نه بابا چی بیخوده بعضی وقتا میخوای بازی کنی همه خوابن صدا نداشته باشی بهتره یا صدا تو هدست باشه:10:نقل قول:
عزیز اگه همچین چیزی امکان داره توضیح بده
نه بابا چی بیخوده بعضی وقتا میخوای بازی کنی همه خوابن صدا نداشته باشی بهتره یا صدا تو هدست باشه:10:نقل قول:
عزیز اگه همچین چیزی امکان داره توضیح بده
سلام.کسی جواب سوالم رو در صفحه قبل نداد.:41:
------------------------------------------------------------
در این روز های خاکی در غرب و جنوب غرب کشور دستگاهتون رو از گرد و خاک و دود دور نگه دارید.
زیرا گرد و خاک صدمه ی زیادی به دستگاه و مخصوصا درایور دستگاه می زند.
منبع:
من خودم کرمانشاهم اینجا اینقدر خاک زیاد شده که هر روز دارم گردگیری می کنم.کد:http://www.xbox.com
موفق باشید.
سلام.می خوام چندتا عکس از وسایل اضافی xbox360 بزارم اگه تکراریه ببخشید:
کنترل از راه دور xbox360:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پک دسته ی قرمز xbox360 به همراه شارژر باتری:
دسته صورتی xbox360:
دسته آبیxbox 360:
موفق باشید.
:13:نقل قول:
میشه یه کم واضح تر توضیح بدی محمدجان!
منبع اصلی رو هم اگه بگی ممنون میشم... :20:
این قابیلت رو خیلی وقت پیش روی بازی Rainbow six Vegas امتحان کردم و جواب هم داد ... به این صورت که شما هدست رو به دسته وصل میکنی وبعد میذاری روی گوشت ... بعد تو بازی فرمان میدی. مثل : Stack Up, Follow Me, Hold, Lets Go Silent و .... . ابتدا کمی جالب به نظر میرسه، اما واقعا به نظرم جذاب نیومد. این قابلیت رو روی Vegas 2 هم امتحان کردم و در کمال ناباوری دیدم زمانی که من حرف میزنم، بالافاصله بعد از من هم کاکرتر اصلی بازی همون حرف من رو تکرار میکنه که اصلا برام جالب نیومد و سریعا هدست رو درآوردم! .... اما امتحانش ضرری نداره ...نقل قول:
موفق باشید
يكي بجوابه به سواله اين اقا منم ميخوام بدونم ??@??@?@!?نقل قول:
سلام.می خواستم ببینم چطوری سیو گیمی از بازیم رو بیارم رو کامپیوتر و بعد اپلودش کنم و بزارم.ممنون.
واضح بود دیگه :31: تو دستور میدی یارات انجام میدن !نقل قول:
منبع هم نداره خودم (باکمک دوستم) متوجه شدم
فقط اگه کسی میدونه بجز وگاس چه بازیایی این قابلیت رو دارن بگه
dark fear عزیز کنسول رو از کجا گرفتی که میشه تو هدستش اهنگ گوش داد؟
مگه از بازار کاوه نگرفتیش؟
ربطي به اين كه از كجا خريده باشي ندارهنقل قول:
كنسول ها همه يكي هستند
و اين قابليت رو Headset اونها نيست و از اون فقط تو live ميشه استفاده كرد
Jhonny
بابت عکس ها واقعا ممنونم. زحمت کشيدی. بازم داری بزاری؟
یعنی سیو درآوردن از 360 اینقدر سخته که هیچ کی جواب نمیده!!نقل قول:
سلام.می خواستم ببینم چطوری سیو گیمی از بازیم رو بیارم رو کامپیوتر و بعد اپلودش کنم و بزارم.ممنون.
می دونم پدرام جان که نمی شه باهاش اهنگ گوش داد یا صدای بازی رو بیاری تو هدستنقل قول:
dark fear عزیز یه چیزی گفته که خودش تا حالا انجام نداده خواستم یکم باهاش شوخی کنم:31:
کنسول من آرکیده اصلا هدست نداره من این مطالبو از دوستم که الیت داره فهمیدم :10:نقل قول:
من فکر کردم میشه آخه تو تنظیمات پخش کردن آهنگ تا اونجایی که یادمه هدست هم دیدم :10:
حالا اگه اشتباه کردم به بزرگی خودتون ببخشید
ولی من که گفتم هدفم از اون پست چیز دیگه ای بود نه آهنگ گوش دادن !! :31:
خوب پست ایشون رو ندیدم .. پوزش.نقل قول:
برای این کار باید X360 Transfer Kit رو داشته باشید. با این وسیله میشه سیو گیم ها رو بصورت یک فایل ایمیج به کامپیوتر انتقال داد. همچنین میشه دانلود ها، دیتا ها و ... رو به کامپیوتر منتقل کرد.
با درایو hitach میشه بازی های xbox رو بازی کرد
سلام دوستان عزيزم مخصوصا پيام جان که بسيار برای این قسمت فروم زحمت کشيده اند.!
عزيزان من ميخوام يک اليت يا هيلو بگيرم. اما چيزايی شنيدم که بدجوری منو ترسونده. و اونم چيزی نيست جز درايو های لايتون اليت. که ميگن هنوز کپی خور نشده. با توجه به اینکه بنده مشکل مالی ندارم ميخوام بهترين مدل موجود رو بگيرم. حداکثر هم يک هفته ميتونم صبر کنم. حالا ميشه در این مورد منو راهنمايی کنيد و پيشنهادات خودتون رو بگيد که هيلو بخرم يا اليت؟!
در ضمن این آپديت پاييزی چيه؟ دقيق و کامل توضيح بديد ممنون ميشم خيلی.
ببین xbox 360 elite یهترین مدل با هارد 120 گیگ هست در مورد این شایعات چیزی نشنیدم.و در مورد آپدیت پاییزی
مایکروسافت تصمیم داره با این آپدیت ها و ریختن بازی تو هارد از زمان لود بازی کم کنه.که برای نصب آپدیت ها نیاز به هارد داری
اگه الیت نگرفتی:
هارد 20 گیگ:90تومن
هارد 120(الیت):150یا 160 تومن
سلام
یه چند صفحه قبل و پست اخری هم که در مورد این اپدیت حرف زده شد
(قبل از هرچیز باید بگم از پستهای قبلیم هرکی از حرفای من ناراحت شد باید بهش بگم. ببخشید)
خدمت دوستانی که ارکید دارن بگم که اگه این اپدیت جوری باشه که حتما به هارد نیاز داشته باشه یه کار خیلی غیر منطقی هست
پس یعنی انهمه کسایی که ارکید گرفتن باید بگن اشتباه کردیم پس یعنی دیگه نباید بازی کنند!
اما اینطور نیست
این اپدیته دلبخواه هست
یعنی اگه دلت خواست اگه هارد داشتی یا نداشتی
یا اصلا داشتی ولی دلت نمیخواد رو هارد بریزی!
کلا به اختیار شماست ریختن بازی روی هارد
کارت درسته dark fear عزیز :10:نقل قول:
تو اهواز xbox زیاد جا نیفتاده بیشتر تمایل دارن ps3 بگیرن منم دیگه زیاد نه وقت بازی دارم نه حوصلشو
1 سال پیش یکیشو با هزار ترس و دلهره از مبتلا شدن به 3 چراق قرمز گرفتم چون اون زمان وضعیت خیلی حاد بود اونم برا داداشم گرفتم حالا هم pc رو زده داغون کرده با بازیای استراتژیک هم از پا xbox360 بلند نمیشه
سلامخواستم بگم اگه امکان داره کمی در باره روش x-clamp و 12 ولت یه توضیح مختصر بدین که متوجه بشمیه سوال دیگه این درست که میگن اگر کنسول بخوابونی باید زیرش یه کتاب بزاری این کار چه فایده ای داره اگه کسی میدونه لطفا جواب بده؟
سلام دوست عزیز این روش های برای خنک کردن کردن کنسول هستش که الان با وجود مادربرد فالکون نیاز بهشون تقریبا صفر درصده.اگه بخوای یکی از اینا رو استفاده کنی بهتره از 12 ولت کردن استفاده کنی که از همشون بهتره هرچند بدون همین هم می شه 3و4 ساعت پشت سرهم بازی کرد.نقل قول:
موفق باشید.:46:
کذاشتن کتاب یا هر چیزه دیگه زیر کنسول فقط برای ایجاد جریان هوا زیر کنسوله و کمتر داغ کردن دستگاهنقل قول:
كنسول خودش 4 تا پايه كوچيك داره نياز نيست كه كتاب بزارين زيرش .......
اقا کسی میدونه بازی gears of war2 و splinter cell conviction کی میاد تو بازار ؟راستی میشه دوتا xbox به هم دیگه وصل کرد و بدون xbox live بازی کرد؟
راستی من وقتی با کنسول بازی میکنم پشت کنسول داغ میشه مال شما ها هم همینطوره چون من قبلش یه معمولیشو داشتم یه فن براش گذاشته بودم از این فنای دست ساز صداشم خیلی بلند بود ولی این یکی صداش خیلی کمه مال شما ها هم همینطوره؟
کسی میتونه یه بازی معرفی کنه که هواپیمایی باشه به جز ace combat 6 ?
محمد جان اگه ميخواي افقي بذاري بهتره يك چيزي زيرش بزاري كه يك مقدار ارتفاع پيدا كنهنقل قول:
اون 4 تا پايه اصلا كافي نيست
چون هوا بايد زيرش با سرعت جريان پيدا كنه و مخصوصا اگه پنكه اي چيزي بهش ميخواي بزني
بايد ارتفاع داشته باشه
نقل قول:نقل قول:دوست عزيزنقل قول:
لطفا پست هاي پشت سر هم و كوتاه نديد
و سوالاتتون رو تو يك پست مطرح كنيد
1 - بازي GEARS OF WAR 2 در 7 نوامبر 2008 يعني حدود 3 ماه ديگه وارد بازار ميشه
بازي SPLINTER CELL :CONVICTION هم به سال 2009 افتاده
2 - داغ شدن بدنه كنسول هنگام بازي يك چيز كاملا طبيعيه
با توجه به فشار فوق العاده اي كه به قطعات داخلي به خصوص RAM و GPU و CPU وارد ميشه
اون فن اضافي هم همون طور كه گفتيد به خاطر سايز بزرگترش صداي بلندتري هم داره
ولي همين فن هاي خود كنسول تا قبل از 12 ولت كردن صداي انچنان زيادي ندارن
شما ميتونين براي كمتر داغ شدن دستگاه اون رو 12 ولت كنيد
3 - بازي هاي BLAZING ANGELS 2 و OVER G FIGHTERS محصول UBISOFT
six asix چيه قضيش ؟ يه توضيحي ميدين ؟؟؟؟ يه چيزايي ميدونم ولي توضيح كامل؟؟؟ براي دسته 360 هم هست ديگه اره ؟
نه محمد جاننقل قول:
براي 360 نيست
اين يك تكنولوژي هست كه SONY تو دسته هاي PS3 به كار گرفته
و در اون سنسور هايي قرار داده كه كه قادر به تغيير در حركت
با حركت دادن دسته به زاويه هاي مختلف هست
مثلا در بازي WARHAWK با تكون دادن اون به بالا و پايين هواپپيما بالا پايين و يا چپ و راست ميشه
خيلي ها انتقاد كردن كه يك كپي برداري محض از دسته هاي WII بوده
نقل قول:البته سونی به این مسئله خیلی افتخار میکنه...نقل قول:
در حال حاضر فقط کنترلر X360 هست که از قابلیت تشخیص حرکت محرومه!
جریان اون کنترلر جدید از طرف مایکروسافت هم (منظورم Mii هست) شایعه بود. :19:
ولی من تو بازی نما خوندم میشه خرید و تو دسته کار گذاشت اما خیلی از بازیها رو نمیشه باهاش کنترل کرد:20: شایعه نوشته:18: بوده؟ راستی میشه با درایود hitachi بازی های xbox رو تو 360 اجرا کرد؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز کنسولت رو ایستاده جای خوب (جلوی باد کولر ) بذاری هیچ چی نمیشه کنسول من 1.5 ماه روزی 6-12 ساعت روشن بود تاره فالکون هم نبود مال من پرمیوم هست تنها چیزی که شد درایورش یه سرویس خواست چون یه کم پدرش در اومده بود :31::31:
سلام...نقل قول:
این خبر از طرف مجله اصلی X360 یعنی XBOX World 360 تایید شده بود، ولی فقط شایعه بود حالا دیگه مجله بازی نما که جای خود دارد!
در مورد بازیهای XBOX هم فرقی نمیکنه که شما از چه درایوی استفاده میکنید، فقط میشه یه تعداد محدودی که مشخص شدند روی 360 اجرا کنید، حالا با هر درایوی...
ديگران رو نميدونمنقل قول:
ولي از نظر من همين تشخيص حركت يك چيز فوق العاده مسخره و بي استفاده و ضايعي هست كه روي wii وجود داره
و اگه هم ميبينيد 360 به اين تكنيك رو نمياره مطمن باشيد
مسولين MS بهتر از من و شما ميدونن كه اين تكنيك لزومي داره استفاده ازش يا نه
چون خيلي راحت ميتونست مثل PS3 اين تكنيك رو از NINTENDO بدزده و اجرا كنه
PS3 هم تو اين تكنيك كاملا شكست خورده چون بازي هايي كه داراي اين تكنيك هستند پر از مشكل و BUG از اب در اومدن
به خصوص تو نمايشگاه E3 ُسال 2007 كه WARHAWK رو خود سازنده داشت بازي ميكرد فضاحتي به بار اومد بس خنده دار
360 كنسول GAMER هاي حرفه اي و اجرا كننده بازي هاي سنگينه
نه وسيله بازي و شكلك در اوردن براي خانواده هاي لوس :46:
سلام
دوستان چرا بعضی بازی هایی که روی کنسول قبلیم اجرا میشد روی این جدیده اجرا نمیشه
وقتی میزارمشون میزنه unplayable disc البته از سالم بودن بازیا مطمئنم تازه دوتا کنسولم هم NTCJ هستن
کسی میدونه چطور میشه از صدای اوپتیکال کنسول استفاده کرد اخه به همراه xbox elite یه کابل صدای اوپاتیکال هست میشه درباره اون توضیح بدین؟
خروجی DIGITAL OUT(OPTICAL) دربیشتر کنسول های امروزی موجودند که با استفاده از اون میشهنقل قول:
کیفیت صدا رو به حداکثر رسوند.باید به وسیله ی فیش اونو به ضبط یا چیز دیگه ای وصل کنی(مثلا speaker(
درايو كنسول قبليت چي بوده ؟نقل قول:
درايو اين چيه ؟
بازي ها رو جاي ديگه تست كردي ؟
درایو قبلیم LG بود و این جدیده benqe نه هنوز جای دیگه امتحانشون نکردم یعنی ممکنه از درایوم باشه؟راستی کسی میونه تو بازی gears of war تو مرحله ای که تو قطاره ram (همون غول) رو چه جوری باید کشت؟نقل قول: