پچ که زیاده.ولی باحال ترین پچ Reborn: Rise to Power 5 هست.نسبت به بقیه پچها کامل ترهنقل قول:
اگه پچ جدیدی امده باشه لینکش رو برام بزارین ممنون میشم
Printable View
پچ که زیاده.ولی باحال ترین پچ Reborn: Rise to Power 5 هست.نسبت به بقیه پچها کامل ترهنقل قول:
اگه پچ جدیدی امده باشه لینکش رو برام بزارین ممنون میشم
سلام به دوستان عزیز می خواستم بدونم کسی لینک دانلود پچ Contra (یه همچین چیزی) رو داره ؟:19:
اگه لینکش رو برام بزا رین ممنون می شم:31:
بله با Reborn 5 بازي مي كردم ولي متاسفانه اون هم مشكل داره و وسط بازي قطع ميشه و مي پره !! :41:نقل قول:
خدائيش China Rouge خيلي با حاله و قدرت مانور خوبي داره و از شخص Osama Bin Ladan هم كه خيلي خوشم مياد :21: ولي شخصا بخاطر علاقه شديدم به جنگ افزارهاي پرنده معمولا با USA airforce بازي مي كنم كه هلي كوپتراي پيشرفته داره و البته بدرد رقابت تو گيم نت نمي خوره:5:
من كه بدون توجه به آواتارتون خدمت شما و همه دوستان ارادت دارم:11: ولي با آواتارتون اساسي مشكل دارم :31:
با سلام.
اگه دنبال پچ می گردین پچ های کنترا سری contra 002 beta و contra 004 واقعا عالی هستند.
تو مایه های ریبورن اند.
تازه گی ها 007 هم اومدهنقل قول:
لينكي چيزي ندارين؟نقل قول:
بله متاسفانه این پچ ها اینجورین. من با 5 بازی میکنم. به عشق جنرال ها، مجبورم که با این مشکل کنار بیام. ای روزگار....
منم از شخس Osama خوشم میاد. ولی این Chine Rouge عجب دیوانه ای هستا.همه چی داره. فقط Nuke Cannon ش که باید با ستاره ها بگیریش، نمیگیره. باگ داره. هواپیماهای EMP & Napalm هم عالین. 3تا SU34 یه بیس اصلیو میندازن. ناوهای USA Rouge هم بی نظیرن. ولی بنده چون از آمریکا و ادعاهاش بدم میاد نمیگیرمش!
والا ما هم مثل شما. ارادت داریم. ولی... من از اتحاد جماهیر شما هم از ژرمنی.! تاریخ عوض شده! ارتباط دوستانه بین اینا ایجاد شده!!!!
با سپاس فراوان. بای.
اول سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز شما تا حالا پچ Shock Wave رو بازی کردین اگه بازی نکردین به شما توصیه میکنم که حتما بازی کنید چون که خیلی از ایرا داش رو رفع کردن وتمام Unit هاش به نوعی تغییر کرده تقریبا میشه گفت که این پچ خیلی به واقعیت نزدیک شده والبته کمی هم تخصصی تر شده این پچ کم ایراد ترین پچی که من دیدم نسبت به پچ های دیگه بزتزی زیادی داره:27:
لطف كنيد لينك دانلود يا اسم كامل و ورژنش رو هم ذكر كنيدنقل قول:
این یکی از مود های جنرال 2 است :
کسی اگه میشه دانلودش کنه ...نقل قول:
کد:http://files.--------------/cc+generals+zero+hour+english+v104+patch/;3845601;/fileinfo.html