همكارش چنده؟
سلام !
ميخواستم ببينم قيمت كارت 8800 gt
سلام !
ميخواستم ببينم قيمت كارت 8800gtچنده؟
سلام.من مینم شاتل av49vn هستش با گرافیک ati redon 7000 هستش میخام گرافیگ بالاتر بخرم هالا چی بخرم
دوستان ببخشید لینک رو جا انداخته بود:)
از LCD بالا میشه بجای مانیتور با کیفیت خوب استفاده کرد از همه جهات میخوام! وب بازی برنامه و ....کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/product_in...products_id=33
وحید
الان سری 206 یا 226 برای خرید مناسب نیستند و بهتر از اونها سری 2032 و 2232 هست.نقل قول:
لینک LCD ایراد داره!
حدود 230 تا 250 مناسبه.نقل قول:
مدلهای اورکلاک نشده حدود 250 تا 270 .نقل قول:
مادربورد شما از کارتهای AGP پشتیبانی می کنه. به صرفه ترین راه ارتقای کلی سیستم هست.نقل قول:
یه gforce 6200 'گرفتم به نظرتون چه طور استنقل قول:
فقط برای کارهای معمولی خانگی مناسب هست.برای بازی اصلا مناسب نیست!نقل قول:
یه gforce 6200 'گرفتم به نظرتون چه طور است
این قیمت برای 256 مگ 128 بیته یا 512 مگ 256 بیت؟نقل قول:
Radeon HD 3870 512MB GDDR4 256-bitنقل قول:
یعنی چی برای بازی مناسب نیست توی پروپرتیش که 256 مگ رم نوشتهنقل قول:
فكر كنم دفعه دهم هست كه دارم اين رو ميگم خدا بهم صبر بدهنقل قول:
قدرت كارت گرافيك به ميزان رم وابسته نيست. 6200 اگه يك گيگ رم هم داشته باشه باز 6200 هست سري low end و يا .office
الان مادربرد با گرافيك آنبورد هست كه قدرتش از 6200 قويتره.
dosotan lotfan chand ta karte graphice 128mb moarefi konide ke be darde bazi bokhore va gheymatesham monaseb bashe
AGP يا PCI-Expressنقل قول:
با سلام
من قصد خريد يه مدل كارت گرافيك رو دارم .
بين دومدل ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 و NVIDIA GeForce 8500GT 512MB DDR2 حق انتخاب دارم.
لطفا دوستان و اساتيد محترم راهنمايي كنند كه واقعا كدام مدل بهتر است ؟؟؟
با آرزوي سلامتي.
لطفا برای 3870 برند های مشهور رو رده بندی کنین ( سافایر و کلاب و ایسوس و . . . )
Radeon HD 3650 عملکرد بهتری داره. البته باید دید چقدر می خواهید هزینه کنید شاید گزینه های بهتری هم باشه.نقل قول:
الان توی بازار GIGABYTE قیمت مناسبی داره. از نظر کیفیت Sapphire, PowerColor, HIS جزو برندهای خوشنام ATI هستند.نقل قول:
3650 تقريبا در حد 8600 هست و هموينطور كه ميدونيد 8500 خيلي ضعيفتر از 8600 هستنقل قول:
حالا يه سئوال ديگه مگه HD 3650 تو ايران امده؟ قيمتش چنده و با چه برندي؟