منظور من رو متوجه نشدیدنقل قول:
خوب شما كه داري مي گي فريم ورت 3.40 !!!! شما بايد اول از 3.40 بريد رو 3.52 m33 بعد اون آپديت رو نصب كنيد !
موقعیکه می خوام m33-3.52 رونصب کنم این پیغام رو میده
منظور من رو متوجه نشدیدنقل قول:
خوب شما كه داري مي گي فريم ورت 3.40 !!!! شما بايد اول از 3.40 بريد رو 3.52 m33 بعد اون آپديت رو نصب كنيد !
salam
bebakhshid 1 soal man mikham need for speed most wanted ro bazi konam vali miram to bazi mizane the game could ney be played ((800120.....)) mishe begid bayad chi kar konam
ta bad bedrod
شما صد در صد داري يه جا اشتباه مي كني :نقل قول:
منظور من رو متوجه نشدید
شما فايل زير رو دانلود كن :
بعدش از حالت فشرده خارجش كن پوشه M33CREATOR رو بريز تو شاخه /PSP/GAME150کد:http://exophase.com/files/psp/3.52M33.zip
حالا فايل زيرم دانلود كنيد : (20 مگ)
اين فايل حاوي يه فايل به نام EBOOT.PBP اسمشو به 352.PBP تغيير بديد و فايلشو تو پوشه M33CREATOR كپي كنيد ...کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1209
فايل زيرم دانلود كنيد : ( 13 مگ )
اين فايلم حاوي يه فايل به اسم EBOOT.PBP اسمشو به 150.PBP تغيير بديد و فايلشو تو پوشه M33CREATOR كپي كنيدکد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=4
حالا به محيط PSP خوتون برگرديد و از زير شاخه گيم وارد مموري بشيد و 3.52 M33 CREATOR رو اجرا كنيد ... بعد از انجام مراحل دوباره به محيط PSP بر مي گرديد دوباره بريد به شاخه مموري گيم و اين بار 3.52 M33UPDATE رو اجرا كنيد ...
بعد از انجام مراحل از شما مي خواد دكمه ضربدر رو بزنيد و قتي زديد پي اس پي خاموش مي شه يا ريست مي شه (الان يادم نيست) دوباره روشنش كنيد فريم ور شما به 3.52 ارتقا پيدا كرده !
بعدش فايل
رو دانلود كنيد و پوشه آپديت رو بريزيد و PSP و اجرا كنيد تا آپديت 4 رو پي اس پي شما نصب شه ...کد:http://exophase.com/files/psp/M33-1234.zip
اگه خواستي به ورژن هاي بالا ترم بري اول بايد به 3.52 M33 - 4 تبديل كني حتما ...
در ضمن حواست باشه شارژ بالا 75 درصد داشته باش و بهتره موقع نصب فريم ور شارژر به دستگاه متصل باشه ...
و در آخر من هيچ تضميني نمي دم كه به مشكل نخوريد يا بريك نشيد ! راه آپديت همينه توفايل اولي هم كه گذاشتم توش مراحل آپديت رو به انگليسي توضيح داده ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
salam
agha javid javabe maro ham midadi
ta bad bedrod
سلام بر شما
اگر امکان داره یه راهنمایی بفرمایید که چگونه می تونم PSP رو به PS2 وصل کنم تا بتونم SAVE بازیهای مختلف رو از مموری PS2 به PSP و بعد به PC منتقل کنم...در ضمن این رو هم می دونم که با همون کابل USB میشه اینکار رو کرد اما متاسفانه به نظر می رسه فقط بعضی بازیها رو ساپورت می کنه مثل SOCOM ...اگه محدود به بازی خاصی نیست لطفا بفرمایید که چطوری می تونم psp رو به ps2 بشناسونم
فكر كنم مشكل از فريمورت باشه .نقل قول:
salam
in 3.80 bikhatare?akhe alan 3.80 m33-4 ham omad kodomo berizam
rasti badesh moshkel hale?
ta bad bedrod
نقل قول:
salam
bebakhshid 1 soal man mikham need for speed most wanted ro bazi konam vali miram to bazi mizane the game could ney be played ((800120.....)) mishe begid bayad chi kar konam
ta bad bedrod
اگه No UMD رو فعال كردي غير فعالش كن چون بعضي بازي ها بدون يو ام دي اجرا نمي شن ! اگه بازم درست نشد يه سيستم ري استور بكن ...
تا اونجايي كه من مي دونم PSP رو نمي تونيد به PS2 بشناسونيد ! البته مي شه PS2 رو مستقيم به كامپيوتر وصل كرد ! و سيو ها رو كپي كرد كه درد سر هاي خاص خودشو داره اگه يه دونه Flash disk داشته باشيد راحت تر مي تونيد اين كارو انجام بديد البته به برنامه Max Drive هم نياز خواهيد داشت ...نقل قول:
سلام بر شما
اگر امکان داره یه راهنمایی بفرمایید که چگونه می تونم PSP رو به PS2 وصل کنم تا بتونم SAVE بازیهای مختلف رو از مموری PS2 به PSP و بعد به PC منتقل کنم...در ضمن این رو هم می دونم که با همون کابل USB میشه اینکار رو کرد اما متاسفانه به نظر می رسه فقط بعضی بازیها رو ساپورت می کنه مثل SOCOM ...اگه محدود به بازی خاصی نیست لطفا بفرمایید که چطوری می تونم psp رو به ps2 بشناسونم
salam
man hame in kar haro kar dam vali dorost nashod fekr konam moshkel az frimwarem bashe chon frimwaream:
3.71 m33-2 hast va moshkel az one
hala 1 soal man mikham 3.71 m33-4 ro berizam (chon toye saite bazi center negah kardam engar 3.80 kheyli moshkel va ofte frim dare)
hala mishe 1 link bedid ya begid che jori berizam?
mamnon
ta bad bedrod
salam
behem nakhandid ha!!system restore az xmb ya az recovery
age az recavey migid yani az advance konam?
ta bad bedrod
salam
torokhoda komak konid man emroz sobh frimwareamo kardam 3.80 m33-4 aln bazi harry potter va mahfale ghoghnoso rikhtam bad 1 dafe safhe siah shod vali cheragh roshan mishe va toye ricovery mire torokhoda komak konid
ta bad bedrod
salam
bebakhshid dostan in 2bare injori shod migam nakone moskkel az frimware ast alan man raftam to recovery dar omadam baz injori shode bod
yani safhe siah mishe vali cheragh mizane to ricovery ham mire agha begid man chi kar konam
ta bd bebdrod
salam mishe begid chetori mishe aaaz 3.80 be 3.71 tabdil kard toro khoda zod komak konid man alan 2bare tabdil kardamesh vali motmaenam 2bare kharab mishe
ta bad bedrod
دیگر نگران Brick شدن PSP خود نباشید!
چون از این پس تمام PSP ها با هر Firmware قابلیت Downgrade و Unbrick شدن دارند، در واقع نرم افزاری توسط گروه D+C متشکل از دارک الکس (Dark Alex) ، نم (Nem) و ... منتشر شده که باتری PSP شما را به Sony Service Battery تبدیل می نماید. یعنی باتری که سونی برای تعمیر و Unbrick کردن PSP ها از آن استفاده می کند. می توانید با استفاده از Memory Stick و باتری به حالت Service Mode ، کنسول PSP بریک شده را Unbrick یا حتی دانگرید نمایید!
پس دیگر نگران اینکه کنسولتان به یک پاره آجر تبدیل شود نباشید، چراکه Pandora Battery جای نگرانی باقی نمی گذارد.
منبع : ويدئو گيم
yashar71 جان و بقيه دوستان اول از همه از شما خواهش مي كنم سوالي كه اينجا مي پرسيد رو براي من تو پيغام خصوصي هم نفرستيد ! من به اينجا سر مي زنم و اگه بتونم جوابگو هستم با توجه به چيزي كه تو پيغام خصوصي گفتيد ظاهرا شما مي تونيد وارد محيط PSP يا همون XMB بشيد ولي با بازي هري پاتر چنين مشكلي رو داريد ! اگه اينطوري اين مشكل خاصي نيست فريم ور هاي جديد با بعضي بازي ها مشكل دارن ... براي منم گاها اين مشكل پيش اومده وارد يه بازي مي شيد صفحه سياه مي شه و ديگه هيچي نمي آد ! ولي اگه بعدا دستگاه رو روشن كرديد و وارد XMB شديد دستگاه شما بريك نشده فقط با اون بازي مشكل داره ...
اگر وقتي PSP رو روشن مي كنيد اصلا وارد محيط XMB نمي شه ولي وارد ريكاوري مي شه يكم بريك شديد ! مي تونيد درستش كنيد من اطلاعات زيادي در مورد دانگريد و اين پاندار كه mehdi30nema تو پست بالايي فرمودند ندارم فقط مي دونم واسه تبديل باطريتون بايد يه پي اس پي سالم دم دستتون باشه ! تو اين حالت PSP هاي فول بريكم مي شه درست كرد ....
نه بابا جاوید این چه حرفیه!تو ممکنه اخلاقت فرق کنه!ولی من اصولا تا دل و روده ی چیزی رو نریزم بیرون بیخیال نمیشم!حتی اگه flash0 دستگاه باشه!
salam
bashe agha javid bebakhshid
vali alan moshkele man ine ke :
man bad az 1 modati kar kardan miram to ricovery bad ke mikham beram be xmb nemire va safhe siah mishe
va cheragh mizane toye recovery ham mire
vala man mondam cho kar koanam
age kasi midone lotfan begid
ta bad bedrod
ببین تنها راهی که به نظر من میرسه اینه که از توی همون ریکاوری دوباره فیرم ویر رو نصب کنی.
salam
mishe begid che jori?
ta bad bedrod
بچه ها يه سوالي به ذهنم رسيده .
به نظرتون اگه 4 يا 5 ساله ديگه كه psp از دور كنار بره و ديگه بازي هم براش نياد . بايد با psp هامون چي كار كنيم ؟
yashar71 جان همونطور كه بالاترم گفتم من تجربه چنداني تو دانگريد ندارم بچه هاي بازي سنتر فكر كنم بهتر بتونن كمكتون كنن ...
چه دست بالا گرفتي من فكر نكنم عمر PSP بيشتر از يكي دوسال ديگه باشه !! اوصلا لازم نيست كار خاصي بكني با بقيه چيزاييت كه از رده خارج شدن چيكار كردي با اينم همون كاري مي كني ، اين بر مي گرده به آدمش البته يكي مثل من در حال جمع كردن آرشيو كنسوله يه سري هم مي فروشن !نقل قول:
بچه ها يه سوالي به ذهنم رسيده .
به نظرتون اگه 4 يا 5 ساله ديگه كه psp از دور كنار بره و ديگه بازي هم براش نياد . بايد با psp هامون چي كار كنيم ؟
يه عكس هنري همين الان گرفتم !:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی قیمت رم 8 گیگ داره ساندیسک البته
بچه ها میشه یکی اینو تکنیکی توضیح بده.. منظورم ترتیب قرار دادن قرص ها تو "تپه خاموشه"...
Razor Figure - Red Pill
Burnt Figure - Blue Pill
Well-Dressed Figure - Yellow Pill
Knives Figure - Green Pill
Skinny Figure - Blue Pill
من فقط یکیشو تونستم درست حدس بزنم چون تو اتاق روی یه میز پر ه تیغ بود... و عروسکی هم که تیغ دستشه قرص ش باید قرمز باشه.. بقیه شو چجوری باید تشخیص داد ؟ تعجب می کنم.. خودم خدای اینجور برنامه هام ولی تو این یکی موندم..
راستی اقا جاوید من اگه جایه شما بودم می رفتم دهن این بازی نمایی ها رو سرویس می کردم
یک ادم های اشغالین که لنگه ندارن
این جور ادما رو باید بندازی تو یه کوچه بن بست با یه چوب تا می خورن بزنیشون صدای سگ بدن
سلام
درقسمت video psp وقتی که هیچ فایل video وجود ندارد با پیغام زیر روبرو میشویم (ورژن دستگاه3.80)
There are no videos .
You can import content from a ps3 system or a pc.
For details refer to the instructions for the psp system
والا من به همون ترتيبي كه تو استراتژي بود گذاشتم ! درست هم بود ولي ظاهرا واسه برو بچه عروسكا قاطيه ! سايلنت هيلم پاك كردم تا آخرش نرفتم !نقل قول:
بچه ها میشه یکی اینو تکنیکی توضیح بده.. منظورم ترتیب قرار دادن قرص ها تو "تپه خاموشه"...
Razor Figure - Red Pill
Burnt Figure - Blue Pill
Well-Dressed Figure - Yellow Pill
Knives Figure - Green Pill
Skinny Figure - Blue Pill
من فقط یکیشو تونستم درست حدس بزنم چون تو اتاق روی یه میز پر ه تیغ بود... و عروسکی هم که تیغ دستشه قرص ش باید قرمز باشه.. بقیه شو چجوری باید تشخیص داد ؟ تعجب می کنم.. خودم خدای اینجور برنامه هام ولی تو این یکی موندم..
اصلا ارزش فكر كردن نداره !نقل قول:
راستی اقا جاوید من اگه جایه شما بودم می رفتم دهن این بازی نمایی ها رو سرویس می کردم
یک ادم های اشغالین که لنگه ندارن
این جور ادما رو باید بندازی تو یه کوچه بن بست با یه چوب تا می خورن بزنیشون صدای سگ بدن
رسول جان جريان اين چيه !؟!نقل قول:
[FONT='Arial','sans-serif']سلام[/font]
[FONT='Arial','sans-serif']در قسمت [/font]videopsp[FONT='Arial','sans-serif'] وقتی که هیچ فایل [/font]video[FONT='Arial','sans-serif']وجود نداره این پیغام رو مینویسه کسی میدونه چیههههه؟؟؟؟؟؟؟ [/font]
There are no videos .
You can import content from a ps3 system or a pc.
For details refer to the instructions for the psp system
حالا نگاش کن درست شده.توی ورد که نوشته بودم اینجوری شد.:10::10:نقل قول:
يكي به من كمك كنه
من از كجا بدونم ورژن psp من چنده ولي تو قسمت اينترنت نوشته Update Version 1.52 در ضمن من نميتونم با psp فايلهاي ويديوئي اجرا كنم از هر فرمتي زدم جواب نداد حتي mpeg رو هم زدم جواب نداد مينويسه There is no video file ميشه كمي راهنماييم كنيد؟
به منوي سيتينگ بريد از اونجا بريد رو سيستم بعدش بريد رو سيستم اينفورميشن ... اونجا نوشته ...نقل قول:
يكي به من كمك كنه
من از كجا بدونم ورژن psp من چنده ولي تو قسمت اينترنت نوشته Update Version 1.52 در ضمن من نميتونم با psp فايلهاي ويديوئي اجرا كنم از هر فرمتي زدم جواب نداد حتي mpeg رو هم زدم جواب نداد مينويسه There is no video file ميشه كمي راهنماييم كنيد؟
بازي تو سبك وسترن چيزي براي psp هستش ؟
میدونم من خود بازی رو میخوامنقل قول:
بازی gun هستنقل قول:
تو که انگلیسیت خوبه!خوب اتاقا رو چی کار داری؟عروسکا رو نگاه قرص بذار تو دهنشون دیگه!:10:نقل قول:
اپدیت 5 ورژن 3.80
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يكي به سوال من جواب بده من 2 تا سوال كردم به يكيش فقط جواب داده شده من نميتونم قايلهاي ويديوئي رو تو psp اجرا كنم با هر فرمتي تا حالا امتحان كردن نشده با فرمت mpeg هم امتحان كردم اصلا مينويسه
There are no video
چيكار بايد بكنم؟
الان رو اسم من كليك كن View Profile رو بزن اونجا اسم يه سايتي هست كه مال منه برو توش سرچ كن Comix zone پيدا مي كني :))))نقل قول:
میدونم من خود بازی رو میخوام
به جز بازي Gun كه دوستان گفتن من يه بازي ديگه هم ديدم كاورش به نظر وسترن مي اومد ! بازي نكردم نگا مي كنم مي گم ...نقل قول:
بازي تو سبك وسترن چيزي براي psp هستش ؟
برنامه تو همين تاپيك زياد معرفي شده يه سرچ تو همين تاپيك بكن ...نقل قول:
دوستان يكي به سوال من جواب بده من 2 تا سوال كردم به يكيش فقط جواب داده شده من نميتونم قايلهاي ويديوئي رو تو psp اجرا كنم با هر فرمتي تا حالا امتحان كردن نشده با فرمت mpeg هم امتحان كردم اصلا مينويسه
There are no video
چيكار بايد بكنم؟
مرسی ارشیا جون! راهنماییت خیلی کمکم کرد :40:نقل قول:
مرسی عزیزم ! به لطف ارشیا جون(AJ) من دیگه اون مرحله رو مشکل ندارمنقل قول:
همون طور که جاوید عزیز گفت باید با برنامه مخصوص، ویدئوی مورد نظرت رو تبدیل کنی، این فرمت های رایج رو PSP ساپورت نمی کنه... :46:نقل قول:
سلام دوستان
چند تاسوال داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم:
1- من فرمویر دستگاهم 3.72 M33 است. می خوام بدونم این ورژن خوبه یا ورژنن دیگه ای که کاملتر باشه وبرنامه های کاربردی روش اجرا بشه کدومه؟ چون برنامه های کاربردی که من دانلود می کنم اکثرا اجرا نمی شه.ضمنا می خوام برای بازی از رو مموری نیاز به umd هم نباشه که البته این ورژن این خوبی رو داره.
2- برناه مدیا پلیر، دیکشنری ، ریموت کنترل ویا هربرنامۀ بدرد بخوری اگه سراغ دارید ممنون می شم.
3- فونت فارسی برا psp نیست؟
ممنون دمتون گرم :11: