خوب وقتی با رفیقت نشستی داری بلوتوث بازی می کنی که دیگه پایه استند به درد آدم نمی خوره.:41:نقل قول:
Printable View
خوب وقتی با رفیقت نشستی داری بلوتوث بازی می کنی که دیگه پایه استند به درد آدم نمی خوره.:41:نقل قول:
من شهریور گرفتم cda: 162007/2 بود!!!!نقل قول:
دیروز مجبور شدم برای کل کل 1 بنده خدایی یکی از قابلیتهای منحصر بفرد p990 برخ بکشم که گفتم برای عزیزانی که مطلع نیستند خالی از لطف نباشه(دوستانی هم که میدونستن میگفتن ممنون میشدیم)
در منوی office (فلپ باز) میتونید از businees card scanner استفاده کنید تا اینجاش خیلی هیجان نداره ولی پس از گرفتن capture از روی کارت روی ایکون proccess کلید کنید تا خود p990 در دفترچه تلفن شما یک ایکون ایجاد میکند که به تفکیک اسم و فامیل شخص (با عکس کارت) سمت شخص ، ایمیل شخص، وب سایت را بتفکیک تشخیص میدهد در دفترچه تلفن ثبت میکند ..........لازم به ذکر است که این مهم فقط برای کلمات لاتین قابل تشخیص است و معمولا در کارتهای ویزیت ایران فقط وب سایتها را تشخیص میدهد........این یکی از قابلیتهای business p990 که حقیقتا بسیار کار بردی و در نوع خود برای یک گوشی بی نظیر است....از دوستانی که اطلاعات بیشتری از قابلیتهای این گوش دارند ممنون میشم اینجا به اشتراک بگذارند پاینده باشید
p1 هم داره.Motorola ROKR E6 هم همینطور.چند تا گوشی دیگه هم دارند.نقل قول:
آقا جون خودتون به من بگید کلا آپدیت 7-8 ساعت طول کشید یا فقط مدتی که با برنامه آپدیت سرور کار میکنه؟؟؟
کل زمان آپدیت اعم از دانلود فایل آپدیت و عمل آپدیت گوشی با dial up هفت الی هشت ساعت طول میکشه.نقل قول:
دستت طلا.نقل قول:
ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا برنامه قات زده. می تونی ببندی و دوباره باز کنی، چون هنوز به جای حساس نرسیدی.نقل قول:
دیشب اومدم آپدیت کنم ولی همون ورژن 2/162007 باقی موند. مثل اینکه سر کاریه! :5:نقل قول:
حامد جان شما امتحان کردی؟
واسه ذخیره کردن فایل های نصبی میتونی از برنامه X plore استفاده کنی . به این صورت :نقل قول:
Meno>>Tools>>messeaging
بعد اونجا فایلتو انتخاب و کپی کنی و هر جای دیگه ای که خواستی paste کنی
هنوز ورژن جدید نیومده ....
من که با dial up آپدیت کردم همش 4.5 ساعت طول کشید:8:نقل قول:
من به شخصه نه ولی واسه یکی دیگه رو که چند روز پیش آپدیت کردم، برنامه world 2 رو واسش ریختنقل قول:
نمیدونم والله ...
ولی اگه به کل قسمت world 1 و world 2 نگاه کنیم جز تو تاریخ تفاوت دیگه ای هم میبینیم؟؟؟؟؟
مهیار جان شما درست میگیننقل قول:
منظور من در حالت کلی و بدون استفاده از برنامه بود:10:
[QUOTE=Farshadd;1739828]دستت طلا.
ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟
[[/I[/QUOTE
دوست عزیز فقط دقت کن که اگه وسط آپدیت dc یا هر اشکال دیگه رخ داد که باعث ایراد در دانلود آپدیتت شد، باید برنامه رو پاک کنی و دوباره نصب و سپس شروع به دانلود و سپس آپدیت کنی ولی اگه بعد دانلود ( که شروع به آپدیت میکنه) وسط آپدیت قطع شد دیگه unistall نکن چون بصورت کامل دانلود کردی این دانلود داخل کش برنامه ذخیرست و فقط آپدیت کن :8::21::10:
دوست عزیز منظورم از انتقال دیتا ، انتقال دیتا با کامپوتر بود نه با شخص:46:نقل قول:
آقا سر جدتون این لینک آپدیت رو بدبد . هرچی خودمو خفه کردم نتونستم تو سایت سونی اریکسون پیداش کنم.نقل قول:
10 بار این کارو کردم ولی...نقل قول:
نقل قول:
کدوم برنامه رو دوباره نصب کنم؟؟ فلش پلیر یا آپدیت سرور؟؟
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن. شاید هم اشکال از اینترنتت هست، از یه شرکت دیگه استفاده کن.نقل قول:
منظور حامد همین برنامه update service هست.
عزیز آپدیت که لینکی نیست. اول باید برنامه update service رو دانلود کنی بعد توسط اون گوشی رو آپدیت کنی.نقل قول:
لینک آموزششو ندارم. هر کی داره بذاره واسه آقای نخورده مست. من اگه پیدا کردم میذارم واست.
نه، جز تاریخ تفاوت دیگه ای ندارن. پس هنوز آپدیت جدیدی نیومده.نقل قول:
پس دوباره به اطلاع می رسانم:
آپدیت جدید نیومده!
ببخشید که اشتباه خبر دادم گرچه تقصیر من هم نبود.
ممنون عزیزم .نقل قول:
چرا اینقدر گیج بازی در میارم . من منظورم همون برنامه آپدیت سرویسه. اگه دارید لینک دانلودشو بهم بدید.لطفا:10:
نقل قول:در مورد راهنمایی هم تو سایتای مختلف پره. ولی پست 895 همین تاپیک هم بخونی خوبه. توسط متاپکس جان.کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true
برنامه ای هست که p990 رو از طریق USB به webcam تبدیل کنه؟؟؟؟ ممنون
دستت درد نکنه رامین جان با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم شد اما... :41:نقل قول:
بعد از یه مدت اونم حالت phone modeش از کار افتاد. البته وصل میشد و کامپیوتر گوشی رو می شناخت و گو شی شارژ هم میشد اما آیکون P990i توی PCsuit>>FileManager غیب شد! و فقط یه صفحه خالی جلو روم بود
اگه کسی میتونه کمکم کنه.
از همتون ممنونم که به من کمک کردید تا اینجاش اومدم.
الان 1 ساعت و 45 دقیقه هست داره فقط دانلود میکنه و 12 درصد بیشتر دانلود نکرده. اگه اینجوری پیش بره 11 ساعت و 45 دقیقه دیگه باید دانلود کنه. واااااااااااااااااااااااا ااییییییییییییییی
گوشیت ویروس نداره؟ یه آنتی ویروس با بلوتوث بریز ببین چیزی پیدا می کنه.نقل قول:
کامپیوترت آنتی ویروس و فایروال داره؟ اسمشون چیه؟
ممنون دوست عزیز. لطف کردی:10:نقل قول:
نه ویروس ندارهنقل قول:
آنتی ویروسم همون مکافی که دوستان زحمت کشیده بودن تو پستای قبلی گذاشته بودن
روی کامپیوتر هم symantec (البته مطمئن نیستم از نظر املایی درست نوشته باشم) نصبه که البته up todate نیست اما فکر نمی کنم ربطی داشته باشه چون قدیما این مشکل برام پیش نمی اومد.
:41:گوشی من پی990هستش تازه هم خریدم روزهای اول که باهاش کار میکردم تا یاد بگیرم تقریبا 5 ساعت طول می کشید تا باطریش تموم بشه ولی حالا دو سه هفته نگذشته تقریبا 2-3 ساعته تموم میشه چیکارش کنم در ضمن محافظ ال سی دی برای گوشی ضرر نداره؟ یه فروشنده میگفت وقتی محافظ میذاری باید بیشتر قلمو فشار بدی تا کار کنه به مرور مشگل پیش میاره نظر شما چیه:41:
یه سوال دیگه امروز من یه برنامه ای را باز کردم نمیدنم چی بوده فقط تو نوار علائمش یه شکلی مبینم شکل یه گوشی تلفنه ویک فلش بالاش و هر دو به رنگ قرمز نمیدونم چه طوری ببندمش از توی task manigerهم چیزی پیدا نکردمکه بخوام end taskرو بزنم چیکار کنم
آپدیت کردم.
تمام زمان آپدیت با تمام متخلفات و دانلودها دقیقا 9 ساعت طول کشید. از کمک همتون ممنونم.
خیلی آسونه تهنا مشکلی که داره زمان طولانی اونه .
اگه سوالی دارید در خدمتم.
احتمال زیاد اشکال از باتریهنقل قول:
سلام به همگي بعداز كلي وقت يك سوال پيش پا افتاده دارم ميگم يك جاي هست تو نوكيا كه مسيج هارو مشخص ميكني بره داخل مموري خود گوشي يا مموري خارجي مال p900 ميشه اينجوري
يك مشكل ديگه هم دارم وقتي بلوتوث برام مياد كه سيو كنيم گوشي رو حتما بايد خاموش كنم تا از اونجا بياد بيرون
سلام منم پ990 خریدم تا به خز شدنش کمک کنم (شوخی)
گوشی من به آپدیت احتیاج داره ؟ چون دیال اپ دارم سخته!به خدا
phone:cxc162037 r9g007
bluetooth:cxc162058 r5a01
organizer: cxc162036 r6d23
cda:cda 162007/2r6d 23
سونیاین طوری نداره ولی ظرفیتش نا محدودهنقل قول:
واسه اونم احتمالا ویروس داری . اپدیت کردی ؟
ورژن جدید بیشتر چیزاش همینه فقط cda : r6e28 هست .نقل قول:
من خودم دیروز یه چک کردم که اول فکرکردم که عوض نشده ولی این چیزاش عوض شده .
متوجه نمیشم یعنی چی بیشتر چزاش همینه؟
با سلام به همگي
من طالب اين گوشي شدم اما بر و بچ ميگن خيلي هنگ ميكنه. عملا چجوره ؟!
سلام
من گوشیم وقتی خاموش روشن میکنم همه دلیوری هارو میاره نشون میده
چیکار کنم؟