سلام دوست عزیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ بگم چون گفتی واسه جهیزیه میخوایی بگیری تو سامسونگ فقط دو یا سه مدل بیشتر بقیه اصلا کیفیت تصویر خوبی ندارن و واقعا ضعیف هستن من تو نمایشگاه سامسونگ رفتم و همه مدلها رو از نزدیک دیدم بهترینش ks9000 هستش که میتونم بگم کیفیتش محشره بعد اون ks8500 و ks8000 و تو مدلهای ۲۰۱۵ هم js9000 و js8000 بقیه مدلهای چنگی به دل نمیرنه اگه پولشو داری تو خرید ks9000 یا js9000 شک نکن و یک میلیون پایینترش هم ks8500 و js8000 و تو ال جی هم مدلهای oled که حرفی واسه گفتن نداره و در یک کلام عالیه و به غیر از این مدلهای ۴کی uf9500 و uf8500 خوبه ولی تو اونا هم همین مشکلات مدلهای uh رو داره ولی به نسبت به اونا کمتر و کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر تو مدلهای ۴ کی سونی هم همین مشکلات مدل uh ال جی موجوده ولی بازم با کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر ولی کیفیت صدای پایینتر نسبت به ال جی نتیجه گیری تحقیقات چندین ماهه بنده اگه پولت به ۶ یا ۷ میلیون میرسه تو خرید ks9000 شک نکن و js9000 اگه تو مایه های ۵تا ۶ ks8500 یا js8000 و اگه پایینتر بین ۳ تا ۵ uf8500.uh8500.xd850 یا بهترین کار اینه که چند ماه صبر کنی تا سری ۲۰۱۷ محصولات ال جی و سامسونگ و سونی وارد بازار بانه بشه تا هم اونا رو تست کنی و هم مدلهای پایینتر افت قیمت پیدا میکنن و انتخابات بیشتر میشه من خودم اخرین روش رو انتخاب کردم و چند ماه صبر میکنم تا انتخابهای بیشتری داشته باشم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.موفق باشید.