[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت ذغالی دارم پس بهتره که پارسیکس استفاده کنم نه؟؟...آیا از اوبونتو هم میتونم استفاده کنم؟؟؟نقل قول:
والا ما معمولا جواب این سوال رو اینطور میدیم. اگر اینترنت پر سرعت داری، یا پارسیکس و یا اوبونتو، در غیر این صورت پارسیکس چون برای کاربرهای ایرانی محلی سازی شده. اگر اوبونتو که از نسخهی هاردی استفاده کنید و اگر پارسیکس که از ویولا استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم نرم افزارهایی مثلنقل قول:
بسته به کار های شما با ویندوز باید سوال دوم رو جواب بدم. اگر بازی میکنید که خیر، گنو/لینوکس یک پاشنهی آشیل داره و اون هم همین بازیه. اگر از نرمافزار خاصی (نرمافزار طراحی شده برای شما) استفاده میکنید که با کمی شانس باز میتونید مهاجرت کنید. در کل اگر «هدف یک نرمافزار» برای شما مهمه، هیچ مشکلی با گنو/لینوکس ندارین ولی اگر «نرمافزار» مهمه که همون ویندوز بمونید بهتره. در کل نرمافزارهای گنو/لینوکس خیلی کامل و جامع هستن.
Adobe Photoshop Firefox Ulead VideoStudio و نرم افزارهایی از این قبیل هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس راهی هست که بشه نرم افزارهای ویندوز رو روی لینوکس اجرا کرد ؟؟؟ در ضمن نمیدونستم که آواتارم معرف نرم افزار wine هست.نقل قول:
و سوال آخر: خیر. اجرا نمیشه. چون طراحی اون ها تفاوت داره. یا دقیق تر بگیم API های دو سیستم عامل با هم یکی نیستن. اما نرمافزار های شبیه ساز وجود داره که این کار رو برای شما فراهم میکنه. جالبه بدونید که آواتار خودتون دقیقا معرف نرمافزار Wine هستش که یکی از رایج ترین نرمافزار های شبیه ساز ویندوزه. جالب نیست؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند سوال دیگر ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا میتوان لینوکس و ویندوز رو در کنار هم داشت ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت اجرای برنامه ها در لینوکس در مقایسه با ویندوز چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدام نسخه لینوکس بهترین و جذاب ترین محیط کاربری را دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما هجرت از ویندوز به لینوکس کار عاقلانه هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا درایورهای سخت افزاری براحتی روی لینوکس نصب میشوند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمی در مورد نسخه ها و توزیع های لینوکس توضیح بدهید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی