قیمتش حول و حوش 180 تومن هست.نقل قول:
Printable View
قیمتش حول و حوش 180 تومن هست.نقل قول:
مادربورد رو دوستمون گفت حتما asus p5q بردار.قیمت 9600gt amp هفته پیش 220T بود اصلا ارزش خرید نداره جاش حتما 4850 با قیمت 250T بردار یا اگه پول نداری inno3d 9600gt رو بردار با قیمت 175t .مانیتور هم پیشنهاد من LG w1952s با قیمت 245 بردار که حالشو ببری.نقل قول:
با سلام
من در نظر داشتم كه مادربرد asusp5k premium/wifi ap انتخاب كنم واسه خريد ،منتها يه جايي تو اين فروم ديدم نوشته مادربرد هاي گران قيمت فعلا نخريد چرا كه نسل جديده سوكتهاي اينتل در راه است!
ميخواستم نظر اساتيد رو بدونم؟
در ضمن من اين مادربرد را براي خونه ميخواستم
ممنون
ايا هاردهاي قديمي (ide) به مادربردهاي جديد (p5q) ميخوره؟
خوب باید ببینیم که آیا شما از نسل جدید سوکتها و مادربردهای سوکت جدید میخواهی در منزل استفاده کنی؟؟نقل قول:
اگر حرفه ای کار میکنی و فرصت زیاد داری خوب صبر کنی بهتر است اما به نظر من همین نسل هم اکنون جوابگوی هر کاری هستند و مسلماً برای منزل خیلی هم کارایی دارند :11:
بله قابلیت جوابگویی به 2 سخت افزار با کابل ide رو دارند:20:نقل قول:
با سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
راستش اين سيستم فعليم كفرمو در آورده ميخوام آپديت كنم و ميخواستم تا مدتي (يه كم زياد) ارتقا ندم
واسه همين ميخواستم يه چيز خوب بگيرم كه حالا حالاها ارتقا ندم.
با اين اوصاف شما اين برد رو پيشنهاد ميكنين يا پيشنهاد بهتري دارين؟
سلام دوستان يه سؤال داشتم اينكه ميشه تو asus p5q deluxe pci express2.0 گرافيكsparkle 9600gt ddr3 512 رو نصب كرد؟
بله ميشهنقل قول:
چرا نشه؟
خوب مین شما که انتخاب کردید مین خیلی خوبی هست و کارایی هم زیاد داره اگر قیمت هم داری بگذار تا اساتید ببینند می صرفه نسبت به قیمتشنقل قول:
اینجوری ممکنه مادربرد دیگه ای بتونی بخری که هزینش پایینتر باشه با همین کارایی های این مادربرد
ولی در کل مادربرد خیلی خوبی محسوب میشه:11:
دوستان من یک مادریرد p5k premium -wifi
دارم یک مسئله ای که منو کنجکاو کرده روی برد یه led قرمز هست که همیشه روشن هست
روی دفترچه نوشته موقعی که یکی از اسلات های pci مشکل داشته باشه این چراغ روشنه اما اسلات ها رو چک کردم همه به درستی کار میکنه
در مورد این چراغ کسی اطلاعی داره ؟
با سلام.
قصد خرید مادربود Asus P5k/EPU و Intel 8400 و طبق اطلاعات موجود در سایت Asus رم Kingmax B1066 برای استفاده در یک سایت کامپیوتر دارم. آیا انتخابم درست است. البته این سیستم قرار است در یک سایت کامپیوتر استفاده شود که نیاز به VGA قوی ندارد و مهمترین تکته بی دردسر بودن و ماندگاری آن است. لطفاً نظر دهید و حدود قیمتی برایم مشخص کنید. باتشکر
ASUS P5K/EPU قيمت حدودي 120نقل قول:
E8400 هم حدود 180
بهتره به جاي اين پردازنده Q6600 4 هسته اي رو بگيري
دقيقا ميشه بگي چه كاري مي خواي انجام بدي
شايد E7200 هم بتونه كارتو راه بندازه
سلام
مادر بوردهای p5k کارت گرافیک رو خودشون دارن یا باید بخریم؟
مادر بردهای جدید کدومشون رو خودشون کارت گرافیک onboard دارن اگه دارن قدرتش چنده؟
من میخوام یه سی پی یو چهار هستهای اینتل بخرم
بهترین ماربورد asus تا 300 هزار تومان که واسه بازی و کاربرد خونگی باشه و به سی پییو اینتل مچ باشه چه مدلیه ؟ ddr3 هم باشه
گرافيكهاي انبورد قوي نيستند گرافيك قوي ميخواي بايد جدا بخرينقل قول:
حالا چرا p5k میخوای بگیری یه 10 تومن بیشتر بده p5q بگیر.یه سوال: انقدر کارت گرافیک آنبورد دوست داری چرا رفتی p5k رو انتخاب کردی که تازه کراس فایر ساپورتم هست و 2 تا کارتم ساپورت میکنه.نقل قول:
قوی ترین آنبورد هایی که تو بازاره ایرانه در حد 7200GS فکر کنم در حد 8400gs هم باشه. ولی هیچ کدوم بدرد بازی نمیخورن.
نه قويترنش ATI HD 3200 و Nvidia 8200 هست اون تازه فقط واسه AMD هست كه با 8400GS هم خيلي فاصله دارندنقل قول:
با سلام.
نظرتون در مورد مادربورد M2N-X Plus چیه؟
چند قیمته ؟
قراره روش پردازنده amd 4600 نصب شه !!! فوری
سلام...
نسل بعدی سوکت اینتل کی عرضه میشه ؟
M2N-X plus مادربوردی با گرافیک آنبورد Geforce 6100 رم با باس 1066 رو ساپورت می کنه و قیمتش هم حدود 78000 تومنهنقل قول:
ولی یکی از بهترین مادربورهای گرافیک آنبورد AMD ساپورت GIGABYTE 780GM-S2H هست که دارای HT5200وگرافیک آنبورد قوی که در تست 3DMARK 2006 امتیاز 2000گرفته بود (البته با CPU phenom) قیمت این یکی 117000 تومنه.
بهتره تا وارد شدن مادربردهای جدید همراه سوکت جدید اینتل به کشور صبر کنید!بعد از عرضه این مادربردها ، مادربردهای فعلی قدیمی میشن.نقل قول:
من میخوام یه سی پی یو چهار هستهای اینتل بخرم
بهترین ماربورد asus تا 300 هزار تومان که واسه بازی و کاربرد خونگی باشه و به سی پییو اینتل مچ باشه چه مدلیه ؟ ddr3 هم باشه
هیچ کی جایی رو نمیشناسه که بشه مادربرد asus Maximus II Formula رو پیدا کرد؟
بازار رضا + بازار کامپیوتر ایراننقل قول:
اگه اینجا ها پیداش نکردی یعنی اصلا وارد نشده !!:31:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
ولی من این سیستم رو واسه خودم نمیخوام و کسی که اینو میخواد بخره میخواد در حد متوسط autocad و چند نرم افزار دیگه طراحی باهاش کار کنه ! و سیستمی که مغازه دار بهش قیمت داده بود این ای بود که من در مورد اش سوال کردم ! بهر حال ممنون !
سیستم پیشنهادی شما چیه؟
بودجه حدود 300 تومان برای همه قطعات زیر
Main + cpu + ram 1GB + HDD 250 Sata+ DVD-RW + VGA XFX + Case & Power
میدونم کمه ولی طرف در همین حد میخواد بودجه صرف کنه.:41:
سلام.
مادربورد خوب که Cpu چهار هسته ای رو هم ساپورت کنه تا 100 تومان پیدا میشه؟!
مشخضاتش رو هم میخوام.
مطمئنین این دو تا تو بازار ایران هست؟؟نقل قول:
مشاوره کلی اینجا ممنوعه .اگه خواستی پیغام خصوصی بذار برات بگم.نقل قول:
توصیه من Abit Ip35_E هست. برای اور Q6600 هم مناسبه .اینم لینک مشخصات کاملش:نقل قول:
کد:www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3263082&CatId=3355
ِDFI BLood Iron لامثب يكي از بچه ها بدون ولت Q6600 رو با اين مادبرد تا فركانس 3600 اوركلاك كرده بود. ولي شما Asus P5Q بخر كه PCI-Express 2.0 داره.نقل قول:
بله خيلي وقته با برندهاي بايو استار و ايسوز.نقل قول:
مطمئنین این دو تا تو بازار ایران هست؟؟
قیمت؟!:25::rambo:نقل قول:
DFI blood iron حدود 100 و Asus P5Q حدود 130 تومننقل قول:
راستی یه چک کنید. ینا خوبه؟!
ABIT - AN-M2
Intel - DP965RY
Intel - DGFB33
Intel - DQ35MPE
Intel DG33TL
راستی من میخوام 4870 ببندما.
اينها هيچكدومشون PCI-Expree 2.0 ندارند شما همون Asus p5q رو بخر كه PCI Express 2.0 هست مثل 4870نقل قول:
ميشه يه عكس بزاري از نرم افزار CPU-Z كه ببينيم اين دوستتون چطوري اور كردهنقل قول:
خيلي مشاق شدم ببينمش از تمام تب هاش بزار
مادربورد ASUS M2A-VM بگير با گرافيك آنبورد Ati X1250 كه خيلي توپ كارايي كه مي خواي رو انجام ميدهنقل قول:
قيمتشم محدوده 60 دقت كن پسوند آخرش VM باشه چون مدل جديدش اومده و ارزونتره
چنده؟!نقل قول:
یه عکس بزار.
تمام CPU های جدید رو ساپورت میکنه؟!
آدرس سایتتش.
نقل قول:کد:http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=2091094
نقل قول:آره همه رو ساپورت ميكنه باس ساپورتش 1600 هستکد:http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=1
سلاممیخواستم بدونم می تونم یه هارد ساتای دیگه (مثلا 320) بهش اضافه کنم ؟
من یه P5K دارم
الان یه هارد 160 سامسونگ ساتا دارم