سلام دوستان
چه مدلی رو پيشنهاد ميكنيد که آنتن دهی خوبی داشته باشه و باطری خوب جواب بده؟
Printable View
سلام دوستان
چه مدلی رو پيشنهاد ميكنيد که آنتن دهی خوبی داشته باشه و باطری خوب جواب بده؟
سلام به همه نمیدونم جای سوالم اینجاست یا خیر ولی من توی خونمون خط تلفن نداریم متاسفانه و آنتن وایرلس خریدم و بالا پشت بام نصب کردیم 1 مودم داریم به نام aztech که آنتن رو به این مودم وصل کردیم البته قبلا با همین مودم به adsl هم وصل میشدم و مشکلی نداشت ولی در حال حاضر با وایرلس درست کار نمیکنه ! چند روز اول خیلی خوب بود ولی تازگیا 1 علامت مثلث زرد رنگ روی آنتن توی لپ تاپم اون پایین ظاهر میشه و زیر کانکشنم مینویسه limited !! اون وسطا بعضی وقتا هم این علامت خودبه خود میره و من دوباره به اینترنت دسترسی دارم کلا مشکل چیه و این علامت بر اثر چی میاد و لیمیتد میشه ؟؟
سلام سوالتون رو تو این تایپیک مطرح کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تنظیمات مودم و لن شما بر می گرده به انجمن مشکلات شبکه مراجعه کنید.نقل قول:
وارد تنظمات مودم شید و ببینید dhcp غیر فعال هست یا نه. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مودمهای adsl مراجعه کنید.
به نظرم رومیزی بگیری بهتره قدرت بیشتری و معنی 4G واقعی رو درک میکنی و گیرندگی 25 درصد بیشتر نصبت به دیگر مدلها دارن و پایدار اسیبل هستند قیمت هاشونم مدل tplink mr6400 مدل Mr200 و مدل D100نقل قول:
دو مدل تی پی لینک آنلوک هستند
و d100 لوک اپراتور ایرانسله کیفیت هر دو مدل خوبه
سلام به همگی :n40:
این مودم huawei e8372 رو میشه به عنوان جایگزین adsl استفاده کرد،مثلا وصل کرد به شارژر موبایل کلا همیشه تو برق باشه؟
مشکلی واسش پیش نمیاد؟ چون شنیدم زیاد گرم میشه.
سلام
مودم 8372 رو هميشه بزار تو شارژ موبايل و هر يو اس بي كه داري هيچ مشكلي پيش نمياد
گارانتي سه ساله معتبر داره
بنده این مدل دارم 24 ساعته به منبع نیروصلهداغ شدنش طبیعیه مشکل براش ایجاد نمیشهنقل قول:
سلام دوستان.
من مودم هواویE5573 دارم. توی خونمون خوب آنتن نمیداد. فقط یکی دوتا خط آنتن پر بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه آنتن خریدم بهش وصل کردم. آنتنش پر شده ولی بازم سرعت اینترنت خیلی پایینه، حتی به 512 کیلوبایت هم نمیرسه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
این آنتن رو خریدم:
میشه لینک بذارید واسم ؟ من متوجه نشدم که کجا برم و چی بپرسم !!! چون خیلی این تنظیمات مودم رو هم دستکاری کردم باز نشد ! کلا میخوام 1 نفر واسم توضیح بده که این لیمیتد چیه و چرا میاد روی آنتن علامتش !
الان دی اچ سی پی رو باید اینیبل کنم یا دی سیبل ؟؟؟؟؟