با این سیگنال خیلی خراب سرعتش خوبه پینگ خارجیش چه طوره ؟نقل قول:
Printable View
با این سیگنال خیلی خراب سرعتش خوبه پینگ خارجیش چه طوره ؟نقل قول:
سیگنال بد نیست ولی لینک جالب نیست. احتمالاً با تغییر جای مودم و چرخندن میلیمتر میلیمتر لینک میتونه هردو بهتر هم باشه. مثل تنظیم د_ی___ش میمونه :n02: ولی در عمل من تست کردم سیگنال و لینک چندان روی سرعت تاثیر چشمگیر نداشته برای من. در کل سرعت شما تقریباً کمابیش شبیه اکثریت کاربر ها هست. اکثراً بین 15 تا 30 هست سرعت ها. حالا یه عده بالای 30 هم هستن که خوش به حالشون ولی هرچی باشه همین 22 مگابیت شما از ADLS که خیلی بهتره.نقل قول:
1- خودتون رو درگیر سیگنال و کوالیتی نکنین چون اتفاق خاصی توی سرعت نمی افته
2- الان چند روزی هستش که من شدید درگیر مشکل تک کانکشن هستم سایت ها درست حسابی بالا نمیاد و تلگرام و اینستاگرام هم مشکل داره
ولی دانلود منیجر هیچ مشکلی نداره!
ممنون رفیق، میشه فرقه سیگنال و لینکو بفرمایید، چه عددی مناسبه، وسه شما چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
قدرت سیگنال که مشخص هست برای همه ولی راستش لینک رو نمیدونم چیه. خود نصاب هم گفت لینک زیاد مهم نیست. نصاب به من گفت سیگنال باید زیر -110 باشه و زیر -100 خوبه و لینک هم گفت بالای 10 باشه خوبه.نقل قول:
این برای منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از نصب من خودم تنظیمش کردم به این اعداد رسیدم. بعد از نصب خودشون بدتر بود.
علاوه بر قسمت system information تنظیمات مودم که این سیگنالا درج شده، تو قسمت wireless configuration هم اطلاعات سیگنال درج شده که اعدادش یه خورده فرق داره، این اطلاعات سیگنال فرقش با قبلیه چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
منم همينه وضعيتم دقيقاً!!!نقل قول:
لايو خواننده مورد علاقه مو از دست دادم به خاطر همين موضوع [emoji52][emoji52][emoji22][emoji22]
راه حلى پيدا كرديد به منم خبر بديد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
باور نمیکنی همین الان چند بار رفرش کردم تا همین صفحه بالا بیاد! یه گوگل هم باید چند بار رفرش کنم!نقل قول:
بعضی وقت ها با چیز پی ان کارم راه می افته
اول خیال میکردم جاش بد باشه ولی با تغییر جا و بالا بردن سیگنال هم به جایی نرسیدم!
زنگ زدم پشتیبانی میگه شبکه های اجتماعی به ما ربطی نداره و تک کانکشن خیلی هم خوبه!
شما همون قسمت system information هم لحظه به لحظه F5 بزنی ریفرش کنی هر لحظه اعداد کم و زیاد میشه.نقل قول: